GOSSIP

Ο Πέτρος Κωστόπουλος μίλησε στην tv για το γάμο Μπαλατσινού - Κικίλια

Αυτή την εβδομάδα μια από τις ειδήσεις από το χώρο της σόουμπιζ, που προκάλεσε μεγάλο ντόρο ήταν η αναγγελία του γάμου της Τζένης Μπαλατσινού και του Βασίλη Κικίλια.

Η αναγγελία του γάμου του πρώην μοντέλου και παρουσιάστριας με τον πρώην Υπουργό, δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα Καθημερινή και πολλοί έμειναν έκπληκτοι αφού θεωρούσαν πως αυτό το ζευγάρι είχε χωρίσει.


Οι κόρες της Τζένης Μπαλατσινού και του Πέτρου Κωστόπουλου, σχολίασαν μέσω social media την είδηση του γάμου της μαμάς τους και φάνηκαν να είναι χαρούμενες, αλλά ο πρώην σύζυγος της Τζένης Μπαλατσινού και πρώην εκδότης Πέτρος Κωστόπουλος είχε αποφύγει να σχολιάσει την είδηση στους δημοσιογράφους.


Και τελικά αποφάσισε να σχολιάσει τον επικείμενο γάμο της πρώην συζύγου του, μέσω της δικής του τηλεοπτικής εκπομπής όπου και δήλωσε τα ακόλουθα:


"Δεν υπάρχει δήλωση, γιατί υπάρχει η κανονική αλήθεια των ανθρώπων που είναι ισορροπημένοι, όχι τρελοί και σέβονται τους ανθρώπους με τους οποίους έζησαν και ακόμα πιο πολύ σέβονται τα παιδιά τους. Εγώ έκανα τρία παιδιά, είναι ό,τι καλύτερο έκανα στη ζωή μου. Αυτά τα παιδιά έχουν μία μαμά, δεν τα έκανα μόνος μου. Εγώ θέλω τα παιδιά όταν κάνουν κάτι να είναι πάρα πολύ χαρούμενα και με μένα και με τη μάνα τους. Όταν κάνουν κάτι και είναι χαρούμενα, εγώ είμαι ευτυχής. Άρα, για να είναι καλά τα παιδιά θα πρέπει να είναι καλά και οι γονείς τους και άρα, πάλι εγώ ως ισορροπημένος άνθρωπος θα έλεγα, θέλω να είναι και η μάνα τους καλά. Και νομίζω ότι ο κάθε σοβαρός άνθρωπος θέλει να είναι καλά η σύζυγος με την οποία χώρισε, να κάνει τη ζωή της, να κάνει τη δουλειά της, να κάνει τα πάντα και να της εύχεσαι την καλύτερη επιτυχία. Αυτό κάνω κι εγώ και είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που η οικογένειά μου είναι χαρούμενη. (Στέλνει φιλιά) Αυτά, τέλος"!
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!