ΖΩΔΙΑ

Οι αστρολογικές προβλέψεις της Πέμπτης 11 Απριλίου 2018

Με τη Σελήνη να έχει περάσει στον Καρκίνο είναι γεγονός ότι νιώθεις από το πρωί έντονο εκνευρισμό χωρίς να μπορείς να εξηγήσεις το λόγο. Φόβοι και ανασφάλειες δείχνουν να ξεπηδούν ξαφνικά και καλείσαι να τις διαχειριστείς με ψυχραιμία για να αποφύγεις τα ξεσπάσματα

Κριός

 

Έντονη συναισθηματικότητα και κυκλοθυμία μπορεί να υπάρξει σήμερα καθώς η Σελήνη περνάει στον Καρκίνο και σε ωθεί σε εσωστρέφεια, καθώς μπαίνεις στη διαδικασία να αναλογιστείς ζητήματα που σε απασχολούν τον τελευταίο καιρό. Η οικογένεια είναι το προσωπικό σου καταφύγιο, καθώς η επαφή με τις ρίζες σου σού δημιουργεί το υπέροχο συναίσθημα της ασφάλειας, σε γεμίζει τρυφερότητα και σιγουριά. Δεν αποκλείεται να υπάρχουν ζητήματα οικογενειακής φύσεως που θα σε αναστατώσουν, όμως καλό είναι να κρίνεις ψύχραιμα και λογικά και να μην αφεθείς στη μεταβαλλόμενη διάθεση σου για να αποφύγεις τις κόντρες.

 

Σήμερα είναι ιδανική συνθήκη για να περάσεις  ρομαντικά με το/η σύντροφό σου στο προσωπικό σου χώρο απολαμβάνοντας τρυφερές στιγμές. Αν είσαι ελεύθερος/η νέες γνωριμίες μπορεί να προκύψουν μέσα από το οικείο φιλικό περιβάλλον θα δημιουργήσουν συναισθηματική τρικυμία.


 

Ταύρος

 

H Σελήνη έχει περάσει τον Καρκίνο και εκτοξεύεται η ανάγκη για επικοινωνία, κυρίως σε ότι αφορά το κοντινό σου περιβάλλον, δηλαδή αδέρφια, ξαδέρφια, στενούς φίλους. Οι συζητήσεις μαζί τους μπορεί να είναι πολύωρες, αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι θα είναι και επί της ουσίας, καθώς απολαμβάνεις το να συζητάς ζητήματα όχι τόσο σημαντικά ώστε να χρειαστεί να εμβαθύνεις. Δείξε προσοχή σε τάσεις πολυλογίας και σε πιθανή διάθεση για να ανακατευτείς σε καταστάσεις που στην πραγματικότητα δεν σε αφορούν. Κοντινές μετακινήσεις για επαγγελματικούς λόγους είναι πολύ πιθανές.

 

Σήμερα έχεις την ευκαιρία να εκφράσεις στο ταίρι σου με ευκολία ότι νιώθεις και να περάσετε ευχάριστες στιγμές χαλαρής κουβέντας που θα σε ξεκουράσουν. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανή είναι η νέα γνωριμία σε κάποιο πάρτι ή κοινωνική εκδήλωση που μπορεί να παρευρεθείς.

 

Δίδυμοι

 

Με τη Σελήνη να περνάει στον Καρκίνο έρχεσαι αντιμέτωπος με οικονομικά ζητήματα που κυρίως σε απασχολούν. Είναι ευκαιρία σήμερα να τακτοποιήσεις λογαριασμούς και εκκρεμότητες που μπορεί να έχεις αφήσει και να δρομολογήσεις τον προϋπολογισμό σου με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Πιθανές είναι οι ανασφάλειες που μπορεί να σου δημιουργεί το εισόδημά σου, καθώς υποσυνείδητα ταυτίζεις στην προσωπική σου αξία με υλικά αγαθά, κάτι που θα πρέπει να αποβάλλεις. Δείξε προσοχή σε πιθανά έξοδα και σπατάλες που μετά μπορεί να μετανιώσεις.  

