GOSSIP

Δείτε τι είπε ο Μιχάλης Χατζηγιάννης για το σενάριο να γίνει πατέρας

Παρά τα αλλεπάλληλα δημοσιεύματα που κατά καιρούς αναφέρουν πως ο γνωστός τραγουδιστής Μιχάλης Χατζηγιάννης και το μοντέλο, παρουσιάστρια και ηθοποιός Ζέτα Μακρυπούλια, χωρίζουν, οι δυο τους είναι ακόμα μαζί και λογικό είναι αρκετοί να αναρωτιούνται αν σκοπεύουν να αποκτήσουν μαζί ένα παιδί.

 

Τώρα ο Μιχάλης Χατζηγιάννης παραχώρησε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στο περιοδικό People και στον Γιώργο Πράτανο και μίλησε για τη σχέση του με τη Ζέτα Μακρυπούλια, αλλά και για το ενδεχόμενο να αποκτήσουν ένα παιδάκι στο μέλλον.

 

Δείτε ένα απόσπασμα από τη συνέντευξη, το οποίο αναδημοσίευσε το faysbook.gr

Σε αγχώνει η ιδέα του να γίνεις πατέρας;

Η ολοκλήρωση ενός ανθρώπου είναι η οικογένεια. Το θεωρώ απαραίτητο για την προσωπική ολοκλήρωση. Δεν θέλω να με αγχώνει, γιατί είναι κάτι που έχω στο μυαλό, είναι στην ιδιοσυγκρασία μου και, εφόσον υπάρχουν οι συνθήκες, νομίζω πως θα γίνει με κάποιον τρόπο.

Έχεις κάποιο φόβο για τη δέσμευση που έχει κωδική ονομασία «γάμος»; Ή το θεωρείς μέσα στη ζωή;

Όλα είναι μέσα στη ζωή και μου αρέσει να είναι αυθεντικά, αντίθετα με τους κωδικούς και τους κώδικες.

Σε έναν χρόνο θα κλείσετε δέκα χρόνια σχέσης με τη Ζέτα. Πόσο σε έχει διαμορφώσει ο συγκεκριμένος δεσμός σε αυτό που είσαι σήμερα;

Είμαστε οικογένεια. Άμα ζεις με έναν άνθρωπο δέκα ολόκληρα χρόνια, σημαίνει ότι τον αγαπάς. Κι άμα αγαπάς, επιδιώκεις να διαμορφώνεσαι από τη σχέση σου μαζί του. Αυτό άλλωστε σημαίνει και η σχέση, ο δεσμός όπως είπες, που τον επιδιώκεις και που είναι το καύσιμο στο ταξίδι της ζωής. Διαφορετικά βαλτώνεις, φθείρεσαι και η αγάπη χάνεται.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!