ΖΩΔΙΑ

Οι αστρολογικές προβλέψεις της Κυριακής 7 Ιουλίου 2019

Η Σελήνη βρίσκεται στην Παρθένο και το ταυ τετράγωνο που σχηματίζει με τον Δία στον Τοξότη και τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες εντείνει τις ανασφάλειες και την καχυποψία και δεν αποκλείεται να προκληθούν λανθασμένα συμπεράσματα που θα επηρεάσουν φιλικές σχέσεις δημιουργώντας ζητήματα

Κριός 

 

Η Σελήνη βρίσκεται στην Παρθένο και το ταυ τετράγωνο που σχηματίζει με τον Δία στον Τοξότη και τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες μπορεί να σε οδηγήσει σε υπερβολές και σε λανθασμένες εκτιμήσεις σε ότι αφορά εργασιακά θέματα και πιθανές ευθύνες που έχεις αναλάβει. Πάρε αποστάσεις από τα πράγματα και προτιμότερο είναι να μην πάρεις σημαντικές αποφάσεις. Το βράδυ το τρίγωνο της με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω εντείνει τη διαίσθηση και σε εφοδιάζει με ψυχικό σθένος και δυναμισμό για να διεκδικήσεις αυτό που θεωρείς ότι σου αξίζει από το ευρύτερο κοινωνικό περιβάλλον.

 

Σήμερα λανθασμένη αντίληψη των πραγμάτων μπορεί να σε οδηγήσει σε υπερβολές που θα δημιουργήσουν ένταση στη σχέση σου. Αν είσαι ελεύθερος/η η ένταση και πιθανή απογοήτευση δεν αφήνουν περιθώρια για να ασχοληθείς με την προσωπική σου ζωή. 


 

Ταύρος

 

Η Σελήνη βρίσκεται στην Παρθένο και το ταυ τετράγωνο που σχηματίζει με τον Δία στον Τοξότη και τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες μπορεί να σε οδηγήσει σε λανθασμένα συμπεράσματα και υπερβολικές αντιδράσεις σε ότι αφορά την προσωπική σου ζωή αλλά και αυταπάτες που πιθανά να  φέρουν την απογοήτευση. Το βράδυ το τρίγωνο της με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω λειτουργεί ευεργετικά καθώς σου δίνει την ευκαιρία να κατανοήσεις σε βάθος το/η σύντροφό σου, να δώσεις άλλο μονοπάτι στη σχέση σου ανεβάζοντας τη διάθεση και το έντονο ερωτικό στοιχείο και να περάσεις όμορφα μαζί του. 

 

Σήμερα σημαντικό είναι να μην αφήσεις τις ψευδαισθήσεις να κυριαρχήσουν γιατί μπορεί να σε οδηγήσουν σε λάθη που θα επηρεάσουν τη σχέση σου. Αν είσαι ελεύθερος/η νέα γνωριμία μπορεί να προκύψει, πρόσεξε όμως γιατί μπορεί να είναι πολύ καλή για να είναι αληθινή.

 

Δίδυμοι

 

Η Σελήνη βρίσκεται στην Παρθένο είναι το ταυ τετράγωνο που σχηματίζει με τον Δία στον Τοξότη και τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες είναι πιθανό να σε ωθήσει σε αυταπάτες ή υπερβολικές απαιτήσεις από πρόσωπα του οικογενειακού του περιβάλλοντος και δεν αποκλείεται να απογοητευτείς αντιλαμβανόμενος την πραγματικότητα ως έχει. Το βράδυ το τρίγωνο της με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω σου δίνει την ευκαιρία να εκφράσεις τα βαθύτερα σου συναισθήματα σε οικεία πρόσωπα και να αντιληφθείς τις πιο κρυφές τους σκέψεις, βοηθώντας έτσι στο να λυθούν πιθανά ζητήματα ή έστω να αποκατασταθεί η ισορροπία.

 

Σήμερα μην επιτρέψεις στην κυκλοθυμία και σε πιθανά λανθασμένα συμπεράσματα να προκαλέσουν αντιδράσεις που δεν θα ωφελήσουν τη σχέση σου. Αν είσαι ελεύθερος/η νέες γνωριμίες μπορεί να προκύψουν μέσα από το οικείο φιλικό περιβάλλον, πρόσεξε όμως γιατί η ανάγκη είναι ωραιοποιήσεις πρόσωπα και πράγματα μπορεί να οδηγήσει σε πληγές.

