ΖΩΔΙΑ

Οι αστρολογικές προβλέψεις της Κυριακής 19 Μαΐου 2019

Η Πανσέληνος που ολοκληρώθηκε τα μεσάνυχτα στον άξονα Ταύρου - Σκορπιού σε καλεί να προσανατολισθείς στις φιλικές και ερωτικές σου σχέσεις, σε ότι αφορά στόχους και σχέδια που μπορεί να έχεις και θέλεις να επιτύχεις,  σε ομαδικές δράσεις που μπορεί να συμμετέχεις και σε εκφράζουν.

Κριός

 

Η Πανσέληνος που ολοκληρώθηκε τα μεσάνυχτα στον άξονα Ταύρου - Σκορπιού επικεντρώνει την προσοχή σου κυρίως σε ότι αφορά τις υλικές και συναισθηματικές σου ανάγκες και φέρνει στο προσκήνιο ζητήματα οικονομικά και επιχειρηματικά που μπορεί να σε απασχολούν και καλείσαι να πάρεις σημαντικές αποφάσεις για να οριστικοποιηθούν. Ένταση μπορεί να υπάρχει και σε ερωτικό επίπεδο, καθώς ανασφάλειες έρχονται στο προσκήνιο που μπορεί να εκτονωθούν με απότομο τρόπο στο/η σύντροφό σου.  Καλό είναι να εκφράσεις αυτά που νιώθεις σε προσωπικό επίπεδο, να εμπιστευτείς τη διαίσθηση και τη  διεισδυτικότητα σου σε οικονομικό επίπεδο, να αποφύγεις τάσεις υποκειμενισμού και δεν θα χάσεις. 

 

Σήμερα εξέφρασε τα βαθύτερα συναισθήματά σου και να είσαι βέβαιος ότι οι όποιες αντιπαραθέσεις θα παρακαμφθούν και το πάθος θα κυριαρχήσει. Αν είσαι ελεύθερος/η νέες γνωριμίες μπορεί να υπάρξουν που θα εκτοξεύσουν την ένταση στα ύψη, παράλληλα όμως σου δίνεται η δυνατότητα για να ζήσεις κάτι δυνατό στη ζωή σου.  


 

Ταύρος

 

Η Πανσέληνος που ολοκληρώθηκε στον άξονα σου με τη Σελήνη να δεσπόζει στον Σκορπιό τα μεσάνυχτα επικεντρώνει κυρίως την προσοχή σου σε ότι αφορά τις διαπροσωπικές σου σχέσεις και συγκεκριμένα το ταίρι και τους συνεργάτες σου. Πιθανό είναι να υπάρχουν ζητήματα που καλείσαι να διαχειριστείς και να κλείσεις, αυτό που θα πρέπει όμως να θυμάσαι είναι ότι οι συγκρούσεις μπορεί να αποφευχθούν μόνο αν αποφύγεις αδιαλλαξία και υποκειμενισμό και δείξεις τη διάθεση να είσαι άκρως ειλικρινής. Η έντονη διαίσθηση σου μόνο θετικά θα σε καθοδηγήσει, γι’ αυτό καλό είναι να την εμπιστευτείς.

 

Σήμερα κλείσε ζητήματα που απασχολούν τη σχέση σου μέσω της ουσιαστικής συζήτησης με το/η σύντροφό σου, θα αποδώσει τα μέγιστα. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανή είναι νέα γνωριμία που θα απογειώσει το ερωτικό πάθος.

 

 

Δίδυμοι

 

Η Πανσέληνος που ολοκληρώθηκε τα μεσάνυχτα στον άξονα Ταύρου - Σκορπιού σε φέρνει αντιμέτωπο σε ότι αφορά με ζητήματα της καθημερινότητας και της δουλειάς σου, με καταστάσεις που εκκρεμούν από το παρελθόν και μπορεί να σου δημιουργούν έντονες ανασφάλειες και φόβους. Είναι σημαντικό για εσένα να λειτουργήσεις διαισθητικά, καθώς ο έντονος συναισθηματισμός δεν αφήνει τη λογική να δει ξεκάθαρα και αυτό μπορεί να σε οδηγήσει σε λάθη. Πιθανό είναι το παρασκήνιο που μπορεί να υπάρξει εις βάρος σου στη δουλειά, το θετικό είναι ότι μπορείς να δεις με άνεση τις σκέψεις των άλλων και να χειριστείς με τον κατάλληλο δυνατό τρόπο για εσένα την όποια κατάσταση υπάρξει.

