ΖΩΔΙΑ

Οι αστρολογικές προβλέψεις της Μ. Πέμπτης 25 Απριλίου 2019

Η Σελήνη βρίσκεται στον Αιγόκερω και η ανάγκη να βρεθείς με την οικογένειά σου γίνεται εντονότερη από ποτέ. Πρόσεχε ιδιαίτερα την κυκλοθυμία γιατί είναι αυτή που μπορεί να δημιουργήσει εντάσεις σε οικογενειακό επίπεδο.

Κριός

 

Η Σελήνη βρίσκεται στον Αιγόκερω και επικεντρώνεις το ενδιαφέρον σου σε ζητήματα και υποχρεώσεις που μπορεί να έχουν προκύψει στην καριέρα σου προσπαθώντας να τα διεκπεραιώσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Το εξάγωνο της Σελήνης με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς εντείνει τη διαίσθησή σου και μπορείς να επιλέξεις τις καλύτερες δυνατές λύσεις σε καταστάσεις ή πιθανές προτάσεις που μπορεί να έχεις. Το βράδυ η σύνοδος της Σελήνης με τον Κρόνο ενισχύει πιθανή κατήφεια, άγχος λόγω των αυξημένων υποχρεώσεων και της έλλειψης χρόνου που μπορεί να υπάρχει, προσπάθησε να είσαι ήρεμος.

 

Σήμερα οι αυξημένες ευθύνες της ημέρας είναι πιθανόν να μην αφήσουν περιθώρια για να ασχοληθείς με την προσωπική σου ζωή, κάτι που μπορεί να προκαλέσει ζήτημα στη σχέση σου. Αν είσαι ελεύθερος/η το άγχος και οι ευθύνες που έχεις επωμιστεί δεν αφήνουν περιθώρια για φλερτ και ερωτικό παιχνίδι.


 

Ταύρος

 

Η Σελήνη βρίσκεται στον Αιγόκερω και η αισιοδοξία σου είναι στα ύψη, καθώς νιώθεις ότι τίποτα δεν μπορεί να σε σταματήσει στο να πετύχεις αυτά που θέλεις στη ζωή σου. Το εξάγωνό της με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς εντείνει τη διαίσθηση και την καλή διάθεση σε παρέες που μπορεί να βρεθείς λόγω κοινών φιλοσοφικών αναζητήσεων. Το βράδυ η σύνοδος της Σελήνης με τον Κρόνο πιθανά να δημιουργήσει κατήφεια ή άγχος για πιθανούς στόχους που έχεις θέσει σε επίπεδο σπουδών ή σεμιναρίων, αλλά και να σε γεμίζει ευθύνη για πιθανές επαφές στο εξωτερικό και ταξίδια που μπορεί να θέλει να πραγματοποιήσεις.

 

Σήμερα μπορείς να θέσεις γερά θεμέλια στην προσωπική σου ζωή και να αναλάβεις την ευθύνη της σχέσης σου, δείχνοντας τη σοβαρότητα που την αντιμετωπίζεις. Αν είσαι ελεύθερος/η νέες γνωριμίες είναι πιθανές μέσα από το ευρύτερο περιβάλλον σου που θα λειτουργήσουν άκρως σταθεροποιητικά στην προσωπική σου ζωή.

 

Δίδυμοι

 

Η Σελήνη βρίσκεται στον Αιγόκερω και η νευρικότητα σου είναι έντονη. Οικονομικά θέματα και συμφωνίες έρχονται στο προσκήνιο και θα πρέπει να ασχοληθείς. Το εξάγωνο της Σελήνης με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς ενισχύει τη διαίσθησή σου σε ότι αφορά οικονομικά ζητήματα ή επιχειρηματικές κινήσεις και καλά θα κάνεις να την εμπιστευτείς γιατί θα σε οδηγήσει στην καλύτερη δυνατή λύση. Το βράδυ η σύνοδος της με τον Κρόνο μπορεί να δημιουργήσει έντονη εσωστρέφεια, κατήφεια και απαισιοδοξία για πιθανές συναλλαγές ή οικονομικές κινήσεις, σκέψου όμως ότι αυτό είναι παροδικό.

