ΖΩΔΙΑ

Οι αστρολογικές προβλέψεις της Τετάρτης 22 Μαΐου 2019

Η Σελήνη βρίσκεται στον Αιγόκερω και κυρίως αυτό που αναζητάς είναι να βρεθείς με φιλικά σου πρόσωπα, να συζητήσεις μαζί τους, να εκφράζεις νέες πρωτοποριακές ιδέες και απόψεις και δεν αποκλείεται να υπάρξουν αρωγοί που να θέλουν να σταθούν δίπλα σου σε όποια σου προσπάθεια και στόχο.

Κριός

 

Η Σελήνη βρίσκεται στον Αιγόκερω και οι επαγγελματικές υποχρεώσεις είναι πολλές, κάτι που μπορεί να αυξήσει την ένταση και το άγχος και δεν αποκλείεται να υπάρξουν προβλήματα σε σχέση με τους ανωτέρους σου γι’ αυτό καλό είναι να διαχειριστείς με ψυχραιμία πιθανές αντιπαραθέσεις που μπορεί να προκύψουν. Το εξάγωνο της με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς δημιουργεί όμορφη διάθεση και εντείνει κατακόρυφα τη διαίσθησή σου, κάτι που μπορεί να σε βοηθήσει σε νέες προτάσεις που μπορεί να δεχθείς για να μπορέσεις να τις αξιολογήσεις. Το βράδυ δεν αποκλείεται να περάσεις όμορφα με παρέα από τον επαγγελματικό σου περίγυρο. 

 

Σήμερα άφησε τις επαγγελματικές σου υποχρεώσεις στην άκρη και επικεντρώσου στη σχέση σου εκμεταλλευόμενος την όμορφη ατμόσφαιρα που μπορεί να υπάρξει. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανές είναι οι νέες γνωριμίες μέσα από το περιβάλλον της καριέρας σου που θα εκτοξεύσουν το ρομαντισμό. 

 

 

Ταύρος

 

Η Σελήνη βρίσκεται στον Αιγόκερω και το κέφι συνεχίζεται αμείωτο, καθώς η αισιοδοξία σε κατακλύζει και είναι σημαντικό για σένα να περάσεις στιγμές διασκέδασης και έντονων συζητήσεων περί φιλοσοφικών θεμάτων με πρόσωπα που έχεις κοινά πνευματικά ενδιαφέροντα. Το εξάγωνο της με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς σου δίνει τη δυνατότητα να εμβαθύνεις περισσότερο σε ότι αφορά τις φιλοσοφίες που πιθανά σε ενδιαφέρουν και δεν αποκλείεται να μπεις στη διαδικασία επιμορφωτικών σεμιναρίων στο συγκεκριμένο αντικείμενο του θα σε κεντρίσουν σε μεγάλο βαθμό.

 

Σήμερα ονειρικό μπορεί να είναι το κλίμα στην σχέση σου, καθώς εναρμονίζονται ρομαντισμός και διασκέδαση και εκτοξεύουν στα ύψη το κέφι και τον έρωτα. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανές είναι οι νέες γνωριμίες μέσα  από πρόσωπα που συνδέεστε πνευματικά που θα εντείνουν την τρυφερότητα και το ρομαντισμό.

 

 

Δίδυμοι

 

Η Σελήνη βρίσκεται στον Αιγόκερω και εξακολουθείς να αισθάνεσαι ιδιαίτερη νευρικότητα, καθώς ανασφάλειες και φόβοι έχουν έρθει στην επιφάνεια και καλείσαι να τους διαχειριστείς. Δρομολόγησε πιθανές οικονομικές συναλλαγές σε σχέση με τρίτους, καθώς η διαίσθησή σου είναι ο μεγαλύτερος σύμμαχος στο συγκεκριμένο τομέα σήμερα. Το εξάγωνο της με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς σου δίνει τη δυνατότητα να περάσεις μοναδικές στιγμές με το ταίρι σου έντονου πάθους και απόλυτου ρομαντισμού που θα οδηγήσουν στην πολυπόθητη ένωση που τόσο επιζητάς. Πιθανές ανασφάλειες που εκδηλώνονται σε ζήλια πρέπει να περιοριστούν.

