ΖΩΔΙΑ

Τον Ιούλιο όλοι θα περάσουν... ζόρικα εκτός από αυτά τα 4 ζώδια

Με δύο εκλείψεις (ηλιακή και σεληνιακή), ανάδρομο Ερμή, τετράγωνο Άρη-Ουρανού...αστρολογικά ο μήνας Ιούλιος αναμένεται να είναι ένας καυτός μήνας, ο οποίος όμως θα ευνοήσει πολύ τέσσερα ζώδια.

Ποια είναι αυτά; Μα τα λεγόμενα ζώδια του μεταβλητού σταυρού, δηλαδή οι Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες, που ενώ για σχεδόν όλα τα άλλα ζώδια το κλίμα θα είναι... βαρύ τον ερχόμενο μήνα, αυτά απολαμβάνουν εύνοια σε διάφορα επίπεδα.. 


Δείτε σε ποιον τομέα θα ευνοηθούν αυτά τα ζώδια τον μήνα Ιούλιο.


ΔΙΔΥΜΟΙ
Τα ερωτικά σου θα χτυπήσουν κόκκινο τον ερχόμενο μήνα. Με την Αφροδίτη στον Δίδυμο στις αρχές του Ιουλίου ο ερωτισμός σου κορυφώνεται και η πιθανότητα να βρεις ταίρι ή να δεις την ερωτική σου ζωή να βελτιώνεται σημαντικά είναι μεγάλη. Μη χάσεις την ευκαιρία.

ΠΑΡΘΕΝΟΙ
Και για τους Παρθένους η Αφροδίτη ευνοεί τα ερωτικά τους ειδικά μέχρι τα μέσα του Ιουλίου. Μην χάσετε την ευκαιρία για ερωτικά παιχνίδια.


ΤΟΞΟΤΕΣ
Οι πιο ευνοημένοι του μήνα είναι οι Τοξότες. Όχι μόνο θα έχουν μεγάλη εύνοια σε ερωτικό επίπεδο, αλλά και τα οικονομικά τους απογειώνονται. Μάλιστα η τύχη χαμογελά τόσο πλατιά στους Τοξότες τον μήνα Ιούλιο, που μπορεί ξαφνικά να δουν το πορτοφόλι τους να γεμίζει με κληρονομιές και αναπάντεχα κέρδη. Γενικά επαγγελματικά και οικονομικά ζητήματα θα πάνε πρίμα τον ερχόμενο μήνα.


ΙΧΘΥΕΣ 
Τόσο τα αισθηματικά σας όσο και οι ευκαιρίες μετακινήσεων, γνωριμιών θα σας ανανεώσουν τον Ιούλιο. Μάλιστα για τους Ιχθύες του Β' δεκαήμερου ο Ιούλιος αναμένεται να είναι ένας από τους πιο θετικούς μήνες της χρονιάς με πάθος, νέους έρωτες, επανασυνδέσεις με παλιούς έρωτες και εύνοια στα επαγγελματικά και οικονομικά ζητήματα.
 


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!