ΖΩΔΙΑ

Οι αστρολογικές προβλέψεις της Παρασκευής 19 Απριλίου 2019

Η Πανσέληνος που ολοκληρώνεται σήμερα στον άξονα Κριού - Ζυγού εγείρει θέματα με φιλικά σου πρόσωπα, την προσωπική σου ζωή, δημιουργικές και συλλογικές δράσεις που σε ενδιαφέρουν και πιθανά να πάρεις αποφάσεις κλείνοντας σπουδαία κεφάλαια για εσένα, είτε με πρόσωπα είτε με καταστάσεις.

Κριός

 

Η Πανσέληνος που ολοκληρώνεται σήμερα στον άξονά σου, αυξάνει την ένταση στις διαπροσωπικές σου σχέσεις και δεν αποκλείεται να προκύψουν γεγονότα ή αιφνίδιες ανατροπές που να προκαλέσουν έντονες αντιπαραθέσεις με το/η σύντροφο ή τους συνεργάτες σου. Είναι επιτακτική ανάγκη να κρατήσεις χαμηλούς τόνους αν θέλεις να διατηρήσεις την παρούσα κατάσταση στην προσωπική και επαγγελματική ζωή, διαφορετικά πιθανό είναι να κλείσουν κύκλοι σημαντικότατων μέχρι τώρα σχέσεων. Πιθανές είναι ακόμα οι νέες γνωριμίες που μπορούν να αλλάξουν τα δεδομένα και να βρεθείς μπροστά σε σημαντικές ευκαιρίες και ρίσκα σε ότι αφορά τις συνεργασίες σου.  

 

Σήμερα διαχειρίσου με ψυχραιμία την ένταση που μπορεί να προκύψει στη σχέση σου, η επιθετικότητα δεν θα βοηθήσει. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανές είναι οι νέες γνωριμίες που θα ανατρέψουν την παρούσα κατάσταση στην προσωπική σου ζωή.


 

Ταύρος

 

Η Πανσέληνος που ολοκληρώνεται σήμερα στον άξονα Κριού - Ζυγού επικεντρώνει την προσοχή σου σε ότι αφορά τη δουλειά και τον καθημερινό προγραμματισμό σου, αλλά και ζητήματα που εκκρεμούν από το παρελθόν και θα πρέπει να κλείσεις οριστικά. Η επαναστατική και συγκρουσιακή σου διάθεση μπορεί να προκαλέσει έντονα προβλήματα με πρόσωπα που συναναστρέφεσαι καθημερινά ή συναδέλφους σου, προσπάθησε να έχεις ξεκάθαρη άποψη για πιθανές αποφάσεις που θα πρέπει να πάρεις γιατί συναισθηματισμός και νευρικότητα δεν θα βοηθήσουν στο να πάρεις ρεαλιστικές αποφάσεις.

 

Σήμερα η ένταση της ημέρας, οι υποχρεώσεις και το τρέξιμο εντείνουν το άγχος, πρόσεξε μόνο μην εκτονωθείς στο ταίρι σου και ανοίξεις και άλλα μέτωπα. Αν είσαι ελεύθερος/η νέες γνωριμίες μέσα από το εργασιακό περιβάλλον έρχονται για να σε αιφνιδιάσουν για τα καλά και αλλάξουν την προσωπική σου πορεία.


 

Δίδυμοι

Η Πανσέληνος που ολοκληρώνεται σήμερα στον άξονα Κριού - Ζυγού σε καλεί να κλείσεις κύκλους και καταστάσεις σε σχέση με την ερωτική σου ζωή, τις φιλικές σου σχέσεις, δημιουργικές και συλλογικές προσπάθειες που σε ενδιαφέρουν. Πιθανό είναι να έρθουν στην επιφάνεια μυστικά καλά κρυμμένα μέχρι τώρα που να εντείνουν τον εκνευρισμό, όμως θα πρέπει να είσαι διατεθειμένος να βρεις την χρυσή τομή, αν δεν θέλεις να απομακρυνθείς από το ταίρι, φίλους ή πρόσωπα που σε συνδέουν μαζί τους κοινοί σκοποί. Διαφορετικά, ήρθε η ώρα να αλλάξεις ρότα και να ολοκληρώσεις ζητήματα σε σχέση με πρόσωπα που μέχρι τώρα έχουν παίξει σημαντικό ρόλο στη ζωή σου.

