GOSSIP

Μπαλατσινού - Κικίλιας: Τι είπαν μετά την αποκάλυψη πως σύντομα παντρεύονται;

Σήμερα το πρωί, όλοι είδαν την αναγγελία του γάμου της Τζένης Μπαλατσινού και του Βασίλη Κικίλια, ενός γάμου που μάλλον αποτελεί έκπληξη αφού κάποιοι έκαναν λόγο για χωρισμό.

Τελικά το πρώην μοντέλο και ο πρώην υπουργός παντρεύονται και σύμφωνα με την αναγγελία, ο γάμος τους θα γίνει στην Αθήνα.

Οι δηλώσεις του Βασίλη Κικίλια

Την ίδια ώρα που η είδηση έκανε τον γύρο του διαδικτύου, ο Βασίλης Κικίλιας παραχωρούσε συνέντευξη σε εκπομπή Αταίριαστοι του ΣΚΑΙ και μεταξύ άλλων ρωτήθηκε για τον γάμο του με τη Τζένη Μπαλατσινού. “Ναι, φυσικά και το σκέφτηκα πολύ καλά. Σας ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας. Είμαι και είμαστε πολύ χαρούμενοι. Ο γάμος θα γίνει τον Ιούνιο, σε μια ενορία της Αθήνας. Νομίζω ότι δεν υπάρχει ευτυχέστερη στιγμή από το μυστήριο του γάμου, ιερό είναι”, είπε.

Οι δηλώσεις της Τζένης Μπαλατσινού

Η εκπομπή “Μαζί σου” επικοινώνησε με τη Τζένη Μπαλατσινού, η οποία χωρίς να θέλει να πει πολλά για τον γάμο της, ανέφερε: “Σας ευχαριστώ πολύ. Να είστε καλά. Σας ευχαριστώ. Κοιτάξτε δεν θα μιλήσουμε σε κανέναν σας ευχαριστώ πάρα πολύ για το ενδιαφέρον και την ευγένειά σας. Είμαστε πολύ ευτυχισμένοι και αυτό αρκεί. Δεν θα θέλαμε να πούμε τίποτα γιατί είναι καθαρά προσωπικό και δεν θα θέλαμε να δώσουμε περισσότερες πληροφορίες. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για το ενδιαφέρον”!

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!