ΖΩΔΙΑ

Οι αστρολογικές προβλέψεις της Πέμπτης 18 Απριλίου 2019

Η Σελήνη βρίσκεται στο Ζυγό και είναι έντονη η ανάγκη να έρθεις σε επαφή με τις ρίζες σου, καθώς η οικογένεια για εσένα είναι το ασφαλές καταφύγιό σου που σου παρέχει ασφάλεια και συναισθηματική προστασία. Προσοχή γιατί η κυκλοθυμία σου μπορεί να προκαλέσει προβλήματα. 

Κριός

 

Η Σελήνη βρίσκεται στο Ζυγό και η ανάγκη να εξισορροπήσεις τις σχέσεις σου σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο είναι έντονες, καθώς είναι σημαντικό για εσένα να μην υπάρχουν εντάσεις και καβγάδες με το ταίρι και τους συνεργάτες σου που θα εγείρουν προσωπικούς φόβους και ανασφάλειες. Το βράδυ το τετράγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο στον Αιγόκερω πιθανά να χαλάσει την διάθεσή σου, καθώς εμπόδια και ένταση στον επαγγελματικό χώρο μπορεί να προκύψουν και να υπάρξει έντονη απογοήτευση και κατήφεια.

 

Σήμερα μην αφήσεις την απαισιοδοξία να επικρατήσει και να χαλάσει την ατμόσφαιρα στη σχέση σου. Αν είσαι ελεύθερος/η νέες γνωριμίες μπορεί να υπάρξουν, καλά θα κάνεις όμως να αφήσεις την απογοήτευση στην άκρη, καθώς είναι αυτή που θα δημιουργήσει προβλήματα με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.


 

Ταύρος

 

Η Σελήνη παραμένει στο Ζυγό και η καθημερινότητα είναι εντονότερη από ποτέ, καθώς μπορεί να αυξηθούν οι υποχρεώσεις που θα προκαλέσουν άγχος αλλά και πιθανές αγγαρείες που θα εγείρουν γκρίνια και επικριτικότητα προκαλώντας εντάσεις με συναδέλφους σου. Η ανάγκη άσκησης για την εκτόνωση αυτού του ψυχικού δυναμικού είναι απαραίτητη. Το βράδυ το τετράγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο στον Αιγόκερω λειτουργεί ενισχυτικά στο άγχος και τη νευρικότητα και δεν αποκλείεται να προκληθούν εντάσεις τόσο με πρόσωπα που συναναστρέφεσαι καθημερινά, όσο και με πρόσωπα που θα βρεθείς σε παρέα, κάτι που θα κάνει εντονότερη την απαισιοδοξία και την κατήφεια.

 

Σήμερα μην επιτρέψεις στην καθημερινότητα και πιθανά προβλήματα που θα υπάρξουν να προκαλέσουν εντάσεις με το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος/η το άγχος και πιθανή απαισιοδοξία δεν αφήνει περιθώρια για να ασχοληθείς με την ερωτική σου ζωή.

 

 

Δίδυμοι

 

Η Σελήνη παραμένει στο Ζυγό και ο έρωτας πρωτοστατεί στη ζωή σου και σήμερα, καθώς είναι έντονη η διάθεση να ασχοληθείς με το ταίρι σου και να περάσεις όμορφες στιγμές μαζί του. Σημαντικό είναι επίσης να βάλεις στο πρόγραμμά σου δημιουργικές δράσεις, καθώς η τέχνη είναι κάτι που σε ευχαριστεί πάρα πολύ. Το βράδυ το τετράγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο στον Αιγόκερω δημιουργεί έντονη κατήφεια και πεσιμισμό λόγω ανασφαλειών και φόβων που μπορεί να εκδηλωθούν έντονα στο/η σύντροφό σου δημιουργώντας προβλήματα στη σχέση σου.

