ΖΩΔΙΑ

Οι αστρολογικές προβλέψεις της Κυριακής 23 Ιουνίου 2019

Η Σελήνη βρίσκεται στους Ιχθύες  και επικεντρώνεσαι κυρίως σε ότι αφορά υλικές και συναισθηματικές ανάγκες που έχεις, καθώς είναι αυτά που συνδέεις και σου βγάζουν έντονη ανασφάλεια.

Κριός

 

Η Σελήνη βρίσκεται στους Ιχθύες και είναι έντονη εσωστρέφεια και η διάθεση να αποτραβηχτείς από την πολυκοσμία, καθώς το μυαλό σου κυριεύουν έντονα αναμνήσεις και απωθημένα του παρελθόντος και μπορεί να σε ταλαιπωρούν μέχρι σήμερα. Είναι σημαντικό να μπορέσεις να ισορροπήσεις έντονες ευαισθησίες και συναισθηματική υπερχείλιση, αφού δεν αποκλείεται να επηρεάσουν το πώς λειτουργείς σε καθημερινό επίπεδο. Τα λάθη είναι επικίνδυνα γιατί δεν συγκεντρώνεσαι και αυτό είναι, κάτι που θα πρέπει να το έχεις στο πίσω μέρος του μυαλού σου καθώς είναι πιθανόν να εκτεθείς.

 

Σήμερα η ανάγκη για τρυφερότητα είναι διάχυτη, πρόσεξε όμως γιατί τα συναισθηματικά ξεσπάσματα μπορεί να δημιουργήσουν κρίση στη σχέση σου. Αν είσαι ελεύθερος/η δεν αποκλείεται να έρθεις αντιμέτωπος με επιστροφές προσώπων του παρελθόντος που επιδιώκουν και πάλι να μπουν στη ζωή σου.


 

Ταύρος

 

Η Σελήνη βρίσκεται στους Ιχθύες και είναι σημαντικό για εσένα να κοινωνικοποιηθείς και κυρίως να συναναστραφείς με φιλικά σου πρόσωπα. Οι ιδέες και οι πρωτοποριακές απόψεις σου μπορεί να κεντρίσουν το ενδιαφέρον των συνομιλητών σου και δεν αποκλείεται να θέσεις νέους στόχους, όπου κάποιοι θα  επιδιώξουν να σταθούν δίπλα σου και να σε υποστηρίξουν. Σημαντικό είναι να καταλάβεις ότι δεν πρέπει να γίνει εριστικός και να απαξιώνεις όποιον δεν μπορεί να αντιληφθεί αυτό που εκφράζεις ή όποιον διαφωνεί μαζί σου, διαφορετικά οι συγκρούσεις δεν αποκλείονται.

 

Σήμερα θέτοντας από κοινού φιλοδοξίες με το ταίρι σου δίνεις ώθηση ανανέωσης στη σχέση και έρχεστε πιο κοντά, καθώς καλείστε να λειτουργήσετε σαν ομάδα. Αν είσαι ελεύθερος/η μέσα από φιλικές παρέες μπορεί να υπάρξουν πρόσωπα που θα δείξουν το ενδιαφέρον τους, καθώς κεντρίζεις την προσοχή με την πρωτότυπη στάση σου.

 

Δίδυμοι

 

Η Σελήνη βρίσκεται στους Ιχθύες αυξάνοντας σημαντικά τις υποχρεώσεις και τις ευθύνες σε επαγγελματικό επίπεδο. Αυτό βέβαια μπορεί να σε φορτώσει ψυχολογικά και να νιώθεις πιεσμένος, όμως θα πρέπει να δείξεις εργατικότητα, αποφασιστικότητα, υπεύθυνη στάση και να είσαι βέβαιος ότι οι προσπάθειές σου θα αποδώσουν τα μέγιστα. Σημαντικό είναι να αποφύγεις αντιπαραθέσεις με ανώτερους ή πρόσωπα που παίζουν σπουδαίο ρόλο στην καριέρα σου γιατί μπορεί να γίνεις άκρως αδιάλλακτος, κάτι που θα ενοχλήσει και θα δημιουργήσει μόνο προβλήματα στην προσωπική σου εξέλιξη.

