ΖΩΔΙΑ

Οι αστρολογικές προβλέψεις της Πέμπτης 4 Ιουλίου 2019

Η Σελήνη έχει περάσει στον Λέοντα και σου δίνεται η ευκαιρία να βρεθείς με κοντινά σου πρόσωπα, να περάσεις χαλαρές στιγμές συζητώντας για διάφορα θέματα που σας απασχολούν ή να επικεντρωθείτε στον κοινωνικό σχολιασμό που τόσο σου αρέσει. 

Κριός 

 

Η Σελήνη έχει περάσει στον Λέοντα ανεβάζοντας κατακόρυφα τη διάθεσή σου και επικεντρώνοντας την προσοχή σου σε ότι αφορά τη διασκέδαση, την καλοπέραση, τον έρωτα. Σημαντικό είναι για εσένα να περάσεις καλά με το ταίρι σου ή πιθανή νέα γνωριμία, όμως δεν αποκλείεται να υπάρξουν έντονα εγωιστικές διαθέσεις που θα προκαλέσουν αντιδράσεις. Η σύνοδος της να τον Ερμή εντείνει τη διάθεση για επικοινωνία, παράλληλα όμως γίνεσαι έντονα υποκειμενικός και αυτό δεν σου δίνει τη δυνατότητα να αντιληφθείς και τις συναισθηματικές ανάγκες του/ης συντρόφου σου δημιουργώντας εκνευρισμό και πιθανώς αντιπαραθέσεις.

 

Σήμερα δώσε στην ευκαιρία στο/η σύντροφό σου να εκφράσει τα συναισθήματά του και μην επικεντρώνεσαι μόνο στις δικές σου ανάγκες και θέλω. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανές είναι οι νέες γνωριμίες που μπορεί να σου τραβήξουν το ενδιαφέρον, η υπερβολική αυτοπροβολή δεν θα βοηθήσει. 


 

Ταύρος

 

Η Σελήνη έχει περάσει στον Λέοντα και επιδιώκεις να βρεθείς με την οικογένειά σου, καθώς είναι σημαντικό για εσένα το να έρθεις σε επαφή με τις ρίζες σου, να νιώσεις τρυφερότητα, ασφάλεια και ζεστασιά. Ο συναισθηματισμός κυριαρχεί, όπως και η κυκλοθυμία και αυτό μπορεί να δημιουργήσει σκαμπανεβάσματα στη διάθεσή σου και στις σχέσεις με τα οικεία σου πρόσωπα. Η σύνοδος της με τον Ερμή εντείνει τη διάθεση για επικοινωνία και έχεις την ευκαιρία να λύσεις ζητήματα που σε έχουν ενοχλήσει και αφορούν την οικογένειά σου ή να περάσεις όμορφες στιγμές με τα δικά σου πρόσωπα συζητώντας χαλαρά και δείχνοντας κατανόηση ο ένας για τον άλλον.

 

Σήμερα η κατανόηση που δείχνεις είναι  έντονη και αυτή μπορεί να εκδηλωθεί άμεσα στην προσωπική σου ζωή. Αν είσαι ελεύθερος/η  πιθανή είναι νέα γνωριμία μέσα από το οικείο φιλικό περιβάλλον που θα δώσει την αίσθηση του γνώριμου όταν επικοινωνήσεις.

 

 

Δίδυμοι

 

Η Σελήνη έχει περάσει στον Λέοντα και σου δίνεται η ευκαιρία να βρεθείς με κοντινά σου πρόσωπα, να περάσεις χαλαρές στιγμές συζητώντας για διάφορα θέματα που σας απασχολούν ή να επικεντρωθείτε στον κοινωνικό σχολιασμό που τόσο σου αρέσει. Πιθανές είναι εμπορικές και επικοινωνιακές συμφωνίες που μπορεί να έρθουν στο προσκήνιο, τα επιχειρήματά σου μπορούν να πείσουν αυτούς που συναλλάσσεται.  Η σύνοδος της με τον Ερμή πιθανά να σε εγκλωβίσει στον υποκειμενισμό και να ανεβάσει κατακόρυφα την νευρικότητα, κάτι που θα γίνει άμεσα εμφανές στο στενό σου περιβάλλον και μπορεί να υπάρξουν προστριβές.