 

Σήμερα καχυποψία, ζήλια και πιθανή κατήφεια μπορεί να ταλαιπωρήσουν την ψυχολογία σου και να εκτονωθείς το ταίρι σου δημιουργώντας προβλήματα.  Αν είσαι ελεύθερος/η  η έντονη εσωστρέφεια που σε διακρίνει μαζί με την απαισιοδοξία δεν αφήνουν περιθώρια για ερωτικό παιχνίδι.


 

Καρκίνος

 

Η Σελήνη βρίσκεται στον Αιγόκερω και αυτό που κυρίως ενδιαφέρει είναι οι διαπροσωπικές σου σχέσεις και πώς αυτές θα είναι ισορροπημένες, καθώς δεν επιθυμείς καθόλου να μπεις σε αντιδικίες είτε με το ταίρι είτε με τους συνεργάτες σου. Το εξάγωνο της Σελήνης με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς δημιουργεί ιδανικό πλαίσιο στην προσωπική σου ζωή, παράλληλα σου δίνει έντονη διαίσθηση για να κινηθείς σε περίπτωση νέων συνεργασιών. Το βράδυ η σύνοδος της Σελήνης με τον Κρόνο μπορεί να εντείνει την κατήφεια, την κακοκεφιά και πιθανές νέες ευθύνες θα υπάρξουν μέσω των συνεργασιών σου που να σε γεμίζουν άγχος.

 

Σήμερα μην αφήσεις την απογοήτευση και την απαισιοδοξία να κυριαρχήσει στην προσωπική σου ζωή γιατί πιθανή είναι η απομάκρυνση σήμερα. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανές είναι οι νέες γνωριμίες που μπορεί να σου προσδώσουν σημαντική σταθερότητα.

 

 

Λέων

 

Η Σελήνη βρίσκεται στον Αιγόκερω και η ένταση στην καθημερινότητά καλά κρατεί καθώς ευθύνες υποχρεώσεις και αγγαρείες πιέζουν το πρόγραμμά σου και σου δημιουργούν άγχος που καλό είναι να εκτονώσεις για να μην αντιπαρατεθείς με τους γύρω σου. Το εξάγωνο της με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς εντείνει τη διαίσθησή σου και μπορεί ακούγοντας την να εντοπίζεις γρηγορότερα λύσεις σε εργασιακό επίπεδο που θα σε βοηθήσουν να ανακουφιστείς ψυχολογικά. Το βράδυ η σύνοδος της με τον Κρόνο ενισχύει το άγχος λόγω ευθυνών που μπορεί να έχεις αναλάβει, αφού μπορεί να θεωρείς ότι ο χρόνος δεν είναι αρκετός για να τις διεκπεραιώσεις.

 

Σήμερα δύσκολα θα μπορέσεις να επικεντρωθείς στο ταίρι σου, καθώς η καθημερινότητα είναι πολύ απαιτητική και μπορεί να δημιουργηθούν εντάσεις.  Αν είσαι ελεύθερος/η οι αυξημένες υποχρεώσεις δεν σου αφήνουν περιθώρια για να ασχοληθείς με την ερωτική σου ζωή.

 

 

Παρθένος

 

Η Σελήνη βρίσκεται στον Αιγόκερω και έχεις την ευκαιρία και σήμερα να περάσεις μοναδικά διασκεδάζοντας με την παρέα σου και  ερωτοτροπώντας με το σύντροφό σου. Σημαντικό είναι να βάλεις στο πρόγραμμά σου σήμερα ότι αφορά την τέχνη, γι’ αυτό δεν αποκλείεται να δεις μία θεατρική παράσταση ή ένα κινηματογραφικό έργο. Το εξάγωνο της Σελήνης με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς ενισχύει τον συναισθηματισμό και την ανάγκη να ξεφύγεις από την καθημερινότητα ασχολούμενος με δημιουργικές δράσεις. Το βράδυ η σύνοδος της Σελήνης με τον Κρόνο μπορεί να βαρύνει το κλίμα στην προσωπική σου ζωή, καθώς σκέφτεσαι πια με σοβαρότητα τι μπορεί να σου προσφέρει το ταίρι σου  

 

Σήμερα δείξε στο σύντροφό σου ότι θέλεις να βάλεις γερά θεμέλια στη σχέση σας και άφησε την κατήφεια στην άκρη.  Αν είσαι ελεύθερος/η νέα γνωριμία μπορεί να προκύψει που καθίσταται σημαντική για την προσωπική σου ζωή λόγω της σταθερότητας που σου προσφέρει.

