ΖΩΔΙΑ

Οι αστρολογικές προβλέψεις της Δευτέρας 15 Απριλίου 2019

Η Σελήνη το μεσημέρι περνάει στην Παρθένο και επικεντρώνεσαι κυρίως σε ότι αφορά τις διαπροσωπικές σου σχέσεις, καθώς είναι έντονη η ανάγκη σου να διατηρήσεις τις ισορροπίες λόγω πιθανών ανασφαλειών και φόβου μοναξιάς που σε διακατέχει.

Κριός

 

Η Σελήνη το μεσημέρι περνάει στην Παρθένο και επικεντρώνεις την προσοχή σου σε θέματα ρουτίνας και σε ότι αφορά την εργασία σου, καθώς πιθανόν είναι αγγαρείες και υποχρεώσεις να αυξηθούν, κάτι που θα σε αγχώσει. Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ουρανό στον Ταύρο δημιουργεί ιδανικές συνθήκες για ξαφνικές αυξήσεις ή κέρδη που προέρχονται από τον εργασιακό χώρο, καθώς πιθανό είναι να εκτιμηθεί στο μέγιστο η προσφορά σου και αυτό να έχει άμεσο αντίκτυπο τον προσωπικό του λογαριασμό.

 

Σήμερα μην επιτρέψεις στην καθημερινότητα να απορροφήσει την ενέργειά σου, κάνε κάτι διαφορετικό που θα εκπλήξει το ταίρι σου και θα ανατρέψει τις συνήθειες. Αν είσαι ελεύθερος/η νέα γνωριμία μέσα από το εργασιακό σου περιβάλλον μπορεί να σε αιφνιδιάσει θετικά και να παίξει σημαντικό ρόλο στην προσωπική σου ζωή.


 

Ταύρος

 

Η Σελήνη το μεσημέρι περνάει στην Παρθένο και η χαρά που νιώθεις είναι διάχυτη. Επικεντρώνεται κυρίως στο να διασκεδάσεις, να περάσεις όμορφες ερωτικές στιγμές με το ταίρι σου και να ασχοληθείς κυρίως με δημιουργικές δραστηριότητες που σε κεντρίζουν βάζοντας την τέχνη στο πρόγραμμά σου. Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ουρανό στο ζώδιό σου μπορεί να φέρει ξαφνικές προτάσεις από παρέες για διασκέδαση που θα είναι κάτι διαφορετικό για εσένα και θα απογειώσουν το κέφι, παράλληλα δεν αποκλείεται να υπάρξουν νέες γνωριμίες στον ερωτικό τομέα που θα εντείνουν το πάθος και το καρδιοχτύπι.

 

Σήμερα ξαφνικές εκπλήξεις μπορούν να εκτοξεύσουν το ερωτικό πάθος και να δημιουργήσουν ιδανικό κλίμα στη σχέση σου. Αν είσαι ελεύθερος/η νέα γνωριμία μπορεί να έρθει αιφνιδιαστικά και να αλλάξει δραματικά την προσωπική σου ζωή.

 

 

Δίδυμοι

 

Η ανάγκη να βρεθείς με την οικογένειά σου είναι σημαντικότατη, καθώς από το μεσημέρι η Σελήνη περνάει στην Παρθένο και επιδιώκεις να είσαι με πρόσωπα του οικογενειακού του περιβάλλοντος, καθώς είναι αυτά που θα σου δώσουν την τρυφερότητα και την ασφάλεια που αποζητάς. Το τρίγωνο της με τον Ουρανό στον Ταύρο μπορεί να φέρει αιφνίδιες συζητήσεις για καταστάσεις του παρελθόντος που σε έχουν πιθανά αγγίξει, έχεις τώρα την ευκαιρία όμως να ξεκαθαρίσεις τη θέση σου και να αφήσεις πίσω σου ότι σε βαραίνει νιώθοντας πια απελευθερωμένος από πληγές και ενοχές.