 

Σήμερα η επικοινωνία και η διασκέδαση είναι αυτό που σε φέρνει πιο κοντά στο ταίρι σου, προσπάθησε να μην εγκλωβιστείς σε αυτά που σκέφτεσαι μόνο εσύ αδιαφορώντας για ότι έχει να σου πει. Αν είσαι ελεύθερος/η η επικοινωνιακή σου δεινότητα και η κοινωνικότητα είναι βέβαιο ότι θα τραβήξουν σαν μαγνήτης νέες γνωριμίες.

 

 

Καρκίνος

 

Η Σελήνη έχει περάσει στον Λέοντα και κυρίως για να τακτοποιήσεις θέματα που έχουν σχέση με λογαριασμούς και οικονομικές εκκρεμότητες που μπορεί να σαι καλά μη ζω και να σου δημιουργούν ανασφάλεια. Οι ανασφάλειες αυτές μπορούν να εκδηλωθούν άμεσα και στην προσωπική σου ζωή καθώς πιθανά να γίνεις έντονα κτητικός και αυτό να προκαλέσει αντιδράσεις. Η συνοδός της με τον Ερμή εντείνει τον υποκειμενισμό και δεν αποκλείεται να δείξεις απόλυτα αδιάλλακτος και αμετακίνητος στις απόψεις σου δημιουργώντας προβλήματα τόσο σε οικονομικές συμφωνίες και συναλλαγές όσο και στη σχέση σου.

 

Σήμερα δείξε πραγματικά κατανόηση σε αυτά που το ταίρι σου έχει να σου πει και μην εγκλωβίζεσαι στην ακαμψία που μόνο προβλήματα θα δημιουργήσει. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανή με νέα γνωριμία που μπορεί να σου τραβήξει το ενδιαφέρον, η επιμονή σου όμως μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα στην όποια εξέλιξη της. 

 

 

Λέων

 

Η Σελήνη έχει περάσει το ζώδιό σου και έχεις τον πρωταγωνιστικό ρόλο, καθώς βγαίνεις δυναμικά στο προσκήνιο και παίρνεις αποφάσεις τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Σημαντικό είναι να θυμάσαι ότι το να είσαι παρορμητικός και επιθετικός με αυτούς που διαφωνούν μαζί σου ή έχουν άλλη άποψη δεν θα βοηθήσει στο να κρατήσεις ισορροπίες. Η σύνοδος της με τον Ερμή μπορεί να φέρει σημαντικές συζητήσεις για νέες συνεργασίες, πρόσεξε όμως γιατί ο υποκειμενισμός θα δημιουργήσει προβλήματα και οι εξελίξεις να είναι δυσάρεστες

 

Σήμερα σημαντικό είναι να μην επικεντρωθείς μόνο στις δικές σου ανάγκες αλλά να δώσεις και την ευκαιρία στο ταίρι σου να εκφραστεί. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανές είναι οι νέες γνωριμίες, πρόσεξε όμως γιατί η ανάγκη προβολής και η εριστική σου διάθεση θα παίξουν καταλυτικό ρόλο. 

 

 

Παρθένος

 

Η Σελήνη έχει περάσει στον Λέοντα και εντείνεται η εσωστρέφεια και η ανάγκη για μοναχικότητα, καθώς στο μυαλό έρχονται καταστάσεις του παρελθόντος, τραύματα και απωθημένα που μπορεί ακόμα να μην έχει ξεπεράσει. Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δείξεις σε ότι αφορά την καθημερινότητα γιατί δεν αποκλείεται λόγω ελλείμματος συγκέντρωσης να οδηγηθεί σε λάθη που θα σε εκθέσουν. Η σύνοδος της με τον Ερμή σε οδηγεί στο να εκφράζεις παλιότερα παράπονα που έχει στο εργασιακό περιβάλλον, αυτό όμως μπορεί να οδηγήσει σε έντονα συναισθηματικά ξεσπάσματα που  θα φέρουν εντάσεις

 

Σήμερα προσπάθησε να επικεντρωθείς σε αυτά που θέλεις να πεις, αρκεί να μην αφήνεις το συναισθηματισμό να κατακλύζει το μυαλό και να χάνεις τη λογική, κάτι που θα ενοχλήσει το ταίρι σου.  Αν είσαι ελεύθερος/η επιστροφές του παρελθόντος μπορεί να προκύψουν που η επικοινωνία τους μαζί τους θα δημιουργήσει στην  συναισθηματική θύελλα.


