ΖΩΔΙΑ

H σημερινή εαρινή ισημερία επηρεάζει πολύ 4 συγκεκριμένα ζώδια

Σήμερα είναι η εαρινή ισημερία, δηλαδή η μέρα και η νύχτα έχουν την ίδια χρονική διάρκεια και αυτό σηματοδοτεί την έναρξη της εαρινής περιόδου, καθώς σταδιακά μέχρι και τα μέσα καλοκαιριού η μέρα θα μεγαλώνει σε διάρκεια. Μάλιστα φέτος η εαρινή ισημερία συμπίπτει με πανσέληνο και ειδικά 4 ζώδια θα επηρεαστούν πολύ.

Στην αστρολογία, κάθε ηλιοστάσιο ή ισημερία, συμπίπτει με ένα από τα τέσσερα «παρορμητικά ζώδια», τα οποία είναι τα πρώτα της νέας εποχής και έχουν μία πολύ συγκεκριμένη ενέργεια. Κατ' επέκταση, λοιπόν, η άνοιξη είναι η εποχή του Κριού. 

Παρακάτω θα διαβάσεις ποια είναι τα ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο από την Εαρινή Ισημερία.

 

ΚΡΙΟΣ

Κριέ, όπως είπαμε παραπάνω, η άνοιξη είναι η εποχή σου, γι’ αυτό… ανθίζεις τώρα κι εσύ. Η φωτιά που σιγόκαιγε μέσα σου καιρό θα βγει στην επιφάνεια και θα σε ωθήσει να αναλάβεις δράση. Ήρθε, λοιπόν, η στιγμή εκείνη που έχεις όλες τις ευκαιρίες για να βελτιωθείς σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο! Τολμηρός είσαι, μαχητικός είσαι, δεν έχεις να φοβάσαι τίποτα, εκτός από τον κακό σου εαυτό

ΖΥΓΟΣ

Με την υπερπανσέληνο στο ζώδιό σου μια μέρα μετά την Εαρινή Ισημερία σίγουρα θα επηρεαστείς έντονα. Μιας και είσαι ο Νο 1 «σχεσάκιας» του ζωδιακού, τώρα θα ενισχυθεί ακόμα περισσότερο η ανάγκη σου για σχέση και συντροφικότητα. Κι όχι μόνο! Θα θέλεις να συνεργαστείς ή να έρθεις πιο κοντά στους συνεργάτες σου, να ξοδέψεις χρόνο για να ακούσεις τα θέματά τους και να γεφυρώσεις τις διαφορές μεταξύ σας, έτσι ώστε να λυθούν τα προβλήματά σας.

ΛΕΩΝ

Ο Ήλιος περνά στον Κριό, που είναι… αδερφός σου και αυτόματα θα νιώσεις πιο ανανεωμένος, με περισσότερη διάθεση να ανοίξεις τους ορίζοντές σου, τολμώντας και δοκιμάζοντας καινούργια πράγματα, ώστε να αυξήσεις τις εμπειρίες σου. Έτσι κι αλλιώς να σου δώσει αρκετά κίνητρα για να το κάνεις, αλλά και την ευκαιρία να τραβήξεις το ενδιαφέρον των άλλων, με την λαμπερή σου παρουσία.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με τον Ήλιο στον Κριό να σε ενεργοποιεί, να σε γεμίζει ενθουσιασμό και αισιοδοξία και ταυτόχρονα να σε κάνει να αισθάνεσαι πιο αναζωογονημένος,  η δημιουργικότητά σου θα αυξηθεί κατακόρυφα, όπως επίσης και ο ερωτισμός σου! Οπότε, μην αποκλείεις καθόλου το ενδεχόμενο να εισβάλλει ο έρωτας στη ζωή σου ή να σου έρθει η διάθεση να ξεκινήσεις ένα νέο εγχείρημα.

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!