ΖΩΔΙΑ

Οι αστρολογικές προβλέψεις της Κυριακής 24 Μαρτίου 2019

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Σκορπιό και σου φέρνει ευκαιρίες μέσα από αναμνήσεις και όμορφες εικόνες για να αφήσεις το μυαλό σου να ταξιδέψει.

Κριός

 

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Σκορπιό και να σε προτρέπει να διευθετήσεις εδώ και τώρα ζητήματα που σχετίζονται με επιχειρηματικά θέματα και οικονομικές υποχρεώσεις ανάμεσα σε εσένα και σε τρίτους, προκειμένου να μην έρθουν στο προσκήνιο αργότερα.  Η ενασχόλησή σου με τα παραπάνω μπορεί να σου προκαλέσει εκνευρισμό και με αφορμή αυτά θα αρχίσεις να θυμάσαι λάθος κινήσεις που είχες κάνει κατά το παρελθόν.  Απόφυγε να φέρεις ξανά ζητήματα τα οποία έχουν κλείσει στο προσκήνιο, αν δεν θέλεις να χαλάσεις τη διάθεση σου.  Σήμερα θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η με τον τρόπο σου καθώς η ήμερα μπορεί να  δημιουργήσει εντάσεις με κάποιο συνεταίρο σου.

 

Σήμερα είναι μία καλή ημέρα για να έρθεις κυριολεκτικά κοντά με το/η σύντροφό σου και αυτός θα είναι και ένας καλός τρόπος για να λύσεις οτιδήποτε προκύψει χωρίς εντάσεις.  Αν είσαι ελεύθερος/η  μία νέα γνωριμία θα ξεκινήσει με ιδιαίτερη θέρμη και από τις δύο μεριές.


 

Ταύρος

 

Η Σελήνη βρίσκεται και σήμερα στο ζώδιο του Σκορπιού και δείχνει πως οι διαπροσωπικές σου σχέσεις θα έχουν τη μερίδα του λέοντος  του ενδιαφέροντος σου.  Σήμερα είναι πιθανόν να σε απασχολήσει ιδιαίτερα το τι σκέφτεται  ο/η σύντροφός σου ή ακόμα και ένας συνεργάτης σου για εσένα. Μάλιστα είναι πολύ πιθανό η γνώμη τους για ένα θέμα που σε απασχολεί να σε κάνει να αλλάξεις τελείως πορεία πλεύσης σχετικά με αυτό.  Η ημέρα ευνοεί συζητήσεις για νέες συνεργασίες αλλά και συμφωνίες καθώς θα είσαι ιδιαίτερα επικοινωνιακός/η και αυτό είναι το ταλέντο που θα πρέπει να εκμεταλλευτείς προς πάσα κατεύθυνση.

 

Σήμερα θα έχεις την ευκαιρία να πλησιάσεις συναισθηματικά το/η σύντροφό σου  αρκεί να του/ης δείξεις το ενδιαφέρον σου, τις σκέψεις σου και τις ανησυχίες που ενδεχομένως να έχεις για τη σχέση σας.  Αν είσαι ελεύθερος/η  μην παρασυρθείς από το τι θέλουν  οι άλλοι και πράξε αυτοβούλως σχετικά με μία πρόσφατη γνωριμία.


 

Δίδυμοι

 

Σήμερα είναι μία ιδανική ημέρα για να διευθετήσεις και να τακτοποιήσεις έναν όγκο καθημερινών υποχρεώσεων που έχεις από τις προηγούμενες ημέρες και μέχρι τώρα δεν είχες καμία όρεξη να τον αναλάβεις.  Η Σελήνη βρίσκεται στο Σκορπιό και σε κάνει ιδιαίτερα οργανωτικό/η και χωρίς καμία διάθεση να τα παρατήσεις αν δεν τελειώσεις όλα αυτά που έχεις.  Ο οργανισμός σου θα χρειαστεί ενίσχυση προκειμένου να ανταπεξέλθει στο απαιτητικό πρόγραμμα της καθημερινότητάς σου.  Μία καλή ιδέα είναι να τον εφοδιάσεις με βιταμίνες προκειμένου να είσαι σίγουρος/η για την ευεξία  του.

