ΖΩΔΙΑ

Οι αστρολογικές προβλέψεις της Τρίτης 11 Ιουνίου 2019

Η Σελήνη έχει περάσει στο Ζυγό και οι επαγγελματικές υποχρεώσεις αυξάνονται κατακόρυφα, κάτι που μπορεί να σου δημιουργήσει άγχος. Καλά θα κάνεις να εμπιστευτείς τις δυνατότητές σου, την εργατικότητα και την υπευθυνότητα που σε διέπουν, καθώς μπορείς να δρομολογήσεις μέσω αυτών σημαντικές εξελίξεις που θα φέρουν την προσωπική σου αναγνώριση.

Κριός

 

Η Σελήνη έχει περάσει στο Ζυγό και επικεντρώνεσαι κυρίως σε ότι αφορά τις διαπροσωπικές σου σχέσεις, καθώς αυτό που σε ενδιαφέρει είναι να λύσεις ζητήματα που μπορεί να απασχόλησαν την προσωπική σου ζωή και τις  συνεργασίες σου θέλοντας να φέρεις την ισορροπία. Ο φόβος της μοναξιάς είναι έντονος και μπορεί να σε οδηγήσει στο να καταπιέσεις τις ανάγκες σου. Καλό είναι όμως να εκφράσεις αυτά που νιώθεις γιατί το πιθανότερο είναι να βγουν αργότερα με ένταση στην επιφάνεια. Πιθανές είναι νέες γνωριμίες που θα παίξουν πρωταγωνιστικό ρόλο στην προσωπική και επαγγελματική σου ζωή.

 

Σήμερα η ανάγκη για συντροφικότητα είναι έντονη, επιδίωξε όμως να εκφράσεις και αυτά που νιώθεις στο ταίρι σου ώστε να μην καταπιέζεσαι. Αν είσαι ελεύθερος/η το φλερτ είναι έντονο και αυτό μπορεί να οδηγήσει σε άκρως ενδιαφέρουσες νέες γνωριμίες που να εξελιχθούν σε κάτι σημαντικό στη ζωή σου. 


 

 

Ταύρος

 

Η Σελήνη έχει περάσει στο Ζυγό και αυξάνει κατακόρυφα τους ρυθμούς της εργασιακής καθημερινότητας, καθώς προκύπτουν νέες υποχρεώσεις και αγγαρείες στις οποίες θα πρέπει να ανταποκριθείς. Σημαντικό είναι να μπορέσεις να διαχειριστείς το άγχος, αφού μπορεί να σε επηρεάσει και να δημιουργήσει προβλήματα στη συναδελφικές σου σχέσεις. Προσπάθησε να περιορίσεις γκρίνια και επιθετικότητα γιατί μόνο εντάσεις θα προκαλέσουν. Μπορείς να στραφείς με επιτυχία σε ένα νέο διατροφικό πρόγραμμα ή στο να βάλεις άσκηση στη ζωή σου που θα σε βοηθήσει να αποκτήσεις περισσότερη ενέργεια.

 

Σήμερα η καθημερινότητα είναι έντονη και αυτό μπορεί να μη σου επιτρέψει να ασχοληθείς με το ταίρι σου, κάτι που θα δημιουργήσει εντάσεις. Αν είσαι ελεύθερος/η η νευρικότητα που μπορεί να υπάρχει λόγω των πολλών υποχρεώσεων πιθανά να μη σου επιτρέψει να ασχοληθείς με την προσωπική σου ζωή.

 

 

Δίδυμοι

 

Η Σελήνη έχει περάσει στο Ζυγό και επικεντρώνεσαι κυρίως στο να περάσεις όμορφα με το ταίρι σου, καθώς το ερωτικό στοιχείο κυριαρχεί και είσαι έτοιμος να δείξεις τα συναισθήματά σου με ένταση, πάθος, ορμή. Οι καλλιτεχνικές δράσεις μπαίνουν στο πρόγραμμά σου, αφού αυτό που απολαμβάνεις περισσότερο από ποτέ είναι μία καλή θεατρική παράσταση ή ο κινηματογράφος. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις σε έντονες εγωιστικές τάσεις, καθώς η ανάγκη σου να γίνεις το επίκεντρο όπου κι αν βρεθείς μπορεί να δημιουργήσει έντονα προβλήματα και δυσαρέσκεια τόσο στην προσωπική σου ζωή όσο και στους γύρω σου.

