ΖΩΔΙΑ

Οι αστρολογικές προβλέψεις της Κυριακής 31 Μαρτίου 2019

 Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Υδροχόο και ευνοεί τη διάδοση πληροφοριών για αυτό εκμεταλλεύσου τη προκειμένου να αποκομίσεις χρήσιμες πληροφορίες για οτιδήποτε θελήσεις. 

Κριός

 

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Υδροχόο και να σου χαρίζει στιγμές ξεκούρασης και χαλάρωσης παρέα με αγαπημένους σου φίλους.  Σήμερα επίσης θα έχεις ευκαιρίες να κάνεις νέες γνωριμίες και μάλιστα κάποιες από αυτές θα αποτελέσουν νέες προσθήκες στο φιλικό σου περιβάλλον.  Σήμερα μπορείς να εκμεταλλευτείς άριστα τα επικοινωνιακά σου ταλέντα καθώς θα έχεις τον τρόπο να κερδίσεις το ενδιαφέρον των ανθρώπων που θα συναναστραφείς.  Μάλιστα σε περίπτωση που είσαι ελεύθερος/η δεν αποκλείεται μέσα από τους ανθρώπους του φιλικού σου περιβάλλοντος  ή μέσω των συναδέλφων σου, να κάνεις και μία εξαιρετική γνωριμία.

 

Σήμερα είναι μία πολύ καλή ημέρα για εσένα και το/η σύντροφό σου αλλά θα πρέπει να προσέξεις την τάση που θα έχεις να τον/ην παραμελήσεις για να δεις τους φίλους σου!  Αν είσαι ελεύθερος/η  είναι πιθανόν να υπάρχει κάποιος/α συνάδελφός σου στη δουλειά ο/η όποιος/α δεν σε βλέπει και τόσο «συναδελφικά».



Ταύρος

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Υδροχόο και να φέρνει στο προσκήνιο οτιδήποτε σχετίζεται με επαγγελματικές υποχρεώσεις. Σήμερα η σκέψη σου θα είναι στραμμένη αποκλειστικά και μόνο στην καριέρα σου και αυτό μπορεί να κάνει τους δικούς σου ανθρώπους να ξεκινήσουν τα παράπονα, καθώς η αλήθεια είναι πως θα τους παραμελήσεις.  Σήμερα αν έχεις μία συνέντευξη επαγγελματικού ενδιαφέροντος οι συγκυρίες θα είναι πάρα πολύ ευνοϊκές για να προωθήσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις ικανότητές σου.  Σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να προσέξεις καθώς ενδέχεται να υπάρξουν γύρω σου άτομα τα οποία  δεν θα έχουν φιλικές διαθέσεις προς εσένα.

 

Σήμερα είναι πιθανόν να μην έχεις ιδιαίτερη όρεξη να δεις το/η σύντροφό σου ή αν τον/ην δεις να μονοπωλήσεις τη συζήτηση με τα επαγγελματικά σου και αυτό θα είναι «φάουλ» για τη σχέση σου.  Αν είσαι ελεύθερος/η το να συνδυάσεις σε ένα ραντεβού και δουλειά και φλερτ δεν είναι απίθανο,  ενέχει όμως αρκετά μεγάλο ρίσκο.



Δίδυμοι

Σήμερα είναι μία καλή ημέρα να κάνεις μία «έρευνα» για κάτι που θέλεις είτε αυτό είναι υλικό αγαθό είτε αυτό είναι ένα ταξίδι είτε είναι ακόμα και ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει!  Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Υδροχόο και ευνοεί τη διάδοση πληροφοριών για αυτό εκμεταλλεύσου τη προκειμένου να αποκομίσεις χρήσιμες πληροφορίες για οτιδήποτε θελήσεις.  Η συναναστροφή σου  με άλλους θα παίξει ιδιαίτερα σημαντικό ρόλο  σε αυτά που θέλεις να μάθεις, για αυτό επεδίωξε τη.  Σήμερα δεν αποκλείεται  να έχεις και τηλεφωνική επικοινωνία με κάποιο αγαπημένο σου πρόσωπο το οποίο βρίσκεται στο εξωτερικό και αυτό θα γίνει αφορμή για να σου προταθεί και ένα ταξίδι εκεί!

