ΖΩΔΙΑ

Αστρολόγος προβλέπει πως η φετινή Eurovision θα έχει πολλές εντάσεις

Από τη στιγμή που πέρυσι η Netta κέρδισε το διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision, αμέσως άρχισαν να εκφράζονται φόβοι για πιθανές εντάσεις, ακόμα και ενδεχόμενο τρομοκρατικό χτύπημα στο φετινό διαγωνισμό της Eurovision που σε λίγες μέρες θα διεξαχθεί στο Τελ Αβίβ.

Και σύμφωνα με την αστρολογία, το ενδεχόμενο να δούμε μεγάλες εντάσεις στο φετινό διαγωνισμό, τουλάχιστον με βάση την κίνηση των πλανητών, δεν είναι και τόσο απίθανο.
Σε άρθρο του astrology.gr, ο αστρολόγος Γιάννης Ρίζόπουλος εξηγεί, γιατί πιστεύει πως  ο 64ος διαγωνισμός της Eurovision, μπορεί να είναι "επεισοδιακός". όχι μόνο ως προς το ποιος/α θα κερδίσει τον διαγωνισμό, αλλά και από τις απανταχού παραινέσεις για μποϊκοτάζ, εξ αιτίας της κατάστασης στην λωρίδα της Γάζας. Πολύ δε περισσότερο λόγω του ότι υπάρχει ήδη «προειδοποίηση» και για μια ενδεχόμενη τρομοκρατική επίθεση, που θα μετατρέψει την γιορτή σε τραγωδία.

Κι ένας τέτοιος κίνδυνος, όντως, «πλανάται» τις ημέρες των ημιτελικών (14 και 16/5), καθώς ο τροπικός Άρης σχηματίζει μια αντίθεση με τον αστρικό Πλούτωνα, μια όψη που «ειδικεύεται» στις τοποθετήσεις βομβών και τις επιθέσεις αυτοκτονίας και η οποία, μάλιστα, γίνεται επάνω στον ωροσκόπο της στιγμής, εφ’ όσον το πρόγραμμα τηρηθεί αυστηρά και ξεκινήσουν όλα στην ώρα τους. Εγώ πάντως καλού-κακού θα την άλλαζα αυτήν την ώρα έναρξης (22:00, τοπική, θερινή), για να μην σέρνει την «κατάρα» επάνω της. Μισή ώρα πριν ή μετά, δεν χάθηκε κι ο κόσμος...

Αλλά και την ημέρα και ώρα έναρξης του τελικού (18/5, πάλι στις 22:00), ο Άρης στον Καρκίνο βρίσκεται απέναντι από τον ωροσκόπο στον Αιγόκερω, προδικάζοντας εντάσεις και φασαρίες σε κλειστό χώρο.

Είναι, λοιπόν, πολύς ο Άρης κι αυτό για καλό δεν είναι, αφού την Γιουροβίζιον δεν την λες και ροκ συναυλία για «να πιάσει τόπο η οργή», από την άλλη πλευρά, βέβαια, εξετάζοντας την πιο μεγάλη εικόνα, δηλαδή, τα δεδομένα που προκύπτουν από την Νέα Σελήνη του Μαΐου, αλλά και τις προηγηθείσες Εκλείψεις του χειμώνα, δεν προκύπτει ευθέως κάποια τρομοκρατική επίθεση, τουλάχιστον σε μεγάλη έκταση ή ένταση. Ίδωμεν, λοιπόν, ελπίζοντας πάντα για τα καλύτερα!

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!