ΖΩΔΙΑ

Οι αστρολογικές προβλέψεις της Κυριακής 16 Ιουνίου 2019

Η Σελήνη βρίσκεται στον Τοξότη  και ο έρωτας πρωτοστατεί, καθώς αυτό που επιδιώκεις κυρίως είναι να βρεθείς με το ταίρι σου και να απολαύσει στιγμές χαλάρωσης και διασκέδασης.

Κριός

 

Η Σελήνη βρίσκεται στον Τοξότη και η διάθεση είναι στα ύψη, καθώς βλέπεις τα πράγματα από την αισιόδοξη πλευρά τους και δεν αφήνεις τίποτα να σε πτοήσει. Πρωταγωνιστικό ρόλο θα έχει το ευρύτερο συγγενικό και φιλικό σου περιβάλλον, καθώς θα επιδιώξεις να βρεθείς με πρόσωπα που έχεις να δεις καιρό. Το βράδυ η σύνοδος της με τον Δία και το τετράγωνο της με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες μπορεί να σε ωθήσει στο να  χάσεις το μέτρο σε ότι αφορά το ποτό ή το φαγητό για αυτό είναι προτιμότερο να δείξεις εγκράτεια. Πιθανές νέες γνωριμίες μπορεί να  εντείνουν το ερωτικό παιχνίδι, πρόσεχε γιατί ωραιοποιείς πρόσωπα και καταστάσεις και θα απογοητευτείς.

 

Σήμερα οι υπερβολές μπορεί να σε οδηγήσουν στο να χάσεις το μετρό και η συμπεριφορά σου να ενοχλήσει το ταίρι σου, δείξε προσοχή . Αν είσαι ελεύθερος/η  πιθανή είναι νέα γνωριμία που θα απογειώσει το κέφι, κράτα μικρό καλάθι γιατί μπορεί να μη βλέπεις ξεκάθαρα την πραγματικότητα.


 

Ταύρος

 

Η Σελήνη βρίσκεται στον Τοξότη και επικρατεί έντονος εκνευρισμός από το πρωί, καθώς ανασφάλειες και φοβίες σε επηρεάζουν. Έχεις την ευκαιρία να δρομολογήσεις ζητήματα που αφορούν τράπεζες και εφορία, αλλά και επιχειρηματικές κινήσεις και δράσεις που μπορεί να σε ενδιαφέρουν και θέλεις να δρομολογήσεις. Το βράδυ η σύνοδος της με τον Δία και το τετράγωνο της με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες εντείνει την καχυποψία και τους φόβους σε ότι αφορά την προσωπική σου ζωή και δεν αποκλείεται να προκληθούν εντάσεις με το ταίρι σου, που μόνο προβλήματα θα δημιουργήσουν στη σχέση.

 

Σήμερα πιθανές υπερβολές και ζήλια να δυναμιτίσουν την ατμόσφαιρα στην προσωπική σου ζωή, κράτησε χαμηλούς τόνους και βάλε την λογική σου να δουλέψει. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανή είναι νέα γνωριμία που θα προκαλέσει συναισθηματικές αναταράξεις, προσοχή γιατί τα πράγματα μπορεί να μην είναι όπως θέλεις να τα βλέπεις.

 

 

Δίδυμοι

 

Η Σελήνη βρίσκεται στον Τοξότη και η προσπάθειά σου να δείξεις κατανόηση και να διατηρήσεις ισορροπίες στις διαπροσωπικές σου σχέσεις είναι έντονη. Νέες γνωριμίες μπορεί να προκύψουν που πιθανά να ανοίξουν ένα νέο κεφάλαιο τόσο σε προσωπικό, όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Το βράδυ η σύνοδος της με τον Δία και το τετράγωνο της με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες μπορεί να δημιουργήσει κλίμα υπερβολικής αισιοδοξίας σε σχέση με συνεργασίες και επαγγελματικές κινήσεις, θυμήσου όμως ότι οι αυταπάτες μπορεί να είναι έντονες και να οδηγηθείς σε λάθος αποφάσεις.