 

 

Καρκίνος

 

Η Σελήνη βρίσκεται στην Παρθένο και το ταυ τετράγωνο που σχηματίζει με τον Δία στον Τοξότη και τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες μπορεί να δημιουργήσει υπερβολικές αντιδράσεις απέναντι σε κοντινά σου πρόσωπα λόγω λανθασμένων συμπερασμάτων που μπορεί να έχεις βγάλει, επηρεάζοντας στις σχέσεις σας και δημιουργώντας προβλήματα. Το βράδυ το τρίγωνο της με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω  σε βοηθά να αφήσεις πίσω πιθανές εντάσεις και να επικεντρωθείς στο ταίρι ή σε νέα γνωριμία δίνοντας όλο σου το πάθος. Προτάσεις για νέες συνεργασίες μπορεί να είναι άκρως αποδοτικές οικονομικά.

 

Σήμερα προβλήματα στην επικοινωνία μπορεί να οδηγήσουν σε λάθη και υπερβολές και η νευρικότητα δεν αποκλείεται να επηρεάσει τη σχέση σου. Αν είσαι ελεύθερος/η νέες γνωριμίες μπορεί να υπάρξουν μέσα από τον κοντινό περίγυρο, δώσε χρόνο για να δεις τις πραγματικές προθέσεις. 

 

Λέων

 

Η Σελήνη βρίσκεται στην Παρθένο και το ταυ τετράγωνο που σχηματίζει με τον Δία στον Τοξότη και τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες μπορεί να σε οδηγήσει σε σπατάλες, καθώς επιδιώκοντας να περάσεις καλά δεν  σκέφτεσαι λογικά και το πιθανότερο είναι να βγει εκτός προγραμματισμού ο προϋπολογισμός σου. Το βράδυ το τρίγωνο της με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω πιθανά να φέρει στο τραπέζι συζητήσεις εργασιακό επιπέδου που να μπορούν να αποδώσουν και σε ότι αφορά τα οικονομικά σου καθώς φαίνεται να αναγνωρίζεται η προσφορά και η αξία σου.

 

Σήμερα πρόσεξε γιατί η κτητικότητα και η αδιαλλαξία μπορεί να σε ωθήσει σε λάθος μονοπάτια που θα επηρεάσουν τη σχέση σου. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανές είναι οι νέες γνωριμίες, όμως καλά θα κάνεις να είσαι επιφυλακτικός για να δεις τις πραγματικές προθέσεις των άλλων. 

  

 

Παρθένος

 

Η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιό σου και το ταυ τετράγωνο που σχηματίζει με το Δία στον Τοξότη και τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες δεν αφήνει περιθώρια για να έχεις αντικειμενικό κριτήριο σε ότι αφορά τις συνεργασίες σου ή νέες συνεργασίες που μπορεί να προκύψουν για αυτό καλά θα κάνεις να είσαι επιφυλακτικός. Μην μένεις στα λόγια αλλά στις πράξεις. Το βράδυ το τρίγωνο της με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω απογειώνει το ερωτικό στοιχείο και έχεις τη δυνατότητα να διεισδύσεις στις σκέψεις του/ης συντρόφου σου ή πιθανής νέας γνωριμίας και να προσπαθήσεις να ικανοποιήσεις τα βαθύτερα συναισθήματα και ανάγκες του. Ο αισθησιασμός και το πάθος κυριαρχούν και μπορούν να σας προσφέρουν μοναδικές στιγμές.

 

Σήμερα μην αφήσεις λανθασμένες εντυπώσεις να χαλάσουν το μοναδικό κλίμα που μπορείς να βιώσεις τη σχέση σου, εμπιστεύσου τη διαίσθηση και αφέσου στον αισθησιασμό.  Αν είσαι ελεύθερος/η   πιθανές είναι οι νέες γνωριμίες, καθώς μαγνητίζεις με την κοινωνικότητα και τον δυναμισμό σου, όμως εξιδανικεύεις πρόσωπα και καταστάσεις και αυτό μπορεί να οδηγήσει  στο να πληγωθείς.

