ΖΩΔΙΑ

Οι αστρολογικές προβλέψεις της Τετάρτης 10 Απριλίου 2019

Η Σελήνη βρίσκεται στους Διδύμους και είναι ξεκάθαρο ότι η κοινωνικότητά σου τονίζεται, νιώθεις όμορφα έχεις έντονες δημιουργικές επιδιώξεις και προσπαθείς να βρεις την καλύτερη παρέα για διασκέδαση.

Κριός

 

Η Σελήνη βρίσκεται στους Διδύμους και η διάθεση για επικοινωνία είναι έντονη γι’ αυτό και δεν χάνεις την ευκαιρία να βρεθείς με πρόσωπα του κοντινού σου περιβάλλοντος και να συζητήσεις θέματα που σας απασχολούν. Πρόσεξε μόνο γιατί μπορεί να αυξηθεί κατακόρυφα η περιέργειά σου και να αναμειχθείς σε ζητήματα που επί της ουσίας δεν σε ενδιαφέρουν δημιουργώντας προβλήματα. Το βράδυ η αντίθεση της Σελήνης με τον Δία στον Τοξότη προκαλεί υπερβολική πολυλογία και νευρικότητα, κάτι που μπορεί να σε βάλει σε αντιπαραθέσεις με στενά σου πρόσωπα καθώς δείχνεις ότι εύκολα μπορείς να χάσεις το μέτρο.

 

Σήμερα Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια όπως λέει και η παροιμία, γι’ αυτό καλά είναι να μετρήσεις αυτά που θα πεις για να μην προκαλέσεις προβλήματα με το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος/η νέες γνωριμίες είναι πολύ πιθανές να υπάρξουν, καθώς είσαι άκρως κοινωνικός, πρόσεξε μόνο γιατί η υπερβολή θα φέρει αντίθετα αποτελέσματα.


 

Ταύρος

 

Η Σελήνη έχει περάσει στους Διδύμους και επικεντρώνεσαι σε ότι αφορά το εισόδημά σου και πώς θα το διαχειριστείς λογαριασμούς και πιθανές οικονομικές εκκρεμότητες που πρέπει να τακτοποιήσεις, ζητήματα που μπορεί να δημιουργήσουν ανασφάλειες και έλλειμμα αυτοπεποίθησης καθώς τα χρήματα σου δημιουργούν σιγουριά. Το βράδυ η αντίθεση της Σελήνης με τον Δία στον Τοξότη μπορεί να προκαλέσει υπερβολική ανασφάλεια, καχυποψία και αδιαλλαξία με πρόσωπα που συναλλάσσεσαι για οικονομικά θέματα δημιουργώντας έτσι έντονες αντιπαραθέσεις και συγκρούσεις καθώς δεν δείχνεις διάθεση υποχωρητικότητας. Διατήρησε το μέτρο και τη λογική για να αποφύγεις προβλήματα.

 

Άφησε τις ανασφάλειες στην άκρη γιατί η υπερβολική ζήλια και κτητικότητα θα δημιουργήσει προστριβές με το/η σύντροφό σου χωρίς λόγο. Αν είσαι ελεύθερος/η νέα γνωριμία μπορεί να υπάρξει, προσπάθησε όμως να μην εγκλωβιστείς στο πείσμα και στην επιφυλακτικότητα.


 

Δίδυμοι

 

Η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιό σου και η ενεργητικότητα σου είναι στα ύψη. Μπορείς να ολοκληρώσεις θέματα που υπάρχουν σε σχέση με το περιβάλλον σου, κυρίως σε ότι αφορά το/η σύντροφο ή τους συνεργάτες σου. Σημαντικές μπορεί να είναι οι γνωριμίες που θα σε κινητοποιήσουν για νέες καθοριστικές συνεργασίες όπου θα πρωταγωνιστήσεις. Η αντίθεση της Σελήνης με τον Δία στον Τοξότη δεν αποκλείεται να δημιουργήσει υπερβολικό παρορμητισμό ή επιθετικότητα από την πλευρά σου, με αποτέλεσμα να προκληθούν αντιδικίες και κόντρες τόσο στην προσωπική όσο και στην επαγγελματική σου ζωή.  