 

Σήμερα άφησε την καχυποψία στην  άκρη και προσπάθησε να εμπιστευτεί τη διαίσθησή σου και να επικεντρωθείς στο πάθος που μπορεί να απογειώσει τη σχέση σου.  Αν είσαι ελεύθερος/η νέες γνωριμίες που μπορεί να προκύψουν εντείνουν την τρυφερότητα, το ρομαντισμό, τον πόθο, τον ερωτισμό.


 

Καρκίνος

 

Η Σελήνη βρίσκεται στον Αιγόκερω και είναι σημαντικό για εσένα να ασχοληθείς με ζητήματα που μπορεί να προβληματίζουν την σχέση σου ή τις συνεργασίες σου, καθώς θέλεις να αποφύγεις τις εντάσεις και να διατηρήσεις πρόσωπα σημαντικά για σένα στη ζωή σου με τον φόβο της μοναχικότητας να υποβόσκει. Το εξάγωνο της με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς δημιουργεί τις κατάλληλες προϋποθέσεις για να περάσεις υπέροχες στιγμές με το ταίρι σου, καθώς ο ρομαντισμός και η τρυφερότητα δημιουργούν ιδανική ατμόσφαιρα στην προσωπική σου ζωή και αυτό σε φέρνει πιο κοντά με  τον άνθρωπό σου.

 

Σήμερα μοναδικές στιγμές έρωτα και τρυφερότητας μπορεί να βιώσει σήμερα στη σχέση σου, εκμεταλλεύσου την ημέρα που θα απογειώσει την προσωπική σου ζωή. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανές οι νέες γνωριμίες που θα σου δώσουν την αίσθηση της τρυφερότητας και του ρομαντισμού που τόσο να ζητάς.

 

 

Λέων

 

Η Σελήνη βρίσκεται στον Αιγόκερω και για ακόμα μία ημέρα επικεντρώνεσαι στην καθημερινότητα και σε υποχρεώσεις που μπορεί να δημιουργούνται στη δουλειά και πιθανά να αυξάνουν το στρες και τη νευρικότητα κατακόρυφα. Βάλε άσκηση στη ζωή σου για να μπορέσεις να εκτονώσεις δημιουργικά το άγχος. Το εξάγωνο της με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς εντείνει τη διαίσθησή σου που πιθανόν να χρειαστεί σε προτάσεις που μπορεί να σου γίνουν εργασιακού επιπέδου και καλό είναι να την εμπιστευτείς γιατί θα σε καθοδηγήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για εσένα, απέφυγε να εμπλέξεις το συναισθηματισμό γιατί τα πράγματα θα μπερδευτούν και τα λάθη είναι πιθανά.

 

Σήμερα η καθημερινότητα μπορεί να είναι περίπλοκη, όμως καλά θα κάνεις να εκμεταλλευτείς την ημέρα για να περάσεις όμορφες ρομαντικές στιγμές με το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος/η νέες γνωριμίες μέσα από τον εργασιακό περίγυρο δεν αποκλείονται προσοχή για την τάση του να εξιδανικεύεις πρόσωπα και καταστάσεις είναι υπαρκτή.

 

 

 

Παρθένος

 

Η Σελήνη βρίσκεται στον Αιγόκερω και ο έρωτας με τη διασκέδαση αποτελούν κυρίαρχα στοιχεία της ημέρας, καθώς αυτό που επιθυμείς και έχεις ανάγκη είναι να βρίσκεσαι με το ταίρι σου και να περάσεις όμορφα μαζί του απολαμβάνοντας την κάθε στιγμή της ζωής και απογειώνοντας τη σχέση σας στο υπέρτατο σημείο. Το εξάγωνο της με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς εντείνει ακόμα περισσότερο το θετικό κλίμα της ημέρας για την προσωπική σου ζωή και αυτό έχει σαν αποτέλεσμα το έντονο ερωτικό στοιχείο να ενισχυθεί με το ρομαντισμό και την τρυφερότητα που μόνο θετικά αποτελέσματα μπορεί να έχει για τη σχέση σου.

 

Σήμερα είναι ιδανικά για να περάσεις όμορφα διασκεδάζοντας με το ταίρι σου ή να  οργανώσεις με έντονο ερωτικό στοιχείο στιγμές που θα εξάψουν το πάθος και την τρυφερότητα.  Αν είσαι ελεύθερος/η  πιθανή είναι η νέα γνωριμία στη ζωή σου, προσοχή γιατί η ανάγκη να ζήσεις παραμυθένιο έρωτα μπορεί να οδηγήσει σε λάθος επιλογές.


