ΖΩΔΙΑ

Οι αστρολογικές προβλέψεις του Σαββάτου 18 Μαΐου 2019

Η Σελήνη βρίσκεται στο Σκορπιό και το εξάγωνο της με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω σου δίνει τα κατάλληλα εφόδια να βάλεις γερά θεμέλια σε πιθανές νέες συνεργασίες που μπορεί να υπάρξουν και που θα οδηγήσουν στην προσωπική σου διεύρυνση.

Κριός

 

Η Σελήνη βρίσκεται στο Σκορπιό και το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω σου δίνει την ευκαιρία να χρησιμοποιήσεις τη λογική και τη διαίσθηση για να δρομολογήσεις ζητήματα κυρίως οικονομικής φύσεως που σε απασχολούν σε σχέση με τράπεζες και δημόσιο, αλλά και θέματα που σε ενδιαφέρουν σε συναισθηματικό επίπεδο σταθεροποιώντας την κατάσταση στη σχέση σου. Η Πανσέληνος που ολοκληρώνεται τα μεσάνυχτα στον άξονα Ταύρου – Σκορπιού σε βοηθά να δρομολογήσεις λύσεις σε ότι αφορά οικονομικά ζητήματα σε σχέση με τρίτους, επιχειρηματικές κινήσεις και κληρονομικά που μπορεί να σε ταλανίζουν.  

 

Σήμερα δεν αποκλείεται να υπάρχει ένταση στη σχέση σου. προσπάθησε να λειτουργήσεις με τη λογική και να αφεθεί στο πάθος. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανές είναι οι νέες γνωριμίες που θα δημιουργήσουν αίσθημα σταθερότητας και θα απογειώσουν τον αισθησιασμό. 


 

Ταύρος

 

Η Σελήνη βρίσκεται στο Σκορπιό και το εξάγωνο της με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω σου δίνει τα κατάλληλα εφόδια να βάλεις γερά θεμέλια σε πιθανές νέες συνεργασίες που μπορεί να υπάρξουν και που θα οδηγήσουν στην προσωπική σου διεύρυνση. Δημιουργείται ιδιαίτερα σταθεροποιητικό κλίμα σε ότι αφορά την προσωπική σου ζωή. Η Πανσέληνος που ολοκληρώνεται τα μεσάνυχτα στον άξονα σου με τον Σκορπιό επικεντρώνει την προσοχή σου σε ότι αφορά τις διαπροσωπικές σου σχέσεις και έχεις την ευκαιρία να κλείσεις κεφάλαια και κύκλους καταστάσεων πού θεωρείς ότι δεν έχουν κάτι άλλο να σου προσδώσουν.

 

Σήμερα σημαντικό είναι για εσένα να υπάρξει σταθερότητα και πάθος στη σχέση σου, έχεις την ευκαιρία να βάλεις γερές βάσεις γι’ αυτό εκμεταλλεύσου την. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανές είναι νέες γνωριμίες που μπορεί να προκύψουν στη ζωή σου που θα σου δημιουργήσουν παράλληλα το αίσθημα της ασφάλειας και του έντονου ερωτισμού.

 

 

Δίδυμοι

 

Η Σελήνη βρίσκεται στον Σκορπιό και το εξάγωνο της με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω σου δίνει την ευκαιρία να με αποφασιστικότητα και πολλή δουλειά να λύσεις ζητήματα που σε απασχολούν στον εργασιακό τομέα. Η διαίσθηση είναι έντονη και μπορεί να σε καθοδηγήσει μοναδικά στις καλύτερες δυνατές λύσεις. Η Πανσέληνος που ολοκληρώνεται τα μεσάνυχτα στον άξονα Ταύρου - Σκορπιού  σηματοδοτεί την οριστικοποίηση καταστάσεων σε εργασιακό επίπεδο που μπορεί να σε ταλαιπώρησαν και το ξεκίνημα μιας νέας περιόδου που μπορεί να είναι άκρως αποδοτικό για σένα.