 

Ζυγός

 

Η Σελήνη έχει περάσει στο Λέοντα και απολαμβάνεις να βρίσκεσαι με την παρέα σου, με τους φίλους σου με πρόσωπα που δεν έχει κοινές απόψεις για επαναστατικές ιδέες. Πιθανό είναι να υπάρξουν εξελίξεις σε όνειρα και φιλοδοξίες που μπορεί να έχεις και δεν αποκλείεται φιλικά πρόσωπα να σταθούν αρωγοί σε προσπάθεια που μπορεί να θέλεις να ξεκινήσεις. Η σύνοδος της με τον Ερμή σε βάζει σε μία διαδικασία συζητήσεων όμως πιθανό είναι να μην μπορείς να δεις αντικειμενικά τα πράγματα και να γίνεις απαξιωτικός και εριστικός με όποιον διαφωνεί μαζί σου

 

Σήμερα έχεις την ευκαιρία να συζητήσεις για νέους κοινούς στόχους με το ταίρι σου που είναι βέβαιο ότι θα σας φέρουν πιο κοντά. Αν είσαι ελεύθερος/η νέα γνωριμία μπορεί να προκύψει μέσα από το φιλικό περίγυρο το πιθανότερο είναι να εντυπωσιαστεί από τον τρόπο που εκφράζεται και από τις πρωτοποριακές του ιδέες.

 

 

Σκορπιός

 

Η Σελήνη έχει περάσει στον Λέοντα και σου δίνεται η ευκαιρία να ασχοληθείς εντατικά με επαγγελματικά ζητήματα, υποχρεώσεις και ευθύνες που πιθανά έχουν προκύψει και αυξάνουν το άγχος και την πίεση στην καριέρα σου. Γεγονός είναι όμως ότι έχεις την ευκαιρία να δείξεις τις δυνατότητές σου και με μεθοδικότητα και εργατικότητα να πετύχεις πιθανή εξέλιξη που μπορεί να επιζητάς. Η σύνοδος της με τον Ερμή σε βάζει σε διαδικασία συζητήσεων και σχεδιασμών με ανώτερους σου που μπορεί να εντυπωσιάσεις λόγω του σκεπτικού και της μεθοδικότητας τον πλάνου σου, πρόσεξε μην εγκλωβιστείς στην αδιαλλαξία και τον υποκειμενισμό και οδηγηθείς σε συγκρούσεις.

 

Σήμερα γεγονός είναι ότι οι πολλές υποχρεώσεις στη δουλειά πιθανά να σε οδηγήσουν στο να εκτονώσεις τα νεύρα και την ένταση στο ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος/η μέσα από τον επαγγελματικό περίγυρο πιθανή είναι νέα γνωριμία, σημαντικό είναι όμως να καταλάβεις ότι η απολυτότητα και η σκληρότητα δεν θα βοηθήσουν.

 

 

Τοξότης

 

Η Σελήνη έχει περάσει στο Λέοντα και σου δίνεται η ευκαιρία να διασκεδάσεις και να περάσεις όμορφες στιγμές είτε με πρόσωπα του ευρύτερου συγγενικού και φιλικού του περιβάλλοντος, είτε με πρόσωπα που σας συνδέουν κοινά πνευματικά ενδιαφέροντα και απολαμβάνεις τις συζητήσεις μαζί τους. Προσπάθησε μόνο να μην είσαι αμελής σε υποχρεώσεις καθημερινής φύσεως γιατί μπορεί να εκτεθείς. Η σύνοδος της με τον Ερμή εντείνει τον υποκειμενισμό και τον φανατισμό στον τρόπο που εκφράζεσαι, γι’ αυτό προσπάθησε να είσαι πιο διαλλακτικός για να μη χαλάσεις την όμορφη ατμόσφαιρα στην παρέα που πιθανά να βρεθείς.

 

Σήμερα οι συζητήσεις με το ταίρι σου μπορούν να πάρουν άλλη διάσταση σήμερα και να σας οδηγήσουν σε μακρινούς κόσμους. Αν είσαι ελεύθερος/η νέα γνωριμία μπορεί να υπάρξει, καθώς εντυπωσιάζεις με το χιούμορ σου και τη χαρά που εκφράζεις. 