 

Σήμερα πιθανές ανασφάλειες και προσωπικοί σου φόβοι μπορεί να σε οδηγήσουν σε κτητικότητα και αδιαλλαξία προκαλώντας συγκρούσεις με το ταίρι σου. Το πάθος και ο ερωτισμός θα εκτονώσουν την κατάσταση.  Αν είσαι ελεύθερος/η νέες γνωριμίες  είναι πιθανό να προκύψουν μέσα από χαλαρές βραδιές με κοντινούς φίλους που θα σου δημιουργήσουν έντονη ερωτική διάθεση.


 

Καρκίνος

 

Η Σελήνη έχει περάσει στο ζώδιό σου και πρωταγωνιστείς σήμερα καθώς η ενεργητικότητα και ο δυναμισμός είναι εμφανής και κάνουν ιδιαίτερη αίσθηση στο περιβάλλον σου. Οι προσωπικές σου ανάγκες βρίσκονται στο επίκεντρο και είναι πιθανόν να προσπαθήσεις με έντονο τρόπο να διεκδικήσεις από τους γύρω σου να αντιληφθούν αυτά που ζητάς με σκοπό να σε καλύψουν σε απόλυτο βαθμό. Είναι όμως επίφοβο να αντιδράσεις απότομα, εριστικά και παρορμητικά, κάτι που θα δημιουργήσει έντονες αντιδράσεις και το πιθανότερο είναι να μπεις σε αντιπαραθέσεις που δεν θα έχουν τα καλύτερα για σένα αποτελέσματα.

 

Σήμερα διεκδίκησε αυτά που ζητάς από το/η σύντροφό σου με δυναμισμό και θα τα κερδίσεις, αρκεί να μην εγκλωβιστείς στον εγωισμό και την επιθετικότητα. Αν είσαι ελεύθερος/η  δεν μπορείς να περάσεις απαρατήρητος, καθώς λάμπεις και κερδίζεις τα βλέμματα των γύρω σου γι’ αυτό και νέες γνωριμίες είναι πολύ πιθανές.

 

Λέων

 

Η Σελήνη έχει περάσει στον Καρκίνο και καλείσαι να έρθεις αντιμέτωπος με καταστάσεις και τραύματα του παρελθόντος που έρχονται στη μνήμη σου και εντείνουν το συναισθηματισμό. Η εσωστρέφεια και η μοναχικότητα κυριαρχούν και απομονώνεσαι καθώς έρχεσαι σε επαφή με τον εσώτερο εαυτό σου και ψυχικά βάρη που ακόμα σε ταλαιπωρούν. Το μυαλό ταξιδεύει και δεν είναι εύκολο να συγκεντρωθεί σε ζητήματα καθημερινής φύσεως, αν το καταφέρεις όμως να ξέρεις ότι θα ισορροπήσει η ψυχολογία σου. Η ενασχόληση με την τέχνη και τον εσωτερισμό επίσης μόνο θετικά θα επιδράσει.

 

Σήμερα η τάση να απομονωθείς με το ταίρι σου είναι διάχυτη, απολαύστε μοναδικές στιγμές τρυφερότητας και ευαισθησίας που απογειώνουν το συναίσθημα. Αν είσαι ελεύθερος/η η ανάγκη να κλειστείς στον εαυτό σου μπορεί να μην σου επιτρέπει να ασχοληθείς με την προσωπική σου ζωή.

 

 

Παρθένος

 

Η Σελήνη έχει περάσει στον Καρκίνο και κυρίαρχο είναι για σένα να βρεθείς με πρόσωπα από το φιλικό σου περιβάλλον, να επικοινωνήσεις μαζί τους, να εκφράσεις σχέδια και ιδέες που έχεις καθώς η πρωτοποριακή και επαναστατική διάθεσή σου μπορεί να εντυπωσιάσει. Είναι βέβαιο ότι μέσα στο φιλικό σου κύκλο θα βρεθούν αρωγοί για τις όποιες προσπάθειες θέλεις να ξεκινήσεις. Συλλογικές προσπάθειες μπαίνουν στο πρόγραμμα, καθώς η διάθεσή σου να βοηθήσεις για ένα σκοπό που σε αγγίζει είναι έντονη, ιδιαίτερα αν αφορά ζητήματα κοινωνικής φύσεως που σε αντιπροσωπεύουν.

 

Σήμερα θέσε κοινούς στόχους με το/η σύντροφό σου και είναι βέβαιο ότι λειτουργώντας σαν ομάδα θα έρθετε πιο κοντά.  Αν είσαι ελεύθερος/η  πιθανές είναι οι νέες γνωριμίες μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον ή δεν αποκλείεται φίλος να εκδηλώσει τα συναισθήματά του για σένα.