 

Σήμερα οι λάθος εκτιμήσεις για τη σχέση σου μπορεί να σε οδηγήσουν σε αποφάσεις που τελικά μόνο απογοήτευση θα φέρουν. Αν είσαι ελεύθερος/η νέα γνωριμία είναι πιθανόν να προκύψει, γεγονός είναι όμως ότι ωραιοποιείς την όποια κατάσταση και μπορεί στο τέλος να πληγωθείς.

 

 

Καρκίνος

 

Η Σελήνη βρίσκεται στον Τοξότη  και η καθημερινότητα δείχνει τα δόντια της, καθώς αναλαμβάνεις περισσότερες υποχρεώσεις και αυτό μπορεί να σου δημιουργεί επιπλέον άγχος και πίεση. Προσοχή γιατί η γκρίνια και η επιθετικότητα θα επηρεάσουν τις σχέσεις με τους συναδέλφους σου. Το βράδυ η σύνοδος της με τον Δία και το τετράγωνο της με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες μπορεί να φέρει προτάσεις εργασίας που θα ανεβάσουν κατακόρυφα την αισιοδοξία, όμως είναι επιτακτική ανάγκη να συνδυάσεις λογική και διαίσθηση γιατί δεν αποκλείεται να αυταπατάσαι και τελικά να απογοητευτείς από πιθανές αποφάσεις που θα λάβεις.

 

Σήμερα το στρες εντείνεται σε υπερβολικό βαθμό και αυτό δύσκολα δεν θα επηρεάσει τη σχέση σου. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανές είναι οι νέες γνωριμίες μέσα από το επαγγελματικό περιβάλλον που όμως θολώνουν τη σκέψη και δεν είναι εύκολο να δεις ότι πιθανά δεν σου ταιριάζουν.

 

 

Λέων

 

Η Σελήνη βρίσκεται στον Τοξότη  και ο έρωτας πρωτοστατεί, καθώς αυτό που επιδιώκεις κυρίως είναι να βρεθείς με το ταίρι σου και να απολαύσει στιγμές χαλάρωσης και διασκέδασης. Η τέχνη παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο για αυτό και δεν θα χάσεις καλλιτεχνική δράση που μπορεί να σε ενδιαφέρει. Το βράδυ η σύνοδος της με τον Δία και το τετράγωνο της με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες μπορεί να οδηγήσει σε υπερβολές είτε στη διασκέδαση είτε στο ερωτικό παιχνίδι που θα επηρεάσουν την προσωπική σου ζωή. Δεν αποκλείεται να προκύψουν νέες γνωριμίες, καλό είναι όμως να μην βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα γιατί πιθανό είναι να απογοητευτείς.

 

Σήμερα είναι ιδανικά για να περάσεις όμορφα με το ταίρι σου, οι υπερβολές μπορεί να οδηγήσουν σε εντάσεις, αυτό είναι κάτι που πρέπει να προσέξεις. Αν είσαι ελεύθερος/η η λάμψη σου δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητη, πολλοί μπορεί να δείξουν το ενδιαφέρον τους λίγοι όμως θα είναι αυτοί που είναι ειλικρινείς.

 

 

 

Παρθένος

 

Η Σελήνη βρίσκεται στον Τοξότη  και η ανάγκη να βρεθείς με την οικογένειά σου κυριαρχεί, καθώς θέλεις να νιώσεις έντονα το συναίσθημα της ασφάλειας και της  τρυφερότητα το μόνο τα οικεία σου πρόσωπα μπορούν να δώσουν. Η  έντονη κυκλοθυμία  δεν αποκλείεται να οδηγήσει σε αντιπαραθέσεις, γι’ αυτό προσπάθησε να την χαλιναγωγήσεις. Το βράδυ η σύνοδος της με τον Δία και το τετράγωνο της με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες πιθανά να φέρει στο προσκήνιο ζητήματα οικογένειας που θα υπερεκτιμήσεις στις δυνάμεις σου και μπορεί να οδηγηθείς σε λανθασμένες κινήσεις.

 

Σήμερα έντονος θα είναι ο ρομαντισμός και ανάγκη για τρυφερότητα ,πρόσεχε όμως γιατί αυτό μπορεί να οδηγήσει σε υπερβολική ευαισθησία και να μην λείψουν οι αντιπαραθέσεις.  Αν είσαι ελεύθερος/η η υπερβολική εσωστρέφεια πιθανά να μην αφήσει περιθώρια για να ασχοληθείς με τον έρωτα.


