ΖΩΔΙΑ

Οι αστρολογικές προβλέψεις της Δευτέρας 24 Ιουνίου 2019

Η Σελήνη παραμένει στους Ιχθύς  και κυρίως ενδιαφέρεσαι για τις υλικές και συναισθηματικές σου ανάγκες, γι’ αυτό δεν αποκλείεται να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες και λογαριασμούς που μπορεί να έχεις θέλοντας έτσι να νιώσεις σταθερότητα για να απαλλαγείς από πιθανό άγχος. 

Κριός

 

Η Σελήνη παραμένει στους Ιχθύς και δεν μπορείς να ξεπεράσεις κάποια ζητήματα που σε πληγώνουν, γι’ αυτό δεν αποκλείεται να απομακρυνθείς από την έντονη κοινωνικότητα και να επιδιώξεις να μείνεις μόνος σου βιώνοντας αυτές τις στιγμές. Το τρίγωνο της με τον Άρη και τον Ερμή στον Καρκίνο σου δίνει την ευκαιρία να κλείσεις ζητήματα του παρελθόντος που μπορούν να αφορούν την οικογένεια, καθώς έχεις τη δυνατότητα να εκφράσεις αυτά που νιώθεις ξεκάθαρα και με δυναμισμό αλλά όχι με ένταση και αυτό θα γίνει θα εκτιμηθεί δεόντως από το  οικογενειακό σου περιβάλλον.

 

Σήμερα η καλή επικοινωνία και ο ερωτισμός θα βοηθήσουν να ξεπεραστούν πιθανά προβλήματα που μπορεί να ταλάνισαν την προσωπική σου ζωή. Αν είσαι ελεύθερος/η οι συζητήσεις παίρνουν φωτιά με πρόσωπα του παρελθόντος που κάνουν την εμφάνισή τους και επιδιώκουν την επιστροφή τους.

 

 

Ταύρος

 

Η Σελήνη παραμένει στους Ιχθύς δίνοντάς σου την ευκαιρία να συναναστραφείς με φίλους και να περάσεις όμορφα μαζί τους συζητώντας για διάφορα κοινωνικά ή πολιτικά θέματα που μπορεί να σας αγγίζουν. Στόχοι και όνειρα έρχονται στο προσκήνιο και δεν αποκλείεται να κάνεις βήματα προς την επίτευξη όσων έχεις ονειρευτεί. Το τρίγωνο της με τον Άρη και τον Ερμή στον Καρκίνο δημιουργεί ιδιαίτερα θετικές συνθήκες για να περάσεις όμορφα, καθώς η επικοινωνία βρίσκεται στο αποκορύφωμά και δεν αποκλείεται να δραστηριοποιηθείς με φιλικά πρόσωπα από κοινού σε εμπορικές συμφωνίες πιθανά σας ενδιαφέρουν.

 

Σήμερα εκμεταλλεύσου την ημέρα για να λύσεις ζητήματα για να θέσεις νέους στόχους με το ταίρι σου που μπορείτε να τους πετύχετε προσπαθώντας ομαδικά. Αν είσαι ελεύθερος/η μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον πιθανά να υπάρξει νέα γνωριμία που θα απογειώσει το κέφι τη διάθεση για επικοινωνία και το ερωτικό στοιχείο.

 

Δίδυμοι

 

Η Σελήνη παραμένει στους Ιχθύς και οι επαγγελματικές υποχρεώσεις είναι στα ύψη, κάτι που μπορεί να σου δημιουργεί άγχος. Πρέπει να θυμάσαι ότι μόνο προσπαθώντας και δείχνοντας τον καλύτερό σου εαυτό μπορείς να επιτύχεις την πολυπόθητη προσωπική σου εξέλιξη και την αναγνώριση σε επαγγελματικό επίπεδο. Το τρίγωνο της με τον Άρη και τον Ερμή στον Καρκίνο σου δίνει την ευκαιρία για  σημαντικές συζητήσεις οικονομικής φύσεως, καθώς δεν αποκλείεται οι ανώτεροί σου να αναγνωρίσουν την εργατικότητα και την υπευθυνότητα σου και αυτό να έχει αντίκτυπο στο μισθό ή σε ένα πιθανό μπόνους που μπορεί να έρθει και να σε ικανοποιήσει.

