ΖΩΔΙΑ

Οι αστρολογικές προβλέψεις της Πέμπτης 27 Ιουνίου 2019

Η Σελήνη παραμένει για λίγο ακόμα στον Κριό και το τετράγωνο της με τον Άρη στον Καρκίνο μπορεί να οδηγήσει σε συγκρούσεις με πρόσωπα που συναλλάσσεται σε οικονομικά θέματα ή σε λογαριασμούς.

Κριός

 

Η Σελήνη παραμένει για λίγο ακόμα στο ζώδιό σου και το τετράγωνο της με τον Άρη στον Καρκίνο ανεβάζει κατακόρυφα την ένταση και δεν αποκλείεται να υπάρξουν αντιπαραθέσεις  με την οικογένεια ή με συνεργάτες αν δεν καταφέρεις να χαλιναγωγήσει τα νεύρα σου. Το απόγευμα η Σελήνη περνάει στον Ταύρο και επικεντρώνεις την προσοχή σου σε οικονομικά ζητήματα που σε απασχολούν. Το τετράγωνο της με τον Ερμή στον Λέοντα δεν διευκολύνει την επικοινωνία σε οικονομικές συναλλαγές και δεν αποκλείεται να υπάρξουν έντονες αντιπαραθέσεις που δεν θα βοηθήσουν την τακτοποίηση των ζητημάτων σου.

 

Σήμερα  η νευρικότητα είναι το χαρακτηριστικό της ημέρας προσπάθησε να την διαχειριστείς για να αποφύγεις συγκρούσεις με το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανές είναι οι νέες γνωριμίες, η ένταση όμως μπορεί να προκαλέσει προστριβές.


 

 

Ταύρος

 

Η Σελήνη παραμένει για λίγο ακόμα στον Κριό και το τετράγωνο της με τον Άρη στον Καρκίνο μπορεί να φέρει στην επιφάνεια καταστάσεις του παρελθόντος ή παρασκήνιο των κοντινών σου προσώπων που θα οδηγήσει συγκρούσεις. Το απόγευμα η Σελήνη περνάει στο ζώδιό σου και περνάς δυναμικά στο προσκήνιο διεκδικώντας την κάλυψη των προσωπικών συναισθηματικών σου αναγκών. Το τετράγωνο με τον Ερμή στον Λέοντα εντείνει τα νεύρα και δημιουργεί δυσκολίες στην επικοινωνία, κάτι που μπορεί να εκδηλωθεί άμεσα σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο αλλά και σε οικογενειακά ζητήματα μπορεί να έρθουν στο προσκήνιο.

 

Σήμερα εγωιστικές τάσεις και κακή επικοινωνία μπορεί να δυναμιτίσουν την προσωπική σου ζωή, δείξε προσοχή. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανές είναι νέες γνωριμίες, όμως ο εκνευρισμός δεν θα βοηθήσει τη θετική τους εξέλιξη.

 

Δίδυμοι

 

Η Σελήνη παραμένει για λίγο ακόμα στον Κριό και το τετράγωνο της με τον Άρη στον Καρκίνο μπορεί να οδηγήσει σε συγκρούσεις με φιλικά σου πρόσωπα γι’ αυτό καλό είναι να ρίξεις τους τόνους και να είσαι προσεκτικός. Το απόγευμα η Σελήνη περνάει στον Ταύρο εκτοξεύοντας το συναισθηματισμό και τη διάθεση να απομονωθείς μακριά από όλους και όλα. Το τετράγωνο της με τον Ερμή στον Λέοντα δεν βοηθά στο να συζητήσεις πιθανά ζητήματα που έχουν προκύψει  από το παρελθόν με κοντινά σου πρόσωπα, κάτι που μπορεί να οδηγήσει σε έντονες παρεξηγήσεις και αντιπαραθέσεις που θα σου κοστίσουν.

 

Σήμερα η θολή σκέψη και η νευρικότητα δεν αφήνουν περιθώρια για ηρεμία με το/η σύντροφό σου, πρόσεξε γιατί οι εντάσεις δεν θα λείψουν. Αν είσαι ελεύθερος/η επιστροφές προσώπων του παρελθόντος είναι πιθανές, το έλλειμμα επικοινωνίας θα δημιουργήσει προβλήματα.

 

 

Καρκίνος

 

Η Σελήνη παραμένει για λίγο ακόμα στον Κριό και το τετράγωνο της με τον Άρη στο ζώδιό σου εκτοξεύει τα νεύρα και δεν αποκλείεται να έρθεις σε σύγκρουση με ανώτερους σου, γι’ αυτό καλά θα κάνεις να διαχειριστείς με ψυχραιμία την όποια κατάσταση προκύψει. Το απόγευμα η Σελήνη περνάει στον Ταύρο και σου δίνεται η ευκαιρία να συναναστραφείς φιλικά σου πρόσωπα και να θέσεις επί τάπητος νέα σχέδια και στόχους που μπορεί να έχεις. Το τετράγωνο της με τον Ερμή στον Λέοντα δυσχεραίνει την επικοινωνία και εντείνει τον εκνευρισμό, κάτι που μπορεί να εκδηλωθεί έντονα σε συζητήσεις με φίλους καθώς δείχνεις αμετακίνητος στις απόψεις σου.

 

Σήμερα αντιπαραθέσεις σε ότι αφορά τους στόχους που έχεις θέσει με το ταίρι σου μπορεί να προκαλέσουν ένταση μεταξύ σας. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανές είναι νέες γνωριμίες μέσα από το φιλικό περίγυρο όμως η νευρικότητα δημιουργήσει προβλήματα.

 

 

 

Λέων

 

Η Σελήνη παραμένει για  λίγο ακόμα στον Κριό το τετράγωνο της με τον Άρη στον Καρκίνο μπορεί να εκτοξεύσει τον εκνευρισμό και τα συναισθηματικά ξεσπάσματα, ιδιαίτερα σε παρέες με πρόσωπα του ευρύτερου περιβάλλοντός σου. Το απόγευμα περνάει στον Ταύρο και επικεντρώνει την προσοχή του στις υποχρεώσεις της καριέρας και πως θα ανταπεξέλθεις σε αυτές. Το τετράγωνο της με τον Ερμή στο ζώδιό σου σε βάζει σε διαδικασία αντιπαραθέσεων με ανώτερους σου λόγω ελλείμματος συνεννόησης και έντονης οξυθυμία που μπορεί να χαλάσει το κλίμα μεταξύ σας. Ρίξε τους τόνους όπου χρειάζεται και δεν θα χάσεις.

 

Σήμερα οι εντάσεις με πρόσωπα της καριέρας μπορεί να σε επηρεάσουν και να ξεσπάσεις στο ταίρι σου δημιουργώντας προβλήματα στη μεταξύ σας σχέση. Αν είσαι ελεύθερος/η νέες γνωριμίες μπορεί να προκύψουν μέσα από τον επαγγελματικό περίγυρο, η νευρικότητα σου όμως δεν θα επιτρέψει πιθανά τη θετική εξέλιξη.

 

 

 

Παρθένος

 

Η Σελήνη παραμένει για λίγο ακόμα στον Κριό και το τετράγωνο της με τον Άρη στον Καρκίνο μπορεί να πυροδοτήσει εντάσεις με πρόσωπα που συναλλάσσεται οικονομικά ή με συνεργάτες για επιχειρηματικές κινήσεις που θέλεις να πραγματοποιήσεις. Το απόγευμα η Σελήνη περνάει στον Ταύρο και σε βοηθά να ανέβεις ψυχολογικά και να δεις τα πράγματα από την αισιόδοξη πλευρά της. Το τετράγωνο της με τον Ερμή στον Λέοντα μπορεί να φέρει στην επιφάνεια ανασφάλειες και φόβους που θα δημιουργήσουν εντάσεις, καθώς δεν θα διστάσεις να αντιπαρατεθείς με πρόσωπα που πιθανά διαφωνούν μαζί σου σε παρέες που θα βρεθείς.

 

Σήμερα η κακή επικοινωνία και ο εκνευρισμός μπορούν να καταστρέψουν την όμορφη ατμόσφαιρα στην προσωπική σου ζωή.  Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανές είναι νέες γνωριμίες μέσα από το ευρύτερο συγγενικό και φιλικό σου περιβάλλον, το ότι άλλα σκέφτεσαι και άλλα λες δημιουργεί ένταση και βάζει εμπόδια στις εξελίξεις.

 

Ζυγός

Η Σελήνη παραμένει για λίγο ακόμα στον Κριό και το τετράγωνο της με τον Άρη στον Καρκίνο μπορεί να δημιουργήσει έντονα συγκρουσιακό κλίμα με συνεργάτες σου που καλό είναι να προσέξεις. Το απόγευμα η Σελήνη περνάει στον Ταύρο και σε οδηγεί στο να αποσυρθείς και να γίνεις πιο μοναχικός, καθώς εντείνονται οι ανασφάλειες και φοβίες. Το τετράγωνο της με τον Ερμή στον Λέοντα δεν σε βοηθά στο να εκφράσεις με ηρεμία όλα αυτά που σκέφτεσαι και φοβάσαι και αν δεν κρατήσεις το μέτρο το πιθανότερο είναι να συγκρουστείς είτε με το ταίρι σου λόγω ζήλιας και καχυποψίας είτε με πρόσωπα που έχεις οικονομικές συναλλαγές.

 

Σήμερα η έντονη νευρικότητα δεν βοηθά να εκφράσεις τα βαθύτερα σου συναισθήματα και η καχυποψία μπορεί να κυριαρχήσει δυναμιτίζοντας το κλίμα στη σχέση σου. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανές είναι οι νέες γνωριμίες που  θα ανεβάσουν κατακόρυφα τον ερωτισμό, παράλληλα όμως ανεβάσουν και την ένταση οι συγκρούσεις δεν αποκλείονται.

 

 

Σκορπιός

 

Η Σελήνη παραμένει για λίγο ακόμα στον Κριό και το τετράγωνο της με τον Άρη στον Καρκίνο δεν βοηθά να λύσεις ζητήματα της καθημερινότητας με ήρεμο τρόπο, γι’ αυτό προσπάθησε να αποφύγεις προστριβές με συναδέλφους σου. Το απόγευμα η Σελήνη περνά στον Ταύρο και μπαίνεις στη διαδικασία να αντιληφθείς και να κατανοήσεις τι είναι αυτό που θέλουν τα πρόσωπα του περιβάλλοντος από σένα επιδιώκοντας να επικρατήσει ηρεμία και ισορροπία. Το τετράγωνο της με τον Ερμή στον Λέοντα δεν βοηθάει στο να επικοινωνήσεις αυτά που σκέφτεσαι, ανεβάζει τη νευρικότητα και την οξυθυμία και δεν αποκλείεται να αντιπαρατεθείς είτε με συνεργάτες είτε με το ταίρι σου.

 

Σήμερα προσπάθησε να μην αφήσεις τον εκνευρισμό να κυριαρχήσει στην προσωπική σου ζωή γιατί οι εντάσεις θα προκαλέσουν ζητήματα. Αν είσαι ελεύθερος/η νέες γνωριμίες μπορεί να υπάρξουν, η οξυθυμία σου όμως θα είναι λόγος για τη μη εξέλιξη τους.

 

Τοξότης

 

Η Σελήνη παραμένει για λίγο ακόμα στον Κριό και το τετράγωνο της με τον Άρη στον Καρκίνο δημιουργεί έντονα συγκρουσιακή διάθεση που μπορεί να εκδηλωθεί ιδιαίτερα στο ταίρι σου. Το απόγευμα η Σελήνη περνάει στον Ταύρο και στρέφεις την προσοχή σου σε ζητήματα καθημερινότητας και υποχρεώσεις της δουλειάς που μπορεί να σε απασχολούν. Το τετράγωνο της με τον Ερμή στον Λέοντα δεν βοηθά να δώσεις λύσεις και να συνεννοηθείς με τον καλύτερο τρόπο, παρά εντείνει τον εκνευρισμό που μπορεί να οδηγήσει σε αντιπαραθέσεις με συναδέλφους ή πρόσωπα που συναναστρέφεσαι καθημερινά.

 

Σήμερα η κακή διάθεση φαίνεται από το πρωί, γι’ αυτό προσπάθησε να ρίξει τους τόνους για να μην μπεις σε διαρκή αντιπαράθεση με το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος/η οι εξελίξεις και οι αγγαρείες της καθημερινότητας δεν βοηθούν να επικεντρωθείς στον έρωτα.

 

 

Αιγόκερως

 

Η Σελήνη παραμένει για λίγο ακόμα στον Κριό και το τετράγωνο της με τον Άρη στον Καρκίνο μπορεί να προκαλέσει συγκρούσεις με πρόσωπα της οικογένειας για ζητήματα που πιθανά σας απασχολούν. Το απόγευμα η Σελήνη περνάει στον Ταύρο και ανεβάζει κατακόρυφα τη διάθεσή σου, καθώς επιδιώκεις να διασκεδάσεις και να απολαύσεις κάθε στιγμή φλερτάροντας. Το τετράγωνο της με τον Ερμή στον Λέοντα δημιουργεί έντονη νευρικότητα που το πιθανότερο είναι να εκτονωθείς στο ταίρι σου ή σε πιθανές νέες γνωριμίες που μπορεί να προκύψουν δημιουργώντας προβλήματα τις όποιες εξελίξεις.

 

Σήμερα η δυσκολία στην επικοινωνία θα έχει αντίκτυπο και στην προσωπική σου ζωή, γι’ αυτό προσπάθησε να περιορίσεις τον εκνευρισμό για να αποφύγεις εντάσεις.  Αν είσαι ελεύθερος/η νέες γνωριμίες είναι πιθανό να προκύψουν, όμως η περίεργη διάθεση σου δεν θα επιτρέψει να εξελιχθούν ομαλά.

  

 

 

Υδροχόος

 

Η Σελήνη παραμένει για λίγο ακόμα στον Κριό και το τετράγωνο της με τον Άρη στον Καρκίνο μπορεί να δημιουργήσει οξυμένο κλίμα στις σχέσεις με το κοντινό σου περιβάλλον, γι’ αυτό καλά θα κάνεις να κρατήσεις  χαμηλούς τόνους. Το απόγευμα η Σελήνη περνάει στον Ταύρο και σε καλεί να έρθεις κοντά με πρόσωπα της οικογένειάς σου επιδιώκοντας να περάσεις τρυφερές στιγμές. Το τετράγωνο της με τον Ερμή στο Λέοντα δεν βοηθά να εκφράσεις τα συναισθήματά σου με αμεσότητα, παρά εκτοξεύει τη νευρικότητα και δεν αποκλείεται να υπάρξουν εντάσεις που θα χαλάσουν την όλη ατμόσφαιρα.

 

Σήμερα σημαντικό είναι να μην επιτρέψεις στον εκνευρισμό να χαλάσει το ρομαντικό και τρυφερό κλίμα στην προσωπική σου ζωή.  Αν είσαι ελεύθερος/η η κυκλοθυμία και η ένταση πιθανά να μη σου επιτρέψουν να επικεντρωθείς στον έρωτα.

 

 

Ιχθύες

 

Η Σελήνη παραμένει για λίγο ακόμα στον Κριό και το τετράγωνο της με τον Άρη στον Καρκίνο μπορεί να οδηγήσει σε συγκρούσεις με πρόσωπα που συναλλάσσεται σε οικονομικά θέματα ή σε λογαριασμούς. Το απόγευμα η Σελήνη περνάει στον Ταύρο και σου δίνει την ευκαιρία να επικοινωνήσεις, να κοινωνικοποιηθείς, να περάσεις όμορφα συζητώντας χαλαρά με πρόσωπα του στενού του περιβάλλοντος. Το τετράγωνο της με τον Ερμή στον Λέοντα εντείνει τη νευρικότητα που καλό είναι να την περιορίσεις διαφορετικά το αποτέλεσμα είναι να υπάρξουν εντάσεις και προστριβές με τους κοντινούς σου ανθρώπους.

 

Σήμερα μπορείς να διασκεδάσεις με το ταίρι σου αρκεί να μην επιτρέψεις στα νεύρα να κυριαρχήσουν.  Αν είσαι ελεύθερος/η νέες γνωριμίες μπορεί να υπάρξουν όμως η ένταση καραδοκεί και μπορεί να φέρει δυσάρεστα αποτελέσματα.

 

Πηγή: Τα ζώδια σήμερα από την Σμάρω Σωτηράκη από e-zwdia.gr ​ 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!