ΖΩΔΙΑ

Οι αστρολογικές προβλέψεις της Παρασκευής 10 Μαΐου 2019

Η Σελήνη παραμένει για λίγες ακόμα ώρες στον Καρκίνο και έχεις τη δυνατότητα  να κινηθείς σε ότι αφορά εμπορικά και επικοινωνιακά θέματα που σε ενδιαφέρουν. Το απόγευμα η Σελήνη περνάει στο Λέοντα και γίνεται εντονότερη ανάγκη σου να βρεθείς με τα πρόσωπα της οικογένειάς σου, καθώς είναι διάχυτη η διάθεση για ασφάλεια και τρυφερότητα.

Κριός

 

Η Σελήνη παραμένει για λίγες ακόμα ώρες στον Καρκίνο και σου δίνεται η δυνατότητα να τακτοποιήσεις οικογενειακά θέματα που μπορεί να σε απασχολούν. Το απόγευμα περνάει στο Λέοντα, το κέφι σου ανεβαίνει κατακόρυφα και είναι γεγονός ότι θα προσπαθήσεις να δημιουργήσει τις κατάλληλες συνθήκες για να περάσεις όμορφα με την παρέα και το ταίρι σου. Το τετράγωνο της με τον Ουρανό στον Ταύρο το βράδυ εντείνει τη νευρικότητα και δεν αποκλείεται να υπάρξουν αντιπαραθέσεις είτε με πρόσωπα της παρέας σου είτε με το ταίρι σου που θα χαλάσουν το όμορφο κλίμα, δείξε ψυχραιμία και σύνεση.

 

Σήμερα μην αφήσεις τη νευρικότητα να κυριεύσει τη σχέση σου, δείξτε ήρεμη σκέψη και λογική και δεν θα χάσεις. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανές είναι οι νέες γνωριμίες, προσοχή γιατί η ένταση μόνο ανατροπές θα φέρει.  

 

 

Ταύρος

 

Η Σελήνη παραμένει για λίγες ακόμα ώρες στον Καρκίνο και έχεις τη δυνατότητα  να κινηθείς σε ότι αφορά εμπορικά και επικοινωνιακά θέματα που σε ενδιαφέρουν. Το απόγευμα η Σελήνη περνάει στο Λέοντα και γίνεται εντονότερη ανάγκη σου να βρεθείς με τα πρόσωπα της οικογένειάς σου, καθώς είναι διάχυτη η διάθεση για ασφάλεια και τρυφερότητα. Το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ουρανό στο ζώδιό σου το βράδυ αυξάνει κατακόρυφα τη νευρικότητα και δεν αποκλείεται να έρθεις σε αντιπαράθεση σε συζητήσεις που μπορεί να υπάρξουν με οικεία πρόσωπα δημιουργώντας προβλήματα στη σχέση σας.

 

Σήμερα προσπάθησε να διατηρήσεις χαμηλούς τόνους γιατί η ένταση μπορεί να δυναμιτίσει το κλίμα στη σχέση σου και να υπάρξουν ζητήματα. Αν είσαι ελεύθερος/η η εσωστρέφεια και η νευρικότητα μπορεί να μη σου επιτρέψουν να ασχοληθείς με την προσωπική σου ζωή.

 

 

Δίδυμοι

 

Η Σελήνη παραμείνει για λίγες ώρες τον Καρκίνο και σου δίνεται η ευκαιρία να τακτοποιήσεις λογαριασμούς και οικονομικές εκκρεμότητες που μπορεί να υπάρχουν. Το απόγευμα η Σελήνη περνά στο Λέοντα ανεβάζοντας κατακόρυφα το κέφι σου και η ανάγκη της επικοινωνίας γίνεται εντονότερη από ποτέ. Το τετράγωνο της με τον Ουρανό στον Ταύρο το βράδυ αυξάνει την υπερένταση και δεν αποκλείεται να συγκρουστείς με πρόσωπα κοντά σε σένα, όπως αδέρφια, ξαδέρφια, κολλητούς φίλους σε συζητήσεις που μπορεί να υπάρχουν προκαλώντας συγκρούσεις και πιθανά προβλήματα.

