GOSSIP

Μάθαμε ακριβώς πόσα κιλά ζυγίζει η Ελένη Μενεγάκη - Το είπε η ίδια

Πολλές γυναίκες, ειδικά όταν περνούν τα πρώτα "άντα", συνηθίζουν να μην αποκαλύπτουν ούτε την πραγματική ηλικία τους, ούτε τα κιλά τους. Όμως η Ελένη Μενεγάκη, όχι μόνο δεν κρύβει κιλά ή χρόνια, αλλά φροντίζει να τα αποκαλύπτει η ίδια.

Στα 49 της χρόνια, η γνωστή παρουσιάστρια παραμένει μια εντυπωσιακά όμορφη γυναίκα και είναι ιδιαίτερα δραστήρια στα social media, όπου μετρά εκατοντάδες χιλιάδες followers.


Όμως κάποιος follower της Ελένης στο Instagram (έχει ξεπεράσει το 1 εκατομμύριο followers στο συγκεκριμένο Μέσο κοινωνικής δικτύωσης) πίστεψε πως το τελευταίο διάστημα η γνωστή παρουσιάστρια έχει αδυνατίσει πολύ και σε ένα πικρόχολο σχόλιο, έγραψε πως ενώ έχει χάσει κιλά, στην τηλεόραση... το παίζει πως της αρέσει το φαί και πως τρώει πολύ.


Συγκεκριμένα έγραψε: «Έχεις γίνει 50 κιλά ρε Ελένη και μου το παίζεις και φαγανή μπροστά στην κάμερα. Δεν λέω, πολύ καλά κρατιέσαι αλλά και πολύ δούλεμα ρε αγάπη», ήταν το σχόλιο στο Instagram της Ελένης Μενεγάκη. 

Και η παρουσιάστρια δεν κόλλησε, αλλά απάντησε στο σχόλιο αποκαλύπτοντας τα κιλά της. «Είμαι 59 κιλά, τρώω καλά και είμαι ευτυχισμένη», είπε η Ελένη Μενεγάκη. 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!