 

Σήμερα νιώθεις την ανάγκη να εκφράσεις τα συναισθήματά σου και να δείξεις τη διάθεση της σταθερότητας που αντιμετωπίζεις τις σχέσεις σου. Πρόσεξε μη γίνεις έντονα επικριτικός. Αν είσαι ελεύθερος/η νέες γνωριμίες μπορεί να προκύψουν μέσα από τον επαγγελματικό περίγυρο που θα σε κάνουν να νιώσεις ασφάλεια με την επιβλητικότητα τους.

 

 

Καρκίνος

 

Η Σελήνη παραμένει στους Ιχθύς  και έχεις την ευκαιρία να επικεντρωθείς σε ότι αφορά τους πνευματικούς δρόμους που θέλεις να ακολουθήσεις δείχνοντας ενδιαφέρον για σεμινάρια ή σπουδές που θέλεις να ακολουθεί. Επαφές με το εξωτερικό είναι πιθανές που θα ανοίξουν νέους δρόμους άκρως αισιόδοξους. Το τρίγωνο της με τον Άρη και τον Ερμή στο ζώδιό σου σού δίνει την ευκαιρία να δραστηριοποιηθείς και να επικοινωνήσεις για ότι σε ενδιαφέρει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο δημιουργώντας τις ιδανικές προϋποθέσεις για την προσωπική σου διεύρυνση. Είσαι ο πρωταγωνιστής σε όποια παρέα και αν βρεθείς με το κέφι και το χιούμορ σου.

 

Σήμερα μπορείς να χαρείς τον έρωτα και τις θετικές στιγμές με το/η σύντροφό σου, καθώς η διάθεση για επικοινωνία και ο έντονος αισθησιασμός μπορεί να  απογειώσει τη σχέση. Αν είσαι ελεύθερος/η  νέα γνωριμία μπορεί να υπάρξει μέσα από το ευρύτερο περιβάλλον σου  που τα πνευματικά σας ενδιαφέροντα θα σας φέρουν πιο κοντά.

 

Λέων

 

Η Σελήνη παραμένει στους Ιχθύς και ανασφάλειες αι φόβοι κάνουν την εμφάνισή τους από το πρωί, κάτι που σου δημιουργεί έντονη νευρικότητα που θα πρέπει να διαχειριστείς με ψυχραιμία για να μην έρθεις σε σύγκρουση με το ταίρι η με πρόσωπα που συναλλάσσεσαι οικονομικά. Το τρίγωνο της με τον Άρη και τον Ερμή στον Καρκίνο σου δίνει τη δυνατότητα να λύσεις ζητήματα οικονομικής φύσεως σε σχέση με τρίτους ή κληρονομικά που μπορεί να εκκρεμούσαν από παλιά και πιθανά να σε αγχώνουν. Ο δυναμισμός και η έντονη διαίσθηση σου δεν θα σε διαψεύσουν.

 

Σήμερα ο πόθος και η έξαψη απογειώνονται, έχεις την ευκαιρία να εκφράσεις τα βαθύτερα σου συναισθήματα και να απολαύσεις έντονες στιγμές με το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανές είναι νέες γνωριμίες ή οι επιστροφές από το παρελθόν που θα ανεβάσουν κατακόρυφα το ερωτικό θερμόμετρο.

 

 

 

 

Παρθένος

 

Η Σελήνη παραμένει στους Ιχθύς  και έχεις την ευκαιρία να κλείσεις ζητήματα που μπορεί να απασχολούν τις διαπροσωπικές σου σχέσεις, καθώς έχεις την ανάγκη να κρατήσεις ισορροπίες και να αποφύγεις εντάσεις με το σύντροφο ή τους συνεργάτες σου. Το τρίγωνο της με τον Άρη και τον Ερμή στον Καρκίνο σου δίνει την ευκαιρία να περάσεις όμορφες στιγμές με παρέες που θα ανεβάσουν κατακόρυφα την διάθεση και το κέφι στην προσωπική σου ζωή. Παράλληλα δεν αποκλείεται φιλικά πρόσωπα να εκδηλώσουν ενδιαφέρον για νέες συνεργασίες που θα σε δραστηριοποιηθούν έντονα.

