ΖΩΔΙΑ

Οι αστρολογικές προβλέψεις του Σαββάτου 29 Ιουνίου 2019

Η Σελήνη παραμένει στον Ταύρο και έχεις την ευκαιρία να λύσεις οικογενειακά ζητήματα και θέματα ακίνητης περιουσίας που μπορεί να έχουν προκύψει. Το τρίγωνο της με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω σου δίνει έντονη διαίσθηση και διεισδυτικότητα και μπορείς να αντιληφθείς άμεσα ποιες κινήσεις πρέπει να κάνεις ώστε να δρομολογήσεις θέματα που μπορεί να απασχολούν υγεία σου πρόσωπα.

Κριός 

 

Η Σελήνη παραμένει στον Ταύρο και το τρίγωνο της με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω σου δίνει την ευκαιρία να διεκδικήσεις την αύξηση του εισοδήματός σου, αλλά και την έντονη διαίσθηση ιδιαίτερα σε οικονομικά ζητήματα για να μπορέσεις να τα διευθετήσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Το βράδυ το εξάγωνο της με τον Άρη στον Καρκίνο δημιουργεί ιδιαίτερα θετικές προϋποθέσεις για να περάσεις όμορφα πρόσωπα του περιβάλλοντός σου και εκτοξεύει τον ερωτισμό και το πάθος δίνοντάς σου την ευκαιρία να απολαύσεις μοναδικές στιγμές με το ταίρι σου.

 

Σήμερα σημαντικό είναι να εκμεταλλευτείς τη διάθεση για έντονο ερωτισμό και πάθος που θα λειτουργήσει ευεργετικά στη σχέση. Αν είσαι ελεύθερος/η νέες γνωριμίες μπορεί να υπάρξουν, ο έντονος αισθησιασμός κυριαρχεί και στιγματίζει την πορεία τους. 


 

Ταύρος

 

Η Σελήνη παραμένει στο ζώδιό σου και επικεντρώνεσαι κυρίως στο να διεκδικήσεις τις ανάγκες σου. Το τρίγωνο της με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω σου δίνει τη δύναμη να προχωρήσεις καταλυτικά σε νέες συνεργασίες ή στην προσωπική σου ζωή κάνοντας σημαντικές κινήσεις που θα είναι άκρως σημαντικές για σένα. Το βράδυ το εξάγωνο της με τον Άρη στον Καρκίνο δημιουργεί ιδανικές προϋποθέσεις για να περάσεις υπέροχα με πρόσωπα του κοντινού σου περιβάλλοντος και να διασκεδάσεις κάθε στιγμή μαζί τους. Δεν αποκλείονται οι σημαντικές εξελίξεις σε εμπορικές συμφωνίες. 

 

Σήμερα η διασκέδαση και ο έρωτας εναρμονίζονται και μπορούν να απογειώσουν την προσωπική σου ζωή στα ύψη. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανές είναι οι νέες γνωριμίες, καθώς ο δυναμισμός και ο μαγνητισμός που εκπέμπεις δεν μπορούν να περάσουν απαρατήρητοι.

 

Δίδυμοι

 

Η Σελήνη παραμένει στον Ταύρο και έντονη είναι η ανάγκη να αποτραβηχτείς από όλους και να βιώσεις μοναχικές στιγμές. Το τρίγωνο της με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω σου δίνει την ευκαιρία να νιώσεις ψυχολογικά έτοιμος για να ξεπεράσεις ζητήματα που έχεις βαθιά χαραγμένα μέσα σου αλλά και να διευθετήσεις οικονομικής φύσεως θέματα μπορεί να εκκρεμούν από το παρελθόν. Το βράδυ το εξάγωνο της με τον Άρη στον Καρκίνο εντείνει το πάθος και το ρομαντισμό και βοηθά στο να δημιουργήσεις το κατάλληλο σκηνικό για το ταίρι ή πιθανή νέα γνωριμία που θα σε κάνει να νιώσεις ασφάλεια.