 

Ζυγός

 

Η Σελήνη βρίσκεται στον Αιγόκερω και η ανάγκη να βρεθείς με την οικογένειά σου γίνεται εντονότερη από ποτέ. Πρόσεχε ιδιαίτερα την κυκλοθυμία γιατί είναι αυτή που μπορεί να δημιουργήσει εντάσεις σε οικογενειακό επίπεδο. Το εξάγωνο της Σελήνης με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς ενισχύει τη διαίσθηση και την καλή διάθεση σε ότι αφορά ζητήματα που μπορεί να προκύψουν με πρόσωπα του οικείου περιβάλλοντος. Το βράδυ η σύνοδος της Σελήνης με τον Κρόνο αλλάζει τη διάθεση σου και δεν αποκλείεται να επιλέξεις να απομονωθείς λόγω κατήφειας και απογοήτευσης που μπορεί να νιώθεις πιθανά με οικογενειακά σου πρόσωπα που δεν αντέδρασαν με τον τρόπο που θα επιθυμούσες.

  

Σήμερα σημαντικό είναι να μην επιτρέψεις η απογοήτευση να περάσει στην προσωπική σου ζωή γιατί θα επηρεαστεί άμεσα.  Αν είσαι ελεύθερος/η κλείνεσαι στον εαυτό σου και αυτό πιθανόν να μη σου επιτρέψει να ασχοληθείς με το ερωτικό παιχνίδι.


 

Σκορπιός

 

Η Σελήνη βρίσκεται στον Αιγόκερω και η ανάγκη για επικοινωνία είναι διάχυτη, γι’ αυτό και δεν θα διστάσεις να έρθει σε επαφή με πρόσωπα του κοντινού του περιβάλλοντος για χαλαρές συζητήσεις και ευχάριστες στιγμές. Πιθανές είναι οι μετακινήσεις για επαγγελματικούς λόγους. Το εξάγωνο της Σελήνης με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς σε εφοδιάζει με έντονη διαίσθηση σε ότι αφορά επαγγελματικά ζητήματα, εμπορικές ή επικοινωνιακές συμφωνίες, καλό είναι να την ακούσεις για να βγεις κερδισμένος. Το βράδυ η σύνοδος της με τον Κρόνο μπορεί να περιορίζει τη χαρά και τη διάθεση για διασκέδαση, όμως προσδίδει ρεαλιστική σκέψη και αυτό σε βοηθά στην επικοινωνία με πρόσωπα του στενού του περίγυρου.

 

Σήμερα ο λογικός και ρεαλιστικός λόγος είναι αυτός που θα δώσει στο ταίρι σου την αίσθηση της ασφάλειας στη σχέση σας.  Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανή είναι νέα γνωριμία μέσα από κοινωνικές εκδηλώσεις, πρόσεχε γιατί δεν επικοινωνείς με ευκολία και αυτό μπορεί να σταθεί εμπόδιο.

 

 

Τοξότης

 

Η Σελήνη βρίσκεται στον Αιγόκερω και προσανατολίζεσαι σε ζητήματα οικονομικής φύσεως που μπορεί να σε απασχολούν, δηλαδή λογαριασμούς ή εκκρεμότητες που θέλεις να τακτοποιήσεις για να νιώσεις καλύτερα. Πρόσεξε γιατί κτητικότητα και αδιαλλαξία μπορεί να επηρεάσει την προσωπική σου ζωή. Το εξάγωνο της Σελήνης με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς εντείνει τη διαίσθηση για πιθανές αποφάσεις που πρέπει να πάρεις σε οικονομικά ζητήματα, διαφορετικά μην αφεθείς το συναίσθημα γιατί θα χάσεις. Το βράδυ η σύνοδο της Σελήνης με τον Κρόνο βγάζει στην επιφάνεια ανασφάλειες και ζητήματα αυτοπεποίθησης λόγω του εισοδήματός σου, καλό είναι να διαχειριστείς με ψυχραιμία.

 

Σήμερα μην επιτρέψεις ανασφάλειες λόγω οικονομικών ζητημάτων να επηρεάσουν την προσωπική σου ζωή, καθώς μπορεί να γίνεις έντονα κτητικός. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανή κατήφεια και απογοήτευση μπορεί να μην σου επιτρέψουν να μπεις ενεργά στο ερωτικό παιχνίδι.

