ΖΩΔΙΑ

Οι αστρολογικές προβλέψεις του Σαββάτου 13 Απριλίου 2019

Η Σελήνη περνάει στον Λέοντα και επικεντρώνεσαι σε ζητήματα που απασχολούν την οικογένεια σου, καθώς έχεις τη διάθεση να δώσεις λύσεις.

Κριός

 

Η Σελήνη περνάει  στον Λέοντα και εκτοξεύει τη θετική σου διάθεση, καθώς στρέφεις την προσοχή σου σε ότι σε ικανοποιεί, σου δημιουργεί χαρά, ζωντάνια, κέφι. Επικεντρώνεσαι στο να περάσεις όμορφα με το ταίρι σου και παρέες που εξασφαλίζουν καλές στιγμές, παράλληλα μπορείς να ασχοληθείς με καλλιτεχνικές δράσεις που σε ενδιαφέρουν, όπως το θέατρο και κινηματογράφος. Το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ουρανό στον Ταύρο μπορεί να δημιουργήσει υπερένταση και εκνευρισμό και να μη διστάσεις να ξεσπάσεις το σύντροφό σου, δημιουργώντας προβλήματα στη σχέση σου. Προσπάθησε να κρατήσεις την ψυχραιμία σου.

 

Μην επιτρέψεις σε πιθανή νευρικότητα να δημιουργήσει εντάσεις με το ταίρι σου που θα χαλάσουν τις ευχάριστες στιγμές. Αν είσαι ελεύθερος/η λάμπεις και αυτό είναι δύσκολο να μην γίνει αντιληπτό, ο εκνευρισμός σου όμως μπορεί να απομακρύνει πιθανή νέα γνωριμία.


 

Ταύρος

 

Η Σελήνη περνάει στον Λέοντα και επικεντρώνεσαι σε ζητήματα που απασχολούν την οικογένεια σου, καθώς έχεις τη διάθεση να δώσεις λύσεις. Η ανάγκη να βρεθείς κοντά με τα οικεία σου πρόσωπα είναι εμφανής, καθώς νιώθεις εξαιρετικά μαζί τους έχοντας την ασφάλεια, τη σιγουριά και την τρυφερότητα που χρειάζεσαι. Το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ουρανό στο ζώδιό σου δημιουργεί έντονο κλίμα και νευρικότητα και δεν θα είναι δύσκολο σε πιθανές συζητήσεις να ξεσπάσεις απότομα σε πρόσωπα της οικογένειάς σου προκαλώντας έντονες συγκρούσεις.

 

Σήμερα επεδίωξε να βρεθείς με το ταίρι σου στο προσωπικό σου χώρο, πρόσεξε όμως γιατί ο εκνευρισμός σου μπορεί να προκαλέσει εντάσεις μεταξύ σας. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανές είναι οι νέες γνωριμίες μέσα από το οικείο φιλικό περιβάλλον που μπορεί να σε αιφνιδιάσουν, προσπάθησε να συγκρατήσεις πιθανή νευρικότητα που θα προκαλέσει αντιδράσεις.


 

Δίδυμοι

 

Η Σελήνη περνάει σήμερα στον Λέοντα και είναι γεγονός ότι αποκτάς μία έντονα επικοινωνιακή διάθεση και στρέφεις την προσοχή σου στο κοντινό σου περιβάλλον, καθώς αυτό που επιθυμείς είναι να βρεθείς και να συζητήσεις μαζί τους ζητήματα που πιθανά σας απασχολούν. Το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ουρανό στον Ταύρο μπορεί να δημιουργήσει συγκρουσιακή διάθεση λόγω υπερέντασης και εκνευρισμού και δεν αποκλείεται να εκφραστείς αυθόρμητα λανθασμένα προκαλώντας έντονη αναστάτωση και προστριβές με σημαντικά πρόσωπα για σένα. Προσπάθησε να διαχειριστείς με σύνεση πιθανή νευρικότητα για να αποφύγεις δυσάρεστες καταστάσεις.

 

Σήμερα μία κουβέντα μπορεί να είναι αρκετή για να υπάρξουν καβγάδες με το/η σύντροφό σου, σκέψου καλά πριν μιλήσεις. Αν είσαι ελεύθερος/η νέα γνωριμία μπορεί να υπάρξει,  η νευρικότητά σου όμως πιθανά να δημιουργήσει εντάσεις και εμπόδια στην όποια εξέλιξη.


