ΖΩΔΙΑ

Οι αστρολογικές προβλέψεις της Παρασκευής 24 Μαΐου 2019

Η Σελήνη βρίσκεται στον Υδροχόο και στρέφεις την προσοχή σου κυρίως στο να επικοινωνήσεις με τα πρόσωπα του κοντινού σου περιβάλλοντος, καθώς είναι αυτά που μπορείς να περάσεις χαλαρές στιγμές συζητώντας και διασκεδάζοντας.

Κριός

 

Η Σελήνη βρίσκεται στον Υδροχόο και αυτό που σε ενδιαφέρει κυρίως είναι να βρεθείς με φίλους, να περάσεις όμορφα, να επικοινωνήσεις μαζί τους και να εκφράσεις σκέψεις που μπορεί να έχεις και πιθανά να τους επηρεάσουν. Ομαδικές δράσεις και συλλογικές προσπάθειες μπαίνουν στο πρόγραμμα, καθώς λειτουργείς πολύ καλύτερα μέσω κοινής προσπάθειας και απολαμβάνεις το αποτέλεσμα της. Το τετράγωνο της Σελήνης με την Αφροδίτη στον Ταύρο δημιουργεί μία έντονη συγκρουσιακή διάθεση, καθώς θέλεις να απολαύσεις την παρέα των φιλικών σου προσώπων, όμως πιθανές υποχρεώσεις του στερούν αυτή τη χαρά.  

 

Σήμερα μην ξεσπάς στο ταίρι σου την πιθανή κακή σου διάθεση, προσπάθησε να ισορροπήσεις για να περάσετε όμορφα. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανές είναι νέες γνωριμίες μέσα από το φιλικό περίγυρο που μπορεί να μην καλύπτουν την ανάγκη σου για ασφάλεια. 


 

Ταύρος

 

Η Σελήνη βρίσκεται στον Υδροχόο και επικεντρώνεσαι κυρίως σε ότι αφορά τη δουλειά, καθώς οι επαγγελματικές υποχρεώσεις και ευθύνες αυξάνονται και αυτό μπορεί να σου δημιουργεί ιδιαίτερο άγχος. Η μεθοδικότητα που σε διακρίνει είναι αυτή που θα δώσει τη λύση για να ανταποκριθείς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Το τετράγωνο της με την Αφροδίτη στο ζώδιό σου μπορεί να δημιουργήσει ιδιαίτερες καταστάσεις σε επαγγελματικό επίπεδο που να μην σε αφήσουν να χαρείς την έντονη κοινωνικότητα και ανάγκη για εξωστρέφεια και επικοινωνία που έχεις.

 

Σήμερα πιθανές επαγγελματικές υποχρεώσεις πιθανά να μην σε αφήσουν να απολαύσεις στιγμές με το ταίρι σου, φρόντισε να μην δείξεις τον προβληματισμό σου. Αν είσαι ελεύθερος/η νέα γνωριμία μπορεί να προκύψει μέσα από τον επαγγελματικό χώρο, που όμως δεν σε βοηθά να νιώσεις το πάθος και την ένταση που θέλεις.

 

 

Δίδυμοι

 

Η Σελήνη βρίσκεται στον Υδροχόο και το κέφι βρίσκεται στα ύψη, καθώς βλέπεις τη ζωή άκρως αισιόδοξα και αυτό σε βοηθά σε ότι αφορά τις σχέσεις με το ευρύτερο φιλικό  και συγγενικό σου περιβάλλον, αλλά και σε πιθανά πνευματικά ενδιαφέροντα που έχεις. Το τετράγωνο της με την Αφροδίτη στον Ταύρο σε βάζει σε μία διαδικασία εσωτερικής σύγκρουσης, καθώς από τη μία θέλεις να διασκεδάσεις και να ξεφαντώσεις με παρέες περνώντας όμορφα, από την άλλη πιθανά να θέλεις να απολαύσεις στιγμές μακριά από όλους και όλα με το ταίρι σου κάτι που θα σε προβληματίσει.

 

Σήμερα  προσπάθησε να ισορροπήσεις τη σύγκρουση μέσα σου και να βρεις τη χρυσή τομή για να είσαι με το ταίρι σου και να περάσετε όμορφα.  Αν είσαι ελεύθερος/η νέα γνωριμία μπορεί να προκύψει μέσα από το ευρύτερο περιβάλλον σου που σου δημιουργεί έντονο συναισθηματισμό.