 

Σήμερα είναι πιθανό να νιώσεις την ανάγκη να  αναβάλλεις ένα ραντεβού που έχεις με το/η σύντροφό σου προκειμένου να ξεκουραστείς και αυτό πίστεψέ με είναι πολύ καλύτερο από το να πας στο ραντεβού κουρασμένος/η και εκνευρισμένος/η.  Αν είσαι ελεύθερος/η  μία νέα γνωριμία θα  τονώσει τη διάθεσή σου  αυτή την απαιτητική μέρα.


 

Καρκίνος

 

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Σκορπιό και να σου δημιουργεί την ανάγκη να κάνεις ένα διάλειμμα από τις υποχρεώσεις της καθημερινότητας και να αφιερώσεις χρόνο στον εαυτό σου.  Σήμερα είναι μία καλή ημέρα για να κάνεις κάτι το οποίο έχεις επιθυμήσει όπως το να βγεις μία βόλτα με τους φίλους σου ή να αφιερώσεις χρόνο στο/η σύντροφό σου χωρίς να κοιτάς το ρολόι αγχωμένος/η.  Η ημέρα είναι πολύ καλή και για καλλιτεχνικές δραστηριότητες  και η ενασχόλησή σου με αυτές θα σε βοηθήσει να νιώσεις δημιουργικός/η.

 

Σήμερα είναι μία πολύ καλή ημέρα για αισθηματικά ζητήματα για αυτό αν έχεις ήδη βρει το/η σύντροφό σου αξίζει να του/ης αφιερώσεις χρόνο και να κάνετε κάτι για εσάς.  Αν είσαι ελεύθερος/η  δεν αποκλείεται να ξεκινήσει ένας νέος έρωτας ο οποίος θα σε ενθουσιάσει.


 

Λέων

 

Σήμερα είναι μία καλή ημέρα για να ασχοληθείς πρώτα από όλα με υποχρεώσεις του σπιτιού έπειτα με κάποιες δουλειές που σχετίζονται με τους δικούς σου ανθρώπους και ύστερα με οτιδήποτε άλλο.  Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Σκορπιό και θα κάνει τα ζητήματα εντός οικίας ιδιαίτερα σημαντικά.  Σήμερα δεν αποκλείεται να έρθουν στην επιφάνεια παράπονα που σχετίζονται με την οικογένειά σου και εσύ θα έχεις την τάση να τα μεγαλοποιήσεις.  Προσπάθησε να μην το κάνεις αν θέλεις να διατηρήσεις ένα καλό κλίμα εντός οικίας και να θυμάσαι πως τα παράπονα το μόνο που μπορεί να φέρουν είναι κι άλλα παράπονα.

 

Σήμερα είναι μία καλή ημέρα για εσένα και το/η σύντροφό σου αρκεί να αποφύγεις να κάνεις παράπονα τα οποία δεν έχουν λόγο ύπαρξης. Αν είσαι ελεύθερος/η  θα μπορέσεις να προσεγγίσεις κάποιον/α που σου αρέσει και μία συζήτηση θα σας φέρει πιο κοντά.


 

Παρθένος

 

Σήμερα είναι μία πολύ καλή ημέρα για να βγεις έξω, να συναντήσεις αγαπημένα σου ανθρώπους να πιείς ένα καφέ με έναν γνωστό που έχεις καιρό και να πάρεις τηλέφωνο αυτό/η τον/ην ξάδερφο/η που όλο λες να πάρεις και όλο το αναβάλλεις.  Η Σελήνη βρίσκεται στο Σκορπιό και είναι υπεύθυνη για την καλή και επικοινωνιακή σου διάθεση για αυτό φρόντισε να την αξιοποιήσεις.  Σήμερα αν έχεις σκοπό να βγεις και μία βόλτα στα μαγαζιά είναι πάρα πολύ πιθανό να κάνεις μία αγορά η οποία θα σου φτιάξει τη διάθεση.  Πρόσεξε όμως να περιοριστείς στη μία, καθώς είναι πολύ πιθανό να παρασυρθείς σε περισσότερες!