 

Ζυγός

 

Η Σελήνη βρίσκεται στον Αιγόκερω και η ανάγκη να έρθεις σε επαφή με την οικογένειά σου είναι κυρίαρχη, καθώς νιώθεις ζεστασιά, τρυφερότητα και θαλπωρή μαζί τους. Πιθανή κυκλοθυμία μπορεί να σε ταλαιπωρήσει και να δημιουργήσει προβλήματα στις οικογενειακές σχέσεις. Το εξάγωνο της με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς δημιουργεί ιδανικές προϋποθέσεις για να περάσεις μοναδικά με οικεία πρόσωπα. Πιθανά ζητήματα ακίνητης περιουσίας που μπορεί να υπάρξουν, θα πρέπει να μην αντιμετωπιστούν συναισθηματικά αλλά βάσει λογικής και διαίσθησης.

  

Σήμερα ο ρομαντισμός απογειώνεται και έχεις την δυνατότητα για ένα μοναδικό βράδυ για δύο που θα λειτουργήσει ευεργετικά στη σχέση του.  Αν είσαι ελεύθερος/η  νέα γνωριμία μπορεί να το προκύψει μέσα από το οικείο φιλικό περιβάλλον, δείξε προσοχή και σύνεση και μην αφήνεσαι να ονειρεύεστε αν δεν δεις στην πράξη κάποια πράγματα.


 

Σκορπιός

 

Η Σελήνη βρίσκεται στον Αιγόκερω και η ανάγκη για επικοινωνία είναι διάχυτη, γι’ αυτό το πιθανότερο είναι να στραφείς σε πρόσωπα του κοντινού σας περιβάλλοντος για να επιδιώξεις να βρεθείς μαζί τους περνώντας χαλαρές στιγμές συζητήσεων και κοινωνικού σχολιασμού. Το εξάγωνο της με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς δημιουργεί ιδιαίτερα ιδανικές προϋποθέσεις για να περάσεις όμορφο βράδυ σε κοινωνικές εκδηλώσεις ή πάρτι που μπορεί να παραβρεθείς απογειώνοντας το φλερτ, το ρομαντισμό και δίνοντάς του παραμυθένιες διαστάσεις.

 

Σήμερα μοναδικές στιγμές έρωτα μπορείς να περάσεις απόψε διασκεδάζοντας με το ταίρι σου, μην χάσεις την ευκαιρία.  Αν είσαι ελεύθερος/η  πιθανή είναι νέα γνωριμία μέσα από εκδηλώσεις ή πάρτι που μπορεί να βρεθείς που πιθανά να φαίνεται ιδανική, πρόσεχε όμως και άφησε το χρόνο να περάσει για να δεις πράξεις και όχι μόνο λόγια.

 

 

Τοξότης

  

Η Σελήνη βρίσκεται στον Αιγόκερω και επικεντρώνεσαι κυρίως στο να τακτοποιήσεις οικονομικές εκκρεμότητες και λογαριασμούς που μπορεί να υπάρχουν, καθώς είναι αυτά που σου δημιουργούν ιδιαίτερη ανασφάλεια και έλλειμμα αυτοπεποίθησης. Το πάθος εντείνεται, παράλληλα με την κτητικότητα που μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα στη σχέση σου. Το εξάγωνο της με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς δημιουργεί ιδανικές προϋποθέσεις για ένα ρομαντικό δείπνο υπό το φως των κεριών με το ταίρι σου που μπορεί να μείνει αξέχαστο. Προσοχή καλύτερα να αποφευχθούν οι οικονομικές συζητήσεις το βράδυ.

 

Σήμερα ο έντονος ερωτισμός και η τρυφερότητα μπορεί να δημιουργήσουν την κατάλληλη ατμόσφαιρα για μοναδικές στιγμές με το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανή είναι  νέα γνωριμία που θα εντείνει το πάθος και θα δημιουργήσει διάθεση κτητικότητας πρόσεχε γιατί μπορεί τα φαινόμενα απατούν.