 

Ζυγός

 

Η Σελήνη βρίσκεται στην Παρθένο και το ταυ τετράγωνο που σχηματίζει με τον Δία στον Τοξότη και τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες εντείνει τη μοναχικότητα και την εσωστρέφεια σε υπερβολικό βαθμό, κάτι που μπορεί να εκδηλωθεί σε πρόσωπα που συναναστρέφεσαι καθημερινά δημιουργώντας προβλήματα. Προσπάθησε μέσω της τέχνης ή του εσωτερισμού να ισορροπήσει στη διάθεσή σου για να έχεις ξεκάθαρη εικόνα των πραγμάτων. Το βράδυ το τρίγωνο της με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω σου δίνει την ευκαιρία να λύσεις καταστάσεις του παρελθόντος σε οικογενειακό επίπεδο που μπορεί να σε έχουν πληγώσει και να εκφράσεις βαθύτερα συναισθήματα σε οικεία πρόσωπα που έχεις τόσο ανάγκη.

 

Σήμερα καταστάσεις του παρελθόντος μπορεί να θολώσουν τις σκέψεις σου και να έχεις ξεσπάσματα που θα δημιουργήσουν πρόβλημα στην προσωπική σου ζωή. Αν είσαι ελεύθερος/η πρόσωπα από τα παλιά μπορεί να επιστρέψουν, ο έντονος συναισθηματισμός πιθανόν να σε οδηγήσει σε υπερβολές.

 

 

Σκορπιός

 

Η Σελήνη βρίσκεται στην Παρθένο και το ταυ τετράγωνο που σχηματίζει με τον Δία στον Τοξότη και τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες εντείνει τις ανασφάλειες και την καχυποψία και δεν αποκλείεται να προκληθούν λανθασμένα συμπεράσματα που θα επηρεάσουν φιλικές σχέσεις δημιουργώντας ζητήματα. Προσπάθησε να μην βιαστείς να εκφράσεις απόψεις, καθώς δεν είναι βέβαιο ότι έχεις ξεκάθαρη εικόνα των πραγμάτων. Το βράδυ το τρίγωνο της με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω σου δίνει την ευκαιρία να αντιληφθείς σε βάθος τι είναι αυτό που εκφράζουν φιλικά σου πρόσωπα και να εκφράσεις και εσύ ειλικρινά πιστεύω και σκέψεις.

 

Σήμερα είναι σημαντικό να μην προβείς σε γρήγορες αποφάσεις, καθώς δεν αποκλείεται αυταπάτες και υπερβολικές αντιδράσεις να επηρεάσουν τις σχέσεις σου. Αν είσαι ελεύθερος/η νέα γνωριμία μπορεί να προκύψει μέσα από το φιλικό περίγυρο, καλό είναι να αφήσεις τα γεγονότα να δείξουν τις πραγματικές προθέσεις.

 

Τοξότης

 

Η Σελήνη βρίσκεται στην Παρθένο είναι το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Δία στο ζώδιό σου και τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες πιθανά να δώσει λανθασμένη διάσταση σε επαγγελματικά ζητήματα και να χάσεις το μέτρο επηρεάζοντας έτσι τις σχέσεις με ανώτερους η σημαντικά πρόσωπα για την καριέρα σου. Προσπάθησε να μείνεις στα γεγονότα, διαφορετικά οι αυταπάτες δεν θα λείψουν. Το βράδυ το τρίγωνο της με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω ανοίγει δρόμους για επαγγελματικές συζητήσεις που μπορεί να είναι άκρως σημαντικές για την προσωπική σου αναγνώριση, αλλά και για την αύξηση των οικονομικών σου πόρων.

 

Σήμερα πιθανά επαγγελματικά προβλήματα μπορεί να επηρεάσουν την κρίση σου και να ξεσπάσεις το ταίρι σου, δείξε προσοχή. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανές είναι γνωριμίες μέσα από τον επαγγελματικό περίγυρο, προσπάθησε να μην ωραιοποιείς πρόσωπα και καταστάσεις για να μην απογοητευτείς. 

