ΖΩΔΙΑ

Οι αστρολογικές προβλέψεις της Πέμπτης 16 Μαΐου 2019

Η Σελήνη βρίσκεται στο Ζυγό και η ανάγκη του να περάσεις καλά, να απολαύσεις κάθε στιγμή της ζωής με πολυτέλεια, να επικεντρωθείς στο ταίρι σου και να περάσεις μοναδικά ερωτικές στιγμές είναι πασιφανής. Το εξάγωνο της Σελήνης με τον Δία στον Τοξότη λειτουργεί άκρως ευνοϊκά για την προσωπική σου ζωή και δεν αποκλείεται να υπάρξουν σημαντικές συζητήσεις για τη θετική πορεία της σχέσης σου.

Κριός

 

Η Σελήνη βρίσκεται στο Ζυγό και στρέφεις την προσοχή σου στις διαπροσωπικές σου σχέσεις και πως θα κρατήσεις ισορροπίες ή δώσεις λύσεις σε ζητήματα με το σύντροφο και τους συνεργάτες σου που είναι πολύτιμοι για σένα. Το εξάγωνο της Σελήνης με τον Δία στον Τοξότη σε γεμίζει αισιοδοξία και  θετική ενέργεια, γι’ αυτό μη χάσεις την ευκαιρία και δεν εκμεταλλευτείς το καλό κλίμα για να πετύχεις πιθανές συνεργασίες που θέλεις. Προσοχή μόνο γιατί το τετράγωνο της Σελήνης με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω μπορεί να φέρει έντονες ανασφάλειες και ανάγκη να εξουσιάζεις το ταίρι ή τους συνεργάτες σου και αυτό μπορεί να δυναμιτίσει την κατάσταση.

 

Σήμερα  μείνε την αισιόδοξη πλευρά της προσωπικής σου ζωής και μετουσίωσε πιθανές ανασφάλειες σε πάθος που θα απογειώσουν τη σχέση σου. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανή είναι νέα γνωριμία, καθώς η καλή σου διάθεση και η γοητεία αποτελούν μαγνήτη, πρόσεχε γιατί οι φόβοι μπορεί να οδηγήσουν σε δυσάρεστες συμπεριφορές.  


 

Ταύρος

 

Η Σελήνη βρίσκεται στο Ζυγό και δημιουργεί αυξημένες υποχρεώσεις στην καθημερινότητα που μπορεί να ανατρέψουν το πρόγραμμά σου, κάτι που εντείνει το άγχος, τη γκρίνια και τη διάθεση να επικρίνεις τους γύρω σου. Το εξάγωνο της Σελήνης με τον Δία στον Τοξότη μπορεί να φέρει στο προσκήνιο σημαντικές συζητήσεις για οικονομικά ζητήματα σε εργασιακό επίπεδο που μπορεί να είναι άκρως θετικές για εσένα. Προσοχή μόνο γιατί το τετράγωνο της με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω δημιουργεί τις προϋποθέσεις για έντονες αντιπαραθέσεις σε συναδελφικό επίπεδο λόγω πιθανών ανασφαλειών ή παιχνίδια παρασκηνιακά που μπορεί να υπάρχουν.

 

Σήμερα η ένταση της ημέρας είναι πιθανό να εκτονωθεί στο ταίρι σου, πρόσεξε γιατί οι συνέπειες θα είναι δυσάρεστες. Αν είσαι ελεύθερος/η είσαι επικεντρωμένος κυρίως εργασιακά ζητήματα και δεν αφήνεσαι στο παιχνίδι του έρωτα.

 

 

Δίδυμοι

 

Η Σελήνη βρίσκεται στο Ζυγό και η ανάγκη του να περάσεις καλά, να απολαύσεις κάθε στιγμή της ζωής με πολυτέλεια, να επικεντρωθείς στο ταίρι σου και να περάσεις μοναδικά ερωτικές στιγμές είναι πασιφανής. Το εξάγωνο της Σελήνης με τον Δία στον Τοξότη λειτουργεί άκρως ευνοϊκά για την προσωπική σου ζωή και δεν αποκλείεται να υπάρξουν σημαντικές συζητήσεις για τη θετική πορεία της σχέσης σου. Πρόσεχε μόνο γιατί το τετράγωνο της με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω μπορεί να σε ωθήσει στο να θέλεις να επιβληθείς στο/η σύντροφό σου κάποιες στιγμές και αυτό να προκαλέσει εντάσεις.

