GOSSIP

H Στέλλα Μιζεράκη συναντήθηκε ξανά με τη μαμά του Πάνου Ζάρλα [εικόνα]

Η πρώην σύντροφος του αδικοχαμένου περσινού νικητή του Power of Love Πάνου Ζάρλα, ήταν μια από τις πιο τραγικές φιγούρες στη κηδεία του άτυχου νέου που έχασε τη ζωή του σε τροχαίο σε ηλικία μόλις 28 ετών.

Και η Στέλλα, όπως και όλοι όσοι γνώριζαν και αγαπούσαν τον Πάνο, πασχίζουν να συνεχίσουν τις ζωές τους μετά από αυτή την τραγική απώλεια.


Τώρα το fthis.gr, δημοσίευσε μια φωτογραφία που ανέβασε η Στέλλα στο Instagram Stories, η οποία τραβήχτηκε το βράδυ της περασμένης Τετάρτης και δείχνει πως η Στέλλα, 20 μέρες μετά το θάνατο του Πάνου, συναντήθηκε ξανά με τη μητέρα του Πάνου.


Το δημοσίευμα αναφέρει πως η Στέλλα Μιζεράκη και η μαμά του Πάνου Ζάρλα, Στέλλα Νικολάου, επισκέφτηκαν μαζί το μαγαζί στο οποίο εργάζονταν ο Πάνος πριν χάσει τη ζωή του.

Κάποιοι σχολίασαν αρνητικά αυτή την"έξοδο", αλλά ο θείος της Στέλλας Μιζεράκη έδωσε εξηγήσεις: "Ήταν μια επιθυμία κοινή να πάμε στο μαγαζί που δούλευε ο Πάνος. Δεν πήγαμε για να διασκεδάσουμε, να χορέψουμε και να τραγουδήσουμε, πήγαμε σαν επιθυμία κοινή που είχαμε. Μια φωτογραφία που μπορεί να δείχνει κάποιους χαρούμενους δεν σημαίνει ότι μέσα της κρύβει και τα ίδια συναισθήματα που απεικονίζονται στη φωτογραφία. Όλοι μιλάμε με τη μητέρα του Πάνου, η οικογένειά μας έχει σταθεί όσο μπορούσε στο χαμό αυτού του παιδιού. Ο Πάνος ήθελε να βλέπει τη μητέρα του καλά και αυτό θα προσπαθήσει να κάνει και αυτή από τη μεριά της, όσο βαριά κι αν είναι η απώλεια. Είναι από τις πιο δυνατές γυναίκες που έχω συναντήσει στη ζωή μου. Ό,τι και να λέμε εμείς δεν μπορούμε να μπούμε στη ψυχή ενός ανθρώπου που έχει χάσει το παιδί του" είπε, μεταξύ άλλων.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!