 

Προσπάθησε να διαχειριστείς ανασφάλειες και ενοχές που σε βαραίνουν για να μην υπάρξουν προβλήματα στη σχέση σου.  Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανές είναι οι νέες γνωριμίες, καλά θα κάνεις όμως να αφήσεις προβληματισμούς και φόβους στην άκρη αν θέλεις πραγματική να ευοδωθεί.


 

Καρκίνος

 

Η Σελήνη βρίσκεται στο Ζυγό και είναι έντονη η ανάγκη να έρθεις σε επαφή με τις ρίζες σου, καθώς η οικογένεια για εσένα είναι το ασφαλές καταφύγιό σου που σου παρέχει ασφάλεια και συναισθηματική προστασία. Προσοχή γιατί η κυκλοθυμία σου μπορεί να προκαλέσει προβλήματα. Το βράδυ το τετράγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο στον Αιγόκερω είναι πιθανό να επηρεάσει έντονα τη διάθεσή σου, καθώς προβλήματα με τους συνεργάτες σου μπορεί να σε επηρεάσουν αρνητικά και να προκληθούν αντιπαραθέσεις με πρόσωπα της οικογένειάς σου.

 

Σήμερα πιθανή απαισιοδοξία μπορεί να φέρει σύγκρουση και απομάκρυνση από το ταίρι σου, μην το επιτρέψεις. Αν είσαι ελεύθερος/η η έντονη εσωστρέφεια και η κυκλοθυμία δεν επιτρέπει να ασχοληθείς ενεργά με την προσωπική σου ζωή, πιθανά να προτιμήσεις την απομόνωση.

 

 

Λέων

 

Η Σελήνη παραμένει στο Ζυγό και η διάθεση για κοινωνικότητα και επικοινωνία είναι χαρακτηριστική. Πιθανό είναι να στραφείς στον κοντινό σου περίγυρο και δεν αποκλείεται να επιδιώξεις να βρεθείς με πρόσωπα σημαντικά για εσένα για χαλαρές συζητήσεις και κοινωνικό σχολιασμό. Το βράδυ το τετράγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο στον Αιγόκερω προκαλεί βαρυθυμία και κατήφεια λόγω πιθανών εντάσεων και προβλημάτων στην καθημερινότητα, που δεν θα διστάσεις να εκδηλώσεις σε στενά σου πρόσωπα προκαλώντας εντάσεις που καλό είναι να αποφύγεις.

 

Σήμερα σημαντικό είναι να μην επιτρέψεις στην απαισιοδοξία να χαλάσει το κέφι σου, γιατί μπορεί να γίνεις σκληρός με τον άνθρωπό σου.  Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανό είναι να υπάρξει νέα γνωριμία που να σε ενδιαφέρει, καλό είναι βέβαια να διαχειριστείς την κακή διάθεση γιατί θα φέρει εμπόδια στην όποια εξέλιξη.

 

 

Παρθένος

 

Η Σελήνη βρίσκεται στο Ζυγό και επικεντρώνεσαι σε ότι αφορά το εισόδημά σου, καθώς είναι αυτό που σου δημιουργεί αίσθημα ασφάλειας και αυτοπεποίθηση. Είναι ευκαιρία για να τακτοποιήσεις λογαριασμούς και οικονομικές εκκρεμότητες που μπορεί να έχεις, καθώς η διαχείριση για εσένα είναι σημαντική. Το βράδυ το τετράγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο στον Αιγόκερω μπορεί να προκαλέσει απογοήτευση για οικονομικά ζητήματα ή εμπόδια που μπορεί να προκύψουν με το ταίρι σου, καλά θα κάνεις όμως να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου και να μην επιτρέψεις στους φόβους να σε κατανικήσουν.

 

Σήμερα πιθανές ανασφάλειες και κατήφεια μπορεί να χαλάσουν μία ιδανική ευκαιρία για ρομαντικές στιγμές για δύο.  Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανές είναι οι νέες γνωριμίες, καλά θα κάνεις όμως να προσέξεις τη διάθεσή σου, γιατί η απαισιοδοξία θα προκαλέσει απομάκρυνση.


