ΖΩΔΙΑ

H Nέα Σελήνη του μήνα θα επηρεάσει πολύ 4 ζώδια και θα ευνοήσει 2 ζώδια

Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στις 5 Μαίου αναμένεται να φέρει πολλές εξελίξεις στη ζωή πολλών ζωδίων, ενώ η αντίθεση του Άρη στους Διδύμους με τον Δία στον Τοξότη, σημαίνει πως οι επόμενες μέρες, δεν θα λείψουν οι εντάσεις, πότε χρειάζεται προσοχή.

Σύμφωνα με το astrology.gr η Νέα Σελήνη επηρεάζει κυρίως τα ζώδια του σταθερού σταυρού, Ταύρο, Λέων, Σκορπιό και Υδροχόο και όσους έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτεςστις συγκεκριμένες μοίρες, ενώ είναι αρκετά ευνοϊκή για τον Αιγόκερω και την Παρθένο του β’ δεκαημέρου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η αντίθεση του Άρη στους Διδύμους με τον Δία στον Τοξότη που γίνεται την ίδια μέρα, θα έχει ισχυρότατη επίδραση και ενδεχομένως να υπάρξουν και γεγονότα που θα δυναμιτίσουν το κλίμα ή θα ξεφύγουν κατά πολύ από τα όρια.

ΤΑΥΡΟΣ
Η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου σε κάνει πιο σίγουρο, πεισματάρη και αποφασιστικό, οπότε είναι πολύ πιθανό να σταματήσεις να ασχολείσαι με το τι δεν έχεις, αλλά να στραφείς στο πώς μπορείς να αποκτήσεις αυτά που επιθυμείς πολύ. Αισθάνεσαι ότι έχεις θέληση και αντοχή για να τα καταφέρεις, ωστόσο, η αντίθεση του Άρη με τον Δία σε σπρώχνει σε βιαστικές κινήσεις και πιθανόν να βγεις και εκτός ορίων για να πετύχεις το σκοπό σου, αλλά, αν δεν προβάλλεις καμία αντίσταση ή στραφείς στην αναζήτηση τρόπων για να έχεις γρήγορα κι εύκολα κέρδη θα βγεις χαμένος/η. Προσπάθησε να διαχειριστείς τις καταστάσεις, ακολούθησε τον δρόμο που ξέρεις καλά και μη ρισκάρεις ούτε και στα ερωτικά σου. Επιπλέον, ίσως βαρέθηκες την εικόνα σου και θελήσεις να την αλλάξεις.


ΛΕΩΝ

Η Νέα Σελήνη γίνεται στον 10ο ηλιακό σου οίκο, επηρεάζοντας τον επαγγελματικό σου τομέα και όπου θα χρειαστεί να αναθεωρήσεις αξίες και στόχους, να αρχίσεις να δίνεις περισσότερη σημασία στην ουσία των πραγμάτων αλλά να ερευνάς περισσότερο, πριν αποδεχτείς το οτιδήποτε.

Είναι πολύ πιθανό να αυξηθούν οι φιλοδοξίες σου ή τα χρήματα που κερδίζεις να αρχίσουν να σου φαίνονται λίγα για αυτά που προσφέρεις, οπότε δεν αποκλείεται να κάνεις τις επαφές σου και να ψάξεις για κάτι άλλο, με πιο πολλές οικονομικές και κοινωνικές προοπτικές. Ωστόσο, πρόσεξε γιατί αν καβαλήσεις το καλάμι ή αφήσεις να σε παρασύρουν άτομα του κύκλου σου, όχι μόνο δε θα καταφέρεις τίποτα, αλλά θα βάλεις σε κίνδυνο κι αυτά που έχεις.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Πολύ ενδιαφέρουσα από πολλές απόψεις θα είναι η Νέα Σελήνη στον άξονά σου, τον Ταύρο, αφού θα σου δώσει τη δυνατότητα να ξεκαθαρίσεις τα πράγματα στη σχέση σου, αλλά και σε συνεργασίες ή συνεταιρισμούς και να βάλεις τις διαχωριστικές σου γραμμές, καθώς οι απαιτήσεις τους θα αυξηθούν ή θα έρθεις αντιμέτωπος/η με το πείσμα και την ξεροκεφαλιά τους.

