GOSSIP

Ο Λευτέρης Πανταζής μίλησε για την ανήθικη πρόταση που δέχτηκε η κόρη του

Η Κόνι Μεταξά, η τραγουδίστρια και ηθοποιός και κόρη του διάσημου τραγουδιστή Λευτέρη Πανταζή πρόσφατα αποκάλυψε πως δέχτηκε μια ανήθικη πρόταση μέσω social media.

Η Κόνι αναγκάστηκε να εξηγεί σε κάποιον πως δεν είναι... βίζιτα, καθώς δέχτηκε πρόταση στο Instgram, να συνοδεύσει έναντι αμοιβής, έναν επιχειρηματία και τον συνέταιρό του στη Μύκονο.


Η κόρη του Λευτέρη Πανταζή φρόντισε να δώσει μια αποστομωτική απάντηση στον άγνωστο που της έκανε ανήθικη πρόταση και έγραψε: «Μήπως θέλετε να μιλήσετε με τον δικηγόρο μου ή με τον πατέρα μου καλύτερα; Επίσης, θα ήθελα να πάρετε τηλέφωνο την μανούλα σας να την ενημερώσετε για την συμπεριφορά σας προς στο γυναικείο φύλο. Εκτός εάν αυτή ήταν που σας έμαθε να έχετε τόσο θράσος. Ευχαριστώ πολύ» και πρόσεθεσε:  “Εάν βγάλεις προκλητική φωτογραφία σε θεωρούν βίζιτα και αυτός ο “άντρας” μεγαλώνει παιδί.”

Τι είπε ο μπαμπάς της

Ο Λευτέρης Πανταζής πήρε θέση για την ανήθικη πρόταση που δέχτηκε η κόρη του και μίλησε στην εφημερίδα Espresso για ότι έγινε. Ανέφερε πως η απάντηση της Κόνι ήταν σωστή, ενώ δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο το προφίλ να ήταν ψεύτικο με σκοπό να πληγωθεί η ηθοποιός.

“Tου απάντησε πολύ καλά. Τον έβαλε στη θέση του κι είμαι πολύ περήφανος για το παιδί μου. Και εγώ και η μητέρα της, την έχουμε μεγαλώσει σωστά. Συμβαίνει σε πολλά κορίτσια, επώνυμα και μη, να δέχονται τέτοιες προτάσεις. Και σε εμένα έχει συμβεί και από άντρες και από γυναίκες, αλλά δεν απαντώ σχεδόν ποτέ. Μπορεί αυτό το προφίλ που έκανε αυτή την πρόταση στην Κόνι να είναι ψεύτικο, ανύπαρκτο και να έγινε από κάποιον ή κάποια που τη ζηλεύει επειδή πάει καλά και προχωράει. Να το έκανε επίτηδες για να τραυματίσει τη ψυχούλα της.”, δήλωσε.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!