ΖΩΔΙΑ

Υπάρχουν 3 ζώδια που μπορεί να σε χωρίσουν και να μην δώσουν καμιά εξήγηση

Συνήθως όταν μια σχέση έχει προβλήματα και οι δυο καταλαβαίνουν πως ο χωρισμός δεν αργεί να έρθει. Κάποιοι πάλι, μπορούν να σε χωρίσουν στα καλά καθούμενα και να μην ξέρεις καν την αιτία που σε παράτησαν. Και η αστρολογία θεωρεί πως 3 είναι τα ζώδια που χωρίζουν απότομα και εξαφανίζονται χωρίς να πουν τίποτα.

Σε άρθρο του iefimerida.gr διαβάσαμε ποια ζώδια συχνά εξαφανίζονται χωρίς εξηγήσεις

Ζυγός

Ο Ζυγός λατρεύει τη συντροφικότητα, τρελαίνεται να είναι σε σχέση όπου υπάρχει αγάπη και ρομαντισμός. Οταν, όμως, αρχίζουν οι καυγάδες γίνεται «Λούης». Δεν αντέχει καθόλου τους τσακωμούς και προτιμά να μείνει μόνος του και να έχει ήσυχο το κεφάλι του. 

 

Τοξότης

Το αισιόδοξο αυτό ζώδιο πάει εκεί που φυσά ο άνεμος. Μπορεί να έχει συγκεκριμένες αξίες και σταθερούς φίλους, ωστόσο, στα ερωτικά του δεν έχει πρόβλημα να φύγει χωρίς πολλά πολλά. Είναι ο τύπος που θα σου πει να χωρίσετε και μετά δεν θα απαντά σε μηνύματα και τηλέφωνα, οπότε εσύ δεν θα μάθεις τι πραγματικά σας έκανε να τραβήξετε διαφορετικούς δρόμους.

 

Υδροχόος

Ο Υδροχόος θα σε ρίξει με την ατάκα του και το ανεξάρτητο του χαρακτήρα του. Αυτή του η ανεξαρτησία, ωστόσο, δεν είναι και το καλύτερο χαρακτηριστικό μιας σχέσης, μιας και ο Υδροχόος θα θέλει να κάνει ένα σωρό πράγματα και εσύ μπορεί να μην είσαι μέσα σε αυτά. Δεν έχει χρόνο για αγάπες και λουλούδια, οπότε όταν θα σε χωρίσει... δεν θα έχει χρόνο να δώσει απαντήσεις.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!