ΖΩΔΙΑ

Οι άντρες που ανήκουν σε ένα συγκεκριμένο ζώδιο είναι οι χειρότεροι... "πρώην"

Οι άντρες αυτού του ζωδίου, σε γενικές γραμμές θεωρούνται ιδανικοί σύντροφοι και μάλιστα, σύμφωνα με την αστρολογία, έχουν καρμική σχέση με τις γυναίκες κάποιων ζωδίων. Όμως αν σπάσει ο διάολος το ποδάρι του και χωρίσετε με αυτό το ζώδιο, θα μετανιώσετε την ώρα και τη στιγμή που μπλέξατε μαζί του.

Και δεν το λέμε εμείς, αλλά άρθρο του marieclaire.gr, που "φωτογραφίζει" τους άντρες - Ζυγούς, ως τους χειρότερους πρώην.


Και το άρθρο εξηγεί πως ο λογικός και συνετός Ζυγός που μοιάζει το ιδανικό ταίρι, καθώς είναι πιστός, έντιμος, ότι λέει το κάνει και απεχθάνεται τα ψέμματα, όταν χωρίζει, μπορεί να σου σπάσει τα νεύρα.

Όμως τι ακριβώς συμβαίνει όταν ο Ζυγός ήρθε η ώρα από νυν να γίνει πρώην; Ο χωρισμός μαζί του είναι δύσκολος αφού δε λέει να ξε σετάρει τον εγκέφαλό του από το mode “in a relationship”.

Το πρόβλημα με αυτό το ζώδιο είναι ότι κλειδώνει ο εγκέφαλός του σε καταστάσεις και τις θεωρεί αιώνιες. Βολεύεται και δε λέει να ξεβολευτεί με τίποτα. Είναι σταθερός και δεν κουνιέται ούτε με σεισμό επτά ρίχτερ. Κι όλα αυτά όχι απαραίτητα επειδή αισθάνεται, αλλά επειδή θεωρεί ότι μερικά πράγματα απλά πρέπει να είναι έτσι.

Αν τελικά καταφέρεις να ξεκολλήσεις το Ζυγό και να αλλάξει το relationship status του σε “ελεύθερος” το έχεις κάνει αφού έχει έρθει να πάρει τα πράγματά του ένα ένα από το σπίτι σου, σου έχει επιστρέψει επίσης ένα ένα τα δικά σου από το δικό του και έχει χάσει δέκα φορές τα κλειδιά του σπιτιού σου στο δρόμο ενώ του τα βρήκε στο τέλος ο Άγιος Φανούριος.

 

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!