 

Σήμερα  επιδίωξε να ζήσεις τον πόθο και τον αισθησιασμό και άφησε στην άκρη χειριστικές τάσεις που μπορεί να δυναμιτίσουν τη σχέση σου.  Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανές είναι οι νέες γνωριμίες, κρατά ψηλά την αισιόδοξη πλευρά του εαυτού σου και μην επιτρέψεις στους φόβους να σε κυριεύσουν.


 

Καρκίνος

 

Η Σελήνη βρίσκεται στο Ζυγό και εσύ επιδιώκεις με κάθε τρόπο να βρεθείς με την οικογένειά σου, καθώς είναι ανάγκη να έρθεις σε επαφή μαζί τους και να νιώσεις τη ζεστασιά της. Δεν αποκλείεται να ασχοληθείς με θέματα ακίνητης περιουσίας που σε ενδιαφέρουν. Το εξάγωνο της Σελήνης με τον Δία στον Τοξότη `σου δίνει τη δυνατότητα να λύσει ζητήματα της καθημερινότητας που μπορεί να απασχολούν την οικογένειά σου με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Προσοχή μόνο στις προσωπικές και επαγγελματικές σχέσεις γιατί το τετράγωνο της με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω εγείρει έντονες ανασφάλειες και διάθεση  χειρισμού που μόνο προβλήματα θα δημιουργήσουν.

 

Σήμερα μην επιτρέψεις την κυκλοθυμία και σε πιθανούς φόβους να δυναμιτίσουν τη σχέση σου προκαλώντας έντονα προβλήματα. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανές ανασφάλειες που έρχονται στην επιφάνεια δεν σου επιτρέπουν να επικεντρωθείς στην προσωπική σου ζωή.

 

 

Λέων

 

Η Σελήνη βρίσκεται στο Ζυγό και επικεντρώνεσαι στην επικοινωνία και στο πώς θα βρεθείς με κόσμο, να ανταλλάξεις απόψεις και να γνωρίσεις νέους ανθρώπους που μπορούν να σου δώσουν νέες γνώσεις. Το κοντινό σου περιβάλλον παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο, καθώς επιδιώκεις να δεις πρόσωπα σημαντικά για σένα. Το εξάγωνο της με τον Δία στον Τοξότη σου δίνει την ευκαιρία να περάσεις όμορφα όπου κι αν βρεθείς και να εκμεταλλευτείς με τον καλύτερο τρόπο αυτές τις στιγμές της ημέρας. Προσοχή μόνο γιατί το τετράγωνο της με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω μπορεί να αυξήσει τη νευρικότητα και να υπάρξουν εντάσεις λόγω εμμονών που μπορεί να έρθουν στο προσκήνιο.

 

Σήμερα μην επιτρέψεις εμμονές και απωθημένα να χαλάσουν το καλό κλίμα της ημέρας, απόλαυσε τις στιγμές και έμεινε στη χαρά και στη αισιοδοξία που σου προσφέρει το ταίρι σου.  Αν είσαι ελεύθερος/η  πιθανές είναι νέες γνωριμίες που μπορεί να είναι άκρως θετικές για σένα, αρκεί να περιορίσεις φόβους και πιθανές ανασφάλειες.

 

 

 

Παρθένος

 

Η Σελήνη βρίσκεται στο Ζυγό και στρέφεις το ενδιαφέρον σου σε ότι αφορά οικονομικά ζητήματα, καθώς πιθανά να επιδιώξεις να τακτοποιήσεις λογαριασμούς και εκκρεμότητες που μπορεί να σου δημιουργούν ανασφάλεια. Το εξάγωνο της με τον Δία στον Τοξότη σε βοηθά να δρομολογήσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις οικονομικές υποθέσεις και, γιατί όχι, να υπάρξει στήριξη και από πρόσωπο της οικογένειάς σου. Προσοχή σε ότι αφορά τον έρωτα γιατί το τετράγωνο της με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω εντείνει την ανασφάλεια, την απολυτότητα και την κτητικότητα και μπορεί να δημιουργήσει εκρηκτικό κλίμα στην προσωπική σου ζωή.

 

Σήμερα μετουσίωσε την ένταση σε πόθο και ερωτικό πάθος και είναι βέβαιο ότι δεν θα χάσεις.  Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανές είναι οι νέες γνωριμίες, οι προσωπικές ανασφάλειες όμως μπορεί να αποτελέσουν εμπόδιο στην όποια εξέλιξη.