 

Σήμερα ο συναισθηματισμός θα είναι έντονος και εκμεταλλεύσου την ημέρα για να εκπλήξεις θετικά το/η σύντροφό σου δημιουργώντας την κατάλληλη ατμόσφαιρα στον προσωπικό σου χώρο.  Αν είσαι ελεύθερος/η ξαφνικές γνωριμίες μπορεί να υπάρξουν μέσα από το οικείο φιλικό περιβάλλον που να σε αναστατώσουν έντονα και να βγάλουν στην επιφάνεια πρωτόγνωρο συναισθηματισμό.


 

Καρκίνος

 

Η διάθεση για επικοινωνία κυριαρχεί με τη Σελήνη να περνάει στον Παρθένο μετά το μεσημέρι και να στρέφεις την προσοχή σου στο στενό σου περίγυρο, καθώς για σένα είναι μοναδική ευκαιρία να βρεθείς με κοντινά σου πρόσωπα και να συζητήσεις μαζί τους περνώντας χαλαρές και ευχάριστες στιγμές. Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ουρανό στον Ταύρο μπορεί να φέρει πρωτοποριακές ιδέες σε ότι αφορά προβληματισμούς που μπορεί να απασχολούν τα κοντινά σου άτομα και με αυτό τον τρόπο να προσπαθήσεις να βοηθήσεις να ξεπεράσουν πιθανές καταστάσεις.

 

Σήμερα μία ξαφνική κοντινή απόδραση μπορεί να λειτουργήσει άκρως ανανεωτικά για τη σχέση σου μη διστάσεις να εκπλήξεις το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος/η νέες γνωριμίες μπορεί να υπάρξουν που θα σε αιφνιδιάσουν θετικά και θα δημιουργήσουν έντονο καρδιοχτύπι.

 

Λέων

 

Η Σελήνη το μεσημέρι περνάει στην Παρθένο και ζητήματα οικονομικής φύσεως, λογαριασμοί και εκκρεμότητες έρχονται στην επιφάνεια, κάτι που μπορεί να σου δημιουργεί έντονη ανασφάλεια. Η ανάγκη σου να απολαύσεις το καλό φαγητό ή να ξοδέψεις χρήματα για τον εαυτό σου είναι διάχυτη. Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ουρανό στον Ταύρο μπορεί να φέρει ξαφνικές ευκαιρίες για κέρδη μέσα από τον επαγγελματικό χώρο ή μία αύξηση που πιθανά να δείχνει την αναγνώριση των ανωτέρων σου σε όλες τις προσπάθειες που έχει καταβάλει. Η τάση του να πάρεις οικονομικά ρίσκα είναι έντονη.

 

Σήμερα ανατρέποντας τα δεδομένα μπορεί να εντείνεις το πάθος και να περάσεις ένα μοναδικό βράδυ άκρως ρομαντικό με το/η σύντροφό σου αιφνιδιάζοντας τον/την με ένα δείπνο.  Αν είσαι ελεύθερος/η  νέα πρόσωπα μπορεί να ανατρέψουν τις ήρεμες στιγμές που θέλεις να περάσεις και να απογειώσουν τον ερωτισμό.

 

 

 

Παρθένος

 

Η Σελήνη το μεσημέρι περνάει στο ζώδιό σου και επικεντρώνεσαι κυρίως τις προσωπικές σου ανάγκες, καθώς με δυναμικό και παρορμητικό τρόπο θα επιδιώξεις από το σύντροφο ή τους συνεργάτες σου να αντιληφθούν αυτά που νιώθεις και να προσπαθήσουν να τα καλύψουν. Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ουρανό στον Ταύρο μπορεί να σου δώσει ευκαιρίες που θα σε αιφνιδιάσουν για να βρεθείς με παρέες που έχεις καιρό να δεις και να περάσεις υπέροχες στιγμές διασκεδάζοντας. Δεν αποκλείεται να υπάρχουν σημαντικά νέα από πρόσωπα που βρίσκονται στο εξωτερικό που θα σε εκπλήξουν και θα σε ενθουσιάσουν.