 

Ζυγός

 

Η Σελήνη έχει περάσει στον Καρκίνο και  η επαγγελματική σου σταδιοδρομία έρχεται στο προσκήνιο, καθώς υποχρεώσεις και ευθύνες πολλαπλασιάζουν το τρέξιμο και το άγχος. Σημαντικό είναι για εσένα να καταφέρεις να προβληθείς και να αναγνωριστείς σε επαγγελματικό επίπεδο γι’ αυτό και προσπαθείς να ανταπεξέλθεις σε ότι αναλαμβάνεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Αυτό που θα πρέπει όμως να θυμάσαι είναι ότι η αδιαλλαξία που μπορεί να δείξεις πιθανά να σου κοστίσει γιατί δεν θα είναι απίθανο να προκληθούν κόντρες με πρόσωπα σημαντικά στην καριέρα σου που θα έχουν αρνητικές συνέπειες.

 

Σήμερα δεν θα είναι εύκολο να ασχοληθείς με το ταίρι σου καθώς οι υποχρεώσεις της δουλειάς θα σε απασχολήσουν έντονα. Προσπάθησε να μην εκτονώσεις το άγχος πάνω του.  Αν είσαι ελεύθερος/η δεν είναι απίθανο να υπάρξει νέα γνωριμία πολύ σημαντική τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο μέσα από το περιβάλλον της καριέρας σου.


 

Σκορπιός

 

Η Σελήνη βρίσκεται στον Καρκίνο Και το κέφι απογειώνεται. Είναι γεγονός ότι νιώθεις διάχυτη την αισιοδοξία να σε κατακλύζει και αυτό δίνει άλλη τροπή στον τρόπο που αντιμετωπίζεις τη ζωή. Επικεντρώνεσαι σε ότι αφορά πνευματικά και φιλοσοφικά ενδιαφέροντα που σε αγγίζουν και δεν αποκλείεται να υπάρξει ενδιαφέρον για σπουδές σεμινάρια ημερίδες σε αντικείμενο που θέλεις να εντρυφήσεις. Οι σχέσεις με το ευρύτερο συγγενικό και φιλικό σου περιβάλλον έρχονται στο προσκήνιο και πιθανό είναι να επιδιώξεις να βρεθείς  με κάποιους από αυτούς παίρνοντας όμορφες στιγμές. Προσοχή μόνο γιατί η αφέλεια και η αμέλια μπορεί να σου στοιχίσει σε καθημερινές υποχρεώσεις.

 

Σήμερα έχεις τη δυνατότητα να διασκεδάσεις με το/η σύντροφό σου και να περάσετε υπέροχες στιγμές που θα ανεβάσουν κατακόρυφα την ψυχολογία και των δύο.  Αν είσαι ελεύθερος/η νέα γνωριμία μπορεί να προκύψει μέσα από παρέες με κοινά πνευματικά ενδιαφέροντα που θα παίξει σημαντικό ρόλο ο παρόμοιος τρόπος σκέψης.

 

Τοξότης

 

Με τη Σελήνη να έχει περάσει στον Καρκίνο είναι γεγονός ότι νιώθεις από το πρωί έντονο εκνευρισμό χωρίς να μπορείς να εξηγήσεις το λόγο. Φόβοι και ανασφάλειες δείχνουν να ξεπηδούν ξαφνικά και καλείσαι να τις διαχειριστείς με ψυχραιμία για να αποφύγεις τα ξεσπάσματα. Οικονομικά ζητήματα σε σχέση με τρίτους, κληρονομιές και επιχειρηματικές προσπάθειες είναι το πεδίο δράσης για σήμερα, καθώς η διαίσθησή σου λειτουργεί μοναδικά και μπορεί να αποδώσει τα μέγιστα στις επιλογές που θέλεις να κάνεις.  Πρόσεχε μόνο γιατί η καχυποψία σου μπορεί να σε κάνει υπερβολικό.

 

Σήμερα  μετουσίωσε το έντονο ψυχικό δυναμικό σε πάθος και ερωτική έξαψη, διαφορετικά η νευρικότητα και η ανασφάλεια θα δυναμιτίσουν τη σχέση σου.  Αν είσαι ελεύθερος/η νέες γνωριμίες μπορεί να υπάρξουν που θα σου κόψουν την ανάσα και θα δονήσουν για τα καλά την προσωπική σου ζωή.