 

Η ήμερα είναι πολύ ευνοϊκή για εσένα και το/η σύντροφό σου αρκεί να μην αφήσετε πληροφορίες που θα έρθουν στα αυτιά σας να σας επηρεάσουν με οποιονδήποτε τρόπο.  Αν είσαι ελεύθερος/η  μην κοινοποιείς τα αισθηματικά σου ζητήματα σε ανθρώπους που  ανήκουν στον ευρύτερο σου περιβάλλον.



Καρκίνος

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Υδροχόο και θα σου δημιουργήσει έντονα συναισθήματα και μία ροπή προς την απαισιοδοξία, ιδιαίτερα για θέματα που θεωρείς σημαντικά. Προσπάθησε να μην παρασυρθείς από τη συναισθηματική σου  υπερχείλιση αν  δεν θέλεις να κάνεις λάθος κινήσεις  ιδιαίτερα στα αισθηματικά ζητήματα.  Σήμερα ενδέχεται να προκύψουν και κάποιες δουλειές που σχετίζονται με οικονομικά θέματα τις οποίες θα πρέπει να δεις ενδελεχώς, προκειμένου να μην  βρεθείς κυριολεκτικά ζημιωμένος/η  από τις κινήσεις σου.

 

Σήμερα θα είναι μία έντονα ερωτική ημέρα όμως για να συμβεί αυτό θα πρέπει να ξεπεράσεις το σκόπελο των εντάσεων που μπορεί να σε απομακρύνουν από το/η σύντροφό σου.  Αν είσαι ελεύθερος/η  υπάρχει πάθος σε μία νέα γνωριμία και αυτό μπορεί να σε παρασύρει σε βιαστικές αποφάσεις.


 

Λέων

Η γνώμη των άλλων θα είναι απαραίτητη προϋπόθεση προκειμένου να πάρεις μία απόφαση είτε για επαγγελματικά είτε για προσωπικά ζητήματα, καθώς η Σελήνη που εξακολουθεί να βρίσκεται στον Υδροχόο θα τονίσει τη σημασία της. Μιας και θα έχεις τη διάθεση να ακούσεις και να συναναστραφείς με τους αγαπημένους σου ανθρώπους, μπορείς να  το «εκμεταλλευτείς» προκειμένου να τους προσεγγίσεις και να αναθερμάνεις κάποιες σχέσεις που θεωρείς πως πάσχουν το τελευταίο διάστημα. Η ημέρα μπορεί να δημιουργήσει και  ευνοϊκές συγκυρίες  για να ξεκινήσουν οι συζητήσεις που θα αφορούν σε μία νέα συνεργασία.

 

Σήμερα είναι μία πολύ καλή ημέρα για να προσεγγίσεις το/η σύντροφό σου και  σίγουρα θα βγεις κερδισμένος/η από αυτό,  ιδιαίτερα αν τις προηγούμενες ημέρες τον/ην είχες παραμελήσει.  Αν είσαι ελεύθερος/η  δεν αποκλείεται να ξεκινήσεις μία νέα σχέση η οποία θα σου καλύψει αυτά που ζητάς.

 

Παρθένος

Σήμερα είναι μία καλή ημέρα για να ξεμπερδεύεις με τις δουλειές και τις υποχρεώσεις που έχεις αφήσει καθώς η Σελήνη που βρίσκεται στον Υδροχόο θα σε βοηθήσει να επικεντρωθείς σε αυτό το στόχο.  Η ημέρα μπορεί να μην  προσφέρεται για κάτι ιδιαίτερο ούτε για έντονες συγκινήσεις, όμως προσφέρεται για να βάλεις σε μία τάξη την καθημερινότητά σου και να καταφέρεις να ξεκουραστείς.  Σήμερα δεν αποκλείεται να σου γίνει πρόταση να αναλάβεις ένα εργασιακό project το οποίο και πάλι θα σε βγάλει από το πρόγραμμά σου, όμως μέσα από αυτό θα σου  δοθεί η ευκαιρία να δείξεις τι αξίζεις.

 

Σήμερα είναι ευκαιρία να παρακινήσεις το/η σύντροφό σου για να ξεμπερδεύετε με κάποιες δουλειές της καθημερινότητας, τις οποίες έχετε αναλάβει από κοινού.  Αν είσαι ελεύθερος/η  μέσα στο εργασιακό σου περιβάλλον θα υπάρξει έντονο ενδιαφέρον  από  κάποιον/α που γνωρίζεις.

