ΖΩΔΙΑ

Αυτά τα 6 ζώδια φέτος το καλοκαίρι μπορεί να τα "ξαναβρούν" με τους/τις πρώην

Το καλοκαίρι ξεκίνησε και ο ερωτισμός αρχίζει να χτυπάει κόκκινο, αλλά σύμφωνα με την αστρολογία, αν ανήκετε σε ένα από αυτά τα έξι ζώδια (και έχετε γεννηθεί σε συγκεκριμένα δεκαήμερα), στα μισά του φετινού κανοκαιριού, πιθανά να έχετε ερωτικές επανασυνδέσεις, καθώς έρωτες του παρελθόντος μπορεί να ξαναφουντώσουν στη ζωή σας και οι "πρώην" να γίνουν ξανά "νυν", 

Ο Ερμής θα κινηθεί φαινομενικά ανάδρομος το διάστημα από τις 8 Ιουλίου έως και την 1ηΑυγούστου, ξεκινώντας από την 4η μοίρα του Λέοντα ενώ από τις 20/7 θα κινείται φαινομενικά ανάδρομος από την 29η έως την 23η μοίρα του Καρκίνου.

Όπως αναφέρει το astrokouskous.oroskopos.gr την περίοδο που ο πλανήτης της σκέψης, της έκφρασης και της επικοινωνίας βρίσκεται σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία, δίνονται ευκαιρίες αναθεώρησης του παρελθόντος. Η περίοδος αυτή ωστόσο κρίνεται αρκετά ρευστή και αβέβαιη για να μπορέσουμε να πούμε ότι οι προσπάθειες για την επανένωση μίας σχέσης θα μπορούν να στεφθούν με επιτυχία. Ερωτικές προσεγγίσεις με άτομα του παρελθόντος θα έχουν οι  Κριοί, Λέοντες, Υδροχόοι του 1ου δεκαημέρου καθώς και οι  Καρκίνοι , Αιγόκεροι, Ιχθύες του 3ου δεκαημέρου.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!