 

Σήμερα διασκέδασε και απόλαυσε κάθε στιγμή με το ταίρι σου γιατί είναι αυτές που θα δώσουν νέα διάσταση στις σχέσεις σου. Αν είσαι ελεύθερος/η  ο έντονος ερωτισμός και η λάμψη σου δεν μπορούν να περάσουν απαρατήρητα, γι’ αυτό και πιθανές είναι νέες γνωριμίες θα σου κινήσουν το ενδιαφέρον.

 

 

Καρκίνος

 

Η Σελήνη έχει περάσει στο Ζυγό και σου δημιουργεί έντονα την ανάγκη να βρεθείς με το οικογενειακό σου περιβάλλον, καθώς η ασφάλεια, η θαλπωρή, η τρυφερότητα που σου δίνουν είναι μοναδική. Αναμνήσεις του παρελθόντος μπορεί να έρθουν στο μυαλό σου και να δημιουργήσουν έντονη κυκλοθυμία που θα επηρεάσει τη συμπεριφορά σου, καλά θα κάνεις να προσπαθήσεις να την περιορίσεις. Μπορείς να δημιουργήσεις το κατάλληλο σκηνικό στο προσωπικό σου χώρο για να υποδεχθείς τα αγαπημένα σου άτομα και να περάσεις μία υπέροχη βραδιά μαζί τους.

 

Σήμερα ο έντονος ρομαντισμός και η τρυφερότητα μπορεί να κατακλύσει τη σχέση σου, μην αφήσεις όμως τη μεταβαλλόμενη διάθεση να επηρεάσει τη συμπεριφορά σου. Αν είσαι ελεύθερος/η η κυκλοθυμία και η διάθεση για μοναχικότητα μπορεί να μην σε αφήσουν περιθώρια για να ασχοληθείς με τον έρωτα.

 

 

Λέων

 

Η Σελήνη έχει περάσει στο Ζυγό και είναι γεγονός ότι η διάθεση για να επικοινωνήσεις και να κοινωνικοποιηθείς είναι εντονότερη από ποτέ. Δεν θα διστάσεις να έρθεις σε επαφή με πρόσωπα του κοντινού του περιβάλλοντος για να επιδιώξεις να συζητήσεις μαζί τους περνώντας χαλαρές στιγμές. Σημαντικές μπορεί να είναι οι προτάσεις ή οι εξελίξεις σε ότι αφορά εμπορικές συναλλαγές και δημόσιες σχέσεις, καθώς η πειθώ και τα επιχειρήματά σου δημιουργούν τις καλύτερες δυνατές συνθήκες. Πιθανές είναι οι κοντινές αποδράσεις για επαγγελματικούς λόγους που θα λειτουργήσουν ευεργετικά στην ψυχολογία σου, καθώς σε απομακρύνουν από τη ρουτίνα.

 

Σήμερα  δημιούργησε το ιδανικό πλαίσιο για να διασκεδάσεις με το ταίρι σου και να λύσεις όποια ζητήματα σας απασχολούν, καθώς η επικοινωνία είναι ιδανική. Αν είσαι ελεύθερος/η κοινωνικοποιείσαι έντονα και αυτό αποτελεί μοναδική ευκαιρία για να υπάρξουν νέες γνωριμίες στην προσωπική σου ζωή.

 

 

 

Παρθένος

 

Η Σελήνη έχει περάσει στο Ζυγό και στρέφεις το ενδιαφέρον σου σε ότι αφορά τις υλικές και συναισθηματικές σου ανάγκες. Σημαντικό είναι για σένα να τακτοποιήσεις λογαριασμός και οικονομικές εκκρεμότητες που πιθανά σου δημιουργούν άγχος και ανασφάλεια. Οι σκέψεις για να βρεις νέους όρους οικονομικούς υπάρχουν στο μυαλό σου και δεν θα διστάσεις να δρομολογήσεις με αργούς και σταθερούς δεσμούς σχέδια για την επίτευξή τους. Πρόσεξε μόνο ιδιαίτερα στην προσωπική σου ζωή γιατί μπορεί να γίνει αδιάλλακτος και η ζήλια να οδηγήσει σε συγκρούσεις με το ταίρι σου που θα χαλάσουν το άκρως ερωτικό κλίμα στις σχέσεις σας.