 

Καρκίνος

 

Η Σελήνη βρίσκεται στον Υδροχόο είναι γεγονός ότι οι ανασφάλειες και φοβίες έρχονται στην επιφάνεια, κάτι που σου δημιουργεί έντονο εκνευρισμό. Σημαντικές μπορεί να είναι οι συναλλαγές για οικονομικά ζητήματα σε σχέση με τρίτους ή επιχειρηματικές δράσεις, καθώς η διαίσθησή σου σε καθοδηγεί μοναδικά. Το τετράγωνο της με την Αφροδίτη στον Ταύρο δημιουργεί περίεργη διάθεση, καθώς από τη μία θέλεις να απολαύσεις τον έντονο ερωτισμό με το σύντροφό σου, από την άλλη η ανάγκη να βρεθείς με τους φίλους σου είναι κυρίαρχοι και αυτό σε προβληματίζει.

 

Σήμερα δεν ξέρεις τι θέλεις σήμερα και αυτό μπορεί να δημιουργήσει έντονο εκνευρισμό που θα ξεσπάσει στη σχέση σου, δείξε προσοχή. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανή είναι νέα γνωριμία, αμφιταλαντεύεσαι όμως μεταξύ έντονου πάθους και ανάγκης  για ελευθερία.

 

 

Λέων

 

Η Σελήνη βρίσκεται στον Υδροχόο και επικεντρώνεσαι κυρίως σε ότι αφορά τις διαπροσωπικές σου σχέσεις, καθώς το να διατηρήσεις τις ισορροπίες και να αποφύγεις τις εντάσεις είναι κυρίαρχο για σένα με το φόβο της μοναξιάς να είναι έντονος. Το τετράγωνο της με την Αφροδίτη στον Ταύρο μπορεί να δημιουργήσει εσωτερική πάλη, καθώς η διάθεση να επικοινωνήσεις και να προωθήσεις σημαντικές νέες συνεργασίες ή προσωπικές σχέσεις έρχεται σε σύγκρουση με την ανάγκη για αυτοπροβολή και αναγνώριση σε επαγγελματικό επίπεδο, κάτι που μπορεί να εκδηλωθεί έντονα στο περιβάλλον σου.

 

Σήμερα σημαντικό είναι να μπορέσεις να ισορροπήσεις τη διάθεσή σου γιατί πιθανά να αυξηθεί η ένταση λόγω του ότι πραγματικά δεν ξέρεις τι θέλεις. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανές είναι οι νέες γνωριμίες  που μπορεί να σε απογειώνουν με την επικοινωνία,  όμως δεν καλύπτουν απόλυτα τις ανάγκες σου.

 

 

 

Παρθένος

 

Η Σελήνη βρίσκεται στον Υδροχόο και η καθημερινότητα αυξάνει σημαντικά τους ρυθμούς της, καθώς εργασιακές υποχρεώσεις και αγγαρείες μπαίνουν στο πρόγραμμα σου που πιθανά να σε αγχώσουν και να ανατρέψουν τον όποιο σχεδιασμό έχεις κάνει. Το τετράγωνο της με την Αφροδίτη στον Ταύρο εντείνει τον εκνευρισμό, καθώς πιθανές προτάσεις για εξόδους μπορεί να υπάρξουν που όμως δεν θα είναι εύκολο να αποδεχθείς λόγω της πολλής δουλειάς που μπορεί να έχεις και αυτό δεν αποκλείεται να σε επηρεάσει στη διάθεσή σου. Προσπάθησε να το διαχειριστείς και αν καταφέρεις να βρεις χρόνο για να ξεφύγεις λίγο από τα τετριμμένα.

 

Σήμερα η γκρίνια μπορεί να είναι αυξημένη σήμερα και να την πληρώσει το ταίρι σου γιατί δεν μπορείς να ξεφύγεις από την καθημερινότητα.  Αν είσαι ελεύθερος/η η έντονα  συγκρουσιακή σου διάθεση δεν είναι εύκολο να σου επιτρέψει να ασχοληθείς με τα αισθηματικά σου.