 

Σήμερα δεν αποκλείεται να υπάρξουν συγκρούσεις, λόγω μυστικών που μπορεί να έρθουν ξαφνικά στο φως και να προκαλέσουν αναταραχή στην προσωπική σου ζωή.  Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανές είναι οι νέες γνωριμίες που μπορεί να εγείρουν βαθύτερους φόβους που έρχονται ξαφνικά μπροστά σου για να τους αντιμετωπίσεις κατάματα.


 

Καρκίνος

 

Η Πανσέληνος που ολοκληρώνεται σήμερα στον άξονα Κριού - Ζυγού επικεντρώνει την προσοχή σου σε ότι αφορά οικογενειακά και επαγγελματικά ζητήματα που πιθανά έχουν προκύψει και σε απασχολούν έντονα. Η νευρικότητα είναι διάχυτη και οι συγκρούσεις με οικεία πρόσωπα αλλά και ανωτέρους σου στον επαγγελματικό χώρο δεν αποκλείεται, αντίθετα μπορεί να είναι εκρηκτικές και αν οδηγήσουν σε απομάκρυνση και ολοκλήρωση κάποιων καταστάσεων που θα λειτουργήσουν απελευθερωτικά για εσένα και πιθανούς στόχους που θέλεις να θέσεις για το μέλλον. Διατήρησε την λογική σου αν θέλεις να αποφύγεις τις έντονες αντιπαραθέσεις, για να μην ρισκάρεις σχέσεις σημαντικές για εσένα.

 

Σήμερα η νευρικότητα και η επαναστατική σου διάθεση θα θέσει σε κίνδυνο την ισορροπία της σχέση σου. Δείξε ψυχραιμία και κράτησε χαμηλούς τόνους για να αποφύγεις τα χειρότερα. Αν είσαι ελεύθερος/η νέες γνωριμίες μπορεί να υπάρξουν μέσα από το οικείο φιλικό περιβάλλον που θα σε αιφνιδιάσουν, πρόσεξε την ένταση.

 

 

Λέων

 

Η Πανσέληνος που ολοκληρώνεται σήμερα στον άξονα Κριού - Ζυγού σε καλεί να αντιμετωπίσεις θέματα που μπορεί να έχουν προκύψει με το κοντινό και ευρύτερο περιβάλλον σου, σε ότι αφορά εμπορικές και επικοινωνιακές συμφωνίες, σε σχέση με ζητήματα του εξωτερικού και επαφές σε αυτό. Η ημέρα είναι γεμάτη εντάσεις και ανατροπές και καλά θα κάνεις να κρατήσεις χαμηλούς τόνους και τη λογική σου, καθώς δεν θα είναι δύσκολο να έρθεις σε σύγκρουση με πρόσωπα που μπορεί να σας συνδέουν σημαντικά προσωπικά ή επαγγελματικά ζητήματα.

 

Σήμερα η καλή σου διάθεση μπορεί να αλλάξει άρδην, καθώς ο εκνευρισμός και η επαναστατική σου διάθεση μπορεί να δυναμιτίσουν το κλίμα στη σχέση σου.  Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανή είναι νέα γνωριμία, προσπάθησε μόνο να μην χάσεις το μέτρο καθώς απότομη διάθεσή σου μόνο προβλήματα θα προκαλέσει.

 

 

Παρθένος

 

Η Πανσέληνος που ολοκληρώνεται σήμερα στον άξονα Κριού - Ζυγού επικεντρώνει την προσοχή σου σε ότι αφορά τις υλικές και συναισθηματικές σου ανάγκες, καθώς ζητήματα οικονομικής φύσεως έρχονται στο προσκήνιο και καλείσαι να κλείσεις όποιες εκκρεμότητες μπορεί να σε απασχολούν. Η έντονη ανασφάλεια που σου δημιουργεί η αστάθεια στο εισόδημά σου εκδηλώνεται και σε προσωπικό επίπεδο, γι’ αυτό καλά θα κάνεις να προσπαθήσεις να δώσεις λύσεις απεμπλέκοντας την προσωπική σου αξία από αυτό. Ανατροπές οικονομικές και έκτακτα έξοδα μπορεί να σε αιφνιδιάσουν.

 

Σήμερα πιθανή νευρικότητα και έλλειμμα αυτοπεποίθησης μπορεί να δημιουργήσουν προβλήματα με το/η σύντροφό σου, προσπάθησε να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου.  Αν είσαι ελεύθερος/η νέες γνωριμίες μπορεί να έρθουν ξαφνικά στη ζωή σου, πρόσεχε γιατί οι φόβοι σου μόνο εμπόδια θα προκαλέσουν.