 

Ζυγός

 

Η Σελήνη βρίσκεται στον Τοξότη  και επικεντρώνεσαι στο ένα επικοινωνήσεις κυρίως με το κοντινό σου περιβάλλον, καθώς αυτό που σε ευχαριστεί είναι να βρίσκεσαι με τους δικούς σου ανθρώπους και να περνάς χαλαρές στιγμές μαζί τους συζητώντας. Εμπορικές και επικοινωνιακές συμφωνίες έρχονται στο προσκήνιο που μπορεί να σε ενδιαφέρουν άμεσα. Το βράδυ η σύνοδος της με τον Δία και το τετράγωνο της με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες  δεν σε βοηθά να δει; την όποια κατάσταση σε ρεαλιστική βάση και πιθανή υπεραισιοδοξία και λάθος αντίληψη των πραγμάτων μπορεί να οδηγήσει σε λάθος συμφωνίες που να σου κοστίσουν.

 

Σήμερα  η ανάγκη να ξεφύγεις με το/η σύντροφό σου μπορεί να οδηγήσει σε υπερβολικές συμπεριφορές που τελικά να στοιχίσουν στη σχέση. Αν είσαι ελεύθερος/η  πιθανή είναι μία γνωριμία μέσω του  στενού σου περιβάλλοντος, κράτα μικρό καλάθι  γιατί το πιθανότερο είναι να μην βλέπεις ξεκάθαρα τις προθέσεις.

 


 

Σκορπιός

 

Η Σελήνη βρίσκεται στον Τοξότη  και οικονομική σου ευχέρεια σε απασχολεί άμεσα, γι’ αυτό δεν αποκλείεται να μπεις σε διαδικασία σκέψεων και κινήσεων ώστε να βρεις νέους πόρους εισοδήματος. Είναι ιδανική μέρα για να τακτοποιήσεις λογαριασμούς και εκκρεμότητες που μπορεί να έχεις. Το βράδυ η σύνοδος της με τον Δία και το τετράγωνο της με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες δεν σε βοηθά να συγκρατηθείς και δεν αποκλείεται να υπάρξουν υπερβολικές σπατάλες για να περάσεις όμορφα με την παρέα σου ή το ταίρι σου που θα σε βγάλουν εκτός προϋπολογισμού γι’ αυτό προσπάθησε να βάλεις τη λογική πάνω από όλα.

 

Σήμερα  το πάθος είναι κυρίαρχο, παράλληλα όμως εντείνονται και πιθανοί φόβοι που μπορεί να δυναμιτίσουν το κλίμα στην προσωπική σου ζωή. Αν είσαι ελεύθερος/η νέα γνωριμία μπορεί να προκύψει που θα σε γεμίσει ασφάλεια και πόθο, πρόσεξε να μην είναι ψευδαίσθηση.

 

 

Τοξότης

 

Η Σελήνη βρίσκεται  στο ζώδιό σου και βγαίνεις δυναμικά στο προσκήνιο σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο, καθώς παίρνεις πρωτοβουλίες για να λήξεις ζητήματα που μπορεί να προσχωρούν  την σχέση ή τις συνεργασίες σου. Φρόντισε να μην είσαι υποκειμενικός γιατί είναι αυτό που μπορεί να δυναμιτίσει το κλίμα. Το βράδυ η σύνοδος της με τον Δία και το τετράγωνο της με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες δημιουργεί τις συνθήκες για νέες γνωριμίες και προτάσεις για επαγγελματική εξέλιξη, καλό είναι να είσαι προσεκτικός να δεις με ρεαλιστικούς όρους την κάθε κατάσταση και να αφήσεις τη διαίσθησή σου να σε κατευθύνει διαφορετικά τα λάθη είναι πιθανά.

 

 

Σήμερα  η τάση να υπερβάλλεις σε ότι αφορά τις συναισθηματικές σου ανάγκες είναι διάχυτη, πρόσεξε γιατί αυτό μπορεί να δημιουργήσει εντάσεις στην προσωπική σου ζωή. Αν είσαι ελεύθερος/η είναι γεγονός ότι δεν μπορείς να περάσεις απαρατήρητος και πιθανές είναι οι νέες γνωριμίες που όμως μπορεί να μην έχουν ξεκάθαρα κίνητρα απέναντί σου.