 

Σήμερα απόλαυσε κάθε στιγμή τρυφερότητας που μπορεί να υπάρξει με το ταίρι σου, καθώς το πάθος και ο αισθησιασμός δεν θα λείψουν. Αν είσαι ελεύθερος/η  επιστροφές του παρελθόντος είναι πιθανές που θα εγείρουν έντονα συναισθήματα και το ερωτικό στοιχείο.

 

 

Καρκίνος

 

Η Σελήνη παραμένει στον Ταύρο και απολαμβάνεις να βρίσκεσαι με φιλικά σου πρόσωπα και να συζητάς μαζί τους πρωτότυπες ιδέες και δράσεις που μπορεί να έχεις. Το τρίγωνο της με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω μπορεί να δημιουργήσει τις κατάλληλες συνθήκες για νέες συνεργασίες άκρως προσοδοφόρες για εσένα. Το βράδυ το εξάγωνο της με τον Άρη στο ζώδιό σου δεν μπορεί να σε αφήσει άπραγο και το πιθανότερο είναι να κοινωνικοποιηθείς έντονα και να κατακτήσεις το περιβάλλον που θα βρεθείς με το δυναμισμό, τον παρορμητισμό και την έντονη προσωπικότητα που δείχνεις.

 

Σήμερα κοινοί στόχοι μπορούν να σας φέρουν πιο κοντά με το ταίρι σου, καθώς παθιάζεστε με ότι ασχολείστε και αυτό έχει θετικό αντίκτυπο στη σχέση. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανό είναι να δείξουνε νέα πρόσωπα το ενδιαφέρον τους μέσα από το φιλικό περιβάλλον, καθώς το πάθος και ο ερωτισμός ξεχειλίζουν. 

 

 

Λέων

 

Η Σελήνη παραμένει στον Ταύρο και σου δίνεται η ευκαιρία να τακτοποιήσεις ζητήματα επαγγελματικής φύσεως που μπορεί να σε απασχολούν έντονα και να σου δημιουργούν άγχος. Το τρίγωνο της με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω εντείνει τη διαίσθησή σου και μπορεί να σε κατευθύνει μοναδικά στις καλύτερες δυνατές λύσεις εντυπωσιάζοντας τους ανωτέρους ή σημαντικά πρόσωπα της καριέρας σου. Το βράδυ το εξάγωνο της με τον Άρη στον Καρκίνο μπορεί να φέρει στο προσκήνιο προτάσεις από τα παλιά  που πιθανά να σε ενδιαφέρουν και να θέλεις να τις αξιοποιήσεις.

 

Σήμερα είναι γεγονός ότι οι ευθύνες είναι πολλές στον επαγγελματικό τομέα, όμως το πάθος  η επιθυμία για έντονο ερωτικό και ρομαντικό στοιχείο κυριαρχεί. Αν είσαι ελεύθερος/η νέες γνωριμίες μπορεί να υπάρξουν μέσα από τον επαγγελματικό περίγυρο που θα εκτοξεύσουν τον αισθησιασμό και την ανάγκη για έντονο ερωτικό παιχνίδι. 

 

 

Παρθένος

 

Η Σελήνη παραμένει στον Ταύρο και είναι γεγονός ότι η αισιοδοξία βρίσκεται στα ύψη και αυτό σου δίνει την ώθηση να διασκεδάσεις και να βρεθείς με πρόσωπα του ευρύτερου συγγενικού και φιλικού τους περιβάλλοντος. Το τρίγωνο της με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω εντείνει το πάθος και τον ερωτισμό στην προσωπική σου ζωή και δεν αποκλείεται να ζήσεις  έντονα ερωτικές στιγμές με το ταίρι ή πιθανή νέα γνωριμία μπορεί να υπάρξει. Το βράδυ το εξάγωνο της με τον Άρη στον Καρκίνο θα σε κινητοποιεί να βρεθείς με φιλικές παρέες και δημιουργεί το κατάλληλο κλίμα για να ξεφαντώσεις μαζί τους.

