ΖΩΔΙΑ

Κάποια ζώδια θα περάσουν τέλεια στις 17 Ιουνίου με την "φραουλένια" Πανσέληνο

Λίγες μέρες απομένουν μέχρι την Πανσέληνο του Ιουνίου, που είναι γνωστή και ως φραουλένια Πανσέληνος (επειδή τότε ωριμάζουν) οι άγριες φράουες, ή Πανσέληνος του μελιού και Πανσέληνος του ολάνθιστου τριαντάφυλλου (full rose moon) και θεωρείται η πιο "γλυκιά" Πανσέληνος του χρόνου.

Όπως διαβάζουμε στο astrology.gr, στις 17 του μήνα, το Φεγγάρι στον Τοξότη θα είναι σε αντίθεση με τον Ήλιο στους Διδύμους θωρακίζοντάς μας με αρκετή αισιοδοξία, που φτάνει στα όρια της τρέλας, για να αντιμετωπίσουμε την κόντρα Άρη κι Ερμή στον Καρκίνο με Κρόνο και Πλούτωνα στον Αιγόκερω. Από την όλη ιστορία, εμείς θα μείνουμε με την γλυκιά αίσθηση ότι όλα είναι εφικτά, όλα μπορούμε να τα ξεπεράσουμε, χωρίς καν να καταβάλλουμε κόπο. Επιλέξτε τις μάχες σας με σύνεση, αποφύγετε περιττές δηλώσεις και κομπασμούς,μην έρθετε σε κόντρα με τα «πρέπει» και τα «μη» στην ζωή σας, αφού πάντα υπάρχει και μια άλλη επιλογή.

Τοξότες, Δίδυμοι, Κριοί και Λέοντες, θα περάσετε μια περίοδο που δεν θα μπορέσετε παρά να αφήσετε τα πράγματα να εξελιχθούν, αφού δεν θα έχετε την όρεξη να προσπαθήσετε καν να αντισταθείτε σε ό,τι πρόκειται να συμβεί. Το αίσθημα αισιοδοξίας που θα νιώθετε θα σας οδηγήσει σωστά και δεν έχετε να φοβηθείτε τίποτα.

Δίδυμοι, προσέξτε μην ξοδέψετε πολλά περισσότερα από όσα υπολογίζετε.

Κριάρια μου, σας βλέπω να ξεκινάτε να κάνετε πλάνα και το χαίρομαι, αλλά ρίξτε και μια ματιά σε κάποια οικογενειακά σας θέματα.

Λιοντάρια και Τοξότες, έχετε ελεύθερο πάσο να περάσετε όσο απερίσκεπτα και ξέγνοιαστα επιθυμείτε!

Ταύροι, Παρθένοι και Αιγόκεροι, αν παίξετε τα χαρτιά σας σωστά, θα μπορέσετε να ξεκολλήσετε κάποια θέματα που σας απασχολούν. Οι Αιγόκεροι θα έχετε τεντωμένα νεύρα με… καλή ψυχολογία κατά τ' άλλα, ενώ δεν θα σας λείψουν κι οι τυχερές στιγμές στο σεξάκι. Προσοχή οι δεσμευμένοι, για χαζοκαβγάδες με το έτερο ήμισυ! Παρθένοι, ωραίες εξελίξεις θα έχετε μέσα στο σπίτι (κι οικογένεια), αλλά και τυχερές στιγμές στον έρωτα! Ταύροι, αν καταφέρετε να ξεπεράσετε λεκτικές κόντρες με οικεία σας πρόσωπα, τότε η Πανσέληνος σας υπόσχεται να περάσετε πολύ καλά… στο κρεβάτι!

Καρκίνοι, Σκορπιοί κι Ιχθύες, θα νιώσετε αρκετά την κόντρα Άρη κι Ερμή στον Καρκίνο με τον Αιγόκερω απέναντι. Αν και θα θέλετε να παραδώσετε όπλα, εν τούτοις, θα είστε μάχιμοι, αλλά… όχι και τόσο! Το αισιόδοξο φεγγάρι θα σας χαλάσει τον τσαμπουκά! Η Πανσέληνος θα γεμίσει στο έπακρο την καθημερινότητα των Καρκίνων με πολλά, αλλά εύκολα πραγματάκια που πρέπει να γίνουν (αλλά κι αν δεν γίνουν, ε, δεν χάλασε κι ο κόσμος!), τους Σκορπιούς θα τους κάνει να δουν τα κεκτημένα τους (κι όχι, δεν αναφέρομαι μόνο στα χρήματα, αλλά και στους ανθρώπους) πιο χαλαρά, ενώ οι Ιχθύες δεν θα αποφύγετε να κολλήσετε το μικρόβιο του Τοξότη: θα έχετε όλη την καλή διάθεση να προμοτάρετε τον εαυτό σας στην δουλειά, αλλά δεν ξέρω κατά πόσο θα «σκυλιάσετε» αρκετά για να το πετύχετε!

Ζυγοί κι Υδροχόοι, μια χαρά θα τη βγάλετε. Μετρήστε τους εαυτούς σας στους τυχερούς! Ιδιαίτερα οι Υδροχόοι θα φλερτάρετε και θα παίξετε με όλη σας την καρδιά! Ζυγοί θα έχετε μια (υπερ) αισιόδοξη διάθεση, μια τάση να προσπερνάτε πολλά την περίοδο γύρω από την Πανσέληνο που θα σας βγει σε (πολύ) καλό.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!