 

Σήμερα είναι μία καλή ημέρα για εσένα και το/η σύντροφό σου καθώς  η επικοινωνιακή σου διάθεση θα παρασύρει και εκείνον/η στο ίδιο μοτίβο και οι συζητήσεις θα έχουν την τιμητική τους.  Αν είσαι ελεύθερος/η  προσέγγισε αυτόν/η που σε ενδιαφέρει καθώς η επικοινωνία θα κάνει θαύματα.


 

Ζυγός

 

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Σκορπιό και είναι πιθανόν να σου δημιουργεί ανασφάλεια σχετικά με οικονομικά ζητήματα  για αυτό και το μυαλό σου θα βρίσκεται κολλημένο σε αυτά.  Η ημέρα είναι πολύ καλή για να διευθετήσεις οικονομικές εκκρεμότητες και  μάλιστα προς όφελός σου.  Η ανάγκη σου να κερδίζεις περισσότερα χρήματα μπορεί να σε οδηγήσει σε σκέψεις τις οποίες αν υλοποιήσεις θα σου αποφέρουν κέρδη.  Πρόσεξε μόνο καθώς δεν χρειάζεται να κάνεις παρορμητικές κινήσεις  και σκέψου καλά πριν δράσεις.

 

Σήμερα είναι πιθανόν να νιώθεις  ανασφαλής και αυτό μπορεί να επηρεάσει τη διάθεση που θα έχεις απέναντι στο/η σύντροφό σου χωρίς εκείνος/η να ευθύνεται σε κάτι.  Αν είσαι ελεύθερος/η μια  νέα γνωριμία θα σε βοηθήσει να κερδίσεις ξανά την αυτοπεποίθησή σου!


 

Σκορπιός

 

Η Σελήνη βρίσκεται και σήμερα στο ζώδιό σου και αυτό δείχνει πως οι δικές σου ανάγκες θα έχουν προτεραιότητα έναντι των άλλων.  Βέβαια σε περίπτωση που έχεις μία συζήτηση είτε με το/η σύντροφό σου είτε με κάποιο αγαπημένο σου συνεργάτη, θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός/η καθώς ο τρόπος που θα επικοινωνήσεις αυτά που θέλεις εσύ μπορεί να εγείρει αντιπαραθέσεις.  Σήμερα θα πρέπει να θυμάσαι πως χρειάζεται διπλωματία για να διευθετήσεις οποιοδήποτε ζήτημα και μη χτυπήσεις γροθιά στο μαχαίρι καθώς δεν θα καταφέρεις κάτι.

 

Σήμερα είναι μία ημέρα που χρειάζεται προσοχή προκειμένου να μη δημιουργηθούν αντιπαραθέσεις ανάμεσα σε εσένα και στο/η σύντροφό σου λόγω της εγωιστικής σου συμπεριφοράς.  Αν είσαι ελεύθερος/η χρειάζεται να προσπαθήσεις και εσύ προκειμένου να καταφέρεις να φέρεις κάποιον/α που σε ενδιαφέρει πιο κοντά σου.


 

Τοξότης

Σήμερα είναι πιθανόν να είσαι περισσότερο εσωστρεφής από ότι συνηθίζεις και αυτό θα φανεί παράξενο όχι μόνο σε εσένα αλλά και στους ανθρώπους που σε γνωρίζουν καλά.  Η Σελήνη βρίσκεται στο Σκορπιό και είναι υπεύθυνη για την εσωστρέφεια καθώς θα φέρει στο μυαλό σου σκέψεις και ανησυχίες.  Προσπάθησε να μην τις αφήσεις να γιγαντωθούν και να μετατραπούν σε φοβίες και χρησιμοποίησε τη λογική προκειμένου να τις νικήσεις.  Η εργασιοθεραπεία είναι ένα πολύ καλό σχέδιο προκειμένου να κρατήσεις το μυαλό σου απασχολημένο και να μην παρασυρθείς από φανταστικά σενάρια.

 

Σήμερα  θα πρέπει να συζητήσεις με το/η σύντροφό σου κάτι που σε έχει ενοχλήσει και όχι να περιμένεις να το μαντέψει μόνος/η του/ης καθώς το πιο πιθανό είναι να μην καταφέρει να το κάνει. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία θα ξεκινήσει  όμως για να συνεχιστεί θα πρέπει να αφήσεις στην άκρη τα σενάρια του μυαλού σου.