 

Σήμερα απόλαυσε κάθε στιγμή της ημέρας, καθώς το πάθος και ο αισθησιασμός μπορούν να κατακλύσουν τη σχέση σου.  Αν είσαι ελεύθερος/η μοναδικές μπορεί να είναι οι νέες γνωριμίες που πιθανόν να προκύψουν που θα εντείνουν το ερωτικό παιχνίδι και την αισιοδοξία.


 

Ζυγός

 

Η Σελήνη παραμένει στον Ταύρο και έχει τη δυνατότητα να λύσεις ή να δρομολογήσεις ζητήματα οικονομικής φύσεως σε σχέση με τρίτους ή επιχειρηματικές κινήσεις που σε ενδιαφέρουν. Προσοχή στον εκνευρισμό γιατί θα οδηγήσει σε κρίσεις. Το τρίγωνο της με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω σου δίνεται η δυνατότητα να διαχειριστείς οικογενειακά ζητήματα που άπτονται των οικονομικών και με τη διαίσθησή σου να μπορέσεις να τα τακτοποιήσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Το βράδυ το εξάγωνο της με τον Άρη στον Καρκίνο σου δίνει την ευκαιρία για επαγγελματικές κινήσεις που μπορούν να αποφέρουν πολλά σε οικονομικό επίπεδο.

 

Σήμερα ο πόθος και η έξαψη είναι στα ύψη και αυτό μπορεί να εκτοξεύσει στα ουράνια την προσωπική σου ζωή, γι’ αυτό μη χάσεις την ευκαιρία. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανές είναι νέες γνωριμίες που θα σου κόψουν την ανάσα και θα δώσουν άλλη διάσταση στον έρωτα.

 

 

Σκορπιός

 

Η Σελήνη παραμένει στον Ταύρο και στρέφεις το ενδιαφέρον σου κυρίως στο να κρατήσεις ισορροπίες στην προσωπική και επαγγελματική σου ζωή, καθώς θέλεις να αποφύγεις τις εντάσεις και ότι μπορεί να χαλάσει τις σχέσεις σου. Το τρίγωνο της με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω σου δίνει τη δυνατότητα για κινήσεις σε επίπεδο συνεργασιών που μπορεί να είναι άκρως επικερδείς. Η διαίσθηση σου θα παίξει καθοριστικό ρόλο. Το βράδυ το εξάγωνο της με τον Άρη στον Καρκίνο δίνει φτερά στην προσωπική σου ζωή και απογειώνει την αισιοδοξία, τη χαρά και τη διάθεση για διασκέδαση.

 

Σήμερα εκμεταλλεύσου τις συνθήκες και πέρασε μοναδικές στιγμές διασκέδασης και έρωτα που μόνο θετικά μπορούν να επιδράσουν στη σχέση σου. Αν είσαι ελεύθερος/η η ερωτική σου ζωή παίρνει άλλη τροπή, καθώς νέες γνωριμίες κάνουν την εμφάνιση τους και δείχνουν έντονο πάθος.

 

 

Τοξότης

 

Η Σελήνη παραμένει στον Ταύρο και σου δίνεται η ευκαιρία να τακτοποιήσεις καθημερινά ζητήματα ή αγγαρείες της δουλειάς που μπορεί να σου δημιουργούν άγχος και διάθεση για γκρίνια κουράζοντας τους γύρω σου. Το τρίγωνο της με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω μπορεί να φέρει σημαντικές εξελίξεις στη δουλειά, καθώς δεν αποκλείεται να ανταμειφθείς ανάλογα με την προσφορά σου με μία αύξηση ή μπόνους. Το βράδυ το εξάγωνο της με τον Άρη στον Καρκίνο μπορεί να σε βοηθήσει να αφήσεις στην άκρη τη μουρμούρα και να βιώσεις έντονα ερωτικές στιγμές με το ταίρι σου.

 

Σήμερα σημαντικό είναι ότι έχεις την ευκαιρία να αφήσεις εκτός της σχέσης σου την καθημερινή ρουτίνα και να νιώσεις μέχρι το μεδούλι το πάθος και τον αισθησιασμό. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανές είναι οι νέες γνωριμίες μέσα από τον εργασιακό περίγυρο θα εντείνουν τον πόθο και τον ερωτισμό. 

