ΖΩΔΙΑ

Για αυτά τα 4 ζώδια ο Ιούνιος θα φέρει τύχη στα οικονομικά τους

Ο Ιούνιος πλησιάζει και αν ανήκετε σε κάποιο από τέσσερα συγκεκριμένα ζώδια (και έχετε γεννηθεί σε συγκεκριμένα δεκαήμερα) που τα οικονομικά τους ζητήματα θα ευνοηθούν το επόμενο διάστημα, τότε, ίσως η τύχη να σας χαμογελάσει και να υποδεχθείτε το φετινό καλοκαίρι με πιο... γεμάτη τσέπη!

Ως τις 9 Ιουνίου τυχεροί στα οικονομικά τους θα σταθούν οι Κριοί και οι Ζυγοί του 3ουδεκαημέρου.  Ιδιαίτερα στις πρώτες 3 ημέρες του μήνα, δίνονται σπουδαίες ευκαιρίες κατάκτησης, εξέλιξης και προόδου τόσο επαγγελματικής όσο και οικονομικής , δεδομένου ότι οι παραπάνω εκπρόσωποι θα δεχθούν την θετική επιρροή του τριγώνου Αφροδίτης Πλούτωνα.

Από τις 9 ως τα τέλη του Ιουνίου, τυχεροί στα οικονομικά τους θα σταθούν οι Ταύροι και οι Σκορπιοί.  Συγκεκριμένα από τις 9 ως τις 17 του μήνα επηρεάζεται θετικά το α’ δεκαήμερο, από 17 έως 24 το δεύτερο δεκαήμερο ενώ από 24 ως το τέλος του μήνα οι οικονομική εύνοια αφορά το 3ο δεκαήμερο. 

Από τους παραπάνω εκπροσώπους που δέχεστε οικονομική εύνοια, ακόμα πιο τυχεροί θα σταθείτε όσοι έχετε γεννηθεί  στο 2ο δεκαήμερο των παραπάνω ζωδίων, αφού δέχεστε και τις ευεργεσίες του Δία ο οποίος  κινείται φαινομενικά ανάδρομος στο δεύτερο δεκαήμερο του Τοξότη.

Ωστόσο τον Ιούνιο ακόμα και οι Κριοί και οι Ζυγοί του 1ου δεκαημέρου, έχουν την δυνατότητα να κάνουν εποικοδομητικές ανακατατάξεις που θα τους βοηθήσουν στην εύρεση νέων πηγών εσόδων.

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!