 

Ζυγός

 

Η Σελήνη βρίσκεται στον Υδροχόο και το κέφι συνεχίζεται αμείωτο, καθώς επιθυμείς διακαώς να ασχοληθείς με το ταίρι σου και να περάσεις μοναδικές στιγμές διασκέδασης μαζί του. Η διάθεση να βάλεις τέχνη στο πρόγραμμά σου σε ωθεί πιθανά να παρακολουθήσεις ένα θεατρικό ή κινηματογραφικό έργο. Το τετράγωνο της με την Αφροδίτη στον Ταύρο εντείνει πιθανά ανασφάλειες και φόβους σε ότι αφορά την προσωπική σου ζωή και δεν αποκλείεται να υπάρξουν σκηνές ζηλοτυπίας που θα χαλάσουν την όμορφη ατμόσφαιρα  με το ταίρι σου. Μετουσίωσε σε πάθος και έντονο ερωτισμό αυτή σου την ενέργεια και είναι βέβαιο ότι δεν θα χάσεις.

  

Σήμερα καλό είναι να προσέξεις να μην ξεσπάσεις πιθανούς φόβους στο/η σύντροφό σου γιατί το βέβαιο είναι ότι θα δημιουργήσεις τριγμούς  στη σχέση σου.  Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανές είναι οι νέες γνωριμίες που μπορεί να προκύψουν, οι ανασφάλειες όμως που φέρνουν στην επιφάνεια θα σε προβληματίσουν έντονα.


 

Σκορπιός

 

Η Σελήνη βρίσκεται στον Υδροχόο και επικεντρώνεσαι κυρίως να έρθεις σε επαφή με πρόσωπα του οικογενειακού σου περίγυρο, καθώς η ανάγκη να νιώσεις τη θαλπωρή και τη ζεστασιά που αυτού μπορούν να σου δώσουν είναι διάχυτη. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν ζητήματα ακίνητης περιουσίας που θα πρέπει να δραστηριοποιηθείς. Το τετράγωνο της με την Αφροδίτη στον Ταύρο μπορεί να φέρει στο προσκήνιο προτάσεις για έξοδο είτε με συνεργάτες είτε με το ταίρι σου που όμως είναι κόντρα στη διάθεση σου και αυτό δεν αποκλείεται να δημιουργήσει προστριβές ή πιθανές εντάσεις με σημαντικά για εσένα πρόσωπα.

 

Σήμερα  προσπάθησε να ισορροπήσεις μεταξύ εσωστρέφειας και εξωστρέφειας γιατί το πιθανότερο είναι να δημιουργηθούν προβλήματα με το/η σύντροφό σου αν δεν το κάνεις.  Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανή είναι νέα γνωριμία μέσα από το φιλικό περιβάλλον που όμως δεν σου δημιουργεί έντονα την ανάγκη της συντροφικότητας.

 

Τοξότης

  

Η Σελήνη βρίσκεται στον Υδροχόο και στρέφεις την προσοχή σου κυρίως στο να επικοινωνήσεις με τα πρόσωπα του κοντινού σου περιβάλλοντος, καθώς είναι αυτά που μπορείς να περάσεις χαλαρές στιγμές συζητώντας και διασκεδάζοντας. Πιθανό είναι να προωθήσεις εμπορικές και επικοινωνιακές συμφωνίες που μπορεί να σε ενδιαφέρουν. Το τετράγωνο της με την Αφροδίτη στον Ταύρο δεν σου δίνει την ευκαιρία να αφεθείς στην επικοινωνία και στην κοινωνικότητα, καθώς δεν αποκλείεται να υπάρξουν εργασιακές υποχρεώσεις που χρειάζονται την προσοχή σου και αυτό να σου δημιουργεί δυσθυμία και νευρικότητα.

 

Σήμερα  εργασιακές υποχρεώσεις μπορεί να μη σου επιτρέψουν να διασκεδάσεις με το ταίρι σου, μην εκνευρίζεσαι γιατί το πιθανότερο είναι να ξεσπάσεις στη σχέση σου δημιουργώντας προβλήματα. Αν είσαι ελεύθερος/η  πιθανή είναι νέα γνωριμία μέσα από το κοντινό σου περιβάλλον το αίσθημα όμως του ανικανοποίητου είναι έντονο.