 

Ζυγός

 

Η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιό σου και έχεις στραμμένη την προσοχή σου σε ότι αφορά τις προσωπικές σου ανάγκες, κάτι που μπορεί σε ωθήσει σε εγωιστικές τάσεις και υποκειμενισμό. Δραστικές κινήσεις είναι πιθανές για νέες συνεργασίες, καθώς ο δυναμισμός σου δεν σε αφήνει να μείνεις άπραγος. Το βράδυ το τετράγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο στον Αιγόκερω φέρνει στο προσκήνιο επαγγελματικά ζητήματα και πιθανά εμπόδια που υπάρχουν που θα χαλάσουν την διάθεσή σου και θα προκαλέσουν πιθανά πεσιμισμό και αποξένωση από το περιβάλλον σου.

  

Σήμερα οι απότομες και σκληρές σου αντιδράσεις είναι πιθανό να προκαλέσουν προβλήματα στη σχέση σου, προσπάθησε να αφήσεις επαγγελματικά προβλήματα εκτός της προσωπικής σου ζωή.  Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανή είναι νέα γνωριμία που μπορεί να προκύψει, πρόσεξε όμως καθώς η διάθεσή σου θα καθορίσει την εξέλιξη.


 

Σκορπιός

 

Η Σελήνη παραμένει στο Ζυγό και έρχονται στο φως τραύματα και καταστάσεις του παρελθόντος που ακόμα σε ταλαιπωρούν και σε ωθούν σε έντονη εσωστρέφεια και μελαγχολία. Είναι σημαντικό να ασχοληθείς με κάτι καθημερινό και πρακτικό, καθώς μόνο με αυτό τον τρόπο θα ισορροπήσεις την διάθεσή σου. Το βράδυ το τετράγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο στον Αιγόκερω δυσκολεύει περαιτέρω την ψυχολογίας σου και είναι πιθανό να έρθεις σε αντιπαράθεση με κοντινά σου πρόσωπα για παλιότερες καταστάσεις που θα σε οδηγήσουν στην απομάκρυνση.

 

Σήμερα μελαγχολικές διαθέσεις και απαισιοδοξία δεν βοηθούν να αφεθείς στο/η σύντροφό σου, κάτι που μπορεί να στοιχίσει στη σχέση σου.  Αν είσαι ελεύθερος/η η έντονη εσωστρέφεια δεν είναι πιθανό να σου επιτρέψει να αφεθείς και να ασχοληθείς με τα προσωπικά σου.

 

 

Τοξότης

 

Η Σελήνη βρίσκεται στο Ζυγό και επικεντρώνεσαι στο να επικοινωνήσεις τις πρωτότυπες και επαναστατικές ιδέες σου στρεφόμενος κυρίως στο φιλικό σου περιβάλλον αλλά και σε συλλογικές προσπάθειες που συμμετέχεις. Προσοχή γιατί μπορεί να γίνεις ιδιαίτερα εριστικός και απαξιωτικός με όποιον δεν συμφωνεί μαζί σου. Το βράδυ το τετράγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο στον Αιγόκερω μπορεί να βγάλει στην επιφάνεια αδιαλλαξία και σκληρότητα και δεν αποκλείεται να υπάρξουν συγκρούσεις με φίλους λόγω της κακής σου διάθεσης.

 

Μην γίνεσαι αυστηρός με το ταίρι σου σε περίπτωση που δεν συμμερίζεται τις απόψεις σου προκαλώντας εντάσεις. Αν είσαι ελεύθερος/η μέσα από φίλους μπορεί να υπάρξουν νέες γνωριμίες, όμως πιθανή απαισιοδοξία θα φέρει αντιπαραθέσεις που δεν θα επιτρέψουν.