 

Καρκίνος

 

Η Σελήνη έχει περάσει στον Λέοντα και επικεντρώνεται κυρίως σε ότι αφορά οικονομικά ζητήματα, καθώς έρχονται στην επιφάνεια λογαριασμοί και οικονομικές εκκρεμότητες που θα πρέπει να τακτοποιήσεις. Πιθανές ανασφάλειες λόγω του εισοδήματός σου, καλό είναι να αντιμετωπιστούν με λογική. Το τετράγωνο της με τον Ουρανό στον Ταύρο μπορεί να σε οδηγήσει σε κινήσεις ρίσκου που πιθανά να δημιουργήσουν πρόβλημα στον προϋπολογισμό σου ή να υπάρξουν συγκρούσεις με πρόσωπα που συναλλάσσεται λόγω της έντονης νευρικότητας που σε διέπει. Κράτησε την ψυχραιμία σου για να αποφύγεις τα χειρότερα.

 

Σήμερα ανασφάλειες και φοβίες μπορεί να εκτοξεύσουν την ένταση και να προκληθούν προβλήματα στη σχέση σου γι’ αυτό κράτησε χαμηλούς τόνους. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανές είναι οι νέες γνωριμίες που μπορεί να υπάρξουν, όμως η νευρικότητά σου μπορεί να απομακρύνει όποιο πρόσωπο δείχνει ενδιαφέρον.

 

 

Λέων

 

Η Σελήνη έχει περάσει στο ζώδιό σου και η ενεργητικότητα σου εκτοξεύεται, καθώς έχεις την ανάγκη να δραστηριοποιηθείς σε όλους τους τομείς της ζωής σου και να πάρεις πρωτοβουλίες σε ότι αφορά τις συναισθηματικές σου ανάγκες, ώστε να γίνουν αντιληπτές στο περιβάλλον σου και κυρίως στο ταίρι  και στους συνεργάτες σου. Το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ουρανό στον Ταύρο πιθανά να δημιουργήσει συνθήκες έντασης και συγκρούσεων που δεν θα διστάσεις να εκτονώσεις σε σημαντικά πρόσωπα για εσένα, γι’ αυτό δείξε σύνεση και ψυχραιμία.

 

Σήμερα το να δημιουργήσεις προστριβές με το ταίρι σου μόνο προβλήματα θα προκαλέσει, προσπάθησε να κρατήσεις χαμηλούς τόνους.  Αν είσαι ελεύθερος/η νέες γνωριμίες είναι πολύ πιθανό να προκύψουν, μην αφήσεις τα νεύρα να σε κατακλύσουν για υπάρξουν θετικές εξελίξεις.

 

 

Παρθένος

 

Η Σελήνη περνάει στον Λέοντα και έντονη είναι η εσωστρέφεια που σε καταλαμβάνει, καθώς αναμνήσεις και πληγές του παρελθόντος έρχονται στο νου σου και ο συναισθηματισμός είναι διάχυτος. Προσπάθησε να ασχοληθείς με καθημερινά ζητήματα για να καταφέρεις να ισορροπήσεις την διάθεσή σου. Το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ουρανό στον Ταύρο εντείνει τον εκνευρισμό και το πιθανότερο είναι να έχεις σπασμωδικές αντιδράσεις, προκαλώντας έντονες αντιπαραθέσεις με πρόσωπα που συναναστρέφεσαι. Προσπάθησε να ελέγξεις τα νεύρα για να μην υποπέσεις παράλληλα και σε λάθη.

 

Σήμερα ο ρομαντισμός μπορεί να είναι έντονος στη σχέση σου, αρκεί να αποφύγεις τις συγκρούσεις χωρίς λόγο.  Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανές είναι οι επιστροφές προσώπων του παρελθόντος που θα εκτοξεύσουν τη νευρικότητα και θα οδηγήσουν σε αντιπαραθέσεις που θα σε αναστατώσουν.