 

 

Αιγόκερως

 

Η Σελήνη έχει περάσει στον Λέοντα και  ο εκνευρισμός είναι έντονος από το πρωί, καθώς δεν αποκλείεται να έρχονται στην επιφάνεια ανασφάλειες και φοβίες. Έχεις την ευκαιρία να λύσεις οικονομικά ζητήματα σε σχέση με τρίτους ή να προχωρήσεις σε επιχειρηματικές συμφωνίες που μπορεί να σε ενδιαφέρουν, καθώς διαισθητικά κινούμενος μπορείς να καταφέρεις το καλύτερο δυνατό για σένα. Η σύνοδος της με τον Ερμή εντείνει την καχυποψία και την περιέργεια και πιθανό είναι να έρθεις σε αντιπαράθεση με πρόσωπα που συναλλάσσεται βάζοντας έτσι εμπόδια στην εξέλιξη των υποθέσεων σου.

 

Σήμερα μη χάσεις την ευκαιρία να εκφράσεις τα βαθύτερα σου συναισθήματα στο ταίρι σου γιατί διαφορετικά αν εγκλωβιστείς στην καχυποψία οι συγκρούσεις δεν αποκλείονται.  Αν είσαι ελεύθερος/η   πιθανή είναι μία γνωριμία που μπορεί να ταράξουν τα λιμνάζοντα ύδατα της ζωής σου, η διαίσθηση και η ανάγκη βαθύτερης  επικοινωνίας μπορούν να προσφέρουν πολλά. 

  

 

Υδροχόος

 

Η Σελήνη έχει περάσει στον Λέοντα και στρέφεις την προσοχή σου κυρίως σε ότι αφορά τις διαπροσωπικές σου σχέσεις, καθώς είναι έντονη η ανάγκη για να κρατήσεις ισορροπίες και να αποφύγεις εντάσεις με τους σημαντικούς ανθρώπους της ζωής σου. Πιθανό είναι να προκύψουν νέες γνωριμίες που να παίξουν καταλυτικό ρόλο τόσο σε προσωπικό και όσο επαγγελματικό επίπεδο. Η σύνοδος της με τον Ερμή σου δίνει τη δυνατότητα να δείξεις κατανόηση και να αντιληφθείς άμεσα ποια συνεργασία μπορεί να ευοδώσει, προσπάθησε μόνο να μην αφεθείς στους φόβους σου και  υποχωρήσεις σε ότι τελικά δεν σε καλύπτει.

 

Σήμερα έχεις τη διάθεση να δείξεις κατανόηση στις ανάγκες του/ης συντρόφου σου, βάλε όμως στα όριά σου και δείξε και τις δικές σου γιατί  διαφορετικά δεν θα τις ικανοποιήσεις.  Αν είσαι ελεύθερος/η  πιθανή είναι μία γνωριμία από μπορεί να προκύψει, καθώς  επιδιώκεις να αρέσεις και το επικοινωνείς μοναδικά.

 

 

Ιχθύες

 

Η Σελήνη έχει περάσει στο Λέοντα και η καθημερινότητα ανεβάζει στροφές, καθώς επιβαρύνεσαι πιθανά με υποχρεώσεις και αγγαρείες της δουλειάς που θα πρέπει να ανταποκριθείς άψογα. Αυτό είναι κάτι που σε αγχώνει και μπορεί να σε οδηγήσει στο να γίνεις επικριτικός κυρίως να τους συναδέλφους. Η γυμναστική θα παίξει καταλυτικό ρόλο στο να εκτονώσεις το στρες και να αποφύγεις τις εντάσεις. Η σύνοδος της με τον Ερμή σε βοηθά να έχεις γρήγορη αντίληψη των πραγμάτων και να δώσεις άμεσες λύσεις, όμως ο υποκειμενισμός και η γκρίνια θα προκαλέσουν δυσαρέσκεια, γι’ αυτό καλό είναι να τα αποφύγεις. 

 

Σήμερα πιθανή είναι η νευρικότητα λόγω των πολλών καθημερινών υποχρεώσεων και αυτή θα επηρεάσει τις σχέσεις σου.  Αν είσαι ελεύθερος/η η ένταση της ημέρας και η επικοινωνία με τους γύρω σου σε οδηγεί πιθανά στην ξεκούραση και μακριά από το ερωτικό παιχνίδι. 

 

Πηγή: Τα ζώδια σήμερα από την Σμάρω Σωτηράκη από e-zwdia.gr ​ 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!