 

Σήμερα δείξε προσοχή σε πιθανή νευρικότητα γιατί οι αντιπαραθέσεις δεν αποκλείεται να είναι έντονες και να επηρεάσουν την προσωπική σου ζωή.  Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανή είναι μία γνωριμία, όμως ο εκνευρισμός θα είναι κακός σύμβουλος και θα προκαλέσει αποστάσεις.


 

Καρκίνος

 

Η Σελήνη παραμένει για λίγες ώρες στο ζώδιό σου και έχεις την ευκαιρία να δραστηριοποιηθείς έντονα σε ότι αφορά συνεργασίες που μπορεί να σε ενδιαφέρουν. Το απόγευμα περνάει το Λέοντα και επικεντρώνει την προσοχή σου σε σχέση με οικονομικά ζητήματα, λογαριασμούς και εκκρεμότητες που μπορεί να σου δημιουργούν ανασφάλεια. Το τετράγωνο της με τον Ουρανό στον Ταύρο το βράδυ εντείνει τη νευρικότητα, τους φόβους και πιθανό έλλειμμα αυτοπεποίθησης και αυτό μπορεί να εκδηλωθεί άμεσα είτε με τα πρόσωπα που συζητάς για οικονομικά ζητήματα είτε στην προσωπική σου ζωή προκαλώντας έντονες αντιπαραθέσεις.

 

Σήμερα προσπάθησε να κρατήσει χαμηλούς τόνους και να μην αφήσεις στη νευρικότητα να δημιουργήσει ένταση στην προσωπική σου ζωή. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανή είναι νέα γνωριμία, πρόσεχε όμως γιατί ο  εκνευρισμός θα οδηγήσει  σε αντιπαραθέσεις.

 

 

Λέων

 

Η Σελήνη παραμένει για λίγες ώρες στον Καρκίνο και έχεις την ευκαιρία να λύσεις ζητήματα του παρελθόντος που πιθανά σε απασχολούν μέχρι και τώρα. Το απόγευμα περνά στο ζώδιο σου, βγαίνεις από την εσωστρέφεια και μπαίνεις δυναμικά στο παιχνίδι, καθώς διεκδικείς την προσοχή των γύρω σου και κυρίως των συνεργατών και του συντρόφου μου. Το τετράγωνο της με τον Ουρανό στον Ταύρο το βράδυ δημιουργεί συνθήκες έντονου εκνευρισμού και δεν αποκλείεται σε συζητήσεις με συνεργάτες να υπάρξουν αντιπαραθέσεις που να δυναμιτίσουν το κλίμα μεταξύ σας, γι’ αυτό δείξε προσοχή.

 

Σήμερα είναι επιτακτική ανάγκη να συγκρατήσεις τον εκνευρισμό γιατί διαφορετικά μπορεί να προκληθούν έντονα ζητήματα στη σχέση σου.  Αν είσαι ελεύθερος/η νέα γνωριμία μπορεί να υπάρξει, προσοχή όμως γιατί η υπερένταση θα δημιουργήσει προβλήματα.

 

 

Παρθένος

 

Η Σελήνη βρίσκεται παραμένει για λίγες ώρες ακόμα στον Καρκίνο και σου δίνεται η δυνατότητα να κάνει σημαντικές κινήσεις σε ότι αφορά στόχους και φιλοδοξίες που έχεις ή συλλογικές προσπάθειες που συμμετέχεις. Το απόγευμα περνάει στο Λέοντα και εντείνεται πιθανή εσωστρέφεια και μοναχικότητα, καθώς αναμνήσεις του παρελθόντος έρχονται στο νου και αυξάνουν την κατήφεια. Το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ουρανό στον Ταύρο το βράδυ εντείνει πιθανό εκνευρισμό και θλίψη και αυτό μπορεί να εκδηλωθεί κυρίως σε πρόσωπα που συναναστρέφεσαι καθημερινά δυναμιτίζοντας το κλίμα και δημιουργώντας προβλήματα στη σχέση σας.

 

Σήμερα μην χαλάσεις τις έντονα ρομαντικές στιγμές που μπορεί να έχεις με το ταίρι σου λόγω του έντονου εκνευρισμού.  Αν είσαι ελεύθερος/η επιστροφές του παρελθόντος μπορεί να σου δημιουργούν έντονη νευρικότητα και οι συγκρούσεις δεν αποκλείονται.