 

 

Αιγόκερως

 

Η Σελήνη βρίσκεται στην Παρθένο και το ταυ τετράγωνο που σχηματίζει με τον Δία στον Τοξότη και τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες μπορεί να δημιουργήσει λανθασμένες εντυπώσεις σε ότι αφορά πρόσωπα του ευρύτερου συγγενικού και φιλικού του περιβάλλοντος και να αντιδράσεις υπερβολικά. Είναι προτιμότερο να παραμείνεις πιστός στη λογική και στο ρεαλισμό γιατί αυτό θα μπορέσει να σε βοηθήσει να ξεφύγεις από κακοτοπιές. Το βράδυ το τρίγωνο της με τον Πλούτωνα στο ζώδιό σου σε βοηθάει να ανατρέψεις το κλίμα, να εμπιστευτείς τη διαίσθηση και το δυναμισμό σου και να αφήσεις πίσω σου ότι σε προβλημάτισε περνώντας όμορφα με την παρέα που θα βρεθείς ή το ταίρι σου.

 

Σήμερα πιθανές λάθος εκτιμήσεις να σε οδηγήσουν σε απρόβλεπτες συμπεριφορές και αντιδράσεις που θα ενοχλήσουν το/η σύντροφό σου.  Αν είσαι ελεύθερος/η  πιθανές είναι οι νέες γνωριμίες, σημαντικό είναι όμως να μην παρασυρθείς εξιδανικεύοντας πρόσωπα και καταστάσεις. 

  

Υδροχόος

 

Η Σελήνη βρίσκεται στην Παρθένο και το ταυ τετράγωνο που σχηματίζει με τον Δία στον Τοξότη και τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες πιθανά να εντείνει σε υπερβολικό βαθμό την καχυποψία ή την αισιοδοξία σε ότι αφορά οικονομικά ζητήματα σε σχέση με τρίτους που μπορεί να έχουν προκύψει και να οδηγηθείς σε λανθασμένα μονοπάτια που μόνο ζημιογόνα θα είναι για σένα. Το βράδυ το τρίγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω επικεντρώνει την προσοχή σου στο ταίρι σου ή σε πιθανή γνωριμία και είναι βέβαιο ότι θα επιδιώξεις να βιώσεις έντονες στιγμές πάθους, αφήνοντας πίσω ότι σου δημιουργεί ανασφάλεια.

 

Σήμερα μην επιτρέψεις την ανασφάλεια και στους φόβους να κυριαρχήσουν γιατί θολώνουν την κρίση σου και μπορεί να υποπέσεις σε λάθη.  Αν είσαι ελεύθερος/η καχυποψία και φοβίες πιθανόν να πεις ότι πρέπει να ασχοληθείς με την ερωτική σου ζωή.

 

 

Ιχθύες

 

Η Σελήνη βρίσκεται στην Παρθένο και το ταυ τετράγωνο που σχηματίζει με τον Δία στον Τοξότη και τον Ποσειδώνα στο ζώδιό σου πιθανά να μην σου επιτρέψει να δεις ξεκάθαρα τα πράγματα τόσο σε συνεργασίες όσο και στην προσωπική σου ζωή και να υποπέσεις σε λάθη που μπορεί να σε στεναχωρήσουν η να απογοητευτείς από τους άλλοι. Φρόντισε να έχεις ρεαλιστικές απαιτήσεις και να βλέπεις τα πράγματα με λογική και όχι με ψευδαισθήσεις. Το βράδυ το τρίγωνο της με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω σου δίνει την ευκαιρία να εκφράσεις τα έντονα συναισθήματά σου προς το ταίρι ή πιθανή νέα γνωριμία. Παράλληλα νέες συνεργασίες μπορεί να προκύψουν που να είναι άκρως προσοδοφόρος σε οικονομικό επίπεδο. 

 

Σήμερα πιθανόν νέες παρεξηγήσεις με το ταίρι σου να σε οδηγήσουν στον υπερβάλλεις στις αντιδράσεις σου και να δημιουργηθούν προβλήματα, προσπάθησε να έχεις ξεκάθαρη σκέψη.  Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανές είναι νέες γνωριμίες, καλό είναι βέβαια να αφήσεις το χρόνο να δείξει ποιες είναι οι πραγματικές προθέσεις που υπάρχουν. 

 

Πηγή: Τα ζώδια σήμερα από την Σμάρω Σωτηράκη από e-zwdia.gr ​ 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!