ΖΩΔΙΑ

Ο Ιούνιος δεν θα είναι καθόλου εύκολος μήνας για αυτά τα 3 ζώδια

Αν ανήκεις σε ένα από αυτά τα τρία ζώδια, θα πρέπει να οπλιστείς με υπομονή γιατί ο πρώτος μήνας του καλοκαιριού κρύβει πολλές δυσκολίες για σένα σε πολλούς και διαφορετικούς τομείς.

Ο πρώτος μήνας του καλοκαιριού αναμένεται να είναι... γενναιόδωρος με αρκετά ζώδια, όχι όμως με αυτά τα τρία, αφού σύμφωνα με το astrology.gr όσοι ανήκουν σε αυτά θα βιώσουν ένα δύσκολο Ιούνιο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΣΟΥ

Με τον Άρη να βρίσκεται απέναντί σου όλο τον Ιούνιο και τις όψεις που θα σχηματίσει με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα που είναι στο ζώδιό σου, όπως γίνεται αντιληπτό, ο πιο ευαίσθητος τομέας είναι οι σχέσεις σου και εκεί θα "χτυπηθείς", ενδεχομένως για να καταλάβεις ότι υπάρχουν και πιο σημαντικά πράγματα από τα επαγγελματικά σου, όπως οι άνθρωποι που είναι δίπλα σου και απαιτούν μεγαλύτερο μέρος του χρόνου σου. Σαφώς και τους αγαπάς και τους νοιάζεσαι, όμως θα πρέπει να τους το δείξεις κιόλας, έτσι ώστε να μειώσεις τα παράπονα ή τη δυσαρέσκειά τους. Ίσως ο/η σύντροφος ή ένας συνεργάτης σου αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα και χρειαστεί τη βοήθεια ή τη στήριξή σου.

ΚΡΙΟΣ: ΣΥΜΜΑΖΕΨΕ ΤΑ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥ ΣΟΥ 

Με τον Άρη στον Καρκίνο και 4ο ηλιακό σου οίκο, όλο τον Ιούνιο, οι εντάσεις και οι καβγάδες με τα άτομα της οικογένειάς σου δε θα σταματήσουν. Πολλά θα είναι αυτά για τα οποία θα προσπαθήσουν να σε πείσουν να κάνεις ή να αποδεχτείς και θα κλωτσήσεις, ενώ οι επιθετικές συμπεριφορές εναντίον σου δε θα είναι λίγες. Είναι πιθανό να νιώθεις συναισθηματικά εγκλωβισμένος σε θέματα και καταστάσεις του παρελθόντος και να μην μπορείς να προχωρήσεις. Από την άλλη, βλάβες και τεχνικές εργασίες θα είναι συχνό φαινόμενο.

ΖΥΓΟΣ: ΕΛΛΕΙΨΗ ΠΡΟΣΟΧΗΣ

Όσο κάποια θέματά σου παραμένουν ανοιχτά, τόσο πιο πολύ δε θα συγκεντώνεσαι στα επαγγελματικά σου, με αποτέλεσμα είτε να κάνεις λάθη είτε να αφήνεις δουλειές που κάποια στιγμή θα γίνουν βουνό και θα καταβάλλεις τον διπλάσιο κόπο και χρόνο για να τις τελειώσεις. Από την άλλη, ο Άρης στον 10ο οίκο σου, εκτός από την μεγάλη πίεση και το άγχος, σε κάνει ευερέθιστο κι εκνευρίζεσαι ή ξεσπάς με το παραμικρό, οπότε και οι σχέσεις με τα άτομα του χώρου θα είναι δύσκολες.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!