ΖΩΔΙΑ

Ειδικά για 2 ζώδια ο Ιούνιος θα είναι ένας πολύ ερωτικός μήνας

Ο πρώτος μήνας του καλοκαιριού αναμένεται να είναι ένας πολύ "καυτός" μήνας που ευνοεί τα ερωτικά πολλών ζωδίων (και κυρίως όσων έχουν γεννηθεί συγκεκριμένα δεκαήμερα), αλλά ειδικά για δύο ζώδια, ο Ιούνιος θα φέρει πολλές και θετικές εξελίξεις στην ερωτική τους ζωή. 

Όπως διαβάζουμε στο astrokouskous.oroskopos.gr, ως τις 9 του μήνα ευχάριστες στιγμές στα αισθηματικά τους θα έχουν τα ζώδια της Γης (Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι) και τα ζώδια του Νερού (Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύες) του 3ουδεκαημέρου. Τονίζω ωστόσο  εδώ, ότι οι Καρκίνοι και οι Αιγόκεροι του 3ου δεκαημέρου, θα χρειαστεί να είστε πιο υποψιασμένοι και επιφυλακτικοί, γιατί η πορεία του μήνα θα είναι δύσκολη για τον τομέα των σχέσεων σας.

Από τις 9 του μήνα,  μεγαλύτερη εύνοια στον αισθηματικό τομέα έχουν οι Δίδυμοι – Τοξότες  και οι Υδροχόοι  ενώ και οι Κριοί – Ζυγοί – Λέοντες έχουν ανάσες ανανέωσης. Από τα παραπάνω ζώδια οι Δίδυμοι και οι Τοξότες του 2ου δεκαημέρου  θα νιώσουν στην πορεία του μήνα ότι πλέουν σε πελάγη ευτυχίας, σημαντικό όμως είναι να συγκρατηθείτε και να παραμείνετε ρεαλιστές  σε αυτό τον τομέα της ζωής σας, γιατί μπορεί να δοθούν υποσχέσεις που δεν θα μπορέσουν να τηρηθούν (μεγαλύτερη προσοχή κοντά στις 24 του μήνα).

Σε όλη την διάρκεια του μήνα, οι Δίδυμοι, οι Τοξότες και οι Λέοντες του τέλος 2ου και αρχές 3ου δεκαημέρου , έχουν σημαντικές ευκαιρίες ανάπτυξης και εξέλιξης αισθηματικής με μία ερωτική ιστορία που πιθανότατα έκανε την έναρξή της (ή η γνωριμία ξεκίνησε) στο τέλος Φεβρουαρίου!

Οι 2 μεγάλοι ευνοημένοι του μήνα στα αισθηματικά ζητήματα

Οι Παρθένοι και οι Ιχθύες, είναι τα δύο ζώδιο που μπορούμε να πούμε ότι ο Ιούνιος όχι μόνο δεν θα είναι αδιάφορος για τα αισθηματικά τους, αλλά οι εξελίξεις τους κινητοποιούν να πάρουν τις πρωτοβουλίες εκείνες για να μπορέσουν να κατακτήσουν τις επιθυμίες τους. Σημαντικό ωστόσο είναι να διατηρηθεί  και ο ρεαλισμός για να αποφευχθούν οι συγχύσεις.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!