 

Ζυγός

Η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιό σου και διεκδικείς να γίνουν αντιληπτές οι συναισθηματικές σου ανάγκες στις διαπροσωπικές σου σχέσεις και αυτό είναι εμφανέστατο. Πιθανό είναι να κάνεις κινήσεις για νέες  συνεργασίες, καθώς η γρήγορη αντίληψη και ο δυναμισμός σου σε ωθούν σε καινούργια πράγματα. Το εξάγωνο της Σελήνης με τον Δία στον Τοξότη λειτουργεί ευεργετικά σε ότι αφορά συνεργασίες σε σχέση με το εμπόριο ή την επικοινωνία, καθώς οι εξελίξεις μπορεί να είναι άκρως θετικές. Προσοχή μόνο για το τετράγωνο της με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω μπορεί να δημιουργήσει συνθήκες έντονης συγκρούσεις και επιβολής σε σχέση με την οικογένεια, το ταίρι ή τους συνεργάτες σου.

  

Σήμερα  μην επιτρέψεις σε πιθανούς φόβους να σε καταβάλουν, εκμεταλλεύσου τη χαρά και την αισιοδοξία της ημέρας για να εκφράσεις τις ανάγκες σου στο ταίρι σου και δεν θα χάσεις.  Αν είσαι ελεύθερος/η  πιθανές είναι νέες γνωριμίες, καθώς ο δυναμισμός και ενεργητικότητας σου δεν μπορούν να περάσουν απαρατήρητα. Πρόσεχε γιατί η ανάγκη να επιβληθείς μπορεί να προκαλέσει έντονες αντιδράσεις.


 

Σκορπιός

Η Σελήνη βρίσκεται στο Ζυγό και  καλείσαι να κλείσεις ζητήματα που εκκρεμούν από το παρελθόν, μόνο που δεν σου είναι εύκολο λόγω του έντονου συναισθηματισμού και της δυσκολίας στο να συγκεντρωθείς σε καθημερινά πράγματα. Το εξάγωνο της Σελήνης με τον Δία στον Τοξότη μπορεί να σε βοηθήσει να κλείσεις ζητήματα και να σου δώσει την ασφάλεια και την αυτοπεποίθηση για να πατήσεις γερά στα πόδια σου. Πρόσεχε μόνο γιατί το τετράγωνο της με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω μπορεί να οδηγήσει σε συναισθηματική υπερχείλιση και να εντείνει δραματικά πιθανές ανασφάλειες που θα σε οδηγήσουν στη μοναχικότητα.

 

Σήμερα επιδίωξε να περάσεις ρομαντικές στιγμές με το ταίρι σου, άφησε όμως μακριά τους φόβους που μπορεί να δημιουργήσουν προβλήματα.  Αν είσαι ελεύθερος/η επιστροφές του παρελθόντος μπορεί να δημιουργήσουν συνθήκες αισιοδοξίας, όμως οι ανασφάλειες και τα τραύματα δονούν ακόμα τον εσωτερικό σου κόσμο.

 

 

Τοξότης

  

Η Σελήνη βρίσκεται στο Ζυγό και επικεντρώνεσαι κυρίως στο να βρεθείς με πρόσωπα από το φιλικό σου περιβάλλον, καθώς η ανάγκη σου να εκφράσεις τις πρωτοποριακές ιδέες και απόψεις σου είναι έντονη και θέλεις να τις συζητήσεις με πρόσωπα που θεωρείς ότι θα  τις αντιληφθούν. Το εξάγωνο της με τον Δία στο ζώδιό σου δημιουργεί ιδανικό κλίμα και άκρως θετικές συνθήκες για την προώθηση των στόχων σου και δεν αποκλείεται να υπάρξουν μέσα από το φιλικό περιβάλλον νέες συνεργασίες. Προσοχή μόνο σε οικονομικό επίπεδο γιατί το τετράγωνο της με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω μπορεί να σε οδηγήσει σε ακραίες συμπεριφορές που θα ενοχλήσουν.

 

Σήμερα είναι σημαντικό να θέσεις από κοινού στόχους με το ταίρι σου που θα σας φέρουν πιο κοντά, μην αφήσεις την ανασφάλεια και το έλλειμμα αυτοπεποίθησης να σε κυριεύσει προκαλώντας ζητήματα. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανές είναι οι νέες γνωριμίες μέσω του φιλικού σου περίγυρου που θα σε γεμίσουν αισιοδοξία, χαλιναγώγησε πιθανούς φόβους που μπορεί να έρθουν στο φως.