 

Σήμερα η νευρικότητα που σου προκαλεί ο όγκος της καθημερινότητας μπορεί να οδηγήσει σε αντιπαραθέσεις με το ταίρι σου, γι’ αυτό καλό είναι να είσαι προσεκτικός.  Αν είσαι ελεύθερος/η  πιθανή είναι νέα γνωριμία μέσα από το εργασιακό περιβάλλον, πρόσεχε όμως γιατί μπορεί να ωραιοποιήσεις πρόσωπα και καταστάσεις και αυτό τελικά να σου στοιχίσει.


 

Καρκίνος

 

Η Πανσέληνος που ολοκληρώθηκε τα μεσάνυχτα στον άξονα Ταύρου - Σκορπιού προσανατολίζει την προσοχή σου σε ότι αφορά τις ερωτικές και φιλικές σου σχέσεις, στόχους και φιλοδοξίες που μπορεί να έχεις, δημιουργικές και συλλογικές δράσεις οι οποίες σε ενδιαφέρουν και πιθανό είναι να χρειαστεί να πάρεις αποφάσεις για να κλείσεις ζητήματα ή κύκλους καταστάσεων προχωρώντας παρακάτω. Μόνο οι επί της ουσίας  συζητήσεις μπορούν να βοηθήσουν στις όποιες αποφάσεις θέλεις να πάρεις, καθώς είναι αυτές που θα σε βοηθήσουν να έρθεις σε επαφές με τις βαθύτερες επιθυμίες σου.

 

Σήμερα σημαντικό είναι να μην έρθεις σε αντιπαράθεση με το/η σύντροφό σου, αλλά να βρείτε από κοινού τη χρυσή τομή στα θέματα που σας απασχολούν μέσω της επικοινωνίας. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανή είναι νέα γνωριμία που θα εντείνει το πάθος και τον ερωτισμό, πρόσεξε γιατί μπορεί να εγκλωβιστείς στον υποκειμενισμό και να προκαλέσεις εμπόδια στην όποια εξέλιξη.

 

 

Λέων

 

Η Πανσέληνος που ολοκληρώθηκε τα μεσάνυχτα στον άξονα Ταύρου - Σκορπιού στρέφει την προσοχή σου σε ότι αφορά την οικογένεια και την επαγγελματική σου ζωή και πιθανό είναι να χρειαστεί να χειριστείς ζητήματα στους συγκεκριμένους τομείς ή να πάρεις αποφάσεις για να κλείσεις καταστάσεις που πιθανά σε  απασχολούν. Σημαντικό είναι να καταλάβεις ότι δεν πρέπει να μείνεις αμετακίνητος στη σκέψη, σκληρός και υποκειμενικός και να δώσεις την ευκαιρία στον εαυτό σου και στα σημαντικά πρόσωπα της ζωής σου για ουσιαστικές συζητήσεις που θα αποδώσουν τα μέγιστα και θα σε βοηθήσουν να αποφύγεις ατέρμονες συγκρούσεις.

 

Σήμερα πιθανές εντάσεις  στην οικογένεια και στην καριέρα μπορεί να δημιουργήσουν προβλήματα στη σχέση σου, καλό είναι να προσπαθήσεις να είσαι ψύχραιμος και να εκφράσεις ότι σου συμβαίνει στο ταίρι σου.  Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανή είναι νέα γνωριμία που μπορεί να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στη ζωή σου, προσοχή γιατί η αδιαλλαξία μόνο προβλήματα θα δημιουργήσει.

 

 

Παρθένος

 

Η Πανσέληνος ολοκληρώθηκε τα μεσάνυχτα στον άξονα Ταύρου - Σκορπιού φέρνει στο προσκήνιο ζητήματα που αφορούν  το στενό και ευρύτερο συγγενικό και φιλικό σου περιβάλλον και καλείσαι να αντιμετωπίσεις ζητήματα που μπορεί να έχουν διαταράξει τις σχέσεις σου με σκοπό την λύση τους. Εμπορικές συμφωνίες, δημόσιες σχέσεις και επαφές στο εξωτερικό δεν αποκλείεται να προκύψουν. Καλό είναι να προσπαθήσεις να είσαι ξεκάθαρος και ειλικρινής στην όποια κατάσταση αντιμετωπίσεις και να μην παραβλέψεις τη διεισδυτικότητά σου που μπορεί να σου δείξει σκέψεις και επιθυμίες των άλλων.