 

Σήμερα μην επιτρέψεις στην καθημερινότητα να κατακλύσει τη ζωή σου, βρες τον κατάλληλο χρόνο για το ταίρι σου γιατί οι εντάσεις δεν  αποκλείονται.  Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανή είναι μία γνωριμία μέσα από τον εργασιακό χώρο, πρόσεχε μόνο μην  γίνεσαι επικριτικός και δημιουργήσεις προβλήματα στην όποια εξέλιξη.


 

Καρκίνος

 

Η Σελήνη βρίσκεται στο Σκορπιό και το εξάγωνο της με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω δημιουργεί τις κατάλληλες δυνατές προϋποθέσεις για να απολαύσεις την ασφάλεια και το έντονο ερωτικό στοιχείο στην προσωπική σου ζωή. Η σοβαρότητα που βλέπεις το ταίρι σου και το πάθος δημιουργούν εξαιρετικό κλίμα μεταξύ σας. Η Πανσέληνος που ολοκληρώνεται τα μεσάνυχτα στον άξονα Ταύρου - Σκορπιού σε ωθεί στο κλείσεις κύκλους καταστάσεων στην σχέση σου και στο φιλικό περιβάλλον και να δρομολογήσεις νέα ξεκινήματα που μπορεί να είναι άκρως δημιουργικά.

 

Σήμερα όλα για σένα είναι έρωτας και αυτό φαίνεται από τον τρόπο που αντιμετωπίζει στη σχέση σου, είναι μοναδική ευκαιρία να δείξεις την ένταση των συναισθημάτων σου. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανές είναι οι νέες γνωριμίες, καθώς η λάμψη και η γοητεία σου μαγνητίζουν και δεν μπορείς να περάσεις απαρατήρητος.

 

 

Λέων

 

Η Σελήνη βρίσκεται στο Σκορπιό και το εξάγωνο της με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω σου δίνει την ευκαιρία να σταθεροποιήσεις ζητήματα που μπορεί να απασχολούν την οικογένειά σου εκμεταλλευόμενος την έντονη διαίσθηση σου που μπορεί να σε καθοδηγήσει σε άκρως θετικές εξελίξεις. Η Πανσέληνος που ολοκληρώνεται τα μεσάνυχτα στον άξονα Ταύρου - Σκορπιού  επικεντρώνει την προσοχή σου κυρίως σε οικογενειακά αλλά και επαγγελματικά ζητήματα και έχεις την ευκαιρία να κλείσεις μία σημαντική περίοδο στους συγκεκριμένους τομείς.

 

Σήμερα  η ανάγκη για ασφάλεια και τρυφερότητα που αποζητάς από το ταίρι σου είναι πολύ πιθανόν να σου δοθεί σήμερα, καθώς λογική και πάθος εναρμονίζονται μοναδικά.  Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανές είναι νέες γνωριμίες μέσα από τις οποίες θα εισπράξεις τη θαλπωρή τη σταθερότητα και την ερωτική πυρκαγιά που αναζητάς.

 

 

 

Παρθένος

 

Η Σελήνη βρίσκεται στον Σκορπιό και το εξάγωνο της με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω σου δίνει την ευκαιρία να δρομολογήσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο πιθανές συνεργασίες σε σχέση με το εμπόριο, τις δημόσιες σχέσεις και την επικοινωνία που σε ενδιαφέρουν κάνοντας σταθερά βήματα και χρησιμοποιώντας έντονα τη διεισδυτικότητά σου. Η Πανσέληνος που ολοκληρώνεται τα μεσάνυχτα στον άξονα Ταύρου - Σκορπιού  σε ωθεί στο να δρομολογήσεις την ολοκλήρωση κύκλων κατάσταση σε ότι αφορά τις σχέσεις με το κοντινό και ευρύτερο περιβάλλον σου.