 

 

Αιγόκερως

 

Η Σελήνη βρίσκεται στον Τοξότη  και η μοναχικότητα είναι έντονη, καθώς έρχεσαι αντιμέτωπος με ζητήματα του παρελθόντος που εμφανίζονται ξαφνικά και θολώνουν τη σκέψη. Η συναισθηματική υπερχείλιση είναι υπαρκτή, γι’ αυτό προσπάθησε να ασχοληθείς με κάτι πρακτικό ώστε να ισορροπήσει στη διάθεσή σου. Το βράδυ η σύνοδος της με τον Δία και το τετράγωνο της με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες εντείνει ακόμα περισσότερο την εσωστρέφεια και μπορεί να δημιουργήσει συναισθηματική τρικυμία μη μπορώντας να αντιμετωπίσεις τις όποιες καταστάσεις προκύπτουν.

Σήμερα οι συναισθηματικές υπερβολές μπορεί να οδηγήσουν σε κρίση τη σχέση σου, αν δεν καταφέρεις να ισορροπήσεις την ψυχολογία σου.  Αν είσαι ελεύθερος/η επιστροφές του παρελθόντος είναι πιθανές, μην βιαστείς να κάνεις κινήσεις γιατί το πιθανότερο είναι να το μετανιώσεις.

  

 

Υδροχόος

 

Η Σελήνη βρίσκεται στον Τοξότη και η ανάγκη να αναθεωρήσεις ή να θέσεις νέους στόχους είναι έντονη. Στρέφεσαι στο φιλικό σου περιβάλλον και πιθανά να εκφράσεις ιδέες που έχεις επιδιώκοντας να βρεθούν αρωγοί στην προσπάθειά σου. Η αλαζονεία και η εριστική σου διάθεση μπορεί να προκαλέσουν έντονες αντιδράσεις. Το βράδυ η σύνοδος της με τον Δία και το τετράγωνο της με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες δεν βοηθά να δεις ξεκάθαρα ποιες κινήσεις πρέπει να κάνεις και πιθανό είναι να κάνεις επιλογές που δεν θα βοηθήσουν στο να επιτύχεις τις φιλοδοξίες σου.

 

Σήμερα η επαναστατική σου διάθεση μπορεί να περάσει τα όρια και αυτό να επηρεάσει τη σχέση σου με αρνητικές προεκτάσεις, μην προβείς σε κινήσεις που μπορεί αργότερα να μετανιώσεις.  Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανή είναι νέα γνωριμία μέσα από τον φιλικό περίγυρο, η εξιδανίκευση προσώπων και καταστάσεων δεν θα βοηθήσει στο να έχεις αντικειμενικό κριτήριο.

 

 

Ιχθύες

 

Η Σελήνη βρίσκεται στον Τοξότη και οι επαγγελματικές σου υποχρεώσεις αυξάνονται, κάτι που σε γεμίζει ευθύνη και άγχος για να ανταποκριθείς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Προσοχή γιατί μπορεί να γίνεις αδιάλλακτος και αυτό να προκαλέσει συγκρούσεις με ανωτέρους ή πρόσωπα σημαντικά στην καριέρα σου. Το βράδυ η σύνοδος της με τον Δία και το τετράγωνο της με τον Ποσειδώνα στο ζώδιό σου πιθανά να σε οδηγήσει στο να θέσεις επαγγελματικούς στόχους που είναι άπιαστοι στην πραγματικότητα, κάτι που θα οδηγήσει σε λάθος κινήσεις και τελικά στην απογοήτευση. Λογική και διαίσθηση είναι τα μόνα όπλα που πρέπει να εμπιστευτείς.

 

Σήμερα η νευρικότητα και οι υπερβολικές ευθύνες μπορεί να μην σου αφήνουν το χρόνο που θέλεις για τη σχέση σου.  Αν είσαι ελεύθερος/η  νέα γνωριμία μπορεί να προκύψει μέσα από τον επαγγελματικό περίγυρο, μην ξεχνάς όμως την παροιμία “όπου ακούς πολλά κεράσια, κράτα και μικρό καλάθι”.

 

Πηγή: Τα ζώδια σήμερα από την Σμάρω Σωτηράκη από e-zwdia.gr ​ 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!