Δεν αποκλείεται ακόμα να αλλάξεις τακτική ή μελλοντικούς στόχους που δεν αποσκοπούσαν παρά μόνο στην προσωπική σου ικανοποίηση και δε σου απέφεραν τίποτα ουσιαστικό. Από την άλλη, το να χάσεις τον έλεγχο ερωτικά και οικονομικά είναι πολύ πιθανό, με την αντίθεση Άρη-Δία να σε κάνει ανικανοποίητο/η και να σε σπρώχνει να διεκδικήσεις πιο πολλά. Σε αυτή την περίπτωση το ρίσκο δε θα σου βγει και τα αποτελέσματα θα είναι δυσάρεστα.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με τη Νέα Σελήνη στον 3ο σου οίκο, καλείσαι να γίνεις πιο συγκεκριμένος/η και σαφής στο τι θέλεις και να το εκφράσεις ανοιχτά γιατί μόνο έτσι θα γίνει πράξη. Καλό θα ήταν λοιπόν να αφήσεις τα υπονοούμενα και τις μαντεψιές και να επικοινωνήσεις με μεγαλύτερη αμεσότητα γιατί δημιουργούνται παρεξηγήσεις στην καθημερινότητά σου, με τους ανθρώπους του περίγυρού σου αλλά και του στενού σου κύκλου. 

Ενδεχομένως να κάνεις καινούργιες επαφές, να κουβεντιάσεις κάποιες ιδέες σου, ακόμα και να βρεις στήριξη για να τις υλοποιήσεις. Ακόμα και μέσα από το διαδίκτυο μπορεί να κάνεις γνωριμίες που θα σου φέρουν σημαντικά οφέλη, ωστόσο, με την αντίθεση Άρη-Δία είναι πιθανό να εκτεθείς ανεπανόρθωτα, αν τα προσόντα ή οι ικανότητές σου δεν επαρκούν ή δεν μπορείς να ανταποκριθείς σε συγκεκριμένες απαιτήσεις, γι’ αυτό να σκεφτείς καλά πριν κάνεις ή υποσχεθείς το οτιδήποτε.


ΟΙ ΕΥΝΟΟΎΜΕΝΟΙ ΤΟΥ ΜΗΝΑ


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Νέα Σελήνη θα κάνει αρκετές προσπάθειες να σε αποκαταστήσει ερωτικά με ένα πρόσωπο που θα σου ταιριάζει σε νοοτροπία, πέρα από την χημεία που θα υπάρχει μεταξύ σας, ώστε να μπορείς να δημιουργήσεις μια σταθερή κατάσταση και με προοπτικές για γάμο ή συμβίωση. Συνεπώς, δεν αποκλείεται να προκύψει ένα καινούργιο ειδύλλιο αυτή την περίοδο, αρκεί βέβαια να γίνεις πιο κοινωνικός/η και να μην αφήσεις τα όποια προβλήματα της δουλειάς σου, που πολύ πιθανό να εμφανιστούν αυτή την περίοδο, να προηγηθούν της προσωπικής σου ζωής.

Εκτός από τη διασκέδαση και τις εξόδους με την παρέα σου, προσπάθησε να ξεκλέψεις λίγο χρόνο για να ασχοληθείς και με πιο δημιουργικά πράγματα που θα σε αναζωογονήσουν. Επιπλέον, οτιδήποτε σχετίζεται με παιδιά και σε απασχολεί, θα πάρει το δρόμο που επιθυμείς.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αυτή τη Νέα Σελήνη θα σου δώσει καινούργιες κατευθύνσεις και ενδεχομένως τη δυνατότητα να αλλάξεις τη φιλοσοφία και τις αντιλήψεις σου. Ένας καινούργιος ορίζοντας θα ανοίξει που θα σου φέρει επαφές με αρκετούς ανθρώπους, ίσως μέσα από σεμινάρια, ταξίδια ή εκπαίδευση που θα σε βοηθήσουν να δεις τα πράγματα από τελείως διαφορετική οπτική και θα σε κάνουν πιο συγκεκριμένο/η και αποφασιστικό/η στα θέλω σου.

Ίσως μάλιστα είναι και μια ευχάριστη φυγή για σένα, προκειμένου να μη σε πάρουν από κάτω κάποια επαγγελματικά ή οικογενειακά ζητήματα που μπορεί να προκύψουν αυτό το διάστημα, όχι όμως ότι θα τα αποφύγεις τελείως ή δε θα επηρεάσουν την μετέπειτα πορεία σου. 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!