 

 

Αιγόκερως

 

Η Σελήνη παραμένει στον Ταύρο και ο έρωτας είναι ο πρωταγωνιστής και σήμερα για αυτό το πιθανότερο είναι να βρεθείς με το ταίρι είμαι νέα γνωριμία και να περάσεις μοναδικές στιγμές. Η τέχνη και η δημιουργία σε έχουν και σου δημιουργούν την καλύτερη διάθεση. Το τρίγωνο της με τον Πλούτωνα στο ζώδιό σου σε βοηθά να δείξεις τα βαθύτερα συναισθήματα και να βιώσεις τον έντονο ερωτισμό και το πάθος. Το  βράδυ το εξάγωνο της  με τον Άρη στον Καρκίνο σε κινητοποιεί στο να κοινωνικοποιηθείς και να περάσεις όμορφα είτε με συνεργάτες σου είτε με πρόσωπα του περιβάλλοντός σου.

 

Σήμερα  τα έντονα συναισθήματα είναι διάχυτα στη σχέση σου, μην φοβηθείς να δείξεις αυτό που νιώθεις γιατί είναι βέβαιο ότι θα ανταμειφθείς.  Αν είσαι ελεύθερος/η μαγνητίζεις όπου κι αν βρεθείς και το πιθανότερο είναι να υπάρξουν νέες γνωριμίες που θα δείξουν έντονο ενδιαφέρον για εσένα. 

  

Υδροχόος

 

Η Σελήνη παραμένει στον Ταύρο και έχεις την ευκαιρία να λύσεις οικογενειακά ζητήματα και θέματα ακίνητης περιουσίας που μπορεί να έχουν προκύψει. Το τρίγωνο της με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω σου δίνει έντονη διαίσθηση και διεισδυτικότητα και μπορείς να αντιληφθείς άμεσα ποιες κινήσεις πρέπει να κάνεις ώστε να δρομολογήσεις θέματα που μπορεί να απασχολούν υγεία σου πρόσωπα. Το βράδυ το εξάγωνο της με τον Άρη στον Καρκίνο μπορεί να σε οδηγήσει με δύο φιλικά πρόσωπα αλλά και συναδέλφους σε μία όμορφη βραδιά που θα σε βοηθήσει να βγεις από τη μοναχικότητα. 

 

Σήμερα σημαντικό είναι να δείξεις στο ταίρι σου την τρυφερότητα και το ρομαντισμό που θεωρείς ότι έχει η ανάγκη. αλλά και να σου το ανταποδώσει στο μέγιστο.  Αν είσαι ελεύθερος/η δεν αποκλείονται νέες γνωριμίες που θα αναστατώσουν για τα καλά τη ζωής σου.

 

 

Ιχθύες

 

Η Σελήνη παραμένει στον Ταύρο και σου δίνεται η ευκαιρία να λύσεις ζητήματα εμπορικής και επικοινωνιακής φύσεως ή να δρομολογήσεις παρέες και εξόδους με κοντινά σου πρόσωπα, καθώς έχεις ανάγκη να επικοινωνήσεις μαζί τους. Το τρίγωνο της με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω λειτουργία άκρως βοηθητικά για κινήσεις σε εμπορικό επίπεδο που μπορούν να αποδώσουν τα μέγιστα σε οικονομικές απολαβές και να σε οδηγήσουν στο να πετύχεις τους στόχους σου. Το βράδυ το εξάγωνο της με τον Άρη στον Καρκίνο απογειώνει το ερωτικό παιχνίδι και τη διάθεση για διασκέδαση.

 

Σήμερα μπορείς να περάσεις όμορφα με την παρέα και το ταίρι σου και να αφήσεις πίσω ότι πιθανά σε έχει στενοχωρήσει διασκεδάζοντας.  Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανές είναι οι νέες γνωριμίες μέσα από το κοντινό σου περιβάλλον που θα απογειώσουν το ερωτικό στοιχείο.

 

Πηγή: Τα ζώδια σήμερα από την Σμάρω Σωτηράκη από e-zwdia.gr ​ 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!