 

Ζυγός

 

Η Σελήνη παραμένει για λίγες ώρες τον Καρκίνο και μπορεί να δρομολογήσεις υποχρεώσεις και ευθύνες στην καριέρα σου που μπορεί να σε αγχώνουν. Το απόγευμα περνάει στο Λέοντα αλλάζοντας τη διάθεσή σου και η ανάγκη να βρεθείς με φίλους και να επικοινωνήσεις μαζί τους γίνεται καταλυτική. Το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ουρανό στον Ταύρο το βράδυ μπορεί να δημιουργήσει ιδιαίτερες συνθήκες νευρικότητας που θα οδηγήσουν σε συγκρούσεις σε πιθανές συζητήσεις με φίλους, γι’ αυτό καλά θα κάνεις να κρατήσει χαμηλούς τόνους για να αποφύγεις αντιπαραθέσεις και προβλήματα.

  

Σήμερα προσπάθησε να αποφύγεις την ένταση με το ταίρι σου και να επικεντρωθείς στην επικοινωνία  που είναι σημαντική για τη σχέση σου.  Αν είσαι ελεύθερος/η νέα γνωριμία μπορεί να υπάρξει μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον, οι δράσεις σου μπορεί να δημιουργήσουν όμως προβλήματα.


 

Σκορπιός

 

Η Σελήνη παραμένει για λίγες ώρες στον Καρκίνο και έχεις την ευκαιρία να βρεθείς με πρόσωπα που σας συνδέουν κοινά πνευματικά ενδιαφέροντα απολαμβάνοντας την κάθε στιγμή. Το απόγευμα περνά στο Λέοντα και επικεντρώνεις την προσοχή σου σε ευθύνες και υποχρεώσεις που μπορεί να υπάρχουν στο επαγγελματικό πεδίο. Το τετράγωνο της με τον Ουρανό στον Ταύρο το βράδυ απογειώνει τον εκνευρισμό και δεν αποκλείεται να συγκρουστείς έντονα με ανωτέρους σου ή πρόσωπα σημαντικά για την καριέρα σου, προσπάθησε λοιπόν να κρατήσεις χαμηλούς τόνους για να μην υπάρξουν δυσάρεστες εξελίξεις.

 

Σήμερα η ένταση των επαγγελματικών υποχρεώσεων μπορεί να εκδηλωθεί άμεσα στο/η σύντροφό σου προκαλώντας προβλήματα στη σχέση σου. πρόσεχε.  Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανή είναι νέα γνωριμία μέσω του επαγγελματικού περιβάλλοντος ,η νευρικότητα σου όμως μπορεί να προκαλέσει εντάσεις.

 

 

Τοξότης

  

Η Σελήνη παραμένει για λίγες ώρες τον Καρκίνο και έχεις την ευκαιρία να τακτοποιήσεις οικονομικά ζητήματα σε σχέση με τρίτους και κληρονομικά που μπορεί να σε ενδιαφέρουν. Το απόγευμα περνάει στον Λέοντα απογειώνοντας τη διάθεσή σου και  έχεις τη δυνατότητα να δρομολογήσεις ζητήματα με το ευρύτερο συγγενικό και φιλικό σου περιβάλλον ή νομικά θέματα που σε απασχολούν. Το τετράγωνο της με τον Ουρανό στον Ταύρο το βράδυ αυξάνει κατακόρυφα τη νευρικότητα και δεν αποκλείεται να αντιπαρατεθείς σε συζητήσεις με πρόσωπα του ευρύτερου περιβάλλοντός σου, δημιουργώντας προβλήματα στις μεταξύ σας σχέσεις.

 

Σήμερα μην επιτρέψεις στη νευρικότητα να χαλάσει το καλό κλίμα που μπορεί να επικρατήσει σήμερα στη προσωπική σου ζωή. Αν είσαι ελεύθερος/η νέα γνωριμία μπορεί να υπάρξει, ο εκνευρισμός όμως μπορεί να είναι εμπόδιο στην όποια εξέλιξη της.