 

Σήμερα απέφυγε τις υπερβολικές αντιδράσεις και τον εγωισμό που μπορεί να δημιουργήσουν προβλήματα στην σχέση σου.  Αν είσαι ελεύθερος/η νέες γνωριμίες είναι πολύ πιθανόν να υπάρξουν, προσπάθησε μόνο να διαχειριστείς την υπερβολική ενέργεια σου και τον υποκειμενισμό γιατί η τάση να χάνεις το μέτρο είναι υπαρκτή.


 

Καρκίνος

 

Η έντονη συναισθηματικότητα μπορεί να σε οδηγήσει σε απομόνωση και μοναχικότητα καθώς η Σελήνη βρίσκεται στους Διδύμους και έρχεσαι αντιμέτωπος με μνήμες και καταστάσεις του παρελθόντος που μπορεί να σε φορτίζουν ψυχολογικά. Το έλλειμμα καθαρής σκέψης πιθανά να κοστίσει σε καθημερινό επίπεδο, δείξε προσοχή για να μην υπάρξουν λάθη. Το βράδυ η αντίθεση της Σελήνης με τον Δία στον Τοξότη αυξάνει κατακόρυφα την ευαισθησία, πιθανό άγχος και ευσυγκινησία και σε συζητήσεις με πρόσωπα σε σχέση με τον εργασιακό σου τομέα μπορεί να δημιουργηθούν εντάσεις.

 

Σήμερα είναι θετικό να επιδιώξεις να έχεις στιγμές μόνο με το ταίρι σου, πρόσεξε μόνο γιατί η υπερβολική ευαισθησία μπορεί να κουράσει. Αν είσαι ελεύθερος/η  νέες γνωριμίες μπορεί να προκύψουν, καλό είναι βέβαια να διαχειριστείς με σύνεση τον έντονο συναισθηματισμό που δεν αφήνει περιθώρια για ξεκάθαρες σκέψεις.

 

 

Λέων

 

Με τη Σελήνη να βρίσκεται στους Διδύμους επικεντρώνεσαι σε ότι αφορά τους φίλους και τις παρέες σου, καθώς έχεις την διάθεση να βρεθείς μαζί τους να ανταλλάξεις απόψεις, να εκφράσεις τις πρωτοποριακές ιδέες σου. Συλλογικές προσπάθειες μπαίνουν στο πρόγραμμά σου αφού δραστηριοποίησε άκρως θετικά σε αυτές. Το βράδυ η αντίθεση της Σελήνης με τον Δία στον Τοξότη εγείρει υπερβολικές αντιδράσεις σε σχέση με τα φιλικά σου πρόσωπα και δεν αποκλείεται να γίνεις πέραν του δέοντος εριστικός και επιθετικός με όποιον φίλο δεν συμφωνεί μαζί σου.

 

Σήμερα απέφυγε να συζητήσεις σημαντικά ζητήματα με το/η σύντροφό σου, καθώς ο εγωισμός και οι απαξιωτικές τάσεις που δείχνεις μπορεί να προκαλέσουν εντάσεις.  Αν είσαι ελεύθερος/η   μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον μπορεί να υπάρξει νέα γνωριμία, διαχειρίσου με ηρεμία και σύνεση πιθανό εγωκεντρισμό και εριστικότητα που θα μπουν εμπόδιο στην όποια εξέλιξη.

 

 

Παρθένος

 

Η Σελήνη βρίσκεται σήμερα στους Διδύμους και οι επαγγελματικές απαιτήσεις αναλώνουν τον περισσότερο χρόνο της ημέρας, καθώς υποχρεώσεις και ευθύνες απαιτούν την προσοχή και την προσπάθεια σου. Είναι γεγονός ότι η μεθοδικότητα και η εργατικότητα μπορεί να βοηθήσει στην προσωπική σου ανέλιξη που τόσο επιθυμείς. Το βράδυ η αντίθεση της Σελήνης με τον Δία στον Τοξότη πιθανά να δημιουργήσει έντονο άγχος και συγκρουσιακές διαθέσεις που μπορεί να εκτονώσεις σε πρόσωπα ισχυρά του επαγγελματικού σου περιβάλλοντος προκαλώντας σημαντικά προβλήματα, καλύτερα να το αποφύγεις.

