ΖΩΔΙΑ

Αυτή την εβδομάδα 4 ζώδια πρέπει να προσέξουν τις πλάνες

Σύμφωνα με την αστρολογία, αυτή η εβδομάδα θα είναι μια από τις πιο... ζόρικες του φετινού καλοκαιριού και το βασικό της χαρακτηριστικό είναι πως κάποιοι μπορεί να πάρουν λανθασμένες αποφάσεις, παρασυρμένοι από απατηλά όνειρα και πλάνες.

Όπως διαβάζουμε στο astrokouskous.oroskopos.gr, η εβδομάδα ξεκινά με την αντίθεση του Ήλιου από τους Διδύμους με τον Δία από το ζώδιο του Τοξότη. Τόλμη, ρίσκο, περιπέτεια, έλλειψη αίσθησης κινδύνου, υπέρμετρη αισιοδοξία (που δεν στηρίζεται σε λογικά πλαίσια), τάση υπερβολής και σπατάλης και υπερεκτίμηση καταστάσεων είναι μερικές από τις τάσεις που δημιουργούνται σε όλη την διάρκεια των ημερών που ακολουθούν,  ιδιαίτερα όμως την Δευτέρα. Στην πορεία της εβδομάδας ολοκληρώνεται για δεύτερη φορά και ο σχηματισμός του τετραγώνου ανάμεσα στον Δία και τον Ποσειδώνα έτσι λοιπόν μέσα σε όλο αυτό το κύμα ευδαιμονίας (για κάποιους), αλλά και του οραματισμού για ένα καλύτερο αύριο, δεν παύει να υπάρχουν οι παγίδες της ψευδαίσθησης. Οι μέρες που ακολουθούν λοιπόν, από τη μία πλευρά μπορούν να μας ενισχύσουν την πίστη, τα ιδανικά, την ελπίδα, από την άλλη πλευρά όμως η υπερβολή μπορεί μας οδηγήσει σε εσφαλμένες κινήσεις που θα μας μπερδέψουν, θα μας διχάσουν και θα μας εμπλέξουν σε καταστάσεις οι οποίες μας παρεκκλίνουν από την πραγματικότητα, βασικό τους χαρακτηριστικό θα είναι η πλάνη.   

Ποιοι να προσέξουν

Τα ζώδια που πρέπει να είναι πιο προσεκτικά στις τάσεις που περιγράφονται παραπάνω είναι οι Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύες του 2ου δεκαημέρου καθώς και όσοι έχουν προσωπικούς πλανήτες κοντά στην 18-19 μοίρα των παραπάνω ζωδίων.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!