 

Σήμερα η καλή επικοινωνία και ο  ερωτισμός είναι τα δύο στοιχεία που μπορούν να εκτοξεύσουν στα ύψη τη σχέση σου.  Αν είσαι ελεύθερος/η νέες γνωριμίες μπορεί να υπάρξουν είναι βέβαιο ότι θα εντυπωσιάσεις με το επικοινωνιακό ταπεραμέντο και την ενεργητικότητα  σου.


 

 

Ζυγός

 

Η Σελήνη παραμένει στους Ιχθύς  δημιουργώντας επιπλέον υποχρεώσεις και αγγαρείες σε καθημερινό επίπεδο που μπορεί να ανατρέπουν τον προγραμματισμό σου και δεν αποκλείεται να δημιουργήσουν ένταση  με πρόσωπα που συναναστρέφεσαι ή συναδέλφους. Το τρίγωνο της με τον Άρη και τον Ερμή στον Καρκίνο σου δίνει την ευκαιρία  να βρεις λύσεις και να κάνεις κινήσεις που θα βοηθήσουν σημαντικά  στο να δρομολογήσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ζητήματα  που σε απασχολούν, κάτι που θα γίνει άμεσα αντιληπτό και εκτιμητέο από το επαγγελματικό σου περιβάλλον και θα σου αναγνωριστεί με στον μέγιστο βαθμό.

 

Σήμερα εξηγώντας το ταίρι σου τι βιώνεις στην καθημερινότητά είναι βέβαιο ότι θα βρεις ανταπόκριση και κατανόηση. Αν είσαι ελεύθερος/η  μέσα από τον εργασιακό περίγυρο πιθανή είναι νέα γνωριμία που θα είναι καταλυτική για την προσωπική σου πορεία.

 

 

Σκορπιός

 

Η Σελήνη παραμένει στους Ιχθύς κρατώντας το κέφι στα ύψη και δίνοντάς σου την ευκαιρία να βγεις ,να διασκεδάσεις για να πρωταγωνιστήσεις στο ερωτικό παιχνίδι. Έχεις τη δυνατότητα να προωθήσεις δημιουργικές δράσεις που σε ενδιαφέρουν. Το τρίγωνο της με τον Άρη και τον Ερμή στον Καρκίνο σου δίνει την ευκαιρία να έχεις έντονες στιγμές πάθους με το ταίρι ή πιθανή νέα γνωριμία που θα υπάρξει αλλά και μοναδικές στιγμές διασκέδασης και ξεφαντώματος που καλό είναι να απολαύσεις γιατί θα λειτουργήσουν άκρως ανανεωτικά στην ψυχολογία σου.

 

Σήμερα εκφράζοντας τα συναισθήματά σου και δείχνοντας διάθεση για να περάσεις καλά με το ταίρι σου  θα δώσει σημαντική ώθηση στην προσωπική σου ζωή. Αν είσαι ελεύθερος/η οι νέες γνωριμίες είναι πιθανές, καθώς  είσαι έντονα εκφραστικός, δείχνεις το πάθος και τη διάθεση να ζήσεις τον έρωτα σε όλο του το μεγαλείο.

 

 

 

 

Τοξότης

 

Η Σελήνη παραμένει στους Ιχθύς και έχεις την ευκαιρία να βρεθείς με οικεία πρόσωπα, καθώς έχεις έντονα την ανάγκη να νιώσεις σταθερότητα, ασφάλεια και θαλπωρή που μόνο οι δικοί σου άνθρωποι μπορούν να δώσουν. Ζητήματα με ακίνητη περιουσία μπορεί να προκύψουν που θα πρέπει να επιλύσεις. Το τρίγωνο της με τον Άρη και τον Ερμή στον Καρκίνο σου δίνει την ευκαιρία για να λύσεις σημαντικά οικονομικά ζητήματα που απασχολούν την οικογένεια, αφού δείχνεις να έχει τη διάθεση για να αντιληφθείς τι θέλουν γύρω σου και μπορείς να ενεργήσεις με δυναμισμό και βούληση.

 

Σήμερα η ανάγκη να επικοινωνήσεις και να ερωτοτροπήσεις με το ταίρι σου είναι αυτή που θα λειτουργήσει μοναδικά στη σχέση. Αν είσαι ελεύθερος/η μέσα από το οικείο περιβάλλον μπορεί να υπάρξουν νέες γνωριμίες που θα τονίσουν για τα καλά τον ερωτικό σου κόσμο.