 

Σήμερα το υπερβολικό τρέξιμο δεν αφήνει περιθώρια για να αφιερωθείς στο/η σύντροφό σου, καλό είναι όμως να βρεις έστω και λίγο χρόνο καθώς θα νιώσεις και εσύ πολύ καλύτερα.  Αν είσαι ελεύθερος/η νέες γνωριμίες έρχονται μέσα από τον επαγγελματικό περίγυρο, οι υπερβολές σου όμως δεν θα λειτουργήσουν ευνοϊκά.


 

Ζυγός

 

Η Σελήνη βρίσκεται στους Διδύμους και γεγονός είναι ότι το κέφι και η αισιοδοξία είναι στα ύψη. Επικεντρώνεις την προσοχή σου στα πνευματικά σου ενδιαφέροντα, σε φιλοσοφικές αναζητήσεις που μπορεί να εγείρουν την προσοχή σου, παράλληλα η διασκέδαση είναι σημαντική γι’ αυτό και μπορείς να επιδιώξεις να βρεθείς με παρέες όπου θα περάσεις όμορφα. Το βράδυ η αντίθεση της Σελήνης με τον Δία στον Τοξότη πιθανά να σε ωθήσει στην πολυλογία και σε έξαρση φανατισμού οδηγώντας σε κόντρες με πρόσωπα που δεν συμφωνούν μαζί σου.

 

Άφησε τις ιδεοληψίες στην άκρη, μετρίασε τις αντιδράσεις σου για να μην υπάρξουν προστριβές με το ταίρι σου καθώς έχεις την τάση να ξεφεύγεις. Αν είσαι ελεύθερος/η νέες γνωριμίες μπορεί να υπάρξουν καθώς η αισιοδοξία σου μαγνητίζει, όμως προσπάθησε να κρατήσεις το μέτρο γιατί πολυλογία και φανατισμός θα βλάψουν.


 

Σκορπιός

 

Η Σελήνη βρίσκεται στο Διδύμους και η νευρικότητα είναι έντονη από το πρωί χωρίς να σου είναι εύκολο να αντιληφθείς το γιατί αλλά και πως να την διαχειριστείς. Η προσοχή σου επικεντρώνεται σε ό τι αφορά οικονομικές συναλλαγές και επιχειρηματικά σχέδια, καθώς έχεις την ευκαιρία σήμερα να δραστηριοποιηθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Το βράδυ η αντίθεση της Σελήνης με τον Δία στον Τοξότη αυξάνει τον εκνευρισμό και πιθανές επιβλητικές διαθέσεις από πλευράς σου που μπορούν να δημιουργήσουν προβλήματα με πρόσωπα που συναλλάσσεται για τα ζητήματα που σε ενδιαφέρουν.

 

Το πάθος μπορεί να είναι έντονο, η ανασφάλεια επίσης, κράτησε το μέτρο και χαμηλούς τόνους γιατί οι συγκρούσεις με το ταίρι σου δεν θα είναι εύκολο να αποφευχθούν. Αν είσαι ελεύθερος/η νέες γνωριμίες μπορεί να υπάρξουν που θα σας αναστατώσουν, πρόσεξε μόνο γιατί η υπερβολική καχυποψία θα δημιουργήσει εμπόδια στην όποια εξέλιξη.

 

 

Τοξότης

 

Οι διαπροσωπικές σου σχέσεις βρίσκονται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος και σήμερα καθώς η Σελήνη βρίσκεται στους Διδύμους και προσπαθείς να λύσεις ζητήματα που μπορεί να ταλαιπωρούν τη σχέση σου ή τις συνεργασίες σου θέλοντας να διατηρήσεις τις ισορροπίες σε ότι αφορά τα σημαντικά πρόσωπα του περιβάλλοντός σου. Το βράδυ η αντίθεση της Σελήνης με τον Δία στο ζώδιό σου μπορεί να εντείνει τις ανασφάλειες και να γίνεις υπερβολικός τις αντιδράσεις σου, προκαλώντας συγκρούσεις με συνεργάτες και σύντροφο. Σκέψου λογικά και περιόρισε τον αυθορμητισμό σου.

 

Σήμερα ο φόβος της μοναξιάς μπορεί να οδηγήσει σε υπερβολικές αντιδράσεις και πιθανό είναι να προκληθούν έντονες αντιπαραθέσεις με το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος/η είναι πιθανές οι νέες γνωριμίες, όμως θυμήσου πως χάνοντας το μέτρο θα χάσεις και το παιχνίδι.

