GOSSIP

H Κόνι Μεταξά μας αποκάλυψε την ανήθικη πρόταση που δέχτηκε

Η κόρη του Λευτέρη Πανταζή, συνηθίζει να ανεβάζει στα social media αρκετές προκλητικές πόζες της που προκαλούν πολλά σχόλια και φαίνεται πως με αυτόν τον τρόπο η Κόνι Μεταξά πέρασε... λάθος μήνυμα σε κάποιους.

Η Κόνι, τώρα μας αποκάλυψε πως δέχτηκε ανήθικη πρόταση μέσω Instagram stories δημοσίευσε τo μήνυμα που δέχτηκε και την αποστομωτική απάντηση που έδωσε, όταν καποιος της πρότεινε να βρεθούν στη Μύκονο έναντι αμοιβής.

Η Κόνι απάντησε: «Μήπως θέλετε να μιλήσετε με τον δικηγόρο μου ή με τον πατέρα μου καλύτερα; Επίσης, θα ήθελα να πάρετε τηλέφωνο την μανούλα σας να την ενημερώσετε για την συμπεριφορά σας προς στο γυναικείο φύλο. Εκτός εάν αυτή ήταν που σας έμαθε να έχετε τόσο θράσος. Ευχαριστώ πολύ», με τον διάλογο να συνεχίζετε και την καλλιτέχνιδα να ξεσπά: “Εάν βγάλεις προκλητική φωτογραφία σε θεωρούν βίζιτα και αυτός ο “άντρας” μεγαλώνει παιδί.”

“Δεν είμαι βίζιτα, αλλά αυτή η φωτογραφία μου αρέσει πολύ”, συνέχισε η Κόνι  αναρτώντας τη φωτογραφία της που τις τελευταίες ημέρες προκάλεσε ντόρο και κάλεσε τα κορίτσια να υπερασπιστούν τους εαυτούς τους.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!