 

Σήμερα μην αφήσεις τον εγωισμό να σε κυριεύσει και κάνε την ανατροπή βγαίνοντας και διασκεδάζοντας με το ταίρι σου που θα λειτουργήσει ευεργετικά για τη σχέση σας.  Αν είσαι ελεύθερος/η   νέες γνωριμίες μπορεί να σου δημιουργήσουν έντονο καρδιοχτύπι.


 

Ζυγός

 

Η Σελήνη το μεσημέρι περνάει στην Παρθένο και η ευαισθησία ξεχειλίζει. Έντονες τάσεις μοναχικότητας και εσωστρέφειας κάνουν την εμφάνισή τους, καθώς καταστάσεις του παρελθόντος που μπορεί να ήταν τραυματικές για σένα έρχονται στην επιφάνεια και δημιουργούν έντονες ανασφάλειες και φόβους. Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ουρανό στον Ταύρο  σου δίνει τη δυνατότητα να λύσεις οικονομικά ζητήματα που μπορεί να εκκρεμούν από το παρελθόν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, καθώς οι ιδέες σου θα αποδειχθούν οι κατάλληλες έστω και αν είναι πρωτοποριακές. 

 

Σήμερα άφησε τη μελαγχολία στην άκρη και αιφνιδίασε το ταίρι σου με ένα άκρως ρομαντικό και παθιάρικο σκηνικό.  Αν είσαι ελεύθερος/η  πρόσωπα από το παρελθόν πιθανά να κάνουν την εμφάνισή τους και να εκτοξεύσουν την ένταση και το πάθος.


 

Σκορπιός

 

Η Σελήνη το μεσημέρι περνάει στην Παρθένο και επικεντρώνεσαι σε στόχους και φιλοδοξίες που μπορεί να έχεις, καθώς ήρθε η κατάλληλη στιγμή να τους δρομολογήσεις. Τα φιλικά σου πρόσωπα παίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο αφού η επικοινωνία μαζί τους είναι αυτό που σε ευχαριστεί και είναι βέβαιο ότι θα το επιδιώξεις σήμερα. Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ουρανό στον Ταύρο μπορεί να δώσει μοναδικές νέες  γνωριμίες και πρόσωπα μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον που θα επιδιώξουν να συνεργαστούν μαζί σου δείχνοντας να σε στηρίζουν σε πιθανές πρωτοποριακές ιδέες που έχεις.

 

Σήμερα ξαφνικές εκπλήξεις διοργανώνοντας παρέες με φίλους και εξόδους είναι αυτό που θα ομορφύνει το κλίμα στη σχέση σου.  Αν είσαι ελεύθερος/η νέες γνωριμίες μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον μπορεί να σε εκπλήξουν ευχάριστα και να παίξουν καθοριστικό ρόλο στην προσωπική σου ζωή.

 

 

Τοξότης

Η Σελήνη από το μεσημέρι περνάει στην Παρθένο και στρέφεις την προσοχή σου σε ότι αφορά την δημόσια εικόνα σου και την καριέρα. Πιθανό είναι να αυξηθούν οι υποχρεώσεις και ευθύνες, κάτι που μπορεί να εντείνει το άγχος, όμως θα πρέπει να εμπιστευτείς τον εαυτό σου, την υπευθυνότητα και την εργατικότητα που δείχνεις αφού μπορείς να ανταποκριθείς σε ότι προκύψει. Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ουρανό στον Ταύρο δημιουργεί συνθήκες για ξαφνικές προτάσεις μέσα από τον εργασιακό χώρο που θα σε βοηθήσουν στο να επιτύχεις τους στόχους σου και να έχουν απήχηση οι ιδέες σου σε ευρύτερο κοινό.

 

Σήμερα πιθανές ευθύνες να μην επιτρέπουν να δώσεις προσοχή στο ταίρι σου, κάνε την ανατροπή και άφησε τις υποχρεώσεις στην άκρη. Αν είσαι ελεύθερος/η  πιθανές είναι οι νέες γνωριμίες μέσα από το επαγγελματικό περιβάλλον που θα αλλάξουν ριζικά την καθημερινότητά σου.