 

Σήμερα πέρασε όμορφα με το/η σύντροφό σου και εκμεταλλεύσου την ημέρα  για να λύσετε ζητήματα που πιθανά σας απασχολούν αφού επικοινωνία είναι εξαιρετική.  Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανή είναι νέα γνωριμία που θα σε γεμίσει χαρά και αισιοδοξία, πρόσεχε μόνο γιατί εγκλωβίζεσαι στο φανατισμό και αυτό μπορεί να ενοχλήσει.


 

Ζυγός

 

Η Πανσέληνος που ολοκληρώθηκε τα μεσάνυχτα στον άξονα Ταύρου - Σκορπιού σε καλεί να αντιμετωπίσει ζητήματα οικονομικής φύσεως που μπορεί να σε απασχολούν, αλλά και πιθανές ανασφάλειες και έλλειμμα αυτοεκτίμησης που βγαίνει στην επιφάνεια και μπορεί να σε απασχολήσει τη σχέση σου. Έχεις τη δυνατότητα να δρομολογήσει στις καλύτερες δυνατές λύσεις για εσένα αρκεί να είσαι ξεκάθαρος  σε ότι δεσμευτείς. Σημαντικό είναι να μην μπεις την διάθεση του να γίνεις καχύποπτος και να εκδηλώσεις έντονη ζήλια στο σύντροφό σου γιατί αυτό θα δημιουργήσει προβλήματα. Να θυμάσαι ότι η ουσιαστική συζήτηση θα φέρει σημαντικά αποτελέσματα και θα απογειώσει το πάθος, δημιουργώντας παράλληλα συνθήκες σταθερότητας

  

Σήμερα απόλαυσε στιγμές χαλαρές με το ταίρι σου που μπορούν να απογειώσουν τον αισθησιασμό στη σχέση σας.  Αν είσαι ελεύθερος/η  πιθανή είναι νέα γνωριμία που θα εκτοξεύσει τον αισθησιασμό και τον πόθο.


 

Σκορπιός

 

Η Πανσέληνος που ολοκληρώθηκε τα μεσάνυχτα στο ζώδιό σου,  στρέφει την προσοχή σου σε ότι αφορά τις σχέσεις σου εν γένει και ειδικότερα την προσωπική σου ζωή και τις συνεργασίες σου. Πιθανές είναι αντιπαραθέσεις που μπορεί να υπάρξουν, καθώς η ένταση ανεβαίνει, θα πρέπει όμως να εκμεταλλευτείς τις παρούσες συνθήκες και να επιδιώξεις ουσιαστικές συζητήσεις με τα πρόσωπα σε ενδιαφέρουν γιατί είναι αυτές που θα αποδώσουν τα μέγιστα και θα δρομολογήσουν τις καλύτερες δυνατές λύσεις σε πιθανά προβλήματα που μπορεί να υπάρχουν. Περιόρισε τον υποκειμενισμό και πιθανό εγωισμό που μπορεί να υπάρξει για να αποφύγεις εντάσεις και αντιπαραθέσεις.

 

Σήμερα μόνο μέσω του ουσιαστικού διαλόγου θα μπορέσεις να βρεις τη χρυσή τομή στην προσωπική σου ζωή.  Αν είσαι ελεύθερος/η  πιθανές είναι οι νέες γνωριμίες που θα εντείνουν τις αισθήσεις και τον ερωτισμό.

 

 

Τοξότης

  

Η Πανσέληνος που ολοκληρώθηκε τα μεσάνυχτα στον άξονα Ταύρου - Σκορπιού στρέφει την προσοχή σου σε ζητήματα του παρελθόντος που μπορεί ακόμα να σε απασχολούν και να σε πληγώνουν, σε ότι αφορά τον καθημερινό προγραμματισμό και την εργασία σου και θέματα που χρειάζεται να αντιμετωπίσεις. Γεγονός είναι ότι ο έντονος συναισθηματισμός πρέπει να ισορροπήσει με τη λογική για να μπορέσεις να ανταποκριθείς στις όποιες απαιτήσεις προκύψουν και να δώσεις λύσεις που θα είναι προς το συμφέρον σου. Η έντονη διαίσθηση σου θα παίξει καθοριστικό ρόλο.