 

Αιγόκερως

 

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Σκορπιό και δείχνει πως η ημέρα είναι εξαιρετική για να ασχοληθείς με συλλογικές δραστηριότητες αλλά και με αθλητικά hobby.  Οτιδήποτε και αν κάνεις σήμερα επίλεξε να το κάνεις παρέα με αγαπημένους φίλους καθώς αυτό θα είναι το μυστικό για να περάσεις καλά.  Επίσης δεν αποκλείεται να κάνεις νέες γνωριμίες οι οποίες θα σου φανούν πολύ χρήσιμες σύντομα είτε για ένα προσωπικό είτε για ένα επαγγελματικό σου ζήτημα.  Εκμεταλλεύσου τη δημοτικότητα σου καθώς θα είναι αυτή που θα ενισχύσει την αυτοπεποίθησή σου  μιας και θα φέρει γύρω σου νέο κόσμο.

 

Σήμερα είναι μία καλή ημέρα για εσένα και το/η σύντροφό σου καθώς η εξωστρέφεια σου θα σας παρασύρει σε βόλτες και διασκέδαση! Αν είσαι ελεύθερος/η  θα κάνεις μία νέα ενδιαφέρουσα γνωριμία μέσω ενός αγαπημένου σου φίλου.


 

Υδροχόος

Σήμερα είναι πιθανόν να βλέπεις μόνο τους επαγγελματικούς σου στόχους καθώς η Σελήνη που εξακολουθεί να βρίσκεται στο Σκορπιό δεν θα σε αφήσει να τους ξεχάσεις.  Πριν αποφασίσεις να δράσεις προκειμένου να  τους επιτύχεις θα πρέπει να θυμάσαι πως  δεν χρειάζονται βιαστικές κινήσεις αλλά ένα καλό πλάνο.  Η ημέρα μπορεί να φέρει ευκαιρίες για επαγγελματικά ραντεβού, συνεντεύξεις για δουλειά αλλά και νέες επαγγελματικές γνωριμίες.  Εκμεταλλεύσου τα επικοινωνιακά σου ταλέντα για να προωθήσεις με τον καλύτερο τρόπο τις επαγγελματικές σου δυνατότητες .

 

Σήμερα είναι μία καλή ημέρα για τη δουλειά αλλά δεν θα είναι το ίδιο καλή για εσένα και το/η σύντροφό σου  σε περίπτωση που τον/ην παραγκωνίσεις για να ασχοληθείς μόνο με τα επαγγελματικά σου. Αν είσαι ελεύθερος/η  μία νέα γνωριμία χρειάζεται χρόνο, είσαι σίγουρος/η πως διαθέτεις; 

Ιχθύες

 

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Σκορπιό και σου φέρνει ευκαιρίες μέσα από αναμνήσεις και όμορφες εικόνες για να αφήσεις το μυαλό σου να ταξιδέψει.  Αυτές οι αναμνήσεις είναι πιθανόν να σταθούν αφορμή για να κανονίσεις εδώ και τώρα το επόμενό σου ταξίδι την πρώτη διαθέσιμη ημερομηνία που θα  βρεις.  Ένα τηλεφώνημα με κάποιο πρόσωπο που βρίσκεται στο περιβάλλον σου ή μία συνάντηση μαζί του, θα αποδειχθεί πολύ βοηθητική για τη διάθεσή σου καθώς δεν αποκλείεται να παρασύρεις και εκείνον στα δικά σου σχέδια και τελικά να κάνετε ένα ταξίδι μαζί.

 

Σήμερα είναι μία πολύ όμορφη ημέρα για εσένα και το/η σύντροφό σου και θα γίνει ακόμα ομορφότερη αν αποφασίσετε να κάνετε μία εκδρομή σε κοντινό προορισμό.  Αν είσαι ελεύθερος/η  μία νέα γνωριμία μπορεί να ξεκινήσει σε ένα  ταξίδι που θα κάνεις είτε για επαγγελματικούς είτε για προσωπικούς λόγους.

 

Πηγή: Τα ζώδια σήμερα από την Σμάρω Σωτηράκη από e-zwdia.gr ​ 

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!