 

Ζυγός

 

Η Σελήνη περνάει στο Λέοντα και επικεντρώνεσαι κυρίως σε ότι αφορά στόχους και φιλοδοξίες που έχεις και πώς να τους προωθήσεις. Σημαντικό είναι για εσένα να συναναστραφείς με φίλους, καθώς θέλεις να επικοινωνήσεις μαζί τους και να εκφράσεις πρωτότυπες και επαναστατικές ιδέες σου, βρίσκοντας έτσι ανάμεσα τους αρωγούς στο να  μπορέσεις να τις υλοποιήσεις. Το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ουρανό στον Ταύρο δημιουργεί έντονη νευρικότητα, εριστική διάθεση και απότομες αντιδράσεις, καθώς σε πιθανή συζήτηση που μπορεί να έχεις πρόσωπα που διαφωνούν μπορεί να προκαλέσουν την έκρηξη σου, κάτι που θα δημιουργήσει προβλήματα στις φιλικές σου σχέσεις.

 

Σήμερα καλό είναι να διαχειριστείς με ψυχραιμία αντιδράσεις και νευρικότητα γιατί το να διαφωνεί το ταίρι σου για κάποιον κοινό στόχο που σε ενδιαφέρει μπορεί να γίνει αιτία έντονων συγκρούσεων.  Αν είσαι ελεύθερος/η  νέες γνωριμίες μπορεί να υπάρξουν μέσα από το φιλικό σου περίγυρο, ο εκνευρισμός του όμως πιθανά να είναι αιτία για απομάκρυνση.


 

Σκορπιός

 

Η Σελήνη περνάει στο Λέοντα και είναι σημαντικό για εσένα να επικεντρωθείς σε υποχρεώσεις και ευθύνες που έχουν προκύψει στην καριέρα σου, καθώς αυτό που κυρίως επιθυμείς είναι να ανταμειφθείς για την προσπάθειά σου και να εξελιχθείς στον επαγγελματικό σου χώρο. Προσοχή μόνο γιατί το άγχος μπορεί να φέρει αντίδραση. Το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ουρανό στον Ταύρο δημιουργεί συγκρουσιακό κλίμα και εκρηκτικές αντιδράσεις σε σχέση με πρόσωπα του επαγγελματικού σου περιβάλλοντος και δεν θα διστάσεις να συγκρουστείς, καθώς πιθανά να νιώθεις ότι καταπιέζεσαι αλλά δεν σου είναι εύκολο να το διαχειριστείς. Κράτησε χαμηλούς τόνους για να μην υπάρξουν δυσάρεστες συνέπειες.

 

Σήμερα οι πολλές επαγγελματικές υποχρεώσεις πιθανά να σε φορτίσουν και να εκτονωθείς στο ταίρι σου δημιουργώντας προβλήματα στην προσωπική σου ζωή.  Αν είσαι ελεύθερος/η νέες γνωριμίες μπορεί να υπάρξουν  μέσα από το επαγγελματικό σου περιβάλλον, πρόσεξε γιατί υπερένταση που έχεις θα δημιουργήσει προστριβές.

 

 

Τοξότης

 

Η Σελήνη περνάει στον Λέοντα και το κέφι απογειώνεται, καθώς βρίσκει στην αισιοδοξία, τη χαρά τη διάθεση να ζήσεις κάθε στιγμή της ζωής. Σπουδές και σεμινάρια για πνευματικά ενδιαφέροντα που σε κεντρίζουν έρχονται στο προσκήνιο. Πιθανές είναι οι συναναστροφές με πρόσωπα από το ευρύτερο συγγενικό και φιλικό σου περιβάλλον, καθώς το να βγεις και να διασκεδάσεις είναι σημαντικό για εσένα. Το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ουρανό στον Ταύρο ενισχύει την ένταση και τον εκνευρισμό και δεν αποκλείεται να γίνεις απότομος, εριστικός και αυθάδης σε όποιον από την παρέα που θα βρεθείς διαφωνήσει με τις απόψεις σου. Διατήρησε την ψυχραιμία σου και δεν θα χάσεις.

 

Σήμερα ευχάριστες στιγμές μπορείς να περάσεις με το σύντροφό σου, αρκεί να περιορίσεις πιθανή νευρικότητα που θα δυναμιτίσει το κλίμα μεταξύ σας.  Αν είσαι ελεύθερος/η νέες γνωριμίες μπορεί να υπάρξουν μέσα από το ευρύτερο φιλικό και συγγενικό του περιβάλλον, ο εκνευρισμός όμως είναι κακός σύμβουλος και θα δημιουργήσει εμπόδια στις όποιες εξελίξεις.