 

 

Αιγόκερως

 

Η δουλειά σου απαιτεί σημαντική προσπάθεια καθώς αγγαρείες και υποχρεώσεις αυξάνονται και αυτό σου δημιουργεί έντονο άγχος, γκρίνια και επιθετικότητα, προσοχή όμως γιατί η διάθεσή σου είναι ιδανική για να προκαλέσει αντιπαραθέσεις με πρόσωπα που συναναστρέφεσαι καθημερινά και κυρίως τους συναδέλφους σου. Το βράδυ η αντίθεση της Σελήνης με τον Δία στον Τοξότη σε οδηγεί σε υπερβολικές αντιδράσεις, υπέρμετρο άγχος και έντονη δυσθυμία προσπάθησε να κρατήσεις χαμηλούς τόνους γιατί οι συγκρούσεις δεν θα είναι εύκολο να αποφευχθούν.

 

Σήμερα οι πολλές υποχρεώσεις και το υπερβολικό άγχος μπορεί να σε οδηγήσει στο να γίνεις απότομος και επικριτικός με το ταίρι σου, προσπάθησε να το αποφύγεις.  Αν είσαι ελεύθερος/η οι συνθήκες δεν είναι ιδανικές για να ασχοληθείς με την προσωπική σου ζωή καθώς η καθημερινότητα δεν αφήνει περιθώρια.

 

 

Υδροχόος

 

Η Σελήνη βρίσκεται στους Διδύμους και είναι ξεκάθαρο ότι η κοινωνικότητά σου τονίζεται, νιώθεις όμορφα έχεις έντονες δημιουργικές επιδιώξεις και προσπαθείς να βρεις την καλύτερη παρέα για διασκέδαση. Η ερωτική σου διάθεση γίνεται εντονότερη από ποτέ, πρόσεξε όμως γιατί μπορεί να γίνεις έντονα εγωκεντρικός και υποκειμενικός προκαλώντας ζητήματα με το σύντροφό σου. Το βράδυ η αντίθεση της Σελήνης με τον Δία στον Τοξότη σε οδηγεί σε υπερβολική αυτοπροβολή, πομπώδεις δηλώσεις και αμετροέπεια που το πιθανότερο είναι να προκαλέσουν δυσαρέσκεια τα άτομα της παρέας που βρίσκεσαι.

 

Σήμερα συναισθήματα και ερωτισμός μπορεί να ξεπεράσουν το όριο, μην αφήνεις τον εγωισμό σου να προκαλέσει εντάσεις στη σχέση σου. Αν είσαι ελεύθερος/η ακτινοβολείς και αυτό το αντιλαμβάνεσαι, μόνο που η έπαρση θα είναι κακός σύμβουλος σε πιθανές νέες γνωριμίες.

 

 

Ιχθύες

 

Η ανάγκη να βρεθείς με το οικογενειακό σου περιβάλλον νιώθοντας ζεστασιά, τρυφερότητα και ασφάλεια είναι κυρίαρχη σήμερα, καθώς η Σελήνη βρίσκεται στους Διδύμους και εντείνει το συναισθηματισμό και τη διάθεση να κινηθείς σε γνωστά μονοπάτια που σου δημιουργούν σιγουριά. Το βράδυ η αντίθεση της Σελήνης με τον Δία στον Τοξότη εντείνει σε υπερβολικό βαθμό την κυκλοθυμία και δεν θα είναι δύσκολο να υπάρξουν καυγάδες με πρόσωπα της οικογένειάς σου, καθώς δεν είναι εφικτό να διαχειριστείς  με σύνεση την έντονη ψυχολογία σου.

 

Όμορφες στιγμές μπορείς να ζήσεις με το ταίρι σου στον προσωπικό σου χώρο, αρκεί να κρατήσεις το μέτρο και να μην αφεθείς στη σε υπερβολική ευαισθησία και κυκλοθυμία που θα προκαλέσουν την αντίδραση του. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανές αντιπαραθέσεις που μπορεί να υπάρξουν και ο έντονος συναισθηματισμός δεν σου επιτρέπουν να επικεντρωθείς στον ερωτικό τομέα.

 

Πηγή: Τα ζώδια σήμερα από την Σμάρω Σωτηράκη από e-zwdia.gr ​ 

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!