 

 

Αιγόκερως

 

Η Σελήνη παραμένει για λίγες ώρες τον Καρκίνο και επικεντρώνεσαι στο να δρομολογήσεις ζητήματα που αφορούν τις συνεργασίες σου και την προσωπική σου ζωή. Το απόγευμα περνάει στο Λέοντα εντείνοντας πιθανές ανασφάλειες και φόβους που έρχονται ξαφνικά στην επιφάνεια και μπορεί να επηρεάσουν την ψυχολογία σου. Το τετράγωνο της με τον Ουρανό στον Ταύρο το βράδυ απογειώνει τον εκνευρισμό και δεν αποκλείεται να έρθεις σε έντονες αντιπαραθέσεις με πρόσωπα με τα οποία συναλλάσσεσαι σε οικονομικό επίπεδο ή ακόμα και με το σύντροφό σου δημιουργώντας  εμπόδια στην εξέλιξη των θεμάτων που σε απασχολούν.

 

Σήμερα  προσοχή σε πιθανή ένταση που μπορεί να εκδηλωθεί άμεσα στη σχέση σου και να προκαλέσει σφοδρές αντιπαραθέσεις.  Αν είσαι ελεύθερος/η η νευρικότητα είναι διάχυτη και αυτό μπορεί να μη σε αφήσει να επικεντρωθείς στην προσωπική σου ζωή.

  

 

Υδροχόος

 

Η Σελήνη παραμένει για λίγες ώρες τον Καρκίνο και μπορείς να δρομολογήσεις λύσεις για υποχρεώσεις στη δουλειά που πιθανά σε αγχώνουν. Έχεις τη δυνατότητα να ασχοληθείς με ένα νέο πρόγραμμα διατροφής. Το απόγευμα περνάει στον Λέοντα φτιάχνοντας τη διάθεσή σου και δημιουργώντας έντονα την ανάγκη να έρθεις σε επαφή με τους συνεργάτες ή το ταίρι σου. Το τετράγωνο της με τον Ουρανό στον Ταύρο το βράδυ μπορεί να αυξήσει κατακόρυφα την ένταση και αυτό να βγει η άμεσα σε συζητήσεις με συνεργάτες ή το σύντροφό σου προκαλώντας αντιπαραθέσεις που μπορεί να εξελιχθούν δυσάρεστα.

 

Σήμερα  μην δυναμιτίσεις το κλίμα στην προσωπική σου ζωή, κράτησε χαμηλούς τόνους και δεν θα χάσεις.  Αν είσαι ελεύθερος/η  πιθανή είναι νέα γνωριμία, γεγονός είναι όμως ότι ο εκνευρισμός μπορεί να οδηγήσει σε δυσάρεστες εξελίξεις.

 

 

Ιχθύες

 

Η Σελήνη παραμένει για λίγες ώρες τον Καρκίνο και έχεις την ευκαιρία να δρομολογήσεις  δημιουργικές δράσεις που σε ενδιαφέρουν και θέλεις να προωθήσεις. Το απόγευμα περνά στον Λέοντα στρέφοντας την προσοχή σου στην καθημερινότητα και σε πιθανές υποχρεώσεις που αυξάνονται στη δουλειά και σου δημιουργούν άγχος. Το τετράγωνο της με τον Ουρανό στον Ταύρο το βράδυ απογειώνει τον εκνευρισμό και δεν αποκλείεται να έρθεις σε αντιπαράθεση με πρόσωπα που συναναστρέφεσαι καθημερινά ή με συναδέλφους σου προκαλώντας προβλήματα στις μεταξύ σας σχέσεις. Κράτησε χαμηλούς τόνους για να αποφύγεις τα χειρότερα.

 

Σήμερα απέφυγε να συζητήσεις καθημερινά ζητήματα με το ταίρι σου γιατί το πιθανότερο είναι να συγκρουστείτε. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανές είναι οι νέες γνωριμίες μέσω του εργασιακού περιβάλλοντος, ο εκνευρισμός σου όμως μόνο αρνητικές προεκτάσεις θα έχει.

 

Πηγή: Τα ζώδια σήμερα από την Σμάρω Σωτηράκη από e-zwdia.gr ​ 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!