ΖΩΔΙΑ

Οι αστρολογικές προβλέψεις του Σαββάτου 15 Ιουνίου 2019

Η Σελήνη περνάει στον Τοξότη και τα συναισθήματα είναι εντονότερα από ποτέ. Δεν σου είναι εύκολο να τα εκφράσεις και αυτό σε οδηγεί στην εσωστρέφεια και τη μοναχικότητα που πιθανά να ρίξει την ψυχολογία σου.

Κριός

 

Η Σελήνη περνάει στον Τοξότη και εκτοξεύει την διάθεση σου στα ουράνια, καθώς νιώθεις έντονα αισιόδοξος και έχεις τη διάθεση να περάσεις μοναδικά με μακρινούς συγγενείς και φίλους. Ιδιαίτερα σημαντικό για σένα είναι να καλλιεργήσεις το πνεύμα, γι’ αυτό δεν αποκλείεται να στραφείς σε σπουδές και σεμινάρια που ανοίγουν τους ορίζοντές σου. Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δείξεις σε πιθανή αμέλεια, καθώς η ανάγκη να χαλαρώσεις είναι έντονη και δεν βοηθά στις καθημερινές υποχρεώσεις. Δεν αποκλείεται να φανατιστείς εκφράζοντας τις απόψεις σου, αυτό όμως να θυμάσαι θα δημιουργήσει εντάσεις.

 

Σήμερα ο έρωτας κυριαρχεί και αυτό που  μπορείς να επιδιώξεις είναι να περάσεις έντονες στιγμές διασκέδασης με το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος/η ενδιαφέροντα πρόσωπα έρχονται στη ζωή σου, καθώς έλκεις με την χαρά, την αισιοδοξία και τον έντονο ερωτισμό σου.


 

 

Ταύρος

 

Η Σελήνη περνάει στον Τοξότη και βρίσκεις την ευκαιρία να ασχοληθείς με οικονομικές υποθέσεις σε σχέση με τράπεζες, δημόσιο και ασφαλιστικούς φορείς, επενδύσεις που μπορεί να σε ενδιαφέρουν ή επιχειρηματικές δράσεις που θέλεις να πραγματοποιήσεις. Το πνεύμα είναι ανήσυχο, αφού υπάρχει έντονη νευρικότητα λόγω πιθανών ανασφαλειών που έρχονται στην επιφάνεια και καλείσαι να διαχειριστείς με ψυχραιμία. Η κτητικότητα, η ζήλια και η καχυποψία μπορεί να επηρεάσουν την προσωπική σου ζωή, απέφυγε τις συγκρούσεις και μετουσίωσε αυτή σου την ενέργεια σε πάθος.

 

Σήμερα μην επιτρέψεις τους φόβους σου να κυριαρχήσουν γιατί η ένταση μόνο προβλήματα θα δημιουργήσει. Αν είσαι ελεύθερος/η ο μαγνητισμός που εκπέμπεις είναι έντονος και δεν μπορεί να αφήσεις  αδιάφορα πρόσωπα που έρχονται στη ζωή σου και που σου προκαλούν  έντονο καρδιοχτύπι.

 

Δίδυμοι

 

Η Σελήνη περνάει στον Τοξότη και δείχνεις ιδιαίτερο ενδιαφέρον να αντιληφθείς τι νιώθει το ταίρι ή οι συνεργάτες σου, καθώς θέλεις να τους ευχαριστήσεις και να διατηρήσεις τις ισορροπίες στις σημαντικές σχέσεις της ζωής σου. Η κατανόηση είναι ένα από τα θετικά σημεία που θα δείξεις, πρόσεχε όμως γιατί πιθανά να καταπιέσεις τις δικές σου ανάγκες για να ικανοποιήσεις στους άλλους. Η κοινωνικότητα αυξάνεται και η διάθεση για φλερτ είναι διάχυτη, κάτι που θα  μπορεί να φέρει τη ζωή σου νέες γνωριμίες που θα σε ευχαριστήσουν και θα εντείνουν το αίσθημα της συντροφικότητας.

 

Σήμερα η ανάγκη να κατανοήσεις το/η σύντροφό σου είναι διάχυτη, μην αφήνεις τα συναισθήματά σου όμως στην άκρη. Αν είσαι ελεύθερος/η  πιθανές είναι οι νέες γνωριμίες, καθώς η ερωτική σου διάθεση είναι έντονη και δεν αποκλείεται να περιτριγυρίζεσαι από πρόσωπα που δείχνουν το ενδιαφέρον τους.

 

 

Καρκίνος

 

Η Σελήνη περνάει στον Τοξότη και στρέφεις την προσοχή σου στην εργασία, καθώς δεν θα διστάσεις να προσφέρεις και να δουλέψεις σκληρά για να ανταπεξέλθεις σε ότι έχεις αναλάβει. Δεν θα σταματήσεις μέχρι να τελειώσεις τα πάντα προσέχοντας και την παραμικρή λεπτομέρεια. Αυτό όμως μπορεί να σε οδηγήσει σε εμμονές και γκρίνια που θα ενοχλήσουν κυρίως το συναδελφικό σου περιβάλλον. Σου δίνεται η ευκαιρία να αλλάξεις τις διατροφικές σου συνήθειες, να βάλεις άσκησε στη ζωή σου και να ακούσεις το σώμα σου προσέχοντάς το και γεμίζοντας ενέργεια. Άφησε το άγχος στην άκρη γιατί θα σου κοστίσει.

 

Σήμερα η ρουτίνα της καθημερινότητας και το στρες μπορεί να μην αφήσουν περιθώρια να ασχοληθείς με το ταίρι σου προκαλώντας εντάσεις. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανές είναι οι νέες γνωριμίες, βασική προϋπόθεση όμως για να εξελιχθούν θετικά είναι να μην επικεντρωθείς στις λεπτομέρειες.

 

 

Λέων

 

Η Σελήνη περνάει στον Τοξότη και ανεβάζει κατακόρυφα την αυτοπεποίθησή σου. Έντονη είναι η κοινωνικότητα και νιώθεις πιο όμορφα από ποτέ, γι’ αυτό και θα προσπαθήσεις να βγεις έξω, να διασκεδάσεις και να πρωταγωνιστήσεις στο ερωτικό παιχνίδι. Μπορείς να γίνεις έντονα δημιουργικός, μη διστάσεις να εκφράσεις πιθανές καλλιτεχνικές σου ανησυχίες καθώς μπορείς να τις προωθήσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Εκφράζεις με ένταση τα συναισθήματά σου, πρόσεξε όμως γιατί μπορεί να  εγκλωβιστείς στον εγωισμό δημιουργώντας προβλήματα τόσο στο ταίρι όσο και σε πιθανή νέα γνωριμία.

 

Σήμερα εκμεταλλεύσου την ιδιαίτερα θετική ατμόσφαιρα για να περάσεις μοναδικά απογειώνοντας τον έρωτα και το συναισθηματισμό. Αν είσαι ελεύθερος/η μαγνητίζεις με τη λάμψη και τη γοητεία σου και το πιθανότερο είναι να υπάρξουν πολλοί που θα δείξουν το ενδιαφέρον τους για σένα.

 

 

 

Παρθένος

 

Η Σελήνη περνάει στον Τοξότη και εντείνει την εσωστρέφεια και την ανάγκη να αναλογιστείς συμπεριφορές σου αξιολογώντας τον εαυτό σου. Η ανάγκη να έρθεις σε επαφή με τις ρίζες σου, την οικογένεια, τη βάση σου είναι έντονη, καθώς θέλεις να νιώσεις τρυφερότητα και ζεστασιά που μόνο οι δικοί σου άνθρωποι μπορούν να σου δώσουν. Θέλεις να φροντίζεις τους γύρω σου, γι’ αυτό το πιθανότερο είναι να δημιουργήσεις το κατάλληλο περιβάλλον στον προσωπικό σου χώρο για να τους υποδεχθεί και να περάσετε όμορφες και ζεστές στιγμές μαζί. Η κυκλοθυμία είναι έντονη, πρόσεξε γιατί τα προβλήματα δεν θα λείψουν αν δεν τη διαχειριστείς.

 

Σήμερα μπορείς να υποδεχθείς το χώρο σου τον άνθρωπό σου και να δημιουργήσεις ένα ιδανικό πλαίσιο ρομαντισμού και ζεστασιάς που μόνο θετικό αντίκτυπο θα έχει στη σχέση σου.  Αν είσαι ελεύθερος/η  πιθανή μοναχικότητα και μεταβαλλόμενη διάθεση να μην επιτρέψουν να επικεντρωθείς στον έρωτα.

 

Ζυγός

 

Η Σελήνη περνάει στον Τοξότη και πιθανό είναι να υπάρξουν πολλές ασχολίες  που θα σε κρατήσουν σε εγρήγορση. Αυτό όμως μπορεί να δημιουργήσει και έντονη νευρικότητα, γι’ αυτό προσπάθησε να τη διαχειριστείς. Η διάθεση να έρθεις σε επαφή με το κοντινό σου περιβάλλον, να επικοινωνήσεις και να λύσεις πιθανά ζητήματα που μπορεί να σε απασχολούν είναι έντονη. Παράλληλα, η κοινωνικότητα αυξάνεται και είναι γεγονός ότι θα αποδεχθείς την όποια πρόσκληση για πάρτι και κοινωνική εκδήλωση υπάρξει. Προσοχή γιατί ο κοινωνικός σχολιασμός και η περιέργεια μπορεί να σε βάλει σε μπελάδες.

 

Σήμερα άδραξε την ευκαιρία για μία κοντινή απόδραση με το ταίρι σου που θα λειτουργήσει άκρως ευεργετικά για την σχέση σας δίνοντάς σας την ευκαιρία να ξεφύγετε από τα τετριμμένα. Αν είσαι ελεύθερος/η η έντονη κοινωνικότητα θα φέρει νέες γνωριμίες. Εντυπωσιάζεις με τη γρήγορη σκέψη, την αντίληψη και την παιχνιδιάρικη διάθεση σου.

 


 

Σκορπιός

 

Η Σελήνη περνάει στον Τοξότη και στρέφεις την προσοχή σου σε ότι αφορά τις υλικές και συναισθηματικές σου ανάγκες. Αυτό που νιώθεις εντονότερα είναι ότι η προσωπική σου αξία εξαρτάται από την οικονομική σου ευμάρεια ή μη και αυτό μπορεί να δημιουργήσει ιδιαίτερες ανασφάλειες. Έχεις την ευκαιρία να τακτοποιήσεις οικονομικές εκκρεμότητες και λογαριασμούς που μπορεί να υπάρχουν. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν σκέψεις για το πώς να αυξήσεις τον προϋπολογισμό σου, κάτι που θα σου δώσει μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση. Προσοχή σε πιθανές σπατάλες γιατί η διάθεση να προσέξεις τον εαυτό σου είναι έντονη και μπορεί να σε οδηγήσει σε περιττά έξοδα.

 

Σήμερα ο έντονος ρομαντισμός και το πάθος κυριαρχεί σήμερα στην ερωτική σου ζωή, μη χάσεις την ευκαιρία να εκφράσεις τα συναισθήματά σου δημιουργώντας στέρεες βάσεις στη σχέση σου. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανές είναι νέες γνωριμίες που σου δημιουργούν ασφάλεια και αυτοπεποίθηση.

 

 

Τοξότης

 

Η Σελήνη περνάει στο ζώδιό σου και η ενέργεια αυξάνεται στα ύψη. Παίρνεις πρωτοβουλίες, ολοκληρώνεις πιθανές εκκρεμότητες και καταστάσεις και δραστηριοποιείσαι σε πολλούς τομείς της ζωής σου. Η παρορμητικότητα γίνεται εντονότερη από ποτέ και αυτό μπορεί να σε βάλει σε μπελάδες τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Η κοινωνικότητα αυξάνεται και αυτό μπορεί να φέρει νέες γνωριμίες που θα οδηγήσουν σε σημαντικές συνεργασίες αλλά και προσωπικές σχέσεις καθοριστικές για την δική σου πορεία. Θυμήσου ότι ο εγωκεντρισμός και ο υποκειμενισμός θα δημιουργήσουν μόνο προβλήματα.

 

Σήμερα εξέφρασε τα συναισθήματά σου στο ταίρι σου, δώσε του όμως τον χώρο και το χρόνο να εκφράσει και τα δικά του. Αν είσαι ελεύθερος/η πρωταγωνιστικός είναι ο ρόλος σου όπου και αν βρεθείς και το πιθανότερο είναι να δείξουν το ενδιαφέρον τους νέες γνωριμίες, καθώς ελκύεις με τον δυναμισμό που εκπέμπεις.

 

 

Αιγόκερως

 

Η Σελήνη περνάει στον Τοξότη και τα συναισθήματα είναι εντονότερα από ποτέ. Δεν σου είναι εύκολο να τα εκφράσεις και αυτό σε οδηγεί στην εσωστρέφεια και τη μοναχικότητα που πιθανά να ρίξει την ψυχολογία σου. Αναμνήσεις και πληγές του παρελθόντος έρχονται στο νου σου και καλείσαι να αντιμετωπίσεις βαρίδια που δεν  σου επιτρέπουν να προχωρήσεις. Έχεις την ευκαιρία να ασχοληθείς με την τέχνη και τη δημιουργία ή ακόμα και να έρθεις σε επαφή με τον εσωτερισμό, τον διαλογισμό, κάθε είδους προσευχή που θα σε βοηθήσει να ισορροπήσεις και δεις τον θησαυρό που κρύβεις μέσα σου. Η συναισθηματική υπερχείλιση θα οδηγήσει σε ενοχές και θλίψη, μην το επιτρέψεις.

 

Σήμερα ο έντονος ρομαντισμός και η τρυφερότητα που μπορείς να δώσεις στο/η σύντροφό σου μπορούν να δημιουργήσουν την καλύτερη δυνατή ατμόσφαιρα για την προσωπική σου ζωή.  Αν είσαι ελεύθερος/η πρόσωπα από το παρελθόν είναι πιθανόν να επιστρέψουν και να διεκδικήσουν και πάλι να βρεθούν στο πλάι σου.

  

 

Υδροχόος

 

Η Σελήνη περνάει στον Τοξότη και επιδιώκεις να βρεθείς με φιλικά σου πρόσωπα, καθώς αυτό που σε ευχαριστεί περισσότερο είναι να εκφράσεις απόψεις και πρωτότυπες ιδέες που πιθανά να ενδιαφέρουν. Νιώθεις έντονη ελευθερία και δεν θέλεις να είσαι δέσμιος καταστάσεων ή προσώπων γιατί αυτό θα σε οδηγήσει σε απότομες αντιδράσεις και συγκρούσεις. Η ενασχόληση με κοινωνικά ζητήματα, την ανθρωπότητα και ότι αφορά  μεγάλο αριθμό ανθρώπων σε ελκύει και δεν αποκλείεται να μπεις σε συλλογικές δράσεις δίνοντας τη βοήθειά σου. Το να γίνεις εριστικός και απαξιωτικός σε όποιον δεν αντιλαμβάνεται το πνεύμα σου μόνο αντιπαραθέσεις θα προκαλέσει, αυτό να το θυμάσαι.

 

Σήμερα οι κοινές δράσεις με το ταίρι σου θα σας φέρουν πιο κοντά και θα σας δώσουν την ευκαιρία να λειτουργήσετε σαν ομάδα επιτυγχάνοντας του στόχου σας.  Αν είσαι ελεύθερος/η νέες γνωριμίες είναι πιθανόν να προκύψουν μέσα από τον φιλικό περίγυρο ή δεν αποκλείεται φιλικά πρόσωπα να εκφράσουν τα συναισθήματά τους.

 

 

Ιχθύες

 

Η Σελήνη περνάει στον Τοξότη και επικεντρώνεσαι στην κυρίως στο να προβληθείς σε επαγγελματικό επίπεδο, καθώς επιδιώκεις να δείξεις τις ικανότητές σου βοηθώντας την προσωπική σου εξέλιξη. Υποχρεώσεις και ευθύνες μπορούν να προστεθούν και δεν αποκλείεται να σε αγχώσουν, θυμήσου όμως ότι έχεις τα εχέγγυα να ανταπεξέλθεις σε ότι κι αν σου ζητηθεί. Η υπευθυνότητα χτυπάει κόκκινο, αυτό όμως μπορεί να σε οδηγήσει στο να μην ακούς τι έχουν οι άλλοι να σου πουν και να εγκλωβίζεσαι στη δική σου άποψη προκαλώντας έντονες αντιπαραθέσεις με ανώτερους ή πρόσωπα σημαντικά για την καριέρα σου.

 

Σήμερα η ένταση που μπορεί να υπάρχει σε επαγγελματικό επίπεδο δεν είναι εύκολο να μείνει έξω τη σχέση, προσπάθησε να διαχειριστείς  πιθανή νευρικότητα.  Αν είσαι ελεύθερος/η σημαντικές μπορεί να είναι γνωριμίες που θα πρωταγωνιστήσουν στην προσωπική σου ζωή μέσα από τον επαγγελματικό περίγυρο.

 

 

Πηγή: Τα ζώδια σήμερα από την Σμάρω Σωτηράκη από e-zwdia.gr ​ 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!