 

 

Αιγόκερως

 

Η Σελήνη από το μεσημέρι περνάει στην Παρθένο και το κέφι σου ανεβαίνει κατακόρυφα, καθώς αυτό που επιδιώκεις είναι να βρεθείς με πρόσωπα που έχετε κοινά πνευματικά ενδιαφέροντα, να διασκεδάσεις, να συζητήσεις. Σημαντική είναι η επαφή και με το ευρύτερο συγγενικό και φιλικό σου περιβάλλον. Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ουρανό στον Ταύρο εντείνει τις πιθανότητες για ξαφνικές προκλήσεις που θα αλλάξουν το πρόγραμμά σου και θα δημιουργήσουν τις συνθήκες για να περάσεις μοναδικά. Εκπλήξεις από το/η σύντροφό σου που θα απογειώσουν τη σχέση είναι επίσης πιθανές.

 

Σήμερα κάνε εσύ την ανατροπή και επιδίωξε να περάσεις όμορφα με το/η σύντροφό σου, μία ξαφνική απόδραση στην ύπαιθρο θα εντείνει τον έρωτά σας.  Αν είσαι ελεύθερος/η νέα γνωριμία που θα ταρακουνήσει για τα καλά τον ερωτικό τομέα που έρχεται μέσα από το ευρύτερο φιλικό και συγγενικό του περιβάλλον.

 

 

Υδροχόος

 

Η Σελήνη από το μεσημέρι περνάει στην Παρθένο και ο εκνευρισμός ανεβαίνει κατακόρυφα, καθώς πιθανές ανασφάλειας και φόβου έρχονται στην επιφάνεια και δεν σου είναι εύκολο να τις διαχειριστείς. Οικονομικά ζητήματα σε σχέση με τρίτους και επιχειρηματικές κινήσεις μπορεί να σε απασχολήσουν. Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ουρανό στον Ταύρο μπορεί να φέρει ξαφνικές ανατροπές άκρως θετικές σε ότι αφορά οικονομικά ζητήματα που σε ενδιαφέρουν και να καταφέρεις να τα δρομολογήσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για σένα.

 

Σήμερα το πάθος και ο ερωτισμός μπορούν να συνδυαστούν μοναδικά δημιουργώντας τις κατάλληλες συνθήκες για μία έκπληξη στο ταίρι σου που θα απογειώσει τη σχέση σου.  Αν είσαι ελεύθερος/η  νέα κεραυνοβόλα γνωριμία μπορεί να υπάρξει που θα ταράξει για τα καλά τα λιμνάζοντα νερά της ζωής σου.

 

 

Ιχθύες

 

Η Σελήνη το μεσημέρι περνάει στην Παρθένο και επικεντρώνεσαι κυρίως σε ότι αφορά τις διαπροσωπικές σου σχέσεις, καθώς είναι έντονη η ανάγκη σου να διατηρήσεις τις ισορροπίες λόγω πιθανών ανασφαλειών και φόβου μοναξιάς που σε διακατέχει. Μην αφήνεις στην άκρη τις προσωπικές σου ανάγκες γιατί το πιθανότερο είναι αργά ή γρήγορα να εκτονωθείς με αρνητικό τρόπο. Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ουρανό στον Ταύρο είναι πιθανό να φέρει στο προσκήνιο σημαντικές νέες συνεργασίες που θα είναι άκρως ευνοϊκές για σένα, κάτι που θα αλλάξει ριζικά στόχους και φιλοδοξίες που έχεις στη ζωή σου.

 

Σήμερα  σημαντικό είναι να πρωτοτυπήσεις και να δημιουργήσεις κάτι διαφορετικό για εσένα και το ταίρι σου που θα σας βγάλει από τη συνήθεια. Αν είσαι ελεύθερος/η  νέα κεραυνοβόλα γνωριμία μπορεί να υπάρξει που θα αφήσει το στίγμα της στην προσωπική σου ζωή.

 

 

Πηγή: Τα ζώδια σήμερα από την Σμάρω Σωτηράκη από e-zwdia.gr ​ 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!