 

Ζυγός

 

Η Πανσέληνος που ολοκληρώνεται σήμερα στον άξονά σου με τον Κριό επικεντρώνει την προσοχή σου στο ζήτημα των σχέσεων, επαγγελματικών και προσωπικών. Εκνευρισμός, εριστική διάθεση και επαναστατικές τάσεις μπορεί να δυναμιτίσουν το κλίμα και να οδηγήσουν στην απομάκρυνσή σου από σημαντικά για εσένα μέχρι τώρα πρόσωπα. Ξαφνικές νέες γνωριμίες είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν που να οδηγήσουν σε συνεργασίες, καλό είναι βέβαια να έχεις υπόψη σου ότι οι αιφνίδια αποστασιοποίηση είναι εξίσου πιθανή. Προσπάθησε να κλείσεις με ηρεμία και λογική όποια θέματα μπορεί να προκύψουν, διαφορετικά οι συγκρούσεις είναι αναπόφευκτες.

  

Σήμερα πρόσεξε γιατί οι εντάσεις μπορεί να ανατρέψουν την ηρεμία στη σχέση σου και αυτό να φέρει ψυχρότητα.  Αν είσαι ελεύθερος/η νέες γνωριμίες μπορεί να σε κεραυνοβολήσουν και να εγείρουν πρωτόγνωρα συναισθήματα.


 

Σκορπιός

 

Η Πανσέληνος που ολοκληρώνεται σήμερα στον άξονα Κριού - Ζυγού φέρνει στο φως ζητήματα που εκκρεμούν από το παρελθόν και πιθανά σε φορτίζουν ψυχολογικά, θέματα καθημερινού προγραμματισμού και εργασίας που σε απασχολούν και καλείσαι να κλείσεις με όσο πιο ήρεμο τρόπο μπορείς σχετικές υποθέσεις. Είναι γεγονός όμως ότι η νευρικότητα και οι αντιδικίες μπορεί να είναι έντονες και αυτό δεν αποκλείεται να επηρεάσει και τις διαπροσωπικές σου σχέσεις, γι’ αυτό καλό είναι να είσαι προσεκτικός. Ανατροπές και αιφνιδιαστικές προτάσεις εργασίας μπορεί να προκύψουν, έσω έτοιμος.  

 

Σήμερα το άγχος, ο έντονος συναισθηματισμός και η νευρικότητα είναι ένα περίεργο μείγμα που μπορεί να προκαλέσει καυγάδες με το ταίρι σου.  Αν είσαι ελεύθερος/η πρόσωπα του παρελθόντος μπορεί να έρθουν ξαφνικά και πάλι στο προσκήνιο, ήρθε η στιγμή να κλείσεις ανοιχτές υποθέσεις.

 

 

Τοξότης

 

Η Πανσέληνος που ολοκληρώνεται σήμερα στον άξονα Κριού - Ζυγού εγείρει θέματα με φιλικά σου πρόσωπα, την προσωπική σου ζωή, δημιουργικές και συλλογικές δράσεις που σε ενδιαφέρουν και πιθανά να πάρεις αποφάσεις κλείνοντας σπουδαία κεφάλαια για εσένα, είτε με πρόσωπα είτε με καταστάσεις. Αυτό μπορεί να γίνει κάτω από ιδιαίτερες συνθήκες έντασεις και καταστάσεων που μπορεί να σε ξαφνιάσουν, γι’ αυτό θα πρέπει να κρατήσεις χαμηλούς τόνους, διαφορετικά δεν αποκλείεται να υπάρξουν έντονες αντιπαραθέσεις που θα προκαλέσουν την απομάκρυνσή σου από σημαντικά μέχρι τώρα πρόσωπα στη ζωή σου.

 

Σήμερα διατήρησε την ψυχραιμία σου, καθώς οι πιθανότητες έντονων συγκρούσεων με το ταίρι σου είναι πολλές . Αν είσαι ελεύθερος/η νέες γνωριμίες είναι πολύ πιθανές κυρίως μέσα από το φιλικό περιβάλλον που θα λειτουργήσουν ανατρεπτικά στην προσωπική σου ζωή.