 

 

Αιγόκερως

 

Η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιό σου και επικεντρώνεσαι στις προσωπικές σου συναισθηματικές ανάγκες, κάτι που μπορεί να εγείρει έντονο υποκειμενισμό και εγωκεντρισμό δημιουργώντας προβλήματα με τους γύρω σου, κυρίως με συνεργάτες ή το ταίρι σου. Το εξάγωνο της Σελήνης με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς ενισχύει θετικά το κλίμα, προσδίδει ρομαντισμό και έντονη διαίσθηση, κάτι που μπορεί να βοηθήσει τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Το βράδυ η σύνοδος της Σελήνης με τον Κρόνο μπορεί να σε οδηγήσει σε μοναχικότητα, καθώς πιθανές ευθύνες που έχεις αναλάβει σε επαγγελματικό επίπεδο να λειτουργούν πιεστικά στην ψυχολογία σου.

 

Σήμερα άφησε το άγχος στην άκρη διαφορετικά το πιθανότερο είναι να επηρεάσει την προσωπική σου ζωή.  Αν είσαι ελεύθερος/η νέα γνωριμία μπορεί να προκύψει που θα δώσει την αίσθηση της σταθερότητας και της σιγουριάς στον έρωτα.

  

Υδροχόος

 

Η Σελήνη βρίσκεται στον Αιγόκερω  και η εσωστρέφεια κυριαρχεί, καθώς σε απασχολούν ζητήματα του παρελθόντος, πληγές και εκκρεμούσες καταστάσεις, κάτι που σε οδηγεί στη μοναχικότητα. Η καθημερινότητα και η τέχνη μπορεί να ισορροπήσουν την ψυχολογία σου. Το εξάγωνο της Σελήνης με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς ενισχύει τον συναισθηματισμό και αυτό δεν είναι εύκολο να σε βγάλει από την ήδη έντονα ευαίσθητη ψυχολογία σου. Το βράδυ η σύνοδος της Σελήνης με τον Κρόνο εντείνει την απογοήτευση, την κατήφεια και κλείνεται στον εαυτό σου για να έρθεις αντιμέτωπος με όποιες καταστάσεις είναι επιβαρυντικές για εσένα.

 

Σήμερα μην αφήσεις καταθλιπτικές τάσεις να σε απομακρύνουν από το ταίρι σου, προσπάθησε να τις διαχειριστείς και να δώσεις χρόνο στην προσωπική σου ζωή.  Αν είσαι ελεύθερος/η η έντονη εσωστρέφεια πιθανά να μη σου επιτρέψει να ασχοληθείς με τον έρωτα.

 

 

Ιχθύες

 

Η Σελήνη βρίσκεται στον Αιγόκερω και επικεντρώνεσαι σε ότι αφορά ζητήματα ομαδικών προσπαθειών στα οποία συμμετέχεις. Οι φίλοι παίζουν καταλυτικό ρόλο, γι’ αυτό επιδιώκεις να βρεθείς μαζί τους να εκφράσεις τις ιδέες σου να περάσεις όμορφα μαζί τους. Το εξάγωνο της Σελήνης με τον Ποσειδώνα στο ζώδιό σου λειτουργεί ενισχυτικά για τη διαίσθησή σου και για πιθανές κινήσεις που θέλεις να κάνεις σε ότι αφορά στόχους και φιλοδοξίες που έχεις. Το βράδυ η σύνοδος της Σελήνης με τον Κρόνο πιθανά να φέρει απογοήτευση από συμπεριφορές φίλων, καλό είναι βέβαια να διαχειριστείς με ψυχραιμία την ψυχολογία σου αυτή για να μην υπάρξουν αντιπαραθέσεις.

 

Σήμερα μην προσπαθείς να επιβάλεις στο ταίρι σου κοινούς στόχους που μπορεί να μην επιθυμεί. Αν είσαι ελεύθερος/η νέες γνωριμίες μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον πιθανά να προκύψουν που θα προσδώσουν σταθερότητα και ασφάλεια στην προσωπική σου ζωή.  

 

Πηγή: Τα ζώδια σήμερα από την Σμάρω Σωτηράκη από e-zwdia.gr ​ 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!