ΖΩΔΙΑ

Δείτε ποια ζώδια πρέπει να προσέξουν πολύ το διήμερο 30 & 31 Μαΐου

Ο Ερμής, ο πλανήτης που “ρυθμίζει” την ροή της σκέψης, του λόγου, των επικοινωνιών – σε κάθε μορφή τους, από τις 21  Μαΐου έχει μπει  στο ζώδιο που είναι και κυβερνήτης , στους Διδύμους και θα παραμείνει ως τις 4 Ιουνίου 2019.

Σε γενικές γραμμές αυτή η θέση του Ερμή, είναι ευνοϊκή για όλα τα ζώδια, αφού προφέρει πνευματική εγρήγορση, αλλά και άνεση έκφρασης του λόγου, γεγονός που θα ευεργετήσει ποικιλοτρόπως την καθημερινότητά μας. 

Τι συμβαίνει το διήμερο 30 & 31/5 - Ποιοι πρέπει να προσέξουν

Και σύμφωνα με το astrokouskous.oroskopos.gr το διήμερο 30-31 Μαίου 2019 χρειάζεται προσοχή στην υπερβολή και στον ενθουσιασμό, χαρακτηριστικά που θα προκαλέσουν διλήμματα, διχασμούς, μπερδέματα και συγχύσεις.

Προσοχή θα χρειαστεί να δείξουμε σε παραπλανήσεις, απροσεξίες, σε προβλήματα μετακινήσεων ή και μεταφορικού μέσου! Στις διαπροσωπικές μας επαφές καλό είναι να έχουμε κατά νου ότι τα μεγάλα λόγια και μεγάλες υποσχέσεις δεν θα μπορούν εύκολα να τηρηθούν!

Επηρεάζονται τα ζώδια του μεταβλητού σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύες) του 2ου δεκαημέρου, καθώς και όσοι έχουν προσωπικούς πλανήτες κοντά στην 18η μοίρα των παραπάνω ζωδίων.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!