 

Σήμερα αφέσου στο πάθος και στον αισθησιασμό και μην επιτρέψεις στην καχυποψία να επηρεάσει τη σχέση σου.  Αν είσαι ελεύθερος/η   νέα γνωριμία μπορεί να προκύψει μέσα από κοντινούς σου ανθρώπους που μπορεί να σου δίνει το αίσθημα της ασφάλειας.


 

Ζυγός

 

Η Σελήνη έχει περάσει στο ζώδιό σου και είναι σημαντικό για εσένα να επικεντρωθείς στις συναισθηματικές σου ανάγκες, καθώς επιδιώκεις να γίνεις ο πρωταγωνιστής της ημέρας τις προσωπικές και επαγγελματικές σου σχέσεις. Αυτό βέβαια μπορεί να σε οδηγήσει και σε άκρως υποκειμενικές και εγωιστικές αντιδράσεις που θα ενοχλήσουν, γι’ αυτό καλά θα κάνεις να είσαι διατεθειμένος να ακούσεις και αυτά που οι άλλοι έχουν να πουν. Σημαντικές μπορεί να είναι οι εξελίξεις  σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο, καθώς νέες γνωριμίες μπορεί να υπάρξουν που θα σηματοδοτήσουν πού δες ευκαιρίες για εσένα.

 

Σήμερα ο πρωταγωνιστικός ρόλος στη σχέσης σου είναι δικό σου, μόνο μην γίνεσαι εγωκεντρικός γιατί θα προκαλέσεις εντάσεις. Αν είσαι ελεύθερος/η σημαντικές μπορεί να είναι οι νέες γνωριμίες που θα σηματοδοτήσουν την έναρξη ενός κεφαλαίου στην προσωπική σου ζωή.

 


 

Σκορπιός

 

Η Σελήνη έχει περάσει στο Ζυγό και έρχεσαι αντιμέτωπος με πράγματα και καταστάσεις του παρελθόντος που ακόμα δεν μπορείς να ξεπεράσεις. Η εσωστρέφεια και η μοναχικότητα είναι έντονες και μπορεί να σε οδηγήσουν σε θλίψη αν δεν καταφέρεις να ισορροπήσεις την ψυχολογία σου. Καθοριστικό είναι για εσένα να ασχοληθείς με πράγματα της καθημερινότητας για να καταφέρεις να βελτιώσεις διάθεσή σου, πρόσεξε μόνο γιατί δεν σου είναι εύκολο να συγκεντρωθείς και αυτό μπορεί να προκαλέσει λάθη που θα σε εκθέσουν. Η τέχνη και ο διαλογισμός μπορούν να σε βοηθήσουν να έρθεις σε επαφή με τον εσώτερο εαυτό σου και να βρεις το Θεό που κρύβεις μέσα σου.

 

Σήμερα η έντονη τρυφερότητα και ο αισθησιασμός μπορεί να απογειώσει την ατμόσφαιρα στη σχέση σου, αρκεί να μην εγκλωβιστείς στις πληγές σου. Αν είσαι ελεύθερος/η πρόσωπα του παρελθόντος επιστρέφουν για να διεκδικήσουν μία θέση δίπλα σου.

 

 

Τοξότης

 

Η Σελήνη έχει περάσει στο Ζυγό και αυτό που σε ενδιαφέρει κυρίως είναι να βρεθείς με φιλικά σου πρόσωπα, να συζητήσεις μαζί τους, να εκφράσεις επαναστατικές απόψεις και ιδέες που μπορεί να έχεις και να τους ενδιαφέρουν. Δεν αποκλείεται να θέσεις νέους στόχους και φιλοδοξίες ή να αναθεωρήσεις παλιότερους που έχεις, καθώς αυτό που επιδιώκεις είναι η επίτευξή τους. Σημαντικό είναι για σένα να ενταχθείς σε μία ομάδα, αφού μέσα από τη συλλογική προσπάθεια εκφράζεσαι άκρως επιτυχημένα. Πρόσεξε γιατί μπορεί να γίνει ιδιαίτερα εριστικός και απαξιωτικός με οποίους δεν συμφωνούν ή δεν κατανοούν τις απόψεις σου.

 

Σήμερα η ενασχόληση σε ομαδικό πλαίσιο με το ταίρι σου μπορεί να σας φέρει πιο κοντά ενδυναμώνοντας τη σχέση σας. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανή είναι νέα γνωριμία μέσα από το φιλικό περίγυρο  που θα σας ενώνουν κοινές απόψεις ή δράσεις.