 

Σήμερα μπορεί σήμερα να επικοινωνήσεις μοναδικά με το ταίρι σου και να λύσεις πιθανά προβλήματα δημιουργικότητα συνθήκες σταθερότητας στις σχέσεις σου.  Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανές είναι οι νέες γνωριμίες μέσα από το στενό σου περιβάλλον που θα παίξουν καταλυτικό ρόλο, καθώς σε εμπνέουν ασφάλεια και απογειώνουν το πάθος.


 

Ζυγός

 

Η Σελήνη βρίσκεται στο Σκορπιό και το εξάγωνο της με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω σου δίνει την ευκαιρία να δρομολογήσεις ζητήματα οικονομικής φύσεως κάνοντας σταθερά βήματα και χρησιμοποιώντας τη διαίσθησή σου στο έπακρον. Δεν αποκλείεται να υπάρξει πρόσωπο της οικογένειάς σου που θα σε βοηθήσει. Η Πανσέληνος που ολοκληρώνεται τα μεσάνυχτα στον άξονα Ταύρου - Σκορπιού  επικεντρώνει την προσοχή σου σε ότι αφορά τις υλικές και συναισθηματικές ανάγκες και  είναι πιθανό να υπάρξει ολοκλήρωση για κάποια ζητήματα που μέχρι πρότινος σε απασχολούσαν και αφορούν κυρίως το εισόδημά σου και τη σχέση σου.

  

Σήμερα  η σταθερότητα και το πάθος χαρακτηρίζει τη σχέση σου, γι’ αυτό και αφήνεις στην άκρη ανασφάλειες που μπορεί να σε προβληματίζουν.  Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανές είναι οι νέες γνωριμίες που μπορεί να  εναρμονίσουν ασφάλεια και αισθησιασμό.


 

Σκορπιός

 

Η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιό σου και το εξάγωνο της με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω σου δίνει την ευκαιρία να δρομολογήσεις σημαντικά και με σταθερά βήματα νέες συνεργασίες που μπορεί να σε ενδιαφέρουν και να αφορούν το εμπόριο η την επικοινωνία. Η λογική και ο τρόπος που επικοινωνείς εντυπωσιάζουν και είναι αίτια για θετικές εξελίξεις. Η Πανσέληνος που ολοκληρώνεται τα μεσάνυχτα στον άξονα σου με τον Ταύρο στρέφει την προσοχή σου σε ότι αφορά τις διαπροσωπικές σχέσεις και δεν αποκλείεται να  ύπαρξη το κλείσιμο ενός σημαντικού κεφαλαίου στην προσωπική ή επαγγελματική σου ζωή.

 

Σήμερα  εκφράζεις με ειλικρινή και λογική τα συναισθήματά σου και αυτό δημιουργεί τη διάθεση στο ταίρι σου για να σε ικανοποιήσει.  Αν είσαι ελεύθερος/η  πιθανές είναι οι νέες γνωριμίες, καθώς δείχνεις ωριμότητα σε συνδυασμό με πάθος και αυτό γοητεύει.

 

 

Τοξότης

  

Η Σελήνη βρίσκεται στο Σκορπιό και το εξάγωνο της με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω σου δίνει την ευκαιρία να κλείσεις ζητήματα που εκκρεμούν και μπορεί να σε αναστατώνουν συναισθηματικά έχοντας ψυχική σταθερότητα και έντονη διαίσθηση που σε καθοδηγούν τις καλύτερες δυνατές λύσεις. Η Πανσέληνος που ολοκληρώνεται τα μεσάνυχτα στον άξονα Ταύρου - Σκορπιού  επικεντρώνει την προσοχή σου σε ότι αφορά ζητήματα του παρελθόντος, της καθημερινότητας και της εργασίας και καλείσαι να κλείσεις μία πορεία καταστάσεων που μπορεί να σε απασχολούν.

 

Σήμερα συναίσθημα και λογική λειτουργούν μοναδικά και μπορεί να προσφέρουν υπέροχες στιγμές με το/η σύντροφο σου. Αν είσαι ελεύθερος/η πρόσωπα του παρελθόντος είναι πιθανό να επιστρέψουν που επιδιώκουν να βάλουν γερές βάσεις και πάλι στη σχέση σας.