 

 

Αιγόκερως

 

Η Σελήνη παραμένει στους Ιχθύς και έχεις την ευκαιρία να συναναστραφείς κυρίως πρόσωπα του κοντινού σου περιγύρου, καθώς είναι αυτά που θεωρείς ότι μπορείς να περάσεις χαλαρές στιγμές συζητώντας για διάφορα θέματα. Ζήτημα εμπορίου και δημοσίων σχέσεων έρχονται στο προσκήνιο και πιθανά θα σε απασχολήσουν. Το τρίγωνο της με τον Άρη και τον Ερμή στον Καρκίνο σου δίνει την ευκαιρία να δημιουργήσεις τις προϋποθέσεις μέσα από συζητήσεις και δράσεις για σημαντικές νέες συνεργασίες που θα ανοίξουν νέους δρόμους με επαγγελματική σου ζωή.

 

Σήμερα μη χάσεις την ευκαιρία να διασκεδάσεις και να εκφράσεις όλα αυτά που σε προβληματίζουν στο ταίρι σου γιατί είναι βέβαιο ότι θα μπορέσεις να βρεις κατανόηση.  Αν είσαι ελεύθερος/η  νέες γνωριμίες μπορεί να προκύψουν μέσα από το κοντινό σου περιβάλλον που θα σηματοδοτήσουν πιθανά ένα νέο κεφάλαιο στην προσωπική σου ζωή.

  

 

Υδροχόος

 

Η Σελήνη παραμένει στους Ιχθύς  και κυρίως ενδιαφέρεσαι για τις υλικές και συναισθηματικές σου ανάγκες, γι’ αυτό δεν αποκλείεται να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες και λογαριασμούς που μπορεί να έχεις θέλοντας έτσι να νιώσεις σταθερότητα για να απαλλαγείς από πιθανό άγχος. Το τρίγωνο της με τον Άρη και τον Ερμή στον Καρκίνο σου δίνει την ευκαιρία για σημαντικές συζητήσεις και έντονη δραστηριοποίηση σε ότι αφορά τον εργασιακό τομέα ,καθώς δεν αποκλείεται η προσφορά και η εργατικότητά σου να αναγνωριστούν και να υπάρξει αύξηση που θα λειτουργήσει άκρως σταθεροποιητικά στην ψυχολογία σου.

 

Σήμερα έχεις την ευκαιρία να λύσεις ζητήματα καθημερινότητας που μπορεί να σε απασχολήσει με το ταίρι σου και να απολαύσεις στιγμές έντονου ερωτισμού.  Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανές είναι νέες γνωριμίες που θα κινήσουν το ενδιαφέρον σου λόγω της καλής επικοινωνίας και του δυναμισμού που εκπέμπουν.

 

 

Ιχθύες

 

Η Σελήνη παραμένει στο ζώδιό σου και έχεις την ανάγκη να πρωταγωνιστήσεις τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο θέλοντας να εκδηλώσεις αυτά που νιώθεις και ζητάς από τους άλλους να ικανοποιήσουν. Μην γίνεσαι υποκειμενικός γιατί το πιθανότερο είναι να δυναμιτίσει το κλίμα στις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Το τρίγωνο της με τον Άρη και τον Ερμή στον Καρκίνο σου δίνει την ευκαιρία να δείξεις το δυναμισμό και τη διάθεση για επικοινωνία και κατανόηση σε επαγγελματικό επίπεδο αλλά και να  απογειώσεις την προσωπική σου ζωή βιώνοντας έντονες στιγμές πάθους και διασκέδασης.

 

Σήμερα μην χάσεις την ευκαιρία να περάσεις μοναδικά με το ταίρι σου, αφού μπορείτε να λύσετε ότι σας απασχολεί και να ξεφαντώσουμε απογειώνοντας τη σχέση σας.  Αν είσαι ελεύθερος/η  ο δυναμισμός ο ερωτισμός είναι η επικοινωνιακή σου διάθεση είναι αυτά που μαγνητίζουν τους γύρω σου δημιουργούν τις προϋποθέσεις για νέες γνωριμίες.

 

Πηγή: Τα ζώδια σήμερα από την Σμάρω Σωτηράκη από e-zwdia.gr ​ 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!