 

 

Αιγόκερως

 

Η Σελήνη βρίσκεται στον Υδροχόο και αυτό που κυρίως σε απασχολεί είναι να τακτοποιήσεις οικονομικές εκκρεμότητες και λογαριασμούς που μπορεί να υπάρχουν και είναι αυτά που σου δημιουργούν έντονη ανασφάλεια. Το πάθος και ο ερωτισμός διέπει τη σχέση σου, καθώς θέλεις να απολαύσεις μοναδικές στιγμές με το/η σύντροφο σου. Το τετράγωνο της με την Αφροδίτη στον Ταύρο μπορεί να φέρει στο προσκήνιο προτάσεις για εξόδους και διασκέδαση που θέλεις να συμμετέχεις, παράλληλα όμως η διάθεσή σου για ήσυχες στιγμές με λίγους και καλούς μπορεί να δημιουργεί έντονη σύγκρουση μέσα σου.

 

Σήμερα προσπάθησε να ισορροπήσεις μεταξύ εσωστρέφειας και εξωστρέφειας, διαφορετικά η όλη σου διάθεση μπορεί να δημιουργήσει εντάσεις στην προσωπική σου ζωή.  Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανή είναι νέα γνωριμία που μπορεί να προκύψει, δημιουργώντας όμως μία συγκρουσιακή διάθεση μέσα σου που δεν μπορείς να τιθασεύσεις.

  

Υδροχόος

 

Η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιό σου και η ανάγκη να τραβήξεις την προσοχή των γύρω σου είναι έντονη, κυρίως των σημαντικών ανθρώπων της ζωής σου συνεργατών και συντρόφου. Η έντονη ανάγκη για κοινωνικότητα και ενεργητικότητα σε καθιστά πρωταγωνιστή σε όποια παρέα και αν βρεθείς καθώς εντυπωσιάζεις. Το τετράγωνο της με την Αφροδίτη στον Ταύρο μπορεί να δημιουργεί μία εσωτερική σύγκρουση, καθώς πιθανά να θέλεις να έρθεις σε επαφή και να  κοινωνικοποιηθεί με νέους ανθρώπους, παράλληλα όμως η ανάγκη να έρθεις κοντά στα οικεία σου πρόσωπα είναι μεγάλη  και αυτό σε ταλανίζει.

 

Σήμερα προσπάθησε να ισορροπήσεις την έντονη κοινωνικότητα με την κυκλοθυμία και την ανάγκη για σιγουριά γιατί είναι αυτή που μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα στις σχέσεις σου.  Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανές είναι νέες γνωριμίες, που όμως νιώθεις ότι δεν μπορούν να σε καλύψουν λόγω της εσωτερικής πάλης που βιώνεις.

 

 

Ιχθύες

 

Η Σελήνη βρίσκεται στον Υδροχόο και εντείνει την εσωστρέφεια και τη μοναχικότητα, καθώς έρχονται στην επιφάνεια καταστάσεις και τραύματα του παρελθόντος που καλείσαι να αντιμετωπίσεις και που σου δημιουργούν συναισθηματική θύελλα. Ιδιαίτερη προσοχή στην καθημερινότητα γιατί τα λάθη είναι πιθανά λόγω του ότι δεν είναι εύκολο να συγκεντρωθείς. Το τετράγωνο της με την Αφροδίτη στον Ταύρο σου δημιουργεί την ανάγκη να βγεις, να διασκεδάσεις, να χαρείς, να γνωρίσεις νέα πρόσωπα, όμως  ο έντονος συναισθηματισμός που σε διακατέχει πιθανά να μη σου επιτρέψει να περάσεις όμορφα αυτές τις στιγμές.

 

Σήμερα μπορεί να έχεις διάθεση για να ασχοληθείς μόνο με το ταίρι σου, παράλληλα όμως νιώθεις έντονα ότι θέλεις να διασκεδάσεις και αυτή η σύγκρουση  πιθανά να εκδηλωθεί στην προσωπική σου ζωή.  Αν είσαι ελεύθερος/η πρόσωπα από το παρελθόν κάνουν την εμφάνισή τους και πάλι και δημιουργούν έντονη εσωτερική πάλη.

 

Πηγή: Τα ζώδια σήμερα από την Σμάρω Σωτηράκη από e-zwdia.gr ​ 

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!