ΖΩΔΙΑ

Οι ημερομηνίες του καλοκαιριού που θα φέρουν έρωτα & χρήμα σε κάποια ζώδια

Για την αστρολογία το καλοκαίρι ξεκινά επίσημα σε λίγες μέρες και συγκεκριμένα στις 21 Ιουνίου (ημέρα Θερινού Ηλιοστασίου) και ολοκληρώνεται στις 21 Σεπτεμβρίου (χειμερινή ισημερία) και αυτό το διάστημα οι κινήσεις των πλανητών θα ευνοήσουν πολύ τα οικονομικά και τα ερωτικά ζητήματα κάποιων ζωδίων.

Σύμφωνα με το astrokoukous.oroskopos.gr αυτοί θα είναι τυχεροί στον Έρωτα και στα Οικονομικά

Από τις 21 Ιουνίου έως και τις 3 Ιουλίου, η Αφροδίτη θα κινείται στο ζώδιο των Διδύμων, προσφέροντας ευκαιρίες αισθηματικής ανανέωσης στους Διδύμους , Τοξότες, Υδροχόους του 3ου δεκαήμερου. Την ίδια περίοδο ωστόσο μπορούν να αναμένουν γνωριμίες , επικοινωνίες, συναντήσεις, επαφές και δικτύωση και οι Λέοντες του 3ου δεκαημέρου. Αρκετοί από τους Κριούς και τους Ζυγούς του 3ου δεκαημέρου,  βρίσκονται σε μία πιεστική περίοδο όπου η ανανέωση μπορεί να προέλθει αρκεί οι ίδιοι να κινηθούν προς την κατεύθυνση μίας νέας γνωριμίας. Στα οικονομικά τους πιο κερδισμένοι αυτή την περίοδο θα σταθούν οι Ταύροι και οι Σκορπιοί του 3ου δεκαημέρου.

Από τις 3 έως τις 28 Ιουλίου, η Αφροδίτη  θα διελαύνει το ζώδιο του Καρκίνου, οπότε κυρίαρχη σε αυτό το διάστημα θα είναι η ανάγκη για ζεστασιά, θαλπωρή αλλά και επανένωση σχέσεων. Πιο ευνοημένοι σε αυτή την περίοδο θα βρεθούν στα αισθηματικά τους οι Ιχθύες, ενώ ακολουθούν και οι Ταύροι, Σκορπιοί, Παρθένοι.  Οι Καρκίνοι και οι Αιγόκεροι θα βρεθούν πιο ευνοημένοι στα ερωτικά τους αν έχουν γεννηθεί στο 1οδεκαήμερο. Τα υπόλοιπα δεκαήμερα, βιώνουν με περισσότερη ένταση τον Ιούλιο και η ερωτική εύνοια εξαρτάται αποκλειστικά από το προσωπικό τους ωροσκόπιο.  Στα οικονομικά τους πιο τυχεροί θα σταθούν οι  Δίδυμοι και οι Τοξότες του 1ου δεκαημέρου. Τα υπόλοιπα δεκαήμερα χρειάζονται προσεχτική οικονομική διαχείριση εξαιτίας των προκλήσεων που θα δεχθούν από τις Εκλείψεις του Ιουλίου.

Από τις 28 Ιουλίου ως τις 21 Αυγούστου, η Αφροδίτη από το ζώδιο του Λέοντα, αναμένεται να σταθεί πιο γενναιόδωρη για τα ερωτικά ζητήματα, προσφέροντας ευκαιρίες για ουσιαστική ανανέωση.  Πιο ερωτικές θα είναι αυτές οι μέρες του καλοκαιριού για τους Κριούς, Λέοντες, Υδροχόους  ενώ δεν θα λείψουν και οι ευκαιρίες ανανέωσης / γνωριμιών / διασκέδασης και δικτύωσης για τους Διδύμους, Ζυγούς, Τοξότες.  Να σημειώσω εδώ ότι μία από τις πιο τυχερές ημέρες του καλοκαιριού για τα ερωτικά θα είναι στις 8 Αυγούστου όπου η Αφροδίτη θα σχηματίσει τρίγωνο με τον Δία (14°30′) προσφέροντας ακόμα μεγαλύτερη εύνοια στα ζώδια που αναφέρθηκαν παραπάνω όπου ανήκουν στο 2οδεκαήμερο.  Στα οικονομικά τους αυτή την περίοδο θα σταθούν τυχεροί οι Καρκίνοι και οι Αιγόκεροι.

Από τις 21 Αυγούστου έως τις 14 Σεπτεμβρίου η Αφροδίτη θα κινείται στο ζώδιο της πτώσης της , την Παρθένο και παρόλο που είναι σε μία θέση που δεν μπορεί με άνεση να εκφράσει τις θετικές της ιδιότητες, ωστόσο οι όψεις που θα σχηματίσει με τον Άρη, τον Κρόνο, τον Ουρανό και τον Πλούτωνα, δηλώνουν ότι αυτή την περίοδο  αρκετοί θα καταφέρουν να βρεθούν κερδισμένοι στα ερωτικά τους. Ποιοι θα είναι πιο τυχεροί στον έρωτα; Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι και Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύες.  Στα οικονομικά πιο ευνοημένοι θα σταθούν πιο τυχεροί και οι Λέοντες και οι Υδροχόοι.

Το καλοκαιράκι όμως λήγει επίσημα στις 21 Σεπτεμβρίου, έτσι λοιπόν στο φινάλε του καλοκαιριού έχουμε την Αφροδίτη να εισέρχεται στο ζώδιο της κυριαρχίας της τον Ζυγό όπου το διάστημα από τις 14-21/9 αναμένεται να είναι γενναιόδωρο για τα αισθηματικά των Κριών , Ζυγών Διδύμων του 1ου δεκαημέρου, ευκαιρίες δικτύωσης, γνωριμιών, επικοινωνιών θα έχουν και οι Λέοντες, Τοξότες, Υδροχόοι του 1ου δεκαημέρου. Πιο κερδισμένοι στα οικονομικά τους αυτή την περίοδο θα είναι οι Παρθένοι και οι Ιχθύες του 1ου δεκαημέρου.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!