 

Ζυγός

 

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Υδροχόο και αυτό δείχνει πως αξίζει να αφιερώσεις χρόνο σε κάτι που σε ευχαριστεί.  Είναι πιθανόν να θέλεις να μείνεις στο σπίτι χωρίς να κάνεις τίποτα, ακόμα είναι πιθανό να θέλεις να δεις τους φίλους σου ή το ταίρι σου όμως να θυμάσαι πως οτιδήποτε κι αν κάνεις αξίζει να είναι αυτό που θέλεις και όχι αυτό που πρέπει.  Για μία ημέρα προσπάθησε να πάρεις «ρεπό» από οτιδήποτε δεν σου αρέσει ή αν αυτό δεν είναι εφικτό προσπάθησε έστω να αφιερώσεις λίγο χρόνο προκειμένου να κάνεις πράγματα που σε ευχαριστούν!

 

Σήμερα είναι μία καλή ημέρα για εσένα και το/η σύντροφό σου καθώς οι δυο σας μαζί θα περάσετε πολύ καλύτερα από ότι ο καθένας μόνος του! Αν είσαι ελεύθερος/η  ένας νέος έρωτας είναι πολύ πιθανό να ξεκινήσει όμως όσο και να σε ενθουσιάσει δεν θα πρέπει να προβείς σε μεγάλες δηλώσεις εξ αρχής!


 

Σκορπιός

 

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Υδροχόο και να  σου δημιουργεί την ανάγκη να εκφράσεις τα παράπονα που έχεις είτε στους δικούς σου ανθρώπους είτε στους ανθρώπους που σχετίζονται με το επαγγελματικό σου περιβάλλον.  Η καριέρα και η οικογένεια είναι δύο τομείς από τους οποίους θα μπορέσεις να αντλήσεις παράπονα και δεν αποκλείεται να τα φέρεις ξανά στο προσκήνιο.  Προσπάθησε να μην αναμοχλεύσεις καταστάσεις του παρελθόντος ακόμα και αν θεωρείς πως έχεις αδικηθεί καθώς οτιδήποτε έχει γίνει δεν αλλάζει. Προσπάθησε να επικεντρωθείς στο τώρα και μη δημιουργείς αντιπαραθέσεις με κανέναν.

 

Σήμερα είναι πιθανόν να χρειαστεί προσπάθεια εκ μέρους του/ης συντρόφου σου για να σου πάρει ακόμα και μία λέξη όμως η υπερβολική εσωστρέφεια εκτός από εσένα θα βλάψει και τη σχέση σας.  Αν είσαι ελεύθερος/η  χρειάζεται να έχεις επικοινωνιακή διάθεση προκειμένου να καταφέρεις να προσεγγίσεις αυτόν/η  που σε ενδιαφέρει.

 

Τοξότης

 

Σήμερα είναι μία πολύ καλή ημέρα για να βγεις έξω, να κάνεις μία βόλτα και να συναντήσεις κάποιο αγαπημένο σου συγγενή ή κάποιο πρόσωπο που βρίσκεται στο στενό σου περιβάλλον και έχεις μέρες να το δεις.  Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Υδροχόο και δείχνει πως  θα περάσεις πολύ καλά και θα φροντίσουν οι άνθρωποι του περιβάλλοντός σου για αυτό.  Σε περίπτωση που σε βγάλει ο δρόμος στα μαγαζιά προσπάθησε να συγκρατηθείς και να μην αγοράσεις πράγματα τα οποία ξέρεις και εσύ πως δεν τα χρειάζεσαι.

 

Σήμερα είναι μία πολύ καλή ημέρα να πάρεις το/η σύντροφό σου και να κάνετε μία επίσκεψη σε κάποιο αγαπημένο σας πρόσωπο καθώς οι δημόσιες σχέσεις ευνοούνται!  Αν είσαι ελεύθερος/η θα σου δοθούν οι ευκαιρίες προκειμένου να προσεγγίσεις καλύτερα αυτόν/ην που σε ενδιαφέρει.