 

 

Αιγόκερως

 

Η Σελήνη βρίσκεται στο Ζυγό και αναλώνεσαι σε ευθύνες και υποχρεώσεις στην καριέρα σου που μπορεί να σε αγχώνουν, όμως μπορείς να ανταποκριθείς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και να επιτύχεις την προσωπική εξέλιξη που επιζητάς σε επαγγελματικό επίπεδο. Το βράδυ το τετράγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο στο ζώδιό σου πιθανά να φέρει επιπλέον ευθύνες και εμπόδια που θα σε οδηγήσουν στο να κλειστείς στον εαυτό σου και να απογοητευτείς, καλό είναι βέβαια να το διαχειριστείς με ψυχραιμία για να υπάρξουν ζητήματα με συνεργάτες ή το ταίρι σου.

 

Σήμερα μην κλείνεσαι στον εαυτό σου λόγω απογοήτευσης ή πιθανών εμποδίων, καθώς θα επηρεάσει άμεσα τη σχέση σου.  Αν είσαι ελεύθερος/η νέες γνωριμίες μέσα από το επαγγελματικό περιβάλλον είναι πιθανές, περιόρισε μόνο την κατήφεια γιατί θα δημιουργήσει ψυχρό κλίμα.

 

 

Υδροχόος

 

Η Σελήνη βρίσκεται στο Ζυγό και η ανάγκη να κινηθείς σε πνευματικούς δρόμους σε οδηγεί στο να συναναστραφείς πρόσωπα με κοινές φιλοσοφικές καταβολές. Το κέφι συνεχίζεται αμείωτο και η αισιοδοξία είναι στα ύψη. Η διασκέδαση και το ερωτικό παιχνίδι είναι καθοριστικοί παράγοντες για εσένα. Το βράδυ το τετράγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο στον Αιγόκερω μπορεί να χαλάσει τη διάθεσή σου και να υπάρξουν εντάσεις με πρόσωπα σε παρέα που θα βρεθείς, λόγω πιθανών διαφωνιών, που θα σου δημιουργήσουν αναστάτωση και πεσιμισμό.

 

Σήμερα μην αφήσεις καταστάσεις του παρελθόντος να χαλάσουν την ατμόσφαιρα στη σχέση σου.  Αν είσαι ελεύθερος/η νέες γνωριμίες είναι πιθανές, προσπάθησε όμως να διατηρήσεις την θετική σου διάθεση για να μην υπάρξει ψυχρότητα προκαλώντας προβλήματα στην όποια εξέλιξη των πραγμάτων.

 

 

Ιχθύες

 

Η Σελήνη βρίσκεται στο Ζυγό και η νευρικότητα παραμένει, καθώς έντονα συναισθήματα, φόβοι και ενοχές κάνουν την εμφάνισή τους και δεν σου είναι εύκολα διαχειρίσιμα. Η προσοχή σου είναι στραμμένη σε οικονομικές υποθέσεις, κληρονομικά ή επιχειρηματικές κινήσεις που μπορεί να σε ενδιαφέρουν, εμπιστεύσου την διαίσθησή σου και δεν θα χάσεις. Το βράδυ το τετράγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο στον Αιγόκερω δεν βοηθά στην αναπτέρωση του ηθικού σου, καθώς εντείνει την ανασφάλεια και σε ωθεί σε έντονη μοναχικότητα. Πιθανά εμπόδια ή προβλήματα οικονομικής φύσεως σε απογοητεύουν.

 

Σήμερα η ένταση των συναισθημάτων και πιθανή ανασφάλεια βγαίνει έντονα στη σχέση σου, πρόσεχε γιατί η απομάκρυνση μπορεί να φέρει προστριβές. Αν είσαι ελεύθερος/η δεν είναι ιδανική μέρα για να ασχοληθείς με την ερωτική σου ζωή, καθώς πιθανή κατήφεια και φόβοι δεν σου επιτρέπουν να απελευθερωθείς.

 

Πηγή: Τα ζώδια σήμερα από την Σμάρω Σωτηράκη από e-zwdia.gr ​ 

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!