GOSSIP

H Κατερίνα Ντούσκα αποκάλυψε κάτι που δεν γνωρίζαμε για το βάρος της

Απόψε το βράδυ η Κατερίνα Ντούσκα θα διεκδικήσει για την Ελλάδα, την πρόκριση στο μεγάλο τελικό της Eurovision στο Τελ Αβίβ. Και μπορεί πλέον πολλοί να έμαθαν το όνομά της, αλλά λίγα πράγματα γνωρίζουμε για την ίδια την Κατερίνα και τη ζωή της.

Και ένα από τα πράγματα που ίσως ελάχιστοι γνώριζαν, είναι πως η Κατερίνα Ντούσκα, εδώ και χρόνια "παλεύει" με το βάρος της και εμφανίζει μεγάλες αυξομειώσεις στα κιλά της.

Η τραγουδίστρια του Better Love, λίγο πριν βρεθεί στο Τελ Αβίβ, παραχώρησε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στο περιοδικό InStyle και μεταξύ άλλων μίλησε και για το body shaming και τη δική της "μάχη" με τη ζυγαριά.

Η τραγουδίστρια αναφερόμενη στο τραγούδι της “Better Love”, τόνισε πως και η ίδια νιώθει “power girl”: “Κάθε γυναίκα οφείλει να πιστεύει ότι είναι power girl. Για εμένα δυναμικό κορίτσι είναι εκείνο που πιστεύει στον εαυτό του, που ακολουθεί αυτό που θέλει η ίδια, που ακούει τις προσωπικές της ανάγκες. Να μπορεί να είναι μόνη της, να είναι ανεξάρτητη και να ορίζει τη ζωή της εκείνη και όχι κάποιος άντρας, σχέση ή τα θέλω του περίγυρου. Η γυναίκα έχει βασανιστεί πολύ μέσα στον χρόνο με το τι απαιτούν οι άλλοι από εκείνη. Νομίζω ότι διανύουμε πολύ ωραίες εποχές. Υπάρχει μια συναίσθηση γύρω από τέτοια θέματα και η γυναίκα πια αντιλαμβάνεται ότι μπορεί να είναι όποια πραγματικά θέλει να είναι”.

Στη συνέχεια μίλησε για τα κιλά της και εξομολογήθηκε ότι έχει συχνές αυξομειώσεις στο βάρος της και αποκάλυψε πως ταλαιπωρήθηκε με ορμονικές θεραπείες: “Μέχρι τώρα είχα αυξομειώσεις στο βάρος μου. Παίρνω και χάνω εύκολα κιλά, γιατί κάνω έντονη κατακράτηση. Έχω περάσει διάφορες ταλαιπωρίες στη ζωή μου με θεραπείες ορμονικής φύσης, κατά τις οποίες με έχω δει με δέκα κιλά επιπλέον. Δεν είμαι όμως υστερική με το βάρος. Θεωρώ άθλιο πράγμα το body shaming. Ο κάθε άνθρωπος πρέπει να τα έχει καλά με το σώμα του, με το βάρος που εκείνος ορίζει ότι τον βολεύει. Δεν με ενδιαφέρει το νούμερο που λέει η ζυγαριά, ούτε το τι πιστεύουν οι άλλοι για το σώμα μου. Δεν νιώθω την υποχρέωση να είμαι αρεστή στους γύρω μου. Αυτό που θέλω είναι να νιώθω ελαφριά και δυνατή στην καθημερινότητά μου. Αγαπώ το φαγητό και είμαι λαίμαργη. Μου φαίνεται αστείο όταν κάποιος παίρνει δύο κιλά και το κάνει θέμα. Για μένα είναι σίγουρο ότι κάθε καλοκαίρι θα πάρω πέντε κιλά και θα επανέλθω”.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Katerine Duska (@katerineduska) on May 12, 2019 at 4:05am PDT

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Katerine Duska (@katerineduska) on May 13, 2019 at 3:41am PDT

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!