 

Αιγόκερως

 

Η Σελήνη βρίσκεται στον Σκορπιό και το εξάγωνο της με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα στο ζώδιό σου σού δίνει τη δυνατότητα να προωθήσεις σημαντικούς στόχους και φιλοδοξίες που έχεις με σοβαρότητα, πολλή δουλειά και έντονη διαίσθηση που είναι απαραίτητα για να φτάσεις στην επιτυχία. Η Πανσέληνος που ολοκληρώνεται τα μεσάνυχτα στον άξονα Ταύρου - Σκορπιού στρέφει το ενδιαφέρον σου σε ότι αφορά φιλικές και ερωτικές σχέσεις και δεν αποκλείεται να πάρεις σπουδαίες αποφάσεις σε σχέση με όνειρα που μπορεί να έχεις δρομολογήσει  ολοκληρώνοντας κύκλους καταστάσεων.

 

Σήμερα δουλεύοντας για τους στόχους σας με το ταίρι σου είναι βέβαιο ότι μπορείτε να πετύχετε τα μέγιστα.  Αν είσαι ελεύθερος/η    πιθανή είναι μία γνωριμία μέσω του φιλικού περιβάλλοντος που θα σου δώσει την αίσθηση της ασφάλειας και του πάθους.

  

Υδροχόος

 

Η Σελήνη βρίσκεται στον Σκορπιό και το εξάγωνο της με τον Πλούτωνα και τον Κρόνο στον Αιγόκερω μπορεί να φέρει στο προσκήνιο καταστάσεις του παρελθόντος που αφορούν σε επαγγελματικό επίπεδο και έχεις την ευκαιρία να τις εκμεταλλευτείς, καθώς θα σε βοηθήσουν την προσωπική σου εξέλιξη. Η Πανσέληνος που ολοκληρώνεται τα μεσάνυχτα στον άξονα Ταύρου - Σκορπιού στρέφει την προσοχή σου σε ότι αφορά την καριέρα και την οικογένεια και καλείσαι να δρομολογήσεις λύσεις που θα σηματοδοτήσουν την  οριστικοποίηση κύκλων στους συγκεκριμένους τομείς της ζωής σου.

 

Σήμερα μην επικεντρωθείς μόνο σε ότι αφορά τις επαγγελματικές υποχρεώσεις, δείξε την κατάλληλη προσοχή στο ταίρι σου για να αποφύγεις πιθανές γκρίνιες.  Αν είσαι ελεύθερος/η νέες γνωριμίες μπορεί να υπάρξουν μέσα από το επαγγελματικό περιβάλλον που εντείνουν το συναισθηματισμό και δημιουργούν συνθήκες ασφαλείας.

 

 

Ιχθύες

 

Η Σελήνη βρίσκεται στον Σκορπιό και το εξάγωνο της με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω σου δίνει την ευκαιρία να δρομολογήσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ζητήματα σπουδών και επαφές με το εξωτερικό που μπορεί να σε ενδιαφέρουν, θέτοντας γερές βάσεις και χρησιμοποιώντας την έντονη διαίσθηση σου. Η Πανσέληνος ολοκληρώνεται τα μεσάνυχτα στον άξονα Ταύρου - Σκορπιού  επικεντρώνει την προσοχή σου κυρίως σε ότι αφορά τις σχέσεις με το ευρύτερο και κοντινό του περιβάλλον και δεν αποκλείεται να υπάρξουν σημαντικές εξελίξεις που θα κλείσουν κύκλους θεμάτων που μπορεί να τις διατάραξαν.

 

Σήμερα η διασκέδαση είναι σημαντική για εσένα και το ταίρι σου, παράλληλα απολαμβάνεις στιγμές σταθερότητας και πάθους που απογειώνουν τη σχέση.  Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανές είναι νέες γνωριμίες που θα σηματοδοτήσουν την ασφάλεια και τον πόθο.

 

Πηγή: Τα ζώδια σήμερα από την Σμάρω Σωτηράκη από e-zwdia.gr ​ 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!