 

 

Αιγόκερως

 

Η Σελήνη βρίσκεται στο Ζυγό και επικεντρώνεσαι κυρίως στην καριέρα σου και σε ζητήματα, υποχρεώσεις και ευθύνες που μπορεί να προκύπτουν σε αυτήν και πιθανά σε αγχώνουν. Το εξάγωνο της με τον Δία στον Τοξότη λειτουργεί ευεργετικά στη διάθεσή σου και παρ’ όλες τις δυσκολίες που μπορεί να αντιμετωπίσεις είναι βέβαιο ότι στο τέλος  θα τα καταφέρεις. Προσοχή ιδιαίτερα σε συγκρούσεις με πρόσωπα του επαγγελματικού περιβάλλοντος, λόγω του τετραγώνου της με τον Πλούτωνα στο ζώδιό σου που απογειώνει την ένταση και τη διάθεση επιβολής.

 

Σήμερα δύσκολα σήμερα  θα μπορέσεις να επικεντρωθείς στην προσωπική σου ζωή, βρες χρόνο όμως για το ταίρι σου για να μην υπάρξουν σφοδρές συγκρούσεις.  Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανές είναι οι νέες γνωριμίες μέσα από τον επαγγελματικό περίγυρο, μην επιτρέψεις στην ανάγκη επιβολής και χειρισμού να δημιουργήσει προβλήματα.

  

 

Υδροχόος

 

Η Σελήνη βρίσκεται στο Ζυγό και στρέφεις την προσοχή σου σε ότι αφορά σπουδές, σεμινάρια και γνώσεις που σου ανοίγουν τους πνευματικούς ορίζοντες. Πιθανό είναι να βρεθείς με πρόσωπα του ευρύτερου περιβάλλοντός σου περνώντας όμορφες στιγμές. Το εξάγωνο της με τον Δία στον Τοξότη σου δίνει την ευκαιρία να δρομολογήσεις τους στόχους σου με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, στόχους που σχετίζονται με πνευματικά ζητήματα και σπουδές που σε ενδιαφέρουν. Προσοχή γιατί το τετράγωνο της με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω μπορεί να εντείνει το φανατισμό και τη διάθεση να επιβάλλεις την άποψή σου που θα προκαλέσει συγκρούσεις σε παρέες που θα βρεθείς.

 

Σήμερα μην προσπαθήσεις να επιβληθείς το ταίρι σου, άδραξε την ημέρα για να περάσεις μοναδικά μαζί του διασκεδάζοντας και ερωτοτροπώντας.  Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανές είναι νέες γνωριμίες μέσα από το ευρύτερο συγγενικό και φιλικό σου περιβάλλον, πρόσεχε γιατί η ανάγκη χειρισμού και εξουσίας μόνο εμπόδια θα προκαλέσει  στην όποια εξέλιξη.

 

 

Ιχθύες

 

Η Σελήνη βρίσκεται στο Ζυγό και ο εκνευρισμός είναι έντονος από το πρωί χωρίς να μπορείς να εξηγήσεις τους λόγους.  Οικονομικά ζητήματα σε σχέση με τρίτους και επιχειρηματικές δράσεις έρχονται στο προσκήνιο και είναι πιθανό να σε απασχολήσουν. Το εξάγωνο της Σελήνης με τον Δία στον Τοξότη  μπορεί να δώσει άκρως θετικές συζητήσεις οικονομικού επιπέδου με πρόσωπα του επαγγελματικού σου περιβάλλοντος. Πρόσεξε μόνο γιατί το τετράγωνο της με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω μπορεί να εντείνει απωθημένα και ενοχές και να εκδηλώσεις έντονη ζήλια και κτητικότητα στο ταίρι σου προκαλώντας προβλήματα στην προσωπική σου ζωή.

 

Σήμερα επικεντρώσου στο πάθος και στον ερωτισμό και άφησε στην άκρη ότι σε ταλανίζει και μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα στην σχέση σου.  Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανές είναι νέες γνωριμίες που θα εκτοξεύσουν τον πόθο και την έξαψη, παράλληλα όμως ανασφάλειες έρχονται στην επιφάνεια και μπορεί να προκαλέσεις προβλήματα με τη συμπεριφορά σου.

 

 

Πηγή: Τα ζώδια σήμερα από την Σμάρω Σωτηράκη από e-zwdia.gr ​ 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!