Αιγόκερως

Σήμερα είναι μία καλή ημέρα για να κάνεις ένα πλάνο προκειμένου να μπορέσεις να τακτοποιήσεις καλύτερα κάποιους λογαριασμούς  που πρέπει να διευθετήσεις.  Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Υδροχόο και ευνοεί πολύ οτιδήποτε σχετίζεται με τα οικονομικά ζητήματα.  Βέβαια θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η καθώς η ανάγκη σου να τακτοποιήσεις εδώ και τώρα τα οικονομικά σου και να  μείνουν και χρήματα στο ταμείο σου, μπορεί να σε κάνει να αποφύγεις να ξοδέψεις χρήματα ακόμα και για πράγματα που είναι αναγκαία. Προσπάθησε να κρατήσεις τις ισορροπίες καθώς θα είναι εύκολο να περάσεις από το ένα άκρο στο άλλο χωρίς να το καταλάβεις.

 

Σήμερα σε περίπτωση που έχεις κανονίσει μία συνάντηση με το/η σύντροφό σου θα ήταν καλύτερο να περιοριστείτε μόνο σε θέματα που αφορούν τη σχέση σας και όχι σε οποιοδήποτε άλλο ζήτημα που μπορεί να αποτελέσει άριστη αφορμή για καυγάδες.  Αν είσαι ελεύθερος/η  είναι πιθανό κάποιος/α να σε φλερτάρει και εσύ να μην το αντιληφθείς καν!

 

 

Υδροχόος

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιό σου και να σου δημιουργεί την ανάγκη να πρωτοστατήσεις σε συζητήσεις, συναντήσεις και γενικότερα στην ημέρα των αγαπημένων σου προσώπων.  Πρόσεξε καθώς οι απαιτήσεις που θα έχεις από εκείνους ενδέχεται να είναι υπερβολικές και να  δημιουργήσουν πρόβλημα στις σχέσεις σας.  Σήμερα είναι μία καλή ημέρα για να μπορέσεις να προωθήσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο αυτά που θέλεις χωρίς όμως να γίνεις εριστικός/η  με τους άλλους.  Επένδυσε στις διαπροσωπικές σου σχέσεις καθώς  η επαφή με αγαπημένους σου ανθρώπους θα είναι ιδιαίτερα βοηθητική για τη διάθεσή σου.

 

Σήμερα είναι μία καλή ημέρα για εσένα και το/η σύντροφό σου αρκεί να μην αφήσεις την εγωκεντρική σου τάση να κάνει αρνητική εντύπωση.  Αν είσαι ελεύθερος/η προσπάθησε να ακούσεις αυτά που θα σου πει κάποιος/α που σε ενδιαφέρει και μην κλειδώνεις στις δικές σου απόψεις.



Ιχθύες

Σήμερα είναι πιθανόν να σου δημιουργούνται δεύτερες και τρίτες σκέψεις για κάθε τι που θα φτάνει στα αυτιά σου, ακόμα και αν δεν σχετίζεται άμεσα με εσένα.  Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Υδροχόο και να αυξάνει την καχυποψία σου με αποτέλεσμα να είναι δύσκολο να μείνεις μόνο σε αυτά που λέγονται, χωρίς να σκεφτείς και τι κρύβεται πίσω από τα λόγια.  Αυτό μπορεί να σε οδηγήσει σε υπερβολικά συμπεράσματα τα οποία θα πλήξουν την εμπιστοσύνη που έχεις ακόμα και σε αγαπημένους σου ανθρώπους.  Προσπάθησε να αποφύγεις τις υπερβολές αν δεν έχεις επιχειρήματα να τις αιτιολογήσεις, προκειμένου να διαφυλάξεις τις διαπροσωπικές σου σχέσεις.

 

Σήμερα είναι πιθανόν να έρθεις σε αντιπαράθεση με το/η σύντροφό σου γιατί δεν θα πιστεύεις κάτι που σου λέει, όμως πρόσεξε καθώς θα έχεις την τάση να κάνεις σενάρια τα οποία δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Αν είσαι ελεύθερος/η απόφυγε να κάνεις σενάρια με το μυαλό σου σχετικά με την έκβαση μιας  πρόσφατης γνωριμίας, καθώς θα σε οδηγήσουν σε λάθος ενέργειες.

 

Πηγή: Τα ζώδια σήμερα από την Σμάρω Σωτηράκη από e-zwdia.gr ​ 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!