 

 

Αιγόκερως

 

Η Σελήνη έχει περάσει στον Καρκίνο και επικεντρώνεσαι σε ότι αφορά τις διαπροσωπικές σου σχέσεις, καθώς είναι σημαντικό για εσένα να κρατήσεις ισορροπίες με το σύντροφο και τους συνεργάτες σου λόγω του φόβου της μοναξιάς που υπάρχει στο πίσω μέρος του μυαλού σου. Η ανάγκη να είσαι αρεστός μπορεί να σε οδηγήσει σε υποχωρητικότητα και συμβιβασμούς στα δικά σου θέλω. Σημαντικές μπορεί να είναι οι νέες γνωριμίες σε επαγγελματικό επίπεδο που μπορεί να αποδώσουν τα μέγιστα σε νέες συνεργασίες.

 

Σήμερα είσαι διατεθειμένος να καλύψεις τις ανάγκες του/ης συντρόφου σου, μην αφήνεις όμως τις δικές σου στην άκρη γιατί κάποια στιγμή θα εκτονωθείς.  Αν είσαι ελεύθερος/η αρέσεις και επιδιώκεις να φλερτάρεις και είναι βέβαιο ότι νέες γνωριμίες θα γοητευτούν από το δικό σου παιχνίδι.

 

 

Υδροχόος

 

Η Σελήνη έχει περάσει στον Καρκίνο και η καθημερινότητα γίνεται εντονότερη καθώς πιθανά να αναγκαστείς να αυξήσεις ρυθμούς λόγω του ότι προκύπτουν νέες υποχρεώσεις ή αγγαρείες που ανατρέπουν το πρόγραμμά σου και πιθανά να σε αγχώσουν. Καλό είναι να διαχειριστείς με ηρεμία ότι αναλάβεις να διεκπεραιώσεις, διαφορετικά η γκρίνια και η επιθετικότητα θα είναι εστία για συγκρούσεις κυρίως με συναδέλφους ή πρόσωπα που συναναστρέφεσαι καθημερινά. Η σωματική σου υγεία είναι σημαντική γι’ αυτό εκτόνωσε την ένταση με άσκηση που θα σε βοηθήσει να νιώσεις καλύτερα.

 

Σήμερα είναι κατάλληλη ημέρα για να συζητήσεις με το/η σύντροφό σου ζητήματα που σας προβληματίζουν καθημερινά, απέφυγε μόνο τη γκρίνια.  Αν είσαι ελεύθερος/η το φορτωμένο πρόγραμμά σου πιθανά να μη σου επιτρέψει να ασχοληθείς με την ερωτική σου ζωή.

 

 

Ιχθύες

 

Η  Σελήνη έχει περάσει στον Καρκίνο και είναι χαρακτηριστικό σήμερα ότι νιώθεις υπέροχα, η χαρά και το κέφι είναι έντονα, η διάθεση να εκφράσεις τα συναισθήματά σου με έμφαση είναι διάχυτη και αυτό κυρίως επικεντρώνεται στην ερωτική σου ζωή και στο/η σύντροφό σου. Έντονο είναι το ενδιαφέρον σου για τη δημιουργικότητα και πιθανό είναι να βάλεις στο πρόγραμμα σήμερα δράσεις που έχουν σχέση με την τέχνη όπως το θέατρο ή ο κινηματογράφος, καθώς είναι κάτι που απολαμβάνεις. Προσεκτικός θα πρέπει να είσαι στον τρόπο που εκφράζεσαι όπου βρεθείς γιατί η ανάγκη να τραβήξεις το ενδιαφέρον των γύρω σου μπορεί να σε οδηγήσει σε αμετροέπεια και έπαρση προκαλώντας δυσαρέσκεια.

 

Σήμερα έχεις την ευκαιρία να περάσεις υπέροχα με το/η σύντροφό σου να διασκεδάσεις και να ζήσεις στο μέγιστο τον έρωτά σας. Αν είσαι ελεύθερος/η  λάμπεις και αυτό δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητο, πολλές μπορεί να είναι οι νέες κατακτήσεις που θα εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους.

 

Πηγή: Τα ζώδια σήμερα από την Σμάρω Σωτηράκη από e-zwdia.gr ​ 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!