 

 

Αιγόκερως

 

Η Σελήνη έχει περάσει στο Ζυγό και οι επαγγελματικές υποχρεώσεις αυξάνονται κατακόρυφα, κάτι που μπορεί να σου δημιουργήσει άγχος. Καλά θα κάνεις να εμπιστευτείς τις δυνατότητές σου, την εργατικότητα και την υπευθυνότητα που σε διέπουν, καθώς μπορείς να δρομολογήσεις μέσω αυτών σημαντικές εξελίξεις που θα φέρουν την προσωπική σου αναγνώριση. Προσεκτικός θα πρέπει να είσαι σε ότι αφορά αντιπαραθέσεις με ανώτερους ή πρόσωπα σημαντικά για την καριέρα σου γιατί οι συγκρούσεις θα δημιουργήσουν αρνητικό πλαίσιο και μόνο εμπόδια θα φέρουν.

 

Σήμερα οι ευθύνες της καριέρας σου είναι πολλές και μπορεί να μην σου επιτρέπουν να δώσεις χρόνο στο ταίρι σου, κάτι που μπορεί να δημιουργήσει προστριβές.  Αν είσαι ελεύθερος/η δεν αποκλείεται να υπάρξει ενδιαφέρουσα νέα γνωριμία μέσα από τον επαγγελματικό χώρο που θα παίξει σημαντικό ρόλο και στην προσωπική σου ζωή.

  

 

Υδροχόος

 

Η Σελήνη έχει περάσει στο Ζυγό και ανεβάζει κατακόρυφα τη διάθεσή σου, καθώς νιώθεις πιο αισιόδοξος από ποτέ. Σπουδές και σεμινάρια δεν αποκλείεται να σε απασχολήσουν, αφού θέλεις να διευρύνεις τους πνευματικούς σου ορίζοντες και επιδιώκεις να βρεθείς με πρόσωπα που ενδιαφέρονται για φιλοσοφικά ζητήματα που σε εμπνέουν. Επαφές με πρόσωπα του εξωτερικού δεν αποκλείονται που σου ανοίγουν νέους δρόμους και καλό είναι να τους εκμεταλλευτεί γιατί μπορούν να δώσουν πολλά. Προσοχή μόνο γιατί η αμέλεια και η αφέλεια δεν επιτρέπουν να συγκεντρωθείς στην καθημερινότητα και τα λάθη είναι πολύ πιθανά.

 

Σήμερα εκτοξεύεται η χαρά και το ερωτικό παιχνίδι, κάτι που θα λειτουργήσει άκρως ευνοϊκά για τη σχέση σου.  Αν είσαι ελεύθερος/η  νέες γνωριμίες μπορεί να υπάρξουν μέσα από το ευρύτερο περιβάλλον σου θα δώσουν φτερά στην ψυχολογία σου.

 

 

Ιχθύες

 

Η Σελήνη έχει περάσει στο Ζυγό και ο εκνευρισμός είναι έντονος από το πρωί, καθώς ανασφάλειες και ενοχές έρχονται στην επιφάνεια που δεν σου είναι εύκολο να διαχειριστείς. Οι οικονομικές τους συναλλαγές είναι αυτό που σε απασχολεί όπως και πιθανές επιχειρηματικές κινήσεις που θέλεις να πραγματοποιήσεις, το ένστικτό σου είναι καθοριστικό καθώς μπορεί να σε καθοδηγήσει σε άκρως θετικούς δρόμους για εσένα. Προσεκτικός θα πρέπει να είσαι στον έρωτα γιατί η πιθανή καχυποψία και ζήλια μπορεί να δυναμιτίσουν το κλίμα. Αφέσου στο πάθος και στον ερωτισμό και άφησε τους φόβους σου στην άκρη.

 

Σήμερα πρόσεξε γιατί μπορεί  δημιουργήσεις εκρηκτικό κλίμα στην προσωπική σου ζωή λόγω των ανασφαλειών σου.  Αν είσαι ελεύθερος/η η εσωστρέφεια και η νευρικότητα πιθανά να μη σου αφήσουν περιθώρια για να ασχοληθείς με την ερωτική σου ζωή.

 

Πηγή: Τα ζώδια σήμερα από την Σμάρω Σωτηράκη από e-zwdia.gr ​ 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!