 

 

Αιγόκερως

 

Η Πανσέληνος που ολοκληρώνεται σήμερα στον άξονα Κριού - Ζυγού στρέφει την προσοχή σου σε επαγγελματικά και οικογενειακά θέματα που έρχονται στο προσκήνιο και μπορεί να λειτουργούν πιεστικά, καθώς θέλεις να βρεις λύσεις και να κλείσεις οριστικά καταστάσεις. Έντονος εκνευρισμός και αιφνιδιαστικά γεγονότα μπορούν να φέρουν ανατροπές σε σημαντικές σχέσεις για εσένα, γι’ αυτό καλά θα κάνεις να διατηρήσεις την ψυχραιμία και τη λογική σου γιατί διαφορετικά δεν αποκλείεται να προκύψουν σφοδρές συγκρούσεις και ψυχρότητα με ανωτέρους σου ή πρόσωπα της οικογένειάς σου.

 

Σήμερα η ένταση που επικρατεί μπορεί να επηρεάσει άμεσα τη σχέση σου και να ανοίξεις νέα μέτωπα με το ταίρι σου ενώ δεν θα έπρεπε. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανές είναι οι νέες γνωριμίες είναι πιθανές μέσα από το επαγγελματικό περιβάλλον, η εριστική σου διάθεση όμως δεν θα βοηθήσει στην όποια θετική εξέλιξη.

 

 

Υδροχόος

 

Η Πανσέληνος που ολοκληρώνεται σήμερα στον άξονα Κριού - Ζυγού επικεντρώνει το ενδιαφέρον σου κυρίως σε σχέση με το ευρύτερο και στενό σου περιβάλλον, σε ότι αφορά ταξίδια και επαφές με το εξωτερικό, σε σχέση με σπουδές που θέλεις να ακολουθήσεις. Είναι πιθανό να υπάρξουν ανατρεπτικά γεγονότα που θα προκαλέσουν έντονες συγκρούσεις και καλά θα κάνεις να κρατήσεις χαμηλούς τόνους αν δεν θέλεις να απομακρυνθείς από πρόσωπα που μέχρι τώρα έπαιζαν καθοριστικό ρόλο για εσένα. Εξαρτάται από την προσωπική σου συμπεριφορά αν κύκλοι σχέσεων και καταστάσεων έχουν θετική ή αρνητική εξέλιξη.

 

Σήμερα η θετική σου διάθεση μπορεί να ανατραπεί και να προκύψουν αντιπαραθέσεις με το ταίρι σου, γι’ αυτό πρόσεξε.  Αν είσαι ελεύθερος/η νέες γνωριμίες μπορεί να υπάρξουν μέσα από παρέες με κοινούς πνευματικούς προορισμούς, μην είσαι εριστικός γιατί θα χάσεις.

 

 

Ιχθύες

 

Η Πανσέληνος που ολοκληρώνεται σήμερα στον άξονα Κριού - Ζυγού στρέφει το ενδιαφέρον σου σε ότι αφορά οικονομικά ζητήματα σε σχέση με τρίτους που μπορεί να βρίσκονται σε εξέλιξη, κληρονομικά θέματα και επιχειρηματικές κινήσεις που σε ενδιαφέρουν. Μπορείς να οριστικοποιήσεις θέματα που μπορεί να εκκρεμούν, όμως δεν αποκλείεται να υπάρξουν ανατροπές, ξαφνικά έξοδα ή αλλαγές που να σου προκαλέσουν άγχος και εκνευρισμό οδηγώντας σε σέ εντάσεις και συγκρούσεις με τα πρόσωπα που συναλλάσσεσαι. Μόνο κρατώντας την ψυχραιμία σου και εμπιστευόμενος την διαίσθησή σου θα οδηγήσεις σε σωστή κατεύθυνση τις όποιες εξελίξεις.

 

Σήμερα ζήλια, καχυποψία και ανασφάλεια μπορεί να προκαλέσουν έντονες αντιπαραθέσεις με το ταίρι σου και δεν αποκλείεται να υπάρξει απομάκρυνση, γι’ αυτό δείξε σύνεση. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανή νέα γνωριμία να αναστατώσει για τα καλά τη ζωή σου ξαφνικά, πρόσεξε γιατί οι ανασφάλειές σου μπορεί να δημιουργήσουν εκρηκτικό κλίμα.

 

Πηγή: Τα ζώδια σήμερα από την Σμάρω Σωτηράκη από e-zwdia.gr ​ 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!