GOSSIP

Η μαμά του Πάνου Ζάρλα κινήθηκε νομικά για τις φωτογραφίες του νεκρού γιου της

Ένα συγγενικό πρόσωπο της Στέλλας Μιζεράκη, μίλησε σήμερα σε τηλεοπτική εκπομπή και αναφέρθηκε στη μητέρα του Πάνου Ζάρλα, τη Στέλλα Νικολάου.

Ο Γιάννης Τσαγκαράκης, είναι θείος της Στέλλας Μιζεράκη και μίλησε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, θέλοντας να διευκρινίσει ορισμένα πράγματα, μετά τα σχόλια που έγιναν, όταν η Στέλλα Μιζεράκη, ανέβασε στο Instagram Story μια φωτογραφία που την έδειχνε να ποζάρει με τη μαμά του Πάνου Ζάρλα στο μαγαζί στο οποίο δούλευε ο αδικοχαμένος νέος. H φωτογραφία τραβήχτηκε σε γνωστό αθηναϊκό club το βράδυ της Τετάρτης και σε αυτή ποζάρει και ο θείος της Στέλλας.


 "Ήταν μια επιθυμία κοινή να πάμε στο μαγαζί που δούλευε ο Πάνος. Δεν πήγαμε για να διασκεδάσουμε, να χορέψουμε και να τραγουδήσουμε, πήγαμε σαν επιθυμία κοινή που είχαμε. Μια φωτογραφία που μπορεί να δείχνει κάποιους χαρούμενους δεν σημαίνει ότι μέσα της κρύβει και τα ίδια συναισθήματα που απεικονίζονται στη φωτογραφία. Όλοι μιλάμε με τη μητέρα του Πάνου, η οικογένειά μας έχει σταθεί όσο μπορούσε στο χαμό αυτού του παιδιού. Ο Πάνος ήθελε να βλέπει τη μητέρα του καλά και αυτό θα προσπαθήσει να κάνει και αυτή από τη μεριά της, όσο βαριά κι αν είναι η απώλεια. Είναι από τις πιο δυνατές γυναίκες που έχω συναντήσει στη ζωή μου. Ό,τι και να λέμε εμείς δεν μπορούμε να μπούμε στη ψυχή ενός ανθρώπου που έχει χάσει το παιδί του" είπε, μεταξύ άλλων.

Τα νομικά μέτρα για τις φωτογραφίες του Πάνου Ζάρλα από το νοσοκομείο την ημέρα του τροχαίου

Πράλληλα ο θείος της Στέλλας Μιζεράκη αποκάλυψε πως η μητέρα του Πάνου Ζάρλα, κινήθηκε νομικά για τις φωτογραφίες που κυκλοφορούν τις τελευταίες ημέρες, με το άψυχο κορμί του περσινού νικητή του Power of Love.

«Είναι νομίζετε εύκολο για ένα γονιό να βλέπει φωτογραφίες του νεκρού παιδιού του στο διαδίκτυο και να είναι ήρεμος; Ή να τις δέχεται; Η μητέρα του Πάνου όταν το έμαθε κινήθηκε νομικά από ότι ξέρω, πήγε στο αστυνομικό τμήμα και κατέθεσε αγωγή…», είπε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Τσαγκαράκης.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!