GOSSIP

Χωρίζουν οι Bradley Cooper και Irina Shayk; Η Irina έφυγε από το σπίτι τους

Φούντωσαν ξανά οι φήμες, πως ο διάσημος ηθοποιός και σκηνοθέτης Bradley Cooper, βάζει τέλος στην πολυετή σχέση με την σύντροφό του και διάσημο μοντέλο Irina Shayk με την οποία έχει αποκτήσει και μια κόρη.

Η αλήθεια είναι πως από την πρώτη στιγμή που ο χολιγουντιανός σταρ και η Ρωσίδα καλλονή, αποκάλυψαν το 2015 πως είναι ζευγάρι, σχεδόν αμέσως άρχισαν τα δημοσιεύματα που μιλούσαν για χωρισμό.

Τελικά αυτά τα δημοσιεύματα όχι μόνο δεν επαληθεύτηκαν, αλλά το διάσημο ζευγάρι στην πορεία απέκτησε μια κορούλα, την 2 ετών Lea De Seine Shayk Cooper.


Αλλά στην τελετή των φετινών Όσκαρ, οι φήμες για προβλήματα στη σχέση του ζευγαριού ξαναφούντωσαν , ειδικά μετά το ντουέτο του Bradley Cooper με την Lady Gaga (οι δυο τους συμπρωταγωνιστούσαν στην ταινία A Star Is Born, που σκηνοθέτησε ο Bradley) και πολλοί έλεγαν πως ο Bradley και η διάσημη τραγουδίστρια πιθανά είναι ζευγάρι.


Όμως και αυτές οι φήμες δεν επαληθεύτηκαν, αφού και οι δυο ισχυρίζονται πως είναι απλοί φίλοι.


Τώρα όμως νέα δημοσιεύματα αναφέρουν πως η Irina και ο Bradley είναι στα πρόθυρα του οριστικού χωρισμού και πως μένουν μαζί μόνο για χάρη της κόρης τους.


Μάλιστα δημοσίευμα του Us Weekly αναφέρει πως οι δυο τους πλέον δεν ζουν μαζί και πως η Irina έφυγε από την έπαυλη του Bradley καθώς το ζευγάρι, έχει αποφασίσει να μείνει χώρια ένα διάστημα για να δουν ποιο θα είναι το μέλλον της σχέσης τους.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!