 

 

Αιγόκερως

 

Η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιό σου και έχεις τη δυνατότητα να εκφράσεις με αμεσότητα συναισθηματικές ανάγκες και επιθυμίες που μπορεί να έχεις, καθώς διεκδικώντας τες μπορεί να πετύχεις το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα τόσο στις προσωπικές όσο και στις επαγγελματικές σου σχέσεις. Το εξάγωνο της με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς σου δίνει τη δυνατότητα να λειτουργήσεις άκρως διαισθητικά σε νέες συνεργασίες και να είσαι βέβαιος ότι ακούγοντας τη διαίσθησή σου θα ακολουθήσεις το σωστό δρόμο ώστε να είναι επιτυχημένες. Δυναμισμός και ρομαντισμός εναρμονίζονται μοναδικά και κατακτάς τους πάντες στο πέρασμά σου.

 

Σήμερα  σημαντικό είναι να μην επικεντρωθείς στα θέλω σου και να εκμεταλλευτείς τις όμορφες στιγμές για να ακούσεις και τις ανάγκες του/ης συντρόφου σου δημιουργώντας  τρυφερό και ρομαντικό κλίμα.  Αν είσαι ελεύθερος/η  πιθανή είναι μία γνωριμία καθώς εντυπωσιάζεις με την ενεργητικότητα και τη ρομαντική προσέγγιση των πραγμάτων, κρατά όμως μικρό καλάθι για να δεις πράξεις και να μη μείνουν στα λόγια.

  

Υδροχόος

 

Η Σελήνη βρίσκεται στον Αιγόκερω και έντονη γίνεται η εσωστρέφεια και η μοναχικότητα, καθώς τραύματα και καταστάσεις του παρελθόντος έρχονται στην επιφάνεια και μπορεί να σου δημιουργούν κατήφεια και θλίψη. Ιδιαίτερη προσοχή δείξε σε ζητήματα καθημερινότητας, καθώς δεν μπορείς να  συγκεντρωθείς εύκολα και αυτό θα οδηγήσει σε λάθη. Το όνομα της με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς σου δίνει τη δυνατότητα να ξεπεράσεις ζητήματα που μέχρι τώρα σε πίεζαν ψυχολογικά και αποτελούσαν βαρίδι για εσένα ανοίγοντας σου μία νέα πορεία που θα σε βοηθήσει στο να αντιμετωπίσεις πια την καθημερινότητα και τα βαθύτερα σου συναισθήματα με άλλη ματιά.

 

Σήμερα στιγμές για δύο μακριά από όλους και όλα είναι αυτό που μπορεί να απογειώσει τη σχέση σου.  Αν είσαι ελεύθερος/η  πιθανό είναι να υπάρξουν επιστροφές του παρελθόντος που να εντείνουν το συναισθηματισμό μην βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα γιατί μπορεί να μη βλέπεις ξεκάθαρα την πραγματικότητα.

 

 

Ιχθύες

 

Η Σελήνη βρίσκεται στον Αιγόκερω και κυρίως αυτό που αναζητάς είναι να βρεθείς με φιλικά σου πρόσωπα, να συζητήσεις μαζί τους, να εκφράζεις νέες πρωτοποριακές ιδέες και απόψεις και δεν αποκλείεται να υπάρξουν αρωγοί που να θέλουν να σταθούν δίπλα σου σε όποια σου προσπάθεια και στόχο. Το εξάγωνο της με τον Ποσειδώνα στο ζώδιό σου εντείνει τη διορατικότητα και τη διαίσθηση και είναι πολύ πιθανό αν εμπιστευτείς αυτό τα δύο σημαντικά όπλα να προχωρήσεις με συγκεκριμένα βήματα σε στόχους και φιλοδοξίες που μπορεί να επιτευχθούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

 

Σήμερα μοναδικές στιγμές με τους φίλους και το ταίρι σου μπορείς να περάσεις σήμερα που θα λειτουργήσουν άκρως ανανεωτικά στη σχέση σου.  Αν είσαι ελεύθερος/η νέες γνωριμίες μπορεί να υπάρξουν μέσα από το φιλικό περίγυρο που να απογειώσουν το ρομαντισμό και την τρυφερότητα.

 

 

Πηγή: Τα ζώδια σήμερα από την Σμάρω Σωτηράκη από e-zwdia.gr ​ 

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!