 

 

Αιγόκερως

 

Η Σελήνη περνάει στο Λέοντα και η νευρικότητα είναι αισθητή από το πρωί ,καθώς ξυπνάς με κακή διάθεση χωρίς να μπορείς να εξηγήσεις το λόγο. Καλό είναι σήμερα να επικεντρωθείς οικονομικά ζητήματα, κυρίως σε σχέση με τρίτους, κληρονομιές και επιχειρηματικές κινήσεις που σε ενδιαφέρουν αφού η διαίσθησή σου θα σε καθοδηγήσει μοναδικά σε θετικές για εσένα λύσεις. Το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ουρανό στον Ταύρο εντείνει περισσότερο τον εκνευρισμό και δεν αποκλείεται να αντιδράσεις απότομα σε πρόσωπα που συναλλάσσεται σε οικονομικό επίπεδο, κάτι που θα  προκαλέσει αρνητικές συνέπειες.

 

Σήμερα το πάθος και η έξαψη είναι ο μόνος τρόπος εκτόνωσης της έντασης στην προσωπική σου ζωή, διαφορετικά οι συγκρούσεις μπορεί να πάρουν άσχημη τροπή.  Αν είσαι ελεύθερος/η ο εκνευρισμός και η υπερένταση που σε διακρίνει σήμερα μπορεί να σε οδηγήσουν σε μοναχικότητα για να ισορροπήσεις την ψυχολογία σου.

 

 

Υδροχόος

 

Η Σελήνη περνάει στον Λέοντα και επικεντρώνεις το ενδιαφέρον σου σε ότι αφορά τις διαπροσωπικές σου σχέσεις, καθώς είναι σημαντικό για εσένα να διατηρήσεις τις ισορροπίες με το ταίρι ή τους συνεργάτες σου. Πιθανές είναι οι προτάσεις για νέες συνεργασίες, αφού δείχνεις να μπορείς να συμβιβαστείς με τα θέλω των άλλων, πρόσεξε όμως γιατί καταπιέζεις τα δικά σου. Το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ουρανό στον Ταύρο πιθανά να απογειώσει τον εκνευρισμό και να προκαλέσει έντονες συγκρούσεις τόσο με συνεργάτες όσο και με το σύντροφό σου, γι’ αυτό καλά θα κάνεις να κρατήσεις την ψυχραιμία σου και να σκεφτείς λογικά.

 

Σήμερα πιθανό είναι να εκνευριστείς και να δημιουργήσεις προβλήματα στη σχέση σου, θυμήσου ότι αυτό μόνο αρνητικές συνέπειες θα φέρει.  Αν είσαι ελεύθερος/η νέα πρόσωπα μέσω των συνεργατών σου μπορεί να δείξουν το ενδιαφέρον τους, προσπάθησε να διατηρήσεις την ηρεμία αποφεύγοντας τις αντιπαραθέσεις.

 

 

Ιχθύες

 

Η Σελήνη περνάει στον Λέοντα και στρέφεις την προσοχή σου σε ότι αφορά την καθημερινότητα, τη ρουτίνα και την εργασία σου, καθώς πιθανά υποχρεώσεις και αγγαρείες να αυξηθούν και αυτό να δημιουργήσει έντονο άγχος, γκρίνια και επιθετικότητα που θα εκτονώσεις στους γύρω σου. Το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ουρανό στον Ταύρο αυξάνει τον εκνευρισμό και την υπερένταση και δεν θα είναι δύσκολο να μπεις σε καβγάδες με πρόσωπα που συναναστρέφεσαι καθημερινά ή συναδέλφους σου αντιδρώντας σφόδρα σε ότι διαφωνείς, μόνο που αυτό θα εντείνει τα προβλήματα.

 

Πρόσεχε γιατί ο εκνευρισμός της καθημερινότητας και πιθανών συγκρούσεων στη δουλειά δεν πρέπει να μεταφερθεί στη σχέση ανοίγοντας νέα μέτωπα. Αν είσαι ελεύθερος/η το τρέξιμο της καθημερινότητας και η νευρικότητα δεν σε αφήνουν να επικεντρωθείς στην προσωπική σου ζωή.

 

 

Πηγή: Τα ζώδια σήμερα από την Σμάρω Σωτηράκη από e-zwdia.gr ​ 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!