 

Σήμερα επικεντρώνεσαι περισσότερο σε ότι αφορά καθημερινά ζητήματα και αυτό μπορεί να δημιουργήσει πρόβλημα στη σχέση σου. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανό είναι να υπάρξουν επιστροφές του παρελθόντος που να σε προβληματίσουν, άκου τη διαίσθησή σου και μετά αποφάσισε.

 

 

Αιγόκερως

 

Η Πανσέληνος που ολοκληρώθηκε τα μεσάνυχτα στον άξονα Ταύρου - Σκορπιού σε καλεί να προσανατολισθείς στις φιλικές και ερωτικές σου σχέσεις, σε ότι αφορά στόχους και σχέδια που μπορεί να έχεις και θέλεις να επιτύχεις,  σε ομαδικές δράσεις που μπορεί να συμμετέχεις και σε εκφράζουν. Σημαντικό είναι να λύσεις πιθανές διαφορές ή να αποκαταστήσεις ζητήματα που μπορεί να έχουν προκύψει μέσω του διαλόγου, καθώς οι άκρως ειλικρινείς συζητήσεις μόνο θετικά θα επιδράσουν και θα οδηγήσουν στην ολοκλήρωση κύκλο θεμάτων που σε απασχολούν.

 

Σήμερα  σημαντικό είναι να συζητήσεις με το/η σύντροφό σου και είναι βέβαιο ότι το πάθος και ο έρωτας θα κυριαρχήσουν, αρκεί να είσαι διατεθειμένος να βρεις τη χρυσή τομή.  Αν είσαι ελεύθερος/η νέα γνωριμία μπορεί να προκύψει μέσω του φιλικού σου περιβάλλοντος που θα εκτοξεύσει τον πόθο και την έξαψη.

  

 

Υδροχόος

 

Η Πανσέληνος που ολοκληρώθηκε τα μεσάνυχτα στον άξονα Ταύρου - Σκορπιού σε καλεί να κλείσεις ζητήματα που αφορούν την καριέρα και την οικογένεια, κάτι που μπορεί να μην είναι ιδιαίτερα εύκολο όμως οι παρούσες συνθήκες σου δίνουν την ευκαιρία να επικοινωνήσεις ουσιαστικά και να δρομολογήσεις μέσω του διαλόγου και της  διαίσθησή σου την ολοκλήρωση πιθανόν εκκρεμοτήτων ή καταστάσεων που μπορεί να σε ενδιαφέρουν. Σημαντικό είναι να μην εγκλωβιστείς στη διάθεσή του να χειριστείς τους γύρω σου και τον υποκειμενισμό γιατί αυτά τα στοιχεία είναι αρκετά για να δυναμιτίσουν το κλίμα.

 

Σήμερα αφιέρωσε χρόνο στην προσωπική σου ζωή γιατί  λόγω πιθανών προβλημάτων που αντιμετωπίζεις δεν νιώθει ότι έχει  την απαιτούμενη προσοχή.  Αν είσαι ελεύθερος/η νέα γνωριμία μπορεί να προκύψει που θα είναι καταλυτική για την εξέλιξη της προσωπικής σου ζωής.

 

 

Ιχθύες

 

Η Πανσέληνος που ολοκληρώθηκε τα ξημερώματα στον άξονα Ταύρου - Σκορπιού φέρνει στο προσκήνιο ζητήματα που αφορούν το ευρύτερο και κοντινό σου περιβάλλον, επαφές με το εξωτερικό και συμφωνίες σε εμπόριο και δημόσιες σχέσεις, ότι αφορά τη γνώση και την πνευματική σου ανύψωση. Είναι σημαντικό να αντιληφθείς ότι πιθανά προβλήματα που αντιμετωπίζεις με τους γύρω σου δεν μπορούν να λυθούν με συγκρουσιακή διάθεση, παρά μόνο με ξεκάθαρο και ειλικρινή διάλογο που θα σε οδηγήσει στο να αντιληφθείς και τις προσωπικές σου ανάγκες και τις ανάγκες των άλλων.

 

Σήμερα μοναδικές στιγμές μπορείς να περάσεις με το ταίρι σου, αρκεί να μην περάσετε στην αντιπαράθεση και να αφεθείτε στο πάθος.  Αν είσαι ελεύθερος/η νέες γνωριμίες μπορεί να προκύψουν μέσα από το ευρύτερο περιβάλλον σου που θα  δημιουργήσουν έντονα ερωτικές συνθήκες.

 

 

Πηγή: Τα ζώδια σήμερα από την Σμάρω Σωτηράκη από e-zwdia.gr ​ 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!