 

Σήμερα μην αφήσεις την ένταση της καριέρας να επηρεάσει την προσωπική σου ζωή,  βρες τον χρόνο που χρειάζεται για να ξεφύγεις και να περάσεις όμορφα με το/η σύντροφό σου. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανό είναι να υπάρξουν πρόσωπα που θα δείξουν το ενδιαφέρον τους μέσα από κοινωνικές υποχρεώσεις που μπορεί να παρευρεθείς.

 

 

Καρκίνος

 

Η Σελήνη βρίσκεται στους Ιχθύες και νιώθεις ότι πετάς, καθώς η αισιοδοξία είναι έντονη και δεν σου επιτρέπει να απογοητευτείς για ότι θέλεις να επιτυχείς. Το ενδιαφέρον σου επικεντρώνεται κυρίως σε ότι αφορά ζητήματα γνώσεων και σπουδών, νομικής φύσεως θέματα που μπορεί να σε ενδιαφέρουν αλλά και επαφές με το εξωτερικό που μπορούν να σου ανοίξουν νέα μονοπάτι. Έχεις την ευκαιρία να έρθεις κοντά με πρόσωπα που έχεις να δεις καιρό και να διασκεδάζεις μαζί τους. Παράλληλα ο έρωτας παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο, καθώς τον βλέπει σαν περιπέτεια.

 

Σήμερα ξεφάντωσε και ζήσε τις στιγμές με το ταίρι σου, μία εκδρομή στην ύπαιθρο θα λειτουργήσει ανανεωτικά για τη σχέση σας. Αν είσαι ελεύθερος/η η χαρά και η θετικότητα που εκπέμπεις αποτελούν μαγνήτη για πιθανές νέες γνωριμίες μέσα από τον ευρύτερο  συγγενικό και φιλικό περίγυρο.

 

 

Λέων

 

Η Σελήνη βρίσκεται στους Ιχθύες και ο εκνευρισμός είναι διάχυτος από το πρωί, καθώς χωρίς λόγο νιώθεις ένταση που δεν είναι εύκολο να διαχειριστείς. Στρέφεις την προσοχή σου κυρίως σε οικονομικά ζητήματα συναλλαγές με τρίτους, κληρονομικά θέματα και επιχειρηματικές κινήσεις, αφού η διαίσθησή σου δίνει τις σωστές κατευθύνσεις για τον χειρισμό τους. Μην επικεντρωθείς στην καχυποψία γιατί αυτό μπορεί να δημιουργήσει αντιπαραθέσεις που δεν θα βοηθήσουν στην επίλυση όσων σε απασχολούν. Προσπάθησε να περιορίσεις και τάσεις ζήλιας που μόνο εκρηκτικά θα λειτουργήσουν στη σχέση σου και θα δυναμιτίσουν το κλίμα.

 

Σήμερα μετουσίωσε την ένταση σε πάθος και αισθησιασμό για να απολαύσεις τον έρωτα και να αποφύγεις καβγάδες που μόνο προβλήματα θα δημιουργήσουν. Αν είσαι ελεύθερος/η καχυποψία και εκνευρισμός μπορεί να μη σου επιτρέψουν να στρέψεις το ενδιαφέρον στην προσωπική σου ζωή.

 

 

Παρθένος

 

Η Σελήνη βρίσκεται στους Ιχθύες και είναι έντονη ανάγκη να διαχειριστείς προσεκτικά τις διαπροσωπικές σου σχέσεις και ζητήματα που τις απασχολούν για να καταφέρεις στο τέλος να αποφύγεις συγκρούσεις και προστριβές που μπορεί να δημιουργήσουν προβλήματα. Ο φόβος της μοναξιάς που υποβόσκει μπορεί να σε οδηγήσει σε συμβιβασμούς και υποχωρήσεις, προσπάθησε όμως να εκφράσεις και τις δικές σου ανάγκες γιατί καταπιέζοντας τες δεν κερδίζεις τίποτα. Η κοινωνικότητα είναι έντονη και η ανάγκη να αρέσεις διάχυτη γιατί το φλερτ αποτελεί κυρίαρχο στοιχείο της ημέρας, αφού  επιδιώκεις να σε επιβεβαιώσουν.

 

Σήμερα η συντροφικότητα που βιώνεις με τον άνθρωπό σου είναι έντονη, χρειάζεται όμως να εκφράσεις και τις ανάγκες σου για να μην υπάρξουν ξεσπάσματα.  Αν είσαι ελεύθερος/η το επικοινωνιακό σου ταπεραμέντο και η κοινωνικότητα πιθανά να προσελκύσουν νέες γνωριμίες που θα δείξουν το ενδιαφέρον τους.


 

Ζυγός

 

Η Σελήνη βρίσκεται στους Ιχθύες και αυξάνονται κατακόρυφα οι απαιτήσεις της καθημερινότητας, καθώς πολλές μπορεί να είναι οι υποχρεώσεις που θα ανατρέψουν το πρόγραμμά σου και οι αγγαρείες στη δουλειά που χρειάζεται να επικεντρώσεις την προσοχή σου για να μπορέσεις να τις διεκπεραιώσεις. Είναι σημαντικό να αποφύγεις τις αντιπαραθέσεις γιατί η γκρίνια και το άγχος δεν θα βοηθήσουν στο καλό κλίμα σε εργασιακό επίπεδο και θα υπάρξει δυσαρέσκεια. Η γυμναστική και ένα  νέο πρόγραμμα διατροφής θα σε βοηθήσουν να έχεις ενέργεια και να αποφύγεις τις εντάσεις.

 

Σήμερα η νευρικότητα  και η διάθεση για γκρίνια λόγω της καθημερινότητας και των υποχρεώσεων της μόνο προβλήματα θα δημιουργήσουν στη σχέση σου, γι’ αυτό προσπάθησε να αποφύγεις τις χοντρές. Αν είσαι ελεύθερος/η το βαρύ πρόγραμμα και η κούραση της δουλειάς πιθανά να μη σου επιτρέψουν να  ασχοληθείς με τον έρωτα.

 

 

Σκορπιός

 

Η Σελήνη βρίσκεται στους Ιχθύες ανεβάζοντας κατακόρυφα τη διάθεσή σου και δημιουργώντας τις κατάλληλες προϋποθέσεις να αφήσεις πίσω σου ότι σε προβληματίζει και να ασχοληθείς με την προσωπική απόλαυση και διασκέδαση. Ο έρωτας παίζει κυρίαρχο ρόλο στη σημερινή ημέρα και δεν θα διστάσεις να επικεντρωθείς στο ταίρι σου ή να φλερτάρεις, καθώς λάμπεις και προκαλείς το ενδιαφέρον των γύρω σου. Η δημιουργία και η τέχνη σου κεντρίζουν την προσοχή, γι’ αυτό πιθανό είναι το θέατρο η ο κινηματογράφος να μπουν στο πρόγραμμά σου. Προσπάθησε να αποφύγεις εγωκεντρικές τάσεις γιατί θα δημιουργήσουν έντονη δυσαρέσκεια.

 

Σήμερα δώσε τον καλύτερό σου εαυτό και δημιούργησε το ιδανικό πλαίσιο για εσένα και το/η σύντροφό σου για να διασκεδάσετε και να περάσετε υπέροχες ερωτικές στιγμές. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανό είναι να δείξουν πρόσωπα το ενδιαφέρον τους, καθώς δεν μπορείς να περάσεις αδιάφορος όπου κι αν βρεθείς.

 

Τοξότης

 

Η Σελήνη βρίσκεται στους Ιχθύες και έντονη είναι η διάθεση να βρεθείς με την οικογένεια και με πρόσωπα που σου δημιουργούν το αίσθημα της ασφάλειας. Η ανάγκη να έρθεις σε επαφή με τις ρίζες σου δημιουργεί εσωστρέφεια και μπαίνεις στη διαδικασία να κάνεις ένα μικρό απολογισμό των τελευταίων πεπραγμένων σου που μπορεί να δημιουργήσει  θλίψη. Έχεις την ευκαιρία να δημιουργήσεις την κατάλληλη ατμόσφαιρα στο δικό σου χώρο και να υποδεχθείς τους κοντινούς σου ανθρώπους  για να περάσετε όμορφες στιγμές μακριά από την έντονη κοινωνικότητα και την πολυκοσμία.

 

Σήμερα στιγμές για δύο μπορείς να απολαύσεις με το ταίρι σου, προσπάθησε να περιορίσεις την κυκλοθυμία που θα προκαλέσει εντάσεις. Αν είσαι ελεύθερος/η η ανάγκη να βρεθείς με γνώριμα πρόσωπα δεν αφήνει περιθώρια να επικεντρωθείς στην προσωπική σου ζωή.

 

 

Αιγόκερως

 

Η Σελήνη βρίσκεται στους Ιχθύες και έντονη είναι η διάθεση να επικοινωνήσεις και να έρθεις σε επαφή με πρόσωπα του στενού του περιβάλλοντος επιδιώκοντας να περάσεις χαλαρές στιγμές συζητώντας μαζί τους. Εμπορικά και επικοινωνιακά ζητήματα πιθανά να  σε απασχολήσουν είναι βέβαιο ότι μπορείς να τεκμηριώσεις τις απόψεις σου και να πείσεις τα πρόσωπα που συναλλάσσεται. Πιθανές είναι επίσης οι μετακινήσεις για επαγγελματικούς λόγους που θα σου δώσουν όμως την ευκαιρία να ξεφύγεις από τα καθημερινά και να πάρεις βαθιές ανανεωτικές ανάσες που χρειάζεσαι.

 

Σήμερα μία κοντινή απόδραση μπορεί να λειτουργήσει άκρως ευεργετικά για τη σχέση σου, μην χάσεις την ευκαιρία και απόλαυσέ το.  Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανές είναι οι νέες γνωριμίες μέσα από κοινωνικές εκδηλώσεις ή πάρτι που μπορεί να παρευρεθείς, καθώς το κέφι  και το χιούμορ σου αρέσει.

  

 

Υδροχόος

 

Η Σελήνη βρίσκεται στους Ιχθύες  και επικεντρώνεσαι κυρίως σε ότι αφορά υλικές και συναισθηματικές ανάγκες που έχεις, καθώς είναι αυτά που συνδέεις και σου βγάζουν έντονη ανασφάλεια. Πιθανό είναι να ασχοληθείς με οικονομικές εκκρεμότητες και λογαριασμούς που θέλεις να τακτοποιήσεις για να νιώσεις ανάλαφρος. Μην συνδέεις την οικονομική σου ευκαιρία με την προσωπική σου αξία γιατί αδικείς τον εαυτό σου. Πρόσεξε επίσης γιατί η κτητικότητα και η αδιαλλαξία θα παίξουν καταλυτικό ρόλο στην προσωπική σου ζωή και μπορεί να δημιουργήσουν εντάσεις..

 

Σήμερα επικεντρώσου στον αισθησιασμό και στο πάθος και άφησε τους φόβους και ανασφάλειες στην άκρη που μπορεί να χαλάσουν την ατμόσφαιρα στη σχέση σου.  Αν είσαι ελεύθερος/η έλλειμμα αυτοπεποίθησης και φοβίες δεν σου επιτρέπουν να κάνεις σημαντικά βήματα φλερτάροντας.

 

 

Ιχθύες

 

Η Σελήνη βρίσκεται  στο ζώδιό σου και σου δίνεται η δυνατότητα να πρωταγωνιστήσεις τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο, καθώς δείχνεις το δυναμισμό και το σθένος που χρειάζεται παίρνοντας σημαντικές πρωτοβουλίες που θα καθορίσουν την πορεία των διαπροσωπικών σχέσεων. Σημαντικό είναι να καταλάβεις ότι δεν πρέπει να γίνεις έντονα υποκειμενικός και να επιτρέπεις στους άλλους να εκφράσουν τις δικές τους ανάγκες γιατί έτσι θα αποφύγεις εντάσεις και παρεξηγήσεις. Οι γρήγορες λήψεις αποφάσεων σε χαρακτηρίζουν, γι’ αυτό δεν αποκλείεται να ξεκινήσεις νέες συνεργασίες αν θεωρήσεις ότι έχουν πολλά να σου δώσουν.

 

Σήμερα ο εγωισμός μόνο θα βλάψει τη σχέση σου, προσπάθησε να ακούσεις τι έχει να πει το ταίρι σου και δεν θα χάσεις.  Αν είσαι ελεύθερος/η τραβάς τα βλέμματα όπου κι αν βρεθείς νέες γνωριμίες είναι πιθανό να υπάρξουν, καθώς μαγνητίζεις με αυτό που εκπέμπεις.

 

 

Πηγή: Τα ζώδια σήμερα από την Σμάρω Σωτηράκη από e-zwdia.gr ​ 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!