ΖΩΔΙΑ

Οι αστρολογικές προβλέψεις της Παρασκευής 14 Ιουνίου 2019

Η Σελήνη βρίσκεται στον Σκορπιό και αυξάνει σημαντικά τους ρυθμούς της καθημερινότητας, καθώς δεν αποκλείεται να αναλαμβάνεις νέες υποχρεώσεις και αγγαρείες στη δουλειά κάτι που σε γεμίζει άγχος.

Κριός

 

Η Σελήνη βρίσκεται στον Σκορπιό και ο εκνευρισμός καλά κρατεί από το πρωί, καθώς έρχονται πιθανά στην επιφάνεια φόβοι  που να σου δημιουργούν ένταση. Οικονομικές εκκρεμότητες σε σχέση με τρίτους και επιχειρηματικές κινήσεις έρχονται στο προσκήνιο και καλείσαι να δώσεις λύσεις. Το μεγάλο τρίγωνο με τον Άρη στον Καρκίνο και τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες σου δίνει τη δυνατότητα να δρομολογήσεις και να δραστηριοποιηθείς έντονα σε οικονομικά ζητήματα που αφορούν την οικογένεια έχοντας στη φαρέτρα σου έντονη διαίσθηση και τη διάθεση να αποφύγεις συγκρούσεις που μόνο δυσκολίες μπορούν να δημιουργήσουν.

 

Σήμερα έντονος συναισθηματισμός και πάθος μπορεί να ισορροπήσει πιθανή καχυποψία. Είναι εξαιρετική ευκαιρία να δημιουργήσεις άκρως ερωτικό κλίμα. Αν είσαι ελεύθερος/η νέα γνωριμία είναι πιθανόν να υπάρξει θα απογειώσει τον αισθησιασμό και την ερωτική διάθεση.

 

 

Ταύρος

 

Η Σελήνη βρίσκεται στον Σκορπιό και το σημαντικότερο ζήτημα για εσένα είναι οι διαπροσωπικές σου σχέσεις και πώς θα καταφέρεις να επιλύσεις πιθανά ζητήματα που έχουν προκύψει διατηρώντας τις ισορροπίες. Νέες συνεργασίες δεν αποκλείονται, καθώς έχεις τη διάθεση να βρεις τη μέση οδό  για να μπορέσεις να προχωρήσεις. Το μεγάλο τρίγωνο με τον Άρη στον Καρκίνο και τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες αυξάνει την κινητικότητα σε επίπεδο συνεργασιών και δεν αποκλείεται να κάνεις καθοριστικές κινήσεις για την επίτευξη σημαντικών στόχων. Πιθανές είναι νέες γνωριμίες που θα ανάψουν τη φλόγα του έρωτα και θα απογειώσουν το ρομαντισμό και την τρυφερότητα.

 

Σήμερα μοναδικές στιγμές μπορείς να περάσεις σήμερα με το/η σύντροφό σου, καθώς  η διάθεση για διασκέδαση εναρμονίζεται με τον πόθο και τον αισθησιασμό απογειώνοντας τη σχέση. Αν είσαι ελεύθερος/η νέα γνωριμία είναι πιθανό να υπάρξει που θα σε στείλει στα ουράνια. Άφησε το χρόνο να περάσει για να δεις τις πραγματικές προθέσεις.

 

 

Δίδυμοι

 

Η Σελήνη βρίσκεται στον Σκορπιό και αυξάνει σημαντικά τους ρυθμούς της καθημερινότητας, καθώς δεν αποκλείεται να αναλαμβάνεις νέες υποχρεώσεις και αγγαρείες στη δουλειά κάτι που σε γεμίζει άγχος. Πίστεψε στη γρήγορη αντίληψη σου για να αποφύγεις γκρίνια και επικριτικότητα προς τους γύρω σου. Το μεγάλο τρίγωνο με τον Άρη στον Καρκίνο και τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες δημιουργεί τις κατάλληλες προϋποθέσεις για σημαντικά ανοίγματα στην εργασία σου, έχοντας τη διαίσθησή σου σαν φύλακα άγγελο να σε καθοδηγεί και την ευκαιρία να αυξήσεις το εισόδημά σου όπως μπορεί να επιθυμούσες.

 

Σήμερα πιθανή είναι η επιτυχία στη δουλειά που θα σε γεμίσει ασφάλεια και θα σου δώσει την ώθηση για έντονες στιγμές ερωτισμού και τρυφερότητας. Αν είσαι ελεύθερος/η νέα γνωριμία μπορεί να προκύψει μέσα από το εργασιακό περιβάλλον, η επιθυμία απογειώνεται. Προσοχή μόνο γιατί δεν αποκλείεται να μην είναι ξεκάθαρες οι πραγματικές προθέσεις.

 

 

Καρκίνος

 

Η Σελήνη βρίσκεται στον Σκορπιό και η διάθεσή σου είναι στα ύψη, καθώς σε κατακλύζει η χαρά και η παιδικότητα. Θέλεις να περάσεις κάποια στιγμή όμορφα με το ταίρι είναι παρέες διασκεδάζοντας και απολαμβάνοντας τη ζωή. Η τέχνη και η δημιουργική δράση πρωτοστατούν στην ημέρα. Το μεγάλο τρίγωνο με τον Άρη στο ζώδιό σου και τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες σου δίνει την ευκαιρία να δραστηριοποιηθείς έντονα σε ότι αφορά καλλιτεχνικά ζητήματα που σε ενδιαφέρουν. Παράλληλα, το ερωτικό παιχνίδι απογειώνεται και ο συνδυασμός αισθησιασμού και τρυφερότητας λειτουργεί άκρως ανανεωτικά στη σχέση σου.

 

Σήμερα εκμεταλλεύσου την ευκαιρία να περάσεις μοναδικές στιγμές έρωτα με το ταίρι σου που θα δώσουν ανάσα φρεσκάδας στην προσωπική σου ζωή. Αν είσαι ελεύθερος/η νέα γνωριμία είναι πιθανό να προκύψει που θα εντείνει τον πόθο και την έξαψη. Καλό βέβαια είναι να δώσεις χρόνο για να δεις αν πραγματικά είναι το ιδανικό για σένα.

 

 

Λέων

 

Η Σελήνη βρίσκεται στον Σκορπιό και εντείνεται η ανάγκη για ασφάλεια και θαλπωρή που μπορεί να σου δώσει η οικογένεια. Η εσωστρέφεια είναι έντονη λόγω κυκλοθυμίας που μπορεί να υπάρχει, πρόσεχε γιατί η συμπεριφορά και η διάθεσή σου θα καθορίσουν τις οικογενειακές σχέσεις. Το μεγάλο τρίγωνο με τον Άρη στον Καρκίνο και τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες μπορεί να φέρει στο προσκήνιο ζητήματα του παρελθόντος που πιθανά σε πλήγωσαν, όμως έχεις την διάθεση να αποφύγεις συγκρούσεις και αντιπαραθέσεις και να κλείσεις ότι σε πονάει αφήνοντας πίσω σου ψυχολογικά βαρίδια.

 

Σήμερα στιγμές για δύο έντονου  πόθου και τρυφερότητας θα υπάρξουν πρόσεξε μόνο πιθανές ανασφάλειες που δεν σε αφήνουν να δεις ξεκάθαρα. Αν είσαι ελεύθερος/η νέα γνωριμία μπορεί να προκύψει μέσα από το οικείο φιλικό περιβάλλον που θα σου δώσει έντονα την αίσθηση της ασφάλειας, παράλληλα όμως θα ξυπνήσει και πρωτόγνωρα συναισθήματα.

 

 

 

Παρθένος

 

Η Σελήνη βρίσκεται στον Σκορπιό και η διάθεση για επικοινωνία είναι κυρίαρχη, γι΄ αυτό και το πιθανότερο είναι να βρεθείς με πρόσωπα του κοντινού του περιβάλλοντος θέλοντας να περάσεις όμορφες στιγμές μαζί τους συζητώντας για θέματα που σε χαλαρώνουν. Πιθανές είναι οι εμπορικές ή επικοινωνιακές συμφωνίες μπορεί να προκύψουν. Το μεγάλο τρίγωνο με τον Άρη στον Καρκίνο και τον Ποσειδώνα στους ιχθείς μπορεί να φέρει στο προσκήνιο συμφωνίες μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον που θα σε δραστηριοποιηθούν έντονα. Άκουσε τη διαίσθησή σου και είναι βέβαιο ότι θα αποφύγεις κακοτοπιές και θα κατευθυνθείς προς την καλύτερη για σένα επιλογή.

 

Σήμερα η διάθεση για διασκέδαση με φιλικά πρόσωπα λειτουργεί άκρως ανανεωτικά στην προσωπική σου ζωή, βάλε ρομαντισμό και φαντασία και δεν θα χάσεις.  Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανή είναι νέα γνωριμία μέσα από το στενό σου περιβάλλον που θα εντείνει το πάθος και τη διάθεση να ζήσεις το παραμύθι στον έρωτα.


 

Ζυγός

 

Η Σελήνη βρίσκεται στον Σκορπιό και η ανάγκη να λύσεις ζητήματα οικονομικής φύσεως είναι κυρίαρχη, γι’ αυτό δεν αποκλείεται να επικεντρωθείς στο να τακτοποιήσεις λογαριασμούς ή εκκρεμότητες που σου δημιουργούν ανασφάλειες και φόβους. Πρόσεξε γιατί η κτητικότητα και η απολυτότητα μπορεί να επηρεάσουν αρνητικά τη σχέση σου. Το μεγάλο τρίγωνο με τον Άρη στον Καρκίνο και τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες σου δίνει την ευκαιρία να πραγματοποιήσεις σημαντικά βήματα οικονομικής φύσεως επαγγελματικού επιπέδου. Άκου την διαίσθησή σου για το πώς να κινηθείς, μπορεί να σου αποδώσει πολλά.

 

Σήμερα πάρε πρωτοβουλία να βάλεις πάθος και τρυφερότητα στη σχέση σου, ένα ρομαντικό δείπνο υπό το φως των κεριών θα απογειώσει την προσωπική σου ζωή. Αν είσαι ελεύθερος/η νέα γνωριμία μπορεί να προκύψει που θα εντείνει τον ερωτισμό και τον αισθησιασμό.

 


 

Σκορπιός

 

Η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιό σου και έχεις την ευκαιρία να εκφράσεις με δυναμισμό συναισθήματα, ανάγκες, απόψεις, ιδέες. Σημαντικές πρωτοβουλίες μπορεί να πάρεις σε επαγγελματικό επίπεδο, πρόσεξε μόνο τον υποκειμενισμό και τον εγωκεντρισμό γιατί μόνο προβλήματα θα δημιουργήσουν. Το μεγάλο τρίγωνο με τον Άρη στον Καρκίνο και τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες δημιουργεί το ιδανικό πλαίσιο για να κάνεις κινήσεις σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο που θα βοηθήσουν στην προσωπική σου διεύρυνση. Θυμήσου ότι η διαίσθησή σου θα παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο, καθώς θα σου δώσει τις καλύτερες δυνατές διεξόδους για εσένα.

 

Σήμερα μπορείς να αποφύγεις τις αντιπαραθέσεις με το/η σύντροφό σου, αφού η διάθεση σου είναι άκρως θετική και αισιόδοξη και το μόνο που θέλεις είναι να περάσετε όμορφα. Αν είσαι ελεύθερος/η νέα γνωριμία μπορεί να προκύψει που θα σηματοδοτήσει πολλά στην προσωπική σου ζωή και θα απογειώσει την αισιοδοξία και την τρυφερότητα.

 

 

Τοξότης

 

Η Σελήνη βρίσκεται στον Σκορπιό και εντείνεται η εσωστρέφεια, καθώς το μυαλό θολώνουν σκέψεις και αναμνήσεις του παρελθόντος που μπορεί ακόμα να σε πληγώνουν και να μην σου είναι εύκολο να τις ξεπεράσεις. Δείξε προσοχή στην καθημερινότητα γιατί πιθανά είναι τα λάθη λόγω ελλείμματος συγκέντρωσης. Το μεγάλο τρίγωνο με τον Άρη στον Καρκίνο και τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες σου δίνει την ευκαιρία να λύσεις πιθανά οικονομικά ζητήματα που εκκρεμούν από το παρελθόν και αφορούν την οικογένεια. Άφησε το συναισθηματισμό στην άκρη και εμπιστεύσου το ένστικτό σου που είναι βέβαιο ότι δεν θα σε απογοητεύσει.

 

Σήμερα μοναδικές στιγμές μακριά από όλους και όλα μπορείς να περάσεις σήμερα με το ταίρι σου, εκμεταλλεύσου τη συγκυρία. Αν είσαι ελεύθερος/η πρόσωπα από το παρελθόν έρχονται και πάλι στη ζωή σου για να απογειώσουν το συναίσθημα, τον ερωτισμό, το πάθος.

 

 

Αιγόκερως

 

Η Σελήνη βρίσκεται στον Σκορπιό και σου δίνεται η ευκαιρία να συναναστραφείς με φιλικά πρόσωπα θέλοντας να εκφράσεις επαναστατικές και πρωτοποριακές απόψεις που μπορεί να τους ενδιαφέρουν. Οι ομαδικές προσπάθειες σε αφορούν άμεσα, καθώς δείχνεις να μπορείς να λειτουργήσεις μοναδικά σε συλλογικό επίπεδο. Το μεγάλο τρίγωνο με τον Άρη στον Καρκίνο και τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες σου δίνει τη δυνατότητα να δρομολογήσεις στόχους και φιλοδοξίες που μπορεί να έχεις ονειρευτεί με σκοπό το να συνεργαστείς με πρόσωπα του φιλικού σου περιβάλλοντος που θέλουν να σταθούν δίπλα σου σε αυτή σου την προσπάθεια.

 

Σήμερα  ο ιδεαλισμός και η συντροφικότητα εναρμονίζονται μοναδικά και μαζί με τον έντονο συναισθηματισμό μπορούν να δώσουν όμορφες στιγμές  με το ταίρι σου.  Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανή νέα γνωριμία μέσα από το φιλικό περίγυρο που θα παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στην προσωπική σου ζωή και θα εισβάλλει με έντονο τρόπο.

  

 

Υδροχόος

 

Η Σελήνη βρίσκεται στον Σκορπιό και η πίεση που έχεις στην καριέρα είναι έντονη, καθώς δεν αποκλείεται να αναλάβεις ευθύνες και υποχρεώσεις που πιθανά να δημιουργούν εσωτερική ένταση και άγχος, όμως σου δίνουν την ευκαιρία να δείξεις τις ικανότητές σου και να κάνει σημαντικά βήματα  προς την προσωπική σου ανέλιξη. Το μεγάλο τρίγωνο με τον Άρη στον Καρκίνο και τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες σου δίνει την ευκαιρία να κινηθείς με τον κατάλληλο δυνατό τρόπο για να πάρεις αποφάσεις σε επαγγελματικό επίπεδο που θα είναι καταλυτικές για την εξέλιξή σου. Αφέσου στη διαίσθηση και τη φαντασία σου και δεν θα σε απογοητεύσουν.

 

Σήμερα πολλές μπορεί να είναι οι ευθύνες που σε φορτίζουν, έχεις όμως την ευκαιρία να ξεφύγεις από αυτές και να περάσεις όμορφα με το σύντροφό σου αποφεύγοντας τις εντάσεις.  Αν είσαι ελεύθερος/η  πιθανή είναι νέα γνωριμία μέσα από το επαγγελματικό περιβάλλον που θα ανεβάσει κατακόρυφα το πάθος και τον συναισθηματισμό.

 

 

Ιχθύες

 

Η Σελήνη βρίσκεται στον Σκορπιό και το μυαλό είναι φευγάτο, καθώς αυτό που θέλεις περισσότερο να κάνεις είναι να διασκεδάσεις να ταξιδέψεις πνευματικά και κυριολεκτικά κάτι που σου ανοίγει νέους ορίζοντες. Προσοχή γιατί η αφέλεια και η αμέλεια μπορεί να δημιουργήσουν προβλήματα σε υποχρεώσεις της καθημερινότητας. Το μεγάλο τρίγωνο με τον Άρη στον Καρκίνο και τον Ποσειδώνα στο ζώδιό σου σού δίνει την ευκαιρία να απογειώσεις στην ερωτική σου ζωή περνώντας μοναδικές στιγμές πάθους και ξεφαντώματος που θα λειτουργήσουν ευεργετικά στη σχέση σου. Σημαντικές εξελίξεις μπορεί να υπάρχουν σε ότι αφορά φιλοσοφικές αναζητήσεις που μπορεί να έχεις.

 

Σήμερα έχεις την ευκαιρία να περάσεις μοναδικά με το ταίρι σου διασκέδασε και εκτόξευσε στα ύψη το ερωτικό παιχνίδι.  Αν είσαι ελεύθερος/η νέα γνωριμία μπορεί να υπάρξει μέσα από το ευρύτερο περιβάλλον σου που θα εντείνει συνάμα την τρυφερότητα και το πάθος. Ο χρόνος θα δείξει το κατά πόσο σου ταιριάζει.

 

Πηγή: Τα ζώδια σήμερα από την Σμάρω Σωτηράκη από e-zwdia.gr ​ 

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!