ΖΩΔΙΑ

Ζώδια: Μάθε ποιους θα επηρεάσουν οι δυο εκλείψεις του Ιουλίου

Ο δεύτερος μήνας του καλοκαιριού πλησιάζει και σύμφωνα με την αστρολογία, ο Ιούλιος θα είναι ένας "έντονος" μήνας, αφού εκτός από τους ανάδρομους πλανήτες, μέσα σε αυτόν θα συμβούν και δύο εκλείψεις, αν και η μία έκλειψη μάλλον θα ευνοήσει κάποια ζώδια.

Πρόκειται για μια έκλειψη ηλίου και μια μερική έκλειψη σελήνης.

Η πρώτη ηλιακή έκλειψη του καλοκαιριού, θα γίνει στις  2 Ιουλίου, στον Καρκίνο και δεδομένης της φιλικής συμμετοχής του Ουρανού, θα μας βοηθήσει να βρούμε διέξοδο και λύσεις σε προβλήματα, που αντιμετωπίζουμε. Αφορά κυρίως Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους, που αυτή τη χρονιά βρέθηκαν στο μάτι του κυκλώνα,  και κάποιους Δίδυμους και Τοξότες.

Ακολουθεί στις 17 Ιουλίου, η πιο σημαντική έκλειψη της χρονιάς, που είναι μερική έκλειψη Σελήνης στον Αιγόκερω. Η συμμετοχή του Πλούτωνα στο φαινόμενο, επιβαρύνει πολύ τον ψυχισμό μας, και φέρνει εξελίξεις στο πολιτικό προσκήνιο. Στο επίκεντρό της θα βρεθούν και πάλι Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι και λιγότερο Δίδυμοι και Τοξότες, οι οποίοι  θα έχουν τη δυνατότητα να βελτιώσουν τις σχέσεις τους εκφράζοντας